آکادمیا کافه
حذف نمره از کارنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: حذف نمره از کارنامه (/Thread-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: حذف نمرات تک از کارنامه دانشجو - parsley - 02-03-2017

(01-03-2017, 08:19 AM)Torkan نوشته: از دوستان بودهاند که نمره شون رو تونستن حذف کنن. کارشناسی رو مطمینم. ارشد رو نمیدونم.

مشخصا من برای ارشد می خوام اقدام کنم.
بر فرض که بشه اینکارو کرد اطلاع دارید چه مراحلی رو باید انجام بدیم؟ از کجا باید شروع کنیم؟ و به چه عنوانی؟

RE: حذف نمرات تک از کارنامه دانشجو - Torkan - 02-03-2017

(02-03-2017, 02:26 AM)parsley نوشته: مشخصا من برای ارشد می خوام اقدام کنم.
بر فرض که بشه اینکارو کرد اطلاع دارید چه مراحلی رو باید انجام بدیم؟ از کجا باید شروع کنیم؟ و به چه عنوانی؟

تشریف میبرید اموزش دانشکده بعد اموزش دانشگاهتون اونجا همه چی مشخص میشه

RE: حذف نمره از کارنامه - Omid1366 - 05-03-2017

سلام من سال 93 ارشدمو گرفتم. اما تو بازار ازاد کار کردم. یعنی با مدرکم کار نکردم بعد بخاطر سابقه خودمو تو کارخانه بابام بیمه کردم حدود یکساله بیمه ام. ایا میتونم بیمو قطع کنم. درخواست کار کنم تو اداره کار. یا بهشون بگم کار مرتبط با تخصصم نبوده؟ ایا از روش عدم کاریابی میتونم مدرکمو ازاد کنم؟ لطفا دوستان پاسخ بدن

RE: حذف نمره از کارنامه - Matinking - 05-03-2017

(05-03-2017, 02:07 PM)Omid1366 نوشته: سلام من سال 93 ارشدمو گرفتم. اما تو بازار ازاد کار کردم. یعنی با مدرکم کار نکردم بعد بخاطر سابقه خودمو تو کارخانه بابام بیمه کردم حدود یکساله بیمه ام. ایا میتونم بیمو قطع کنم. درخواست کار کنم تو اداره کار. یا بهشون بگم کار مرتبط با تخصصم نبوده؟ ایا از روش عدم کاریابی میتونم مدرکمو ازاد کنم؟ لطفا دوستان پاسخ بدن

خیر... شما سابقه بیمه دارید و نمی تونید...

RE: حذف نمره از کارنامه - parsley - 18-04-2017

من یه توضیحی بدم در مورد کیس خودم که شاید به درد دیگران هم بخوره:
یکی از کارکنان محترم وزارت علوم فرمودن قانونی در این رابطه تصویب شده که (متاسفانه) فقط دانشجویان ارشد ورودی 94 به بعد رو پوشش می ده و اونها می تونن نمرات پایین رو از کارنامه حذف کنن، اما قبل از 94 این امکان رو ندارن! (بهرحال جای این پرسش باقیست که مگر خون ورودی 94 به بعد رنگین تر از پیش از اینه و آیا اسم این تبعیض نیست؟)

راه های حذف نمرات تک از ریز نمرات برای پذیرش از کانادا - Ieee1996 - 19-09-2017

با سلام خدمت دوستان ورودی 92 به بعد : آیا کسانی هستند که نمرات تک شون رو تونسته باشن از ریز نمرات به کلی حذف کنن - در کارشناسی سراسری - منظورم هست
اگه کسانی این کارو کردن ممنون میشم بگن از چه راهی این کارو کردن چون این مشکل ظاهرا خیلی ها رو گرفتار کرده و نتونستن پذیرش بگیرن ممنون از همکاری همه دوستان

RE: حذف نمره از کارنامه - AGS - 25-11-2018

دوستان اینکه میگن نباید بیشتر از 2 درس رو تاحالا افتاده باشین(اگر میخواید اپلای کنید) آیا درست هستش؟
من کارشناسی هستم ولی خب در کاردانی بارها پیش اومده که چند درس رو افتادم و بعدش پاس کردم؛ طبق قانون دانشگاه هم، در زمان فارغ‌التحصیلی درسهایی که بعدا پاس کردم توی معدل‌ام حساب نمیشن... یعنی من الان ریز نمرات رو دارم و اون افتاده‌های قبلم توشون هست... ولی در ترم های بعد پاسشون کردم و اون نمیره های افتاده در معدلم محاسبه نشدن.

این موضوع برام مشکلی ایجاد میکنه؟ چیکار میتونم بکنم؟

ممنون

RE: حذف نمره از کارنامه - saaaaam - 25-11-2018

(25-11-2018, 10:44 AM)AGS نوشته: دوستان اینکه میگن نباید بیشتر از 2 درس رو تاحالا افتاده باشین(اگر میخواید اپلای کنید) آیا درست هستش؟
من کارشناسی هستم ولی خب در کاردانی بارها پیش اومده که چند درس رو افتادم و بعدش پاس کردم؛ طبق قانون دانشگاه هم، در زمان فارغ‌التحصیلی درسهایی که بعدا پاس کردم توی معدل‌ام حساب نمیشن... یعنی من الان ریز نمرات رو دارم و اون افتاده‌های قبلم توشون هست... ولی در ترم های بعد پاسشون کردم و اون نمیره های افتاده در معدلم محاسبه نشدن.

این موضوع برام مشکلی ایجاد میکنه؟ چیکار میتونم بکنم؟

ممنون

بنظر من اشکالی نداره درصورتی که معدلتون  در نهایت بالا باشد
فنلاند میشه یک درس را سه بار ازمون داد

RE: حذف نمره از کارنامه - amir_khan - 02-11-2021

سلام؛
دوستان من میخوام PhD اقدام کنم
معدل ارشدم 19 و مقاله دارم و مدارک اسکیل های لازم رشتم. 
ولی توی کارشناسی یکی از استادا یکم دیوانه بازی در اورد و یک درس 0.25 دادن بهم که معدلم شده 14.9.

حالا مشکلم معدل نیست ولی میخوام ببنم این 0.25 توی ریزنمرات که ترجمه میشه رو برای اپلای به مشکل میخوره ؟
اون ها اصلن میدونن داستان چیه یا میشه گفت که غیب داشتیم و ماجرای اینجوری؟
و اصلن من چه قدر نگران این موضوع باشم ؟ با توجه به این که من رزومه ارشدم تقریبا کامل است و ریکامند هم دارم.

کسی اگر تجربه داشته ممنون میشم به اشتراک بزاره.

RE: حذف نمره از کارنامه - Power2013 - 04-11-2021

دقیقا من هم همین مشکل رو در کارنامه ارشد خودم دارم. فقط یک نمره ۶.۵ در کارنامه درج شده که به خاطر نداشتن حال مساعد نتونستم خوب بدم امتحان رو. آیا راه حلی برای حذف آن وجود داره؟ مرسی