آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 22-03-2013

درود دوست عزیز
اطلاعات من در مورد رشته شما کمه، اما حدس می‌زنم که شما باید برای Juris Doctor) JD) در امریکا اقدام کنید و امتحان‌های LSAT و TOEFL رو بدید. راستش من شخصا کمتر دیدم که بچه‌ها از ایران در رشته حقوق پذیرش با فاند کامل بگیرند، اما این مساله به این معنی نیست که امکان این کار وجود نداره. برای اطمینان به چند تا از وب‌سایت‌های دانشگاه‌های امریکا مراجعه کنید و در مورد پذیرش در رشته حقوق تحقیق کنید.
به عنوان مثال، در اینجا می‌تونید اطلاعات در مورد گرفتن پذیرش در رشته حقوق از دانشگاه هاروارد رو ببینید. در این سوال به طور خاص در مورد امکان گرفتن فاند صحبت کرده و گفته که امکانش وجود داره، اما به دانشجویان نیازمند داده می‌شه. در این لینک به طور خاص گفته شده که تخصیص کمک مالی بر اساس نیاز هست و نه بر اساس شایستگی. این موضوع با رشته‌های فنی که در اون‌ها فاند بر اساس شایستگی به دانشجویان داده می‌شه فرق می‌کنه. به خاطر این مساله، ممکنه گرفتن فاند برای دانشجویان خارجی در رشته حقوق مشکل‌تر باشه. البته این اطلاعات مربوط به دانشگاه هاروارد هست و لزوما در همه دانشگاه‌ها یکسان نیست. خودتون یک مقدار در این زمینه بیشتر تحقیق کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - meshkat - 23-03-2013

با سلام
من در حال حاضر اقامت دایم آمریکا را دارم و شرایط من به شرح زیر است به نظر شما چقدر شانس گرفتن ‍‍پذیرش همراه با فاند در مقطع دکترا از دانشگاههای آمریکا رو دارم و کدوما رو پیشنهاد میکنین. ممنون میشم کمکم کنید
رشته عمران/دانشجوی دکترا در ایران در دانشگاه شیراز
فوق لیسانس دانشگاه صنعتی شریف تهران با معدل ۱۵.۹۹
لیسانس دانشگاه آزاد استهبان با معدل ۱۶.۵۳
نمره آیلتس ۷
۳ سال سابقه هیات علمی دانشگاه
۲ مقاله کنفرانس
رتبه ۲۳ کنکور ارشد و ۲۹ کنکور دکترا

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 23-03-2013

به نظر من شرایط شما بد نیست، اما بدون نمره GRE نمی‌شه در مورد شانس گرفتن پذیرش و به خصوص در مورد دانشگاه‌هایی که احتمال گرفتن پذیرش ازشون بیشتره نظر داد. اگر فرض کنیم که نمره GRE شما حدود ۳۱۰ بشه، به نظرم برای دانشگاه‌های ۵۰ الی ۱۲۰ شانس پذیرش و فاند خواهید داشت. سعی کنید که روی GRE وقت بذارید و نمره خوبی بیارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mechanic - 24-03-2013

سلام
من رشته ام مکانیک هست
معدل کارشناسی 99/13 از دانشگاه صنعتی شریف
معدل کارشناسی ارشد 2/17 - تبدیل انرژی از دانشگاه آزاد (شهرستان)
مدرک IELTS با نمره 7
در مجله های داخلی 4 تا مطلب دادم
و یک مقاله ISI
آیا شانس گرفتن فاند از یکی از دانشگاه های آمریکا را دارم و اگر دارم بیشتر در کدام دانشگاه است و اگر ندارم برای کدام کشورها اقدام کنم
از کمک شما سپاسگزارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 25-03-2013

(24-03-2013, 09:41 PM)'mechanic' نوشته: سلام
من رشته ام مکانیک هست
معدل کارشناسی 99/13 از دانشگاه صنعتی شریف
معدل کارشناسی ارشد 2/17 - تبدیل انرژی از دانشگاه آزاد (شهرستان)
مدرک IELTS با نمره 7
در مجله های داخلی 4 تا مطلب دادم
و یک مقاله ISI
آیا شانس گرفتن فاند از یکی از دانشگاه های آمریکا را دارم و اگر دارم بیشتر در کدام دانشگاه است و اگر ندارم برای کدام کشورها اقدام کنم
از کمک شما سپاسگزارم

درود
متاسفانه معدل لیسانس شما پایینه (موردی که بیشتر از معدل فوق مهمه)، اما نکته مثبتش دانشگاه لیسانستون هست
شانس شما بسیار وابسته به نمره GRE خواهد بود، درصورتیکه خیلی خوبی در GRE بیارید (که بتونه تا جدودی معدل لیسانس رو پوشش بده) به نظرم شانس دارید
ولی بدون نمره GRE اصلا نمیشه چیزی گفت..پیشنهاد میکنم (درصورتیکه برای امریکا میخواین اپلای کنید) وقت زیادی روی GRE بگذارید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mehdibadluck62 - 31-03-2013

