![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Emir - 19-12-2015 (18-12-2015, 09:51 PM)محمد-85 نوشته: سلام دوستان.با سلام نخیر دوست عزیز هیچ مشکلی از بابت سن ندارین. ببینین دوست عزیز شانس که دارین حتما ولی دکتری قضیه اش خیلی فرق میکنه .اینجا دیگه شما دنبال دانشگاه نمیگردین بلکه دنبال پوزیشن خالی ع=هستین. پس هر پوزیشنی باز بشه و با رزومه شما بخوره باید اپلای کنین . در ضمن لیسانس رو اشاره نکردین با تشکر RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - محمد-85 - 19-12-2015 بسیار متشکر از شما. معدل لیسانسم هم 17.08 هست. دانشگاه ها و از این جهت از شما سوال کردم که بدونم تو رشته مکانیک چه دانشگاهایی بیشتر پوزشن باز می کنن. در ضمن من 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. که نمیدونم اصلا تاثیری داره یا نه؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Emir - 19-12-2015 (19-12-2015, 10:13 PM)محمد-85 نوشته: بسیار متشکر از شما. سلام نه سابقه کار تاثیر مثبتی در رزومه شما داره خیلی هم خوبه. در مورد پوزیشن معلوم نیس کدوم دانشگاه پوزیشن بیشتری داره . شما فقط هوشیار باشین که هر پوزیشنی باز بشه رو و به رزومه شما بخوره اپلای کنین . از سایت daad هم میتونین کمک بگیرین . در ضمن بهتره که قبل از اپلای برای پوزیشنی با یه استاد در ارتباط باشین تا شانستون رو بالا ببره . همچنین میتونین از همین الان با اساتید ارتباط برقرار کنین شاید مثلا استاد یک ماه دیگه دانشجو نیاز داشته باشه و شما رو برداره . موفق باشین RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - bagherirad - 20-12-2015 سلام دوستان نمی دونم که سوالم را درست در این تایپیک می پرسم یا خیر؟ من کارشناسی فیزیک دانشگاه تبریز دارم. معدل لیسانسم هم 12.88 هست. ارشدم را اقیانوس شناسی فیزیکی خوندم با معدل 16.74 از تربیت مدرس. ارشدم را سال 86 گرفتم. و در حال حاظر 36 سال سن دارم. می خواستم برم آلمان و یک ارشد با هزینه شخصی دیگه بگیرم مثلا در مهندسی اپتیک و یک سال دروسش را بخونم و سال بعد مستقیم برای دکترای مهندسی اپتیک و زیر شاخه های آن الزاما با بورس اقدام کنم. به نظر شما چقدر شانس دارم که مستر پذیرفته بشم و بعد هم وارد دکترا بشم. گزینه دیگرم این است که وارد مستر مجدد اقیانوس شناسی فیزیکی بشوم و بعد از یک یا دو ترم وارد دکترا بشوم. به نظر شما این ریسک منطقی است یا خیر؟ هدف من اقامت آلمان پس از تحصیل دکترا هست و یا اقامت یک کشور دیگر. در ضمن من فقط هزینه یک سال زندگی را در آلمان دارم. لطفا راهنماییم نمایید. RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 23-12-2015 (20-12-2015, 02:52 PM)bagherirad نوشته: سلام دوستان شانست برای ارشد مجدد بالا نیست، برای دکتری هم ممکنه بخاطر معدل و نداشتن کارهای پژوهشی و نمره زبان کاندیدای مناسبی در نظر گرفته مشی. من توصیه ام خوندن زبان المانی حداقل هست اما باز هم نمیشه تضمین داد با سن شما بشه ویزا گرفت اما به نظرم ریسکش می ارزه و بعد از گرفتن مدرک زبان المانی اقدام کنید که شانست بالا بره. RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - bagherirad - 25-12-2015 ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی، یادم رفت که این را هم بگم که دو مقاله کنفرانس بین المللی به عنوان نفر اول و یک مقاله کنفرانس داخلی به عنوان نفر چهارم دارم. در ضمن نمره تاقل اکسپایر شده 633 کاغذی و جی آر ای جنرال 296 هم دارم. با این شرایط، شانسم را برای مستر اقیانوس شناسی و یا مستر مهندسی اپتیک و الزاما دریافت بورس دکترای یکی از این دو رشته، بعد از یکسال تحصیل مجدد مستر چگونه ارزیابی می نمایید؟ RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - آدریان سابق - 25-12-2015 (18-12-2015, 09:51 PM)محمد-85 نوشته: سلام دوستان. با درود سنتون برای ارشد تا حدودی لب مرزه ( البته منظورم برای گرفتن ویزاست، وگرنه دانشگاه ها مشکلی با سن متقاضیان ندارد به اون صورت) با توجه به مواردی که عنوان کردید، برای دکترا شانستون بد نیست. باید با تمام اساتیدی که علایق کاری مشترک دارید، مکاتبه کنین، ضمن اینکه میتونین از طریق وب سایتهای شرکتهای مختلف، مثل مرسدس، آئودی، بوش و ... آگهی های جدب دانشجوی پی اچ دی رو پیدا کنین. وب سایت مراکز تحقیقاتی هم که جای خود. پیروز باشید. RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 25-12-2015 (25-12-2015, 12:30 AM)bagherirad نوشته: ضمن تشکر از پاسخ جنابعالی، یادم رفت که این را هم بگم که دو مقاله کنفرانس بین المللی به عنوان نفر اول و یک مقاله کنفرانس داخلی به عنوان نفر چهارم دارم. در ضمن نمره تاقل اکسپایر شده 633 کاغذی و جی آر ای جنرال 296 هم دارم. با این شرایط، شانسم را برای مستر اقیانوس شناسی و یا مستر مهندسی اپتیک و الزاما دریافت بورس دکترای یکی از این دو رشته، بعد از یکسال تحصیل مجدد مستر چگونه ارزیابی می نمایید؟ خب نمره زبان که باید مجدداً بردارید و از پسش بر بیایید. در خصوص نمره GRE با توجه به فرمت قدیم اطلاعی ندارم هنوز پذیرفته میشه یا خیر اما عملاً داشتنش امتیاز محسوب میشه اما خب داشتن در حداقل های دانشگاه مورد نیاز نیست! شما بهتره در حوزه کاری خودتون استادی پیدا کنید و یا موقعیت خالی در دپارتمان رو جستجو کنید. در حالت کلی شانس وجود داره اما قاطع نمیشه در این مورد نظر دا!! RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - مهمان - 29-12-2015 سلام کارشناسی ارشد الکترونیک از دانشگاه جامع امام حسین هستم، بصورت سراسری قبول شدم و مدرکم هم وزرات علوم تایید میکنه، آیا برای پذیرش دکتری در المان مشکلی بخاطر دانشگاهم وجود داره یا خیر، 27 سال هستم،معدل لیسانسم 16 و ارشد 17 هست، مقاله کنفرانسی هم چندتایی دارم یه ژورنال خارجی و یه داخلی هم دارم. مدرک. زبان هم در حال گرفتن هستم و میتونم آیلتز با نمره ی قابل قبول بگیرم RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 29-12-2015 (29-12-2015, 09:35 AM)مهمان نوشته: سلام خیر. شانست مناسبه اما ب باید رزومه قوی تری ارائه کنی مانند کارهای پژوهشی خارجی و نگارش یه پروپزال قوی. اگر هم استاد پیدا کنی که شانست بالاتر میره. بورسهای موسسه daad رو هم چک کن گاهی موقعیت خالی اارئه میشه. اما برای ویزا ممکنه سفارت ازت مصاحبه کنه و مدت اماده شدن ویزات به احتمال زیاد طولانی میشه اما دلیل برای ریجکت شدن نیست. مگر بنابه دلایل خاص! |