آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 22-06-2015

(14-06-2015, 01:14 PM)Ebrahim1988 نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنین. من بدون توجه زیاد به دانشگاه فقط میخوام که بتونم پذیرش با فاند بگیرم، حتی پذیرشی که فقط شهریه دانشگاه رو ویو کنه. من فارق التحصیل لیسانس مکانیک از دانشگاه سراسری شهرستان با معدل 14.8 و ارشد از علم و صنعت با معدل 16.5 هستم. دو مقاله ISI و 3 تا کنفرانس International دارم و یک سال سابقه تدریس دانشگاه آزاد. خواهشا راهنمایی کنید که شانسم در دانشگاههای Curtin , Flinder, Griffith ,Technology Sydney, University of South Australia چقدر هست واینکه آیا شانسی دارم؟لطفا از تجربیات ارزشمندتون بهره مند بفرمایید. پیشاپیش ممنونم

بله شانس دارید بیشتر بخاطر مقالات ISI تون. منتها معدل کارشناسی تون پایینه. در هرحال اگر نمره زبان بالاتر از مینی مم این دانشگاه ها بیارید (تجربه من میگه که نمره زبان بالا، جدای از مساله مینی مم، هم میتونه اثر مثبت روی اپلیکیشن داشته باشه) و بتونید با اساتید تماس برقرار کنید شانس گرفتن اسکولارشیپ رو هم می تونید داشته باشید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Ebrahim1988 - 23-06-2015

ممنون از پاسختون، راستش آیلتس 6.5 که دقیقا مینیمم دانشگاه هست رو دارم و اینکه دو مقاله کنفرانسی International هم سابمیتی دارم. به نظر شما اگر هر دوتاشون اکسپت بشن آیا شرایطم رو خیلی تغییر میدن؟ در کل در پروسه پذیرش، ارزش مقاله کنفرانسی نسبت به ISI چقدر پایینتره؟
یک سوال دیگه اینکه به نظرتون برای چه فاندی شانس دارم، IPRS ، IRS و یا ....؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 23-06-2015

(23-06-2015, 01:28 AM)Ebrahim1988 نوشته: ممنون از پاسختون، راستش آیلتس 6.5 که دقیقا مینیمم دانشگاه هست رو دارم و اینکه دو مقاله کنفرانسی International هم سابمیتی دارم. به نظر شما اگر هر دوتاشون اکسپت بشن آیا شرایطم رو خیلی تغییر میدن؟ در کل در پروسه پذیرش، ارزش مقاله کنفرانسی نسبت به ISI چقدر پایینتره؟
یک سوال دیگه اینکه به نظرتون برای چه فاندی شانس دارم، IPRS ، IRS و یا ....؟

شما گفتین دوتا مقاله ISI دارین. اونها مهمتر هستن. ارزش مقاله ISI و کنفرانس خیلی متفاوتن و قابل مقایسه نیستن و دانشگاه های استرالیا برای دادن اسکولارشیپ این قضیه مقاله براشون واقعا مهمه. در مورد نوع فاند هم پروسه اپلای کردنشون معمولا همراه اپلای برای پذیرش اتفاق میافته. بنابراین معمولا شانستون رو همزمان برای هردوشون امتحان می کنید ضمن اینکه فرق زیادی نمیکنه که IPRS و دولتی باشه یا اسکولارشیپ دانشگاه. همین که فول باشه مخارجتون رو پوشش میده.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - lkkk - 25-06-2015

با سلام خدمت دوستان
به نظرتون با رزومه زیر میتونم scholarship از استرالیا بگیرم (برای دکترای پیوسته یا ارشد میخواستم با مدرک لیسانس اقدام کنم)
معدل 17.3 از دانشگاه بوعلی همدان رشته شیمی و رتبه اول در رشته
یک مقاله ISI ایمپکت 3.9 - 2 مقاله دیگه هم همین جورنال سابمیت کردم (احتمالا یکیش بگیره) و 2 مقاله کنفرانس داخلی.
زبان هم تافل تا 2 ماهه دیگه امتحان میدم در حدود 85-95 بتونم بگیرم.
خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنن.