سلام
من مهدی هستم و گرین کارت USA رو دارم و سال پیش 1 ماه در USA بودم حالا میخوام پذیرش بگیرم و با فاند برم USA و تازه فوق لیسانسمو تموم کردم در ایران در رشته پلیمر
باید چه کنم میتونید یه شماره بهم بدید باهاتون خصوصی صحبت کنم؟؟؟
مرسی

دلیل ویرایش:تبدیل پینگیلیش به پارسی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 31-03-2013

(31-03-2013, 07:54 PM)'mehdibadluck62' نوشته: سلام
من مهدی هستم و گرین کارت USA رو دارم و سال پیش 1 ماه در USA بودم حالا میخوام پذیرش بگیرم و با فاند برم USA و تازه فوق لیسانسمو تموم کردم در ایران در رشته پلیمر
باید چه کنم میتونید یه شماره بهم بدید باهاتون خصوصی صحبت کنم؟؟؟
مرسی
دلیل ویرایش:تبدیل پینگیلیش به پارسی

درود دوست عزیز
به فروم خوش امدید
من پیشنهاد میکنم درصورتیکه اطلاعات کافی در مورد روند گرفتن پذیرش رو ندارید این جزوه رو حتما مطالعه کنید....دید بسیار خوبی بهتون میده (در تمامی موارد: رزومه، نمره زبان؛ انواع فاند، زمان اقدام برای گرفتن پذیرش و ....)
مشخصا رزومتون (معدل، مقالات، نمرات زبان و ...) در گرفتن پذیرش دخیل هستن
 هر سوالی داشته باشید در همین فروم بپرسید (در تاپیک مرتبط) تمامی دوستان سعی میکنن تا حد امکان کمک کنن بهتون تا به نتیجه دلخواهتون برسید

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Shahram 1878 - 01-04-2013

با عرض سلام و خسته نباشید .من دانشجوی مکانیک دانشگاه تهران هستم . ترم دوم . شاید برای این حرفا کمی زوده . دو تا سوال داشتم .1-معدل مورد نیاز برای بورس شدن از دانشگاه های تاپ آمریکا چنده؟(فرض کنید عوامل دیگه مثل تافل و مقاله در حد نیاز پوشش داده شده اند .)
2-اگر دانشگاه محل تحصیل دانشگاه شناخته شده ای باشه و رشته هم سخت باشه کمی تو مینیمم معدل تخفیف قایل نمی شن ؟
با سپاس فراوان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 02-04-2013

۱. گرفتن فاند رقابتی هست و داشتن حداقل‌های مورد نیاز لزوما برای گرفتن فاند کافی نیست. به همین خاطر شما که هنوز در ابتدای دوره کارشناسی هستید، بهتره که از الان به فکر معدل باشید و معدل‌تون رو تا حد امکان بالا ببرید.
۲. خیلی از اوقات دانشکده‌های مختلف یک دانشگاه، شرایط پذیرش متفاوتی دارند و شرط گرفتن پذیرش در رشته مکانیک ممکنه کاملا متفاوت از شرط گرفتن پذیرش در رشته‌های دیگه باشه و معدل و سایر ملزومات هم برای رشته مکانیک تنظیم شده و دیگه از این جهت تخفیفی در نظر نمی‌گیرند. برای دانشگاه محل تحصیل در موارد نادر و برای برخی از دانشگاه‌های خاص شرایطی رو در نظر می‌گیرند و برای معدل ممکنه ضریبی رو در نظر بگیرند، اما این موارد واقعا کمه و نمی‌شه روشون حساب کرد. به علاوه متاسفانه در خیلی از موارد application ها توسط کامپیوتر یا برخی از افرادی که اطلاعات علمی چندانی در رشته شما ندارند و صرفا مسوولین اداره آموزش هستند بررسی اولیه و فیلتر می‌شن و کسانی که شرایط لازم رو ندارند رد می‌شن. به این خاطر اکیدا توصیه می‌کنم که حتما سعی کنید شرایط حداقل رو داشته باشید و در این بین معدل به طور خاص خیلی مهمه و سعی کنید معدل‌تون رو بالا نگه دارید.

[جداشده] محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه - jamawar - 07-04-2013

با سلام خدمت شما، من کاردانی کامپیوتر از اموزشکده ارومیه با معدل 16.59 و لیسانس کامپیوتر از علمی کابردی ارومیه با معدل 15.22 و ارشد کامپیوتر از دانشگاه ازاد علوم و تحقیقات ارومیه با معدل 17.20 دارم و 7 تا مقاله پژوهشی در ژورنالهای بین المللی و 1 مقاله ISI دارم ولی مدرک زبان ندارم میخواستم بدونم که میتونم از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیرم  و اگر از دانشگاه های درجه 1 شانس پذیرش نداشتم ایا شانس پذیرش در دانشگاه های درجه 2 امریکا را دارم. ممنون میشم که جواب بدید. با تشکر