آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - rulany - 07-11-2013

سلام
چندتا ایمیل در صفجه ی قبل گذاشته بودم که در ادامه به این رسیدم.به نظرتون چند درصد احتمال داره فاند رو بده؟کلا نظرتون چیه در مورد ایمیل و چقدر مثبت ارزیابی میکنین؟

Dear, Hassan. Did you fill the application form? Today I received the applications from students but I did not find yours.  About scholarships, I cannot confirm now. However because I am a young professor my students have the highest priority. It's almost sure that any of my students will have a scholarship this semester, however I cannot confirm right now. Please confirm if you have filled the application. I will check what happened. 

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 07-11-2013

به نظر من ایمیل کاملا مثبتی هست و استادها معمولا جواب بهتر از این نمی‌دند و قبل از دیدن سایر متقاضیان به کسی تضمین فاند نمی‌دند، مگر این که شرایط استثنائی داشته باشید.
البته همون طور که خود ایشون هم گفته، تضمینی نیست که حتما شما رو انتخاب کنه، اما با توجه به این که علاقه نشون داده که پرونده شما رو ببینه به نظر من مثبته.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - fha - 13-11-2013

به استاد که ایمیل زدم اینو جواب داد... من باس جواب بدم؟! جی بگم؟!

[size=13px]Please submit a complete graduate application package to .... . We would be happy to consider you for admission and all forms of financial assistance. Thank you very much for your interest in our program.[/size]

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Torkan - 13-11-2013

(13-11-2013, 10:55 PM)'fha' نوشته: به استاد که ایمیل زدم اینو جواب داد... من باس جواب بدم؟! جی بگم؟!
[size=13px]Please submit a complete graduate application package to .... . We would be happy to consider you for admission and all forms of financial assistance. Thank you very much for your interest in our program.[/size]

بیشتر جنبه تمپلیت داره به نظرم
یعنی میگه اپلای کن بررسی کنیم ببینیم پذیرش میگیری و فاند هم میگیری یا نه؟ خوب خودمون میدونستیم این رو دیگه...!
ایمیلهایی که میگن اپلای کن ببینیم چی میشه زیاد نمیتونه قابل استناد باشه

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Simon2007 - 14-11-2013

(13-11-2013, 10:55 PM)'fha' نوشته: به استاد که ایمیل زدم اینو جواب داد... من باس جواب بدم؟! جی بگم؟!

با اينكه تمپلته مشخص نيست اگر اپلاي كنيد پذيرش ميگيريد يا خير. به عوامل زيادي بستگي داره. اما رزومتون ايشون رو خيلي هيجان زده نكرده كه بگه WOW. ديگه با خودتونه. ميتونيد تشكر كنيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - m0h3n - 14-11-2013

همینطور که دوستان گفتن، چیز خاصی نیست و لازم نیست جوابی بدید.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - AZAD2 - 16-11-2013

سلام دوستان
نظرتون راجع به این جواب از استاد چیه؟
Dear xxx
thank you for your email. if you come here I will be happy to discuss working with you, but I have no money for RAs at this time.

to apply for admissions and financial aid, please contact Prof. xxx
If you do apply, please send me email and let me know. I will look for your application and possibly can have some influence on the admissions committee. Whether you get admitted or are provided financial aid is up to them.
این پروفسور که گفته بهش ایمیل بزنم زمینه کاریش خیلی هم مرتبط با من نیست. نمیدونم بهش ایمیل بزنم چی بگم؟ و اصلا اینو هم بگم که این پروفسور ایمیل شما رو داده و ..؟ راجع به فاند چی بپرسم؟

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - M1KE - 16-11-2013

با توجه به اینکه گفته I will be happy to discuss working with you به نظر می‌رسه که منظورش این هست که با خود ایشان کار کنید منتهی در مورد بحث‌های مربوط به ثبت نام و گرفتن کمک هزینه گفتند که کار زیادی از دستشون بر نمیاد و باید با اون پروفسور صحبت کنید. به عبارتی ظاهرا منظورشون این نبوده که با اون پروفسور کار کنید و بیشتر جنبه‌های کمک هزینه رو منظورش بوده.

دلیل این هم که به نظرم منظورش این هست که با خودش کار کنید این هست که در ادامه دوباره اشاره کرده که اگر به صورت رسمی ثبت نام کردید بهش اطلاع بدین (If you do apply, please send me email and let me know.) تا اینکه کمیته رو متقاعد کنه که به شما کمک هزینه بدهند.

در مجموع ایشون نظرش تقریبا روی شما مثبته با این حال مشخصه که در حال حاضر پروژه ای چیزی در دستش نداره و نمی‌تونه فاند آنچنانی در اختیار شما قرار بده و تصمیم‌گیری نهایی در مورد کمک هزینه رو به تصمیم کمیته دانشگاه واگذار کرده. نکته اساسی اینه که شما نباید با اون پروفسور در مورد کار کردن با خودش صحبت کنید بلکه اگر خواستید هم چنین ایمیلی بزنید می‌بایست در مورد موضوع کمک هزینه باشه. یعنی درونمایه اون به این شکل باشه که من می‌خواهم با فلانی کار کنم ولی گفتند که در مورد کمک هزینه خودشون در حال حاضر نمی‌تونند کمکی کنند و بهتره با شما مشورت کنم. می‌تونید هم با ایشون صحبت نکنید و همین‌طور اپلای کنید و بعد استاد اول رو در جریان بگذارید تا ایشون در کمیته برای گرفتن کمک هزینه چانه‌زنی کنند.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - AZAD2 - 18-11-2013

سلام دوستان
بنظرتون این استاد چقدر احتمالش هست بهم فاند بده؟ارزش اپلای داره؟

I don't yet have funds available, but hope that I will be awarded some by then. Feel free to apply and list me as a potential advisor.

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Simon2007 - 18-11-2013

(18-11-2013, 05:08 PM)'AZAD2' نوشته: سلام دوستان
بنظرتون این استاد چقدر احتمالش هست بهم فاند بده؟ارزش اپلای داره؟
I don't yet have funds available, but hope that I will be awarded some by then. Feel free to apply and list me as a potential advisor.

اينطوري ميشه گفت اين يك تمپلت از سوي استاديه كه ممكنه در آينده فاند دار هم بشه. ديگه با خودتونه كه اپلاي كنيد يا خير. اما اسم ايشون رو ميتونيد تو SOP بياريد كه احتمالا به كساني كه با كارش جورن همين رو ميگه. فقط استاد كجاست. اگر كاناداست بيشتر ميشه رو جوابش حساب كرد.شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]