[برش] سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - 11272 - 07-07-2015

سلام من لیسانس مهندسی صنایع پیام نور با معدل 16.5 و ارشد صنایع سیستم های اقتصادی اجتماعی  مجازی امیرکبیر با معدل 16.5 دارم و   پایان نامه هم نداشتم  آیا شانسی برای پذیرش دکتری در استرالیا دارم ؟ کدوم دانشگاهش؟ چه کارایی باید بکنم ؟؟؟ خواهشاً راهنماییم کنین ممنون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nader - 07-07-2015

(07-07-2015, 02:37 PM)11272 نوشته: سلام من لیسانس مهندسی صنایع پیام نور با معدل 16.5 و ارشد صنایع سیستم های اقتصادی اجتماعی  مجازی امیرکبیر با معدل 16.5 دارم و   پایان نامه هم نداشتم  آیا شانسی برای پذیرش دکتری در استرالیا دارم ؟ کدوم دانشگاهش؟ چه کارایی باید بکنم ؟؟؟ خواهشاً راهنماییم کنین ممنون

وفتی پایان نامه نداشتی سیستمت آموزش محور بوده نه پژوهش محور

در جالت کلی این یعنی اینکه ادامه تحصیل در دکترا تعطیل

حتی اگه پژوهشه محور هم بودی من زیاد شانسی برای شما نمیبینم
رزومه قوی تری لازم هستش
لیسانسو ارشدتم رشته های غیر مرتبط هستش

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Emir - 07-07-2015

(07-07-2015, 02:37 PM)11272 نوشته: سلام من لیسانس مهندسی صنایع پیام نور با معدل 16.5 و ارشد صنایع سیستم های اقتصادی اجتماعی  مجازی امیرکبیر با معدل 16.5 دارم و   پایان نامه هم نداشتم  آیا شانسی برای پذیرش دکتری در استرالیا دارم ؟ کدوم دانشگاهش؟ چه کارایی باید بکنم ؟؟؟ خواهشاً راهنماییم کنین ممنون

با سلام 
دوست عزیز البته که شما شانس دارین ولی با این شرایط نه .
اولا برخی از کشور هایی اروپایی مثل المان - فنلاند - نروژ - و همچنین استرالیا و نیوزیلند به پایان نامه حساس هستند و شانس گرفتن چذیرش ضعیفه .
اما شما میتونین با نوشتن 2 مقاله خوب و قوی این کمبود رو پر کنین همچنین با یک نمره gre و تافل خوب میتونین برای فاند واسه امریکا و کانادا اقدام کنین. 
پس چاره شما " 
مقاله - نمره خوب در تافل و gre . 
معذل لیسانس و ارشد هر دوتاش خوبه .
تلاش کنین برای امریکای شمالی .
موفق باشین

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - amirfriendship - 15-07-2015

دوستان یک سوال داشتم.
برای فردی که اقامت استرالیا را دارد چه تفاوتی در پذیرش برای دانشگاه بین او و دانشجوی اینترنشنال وجود دارد؟
آیا امکان بورس خاصی دارد؟وام تحصیلی؟و...
کلا چه برتری دارد؟

[برش] بررسی دانشگاههای استرالیا و آشنایی دانشجویان پذیرفته شده - amirfriendship - 15-07-2015

لیسانس مهندسی عمران 12.11
فوق لیسانس مدیریت اجرایی 15.26 /پایان نامه در زمینه مارکتینگ 19.25
3مقاله ISI با ایمپکت 0.5
3 کتاب ترجمه شده و منتشر شده غیر مرتبط با مدیریت.
آیلتس جنرال 7.هر 4 اسکیل.
با توجه به این شرایط و غیر مرتبط بودن لیسانس و فوق لیسانسم , قصد دارم دکترای مارکتینگ بخونم.پیشنهاد شما چه دانشگاهی است؟
من مراحل پایانی دریافت اقامت و طی می کنم.آیا داشتن اقامت در دریافت بورس موثر هست؟
برام اخذ بورس خیلی مهمه.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sspy - 27-07-2015

با سلام ؛
برای گرفتن پذیرش برای دانشگاه های استرالیا در مقطع دکتری بدن فاند و بورس تحصیلی احتمال ریجکت شدن داره و کلا به چه صورت می شه برای این کار اقدام کرد ؟ با تشکر