آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - sazman44 - 02-11-2015

سلام خدمت دوستان...
تقریبا دو تا سه ماه دیگه ددلاین دانشگاهها میرسه...من دو سال از پایان ارشدم میگذره و هشت ماه از سربازی و شش ماه از کاریابی...اما امروز رفتم اداره کار گفتند باید یک سال از سربازیت گذشته باشه.یعنی بعد عید میتونم مدرکم را ازاد کنم..تافل را گرفتم...و مکاتباتم را هم انجام دادم...اما برا مدرک به این مشکل خوردم...توانایی خرید مدرک را هم ندارم...دوستان راهکاری دارید؟ مرسی ممنون میشم...

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 02-11-2015

(02-11-2015, 01:42 PM)sazman44 نوشته: سلام خدمت دوستان...
تقریبا دو تا سه ماه دیگه ددلاین دانشگاهها میرسه...من دو سال از پایان ارشدم میگذره و هشت ماه از سربازی و شش ماه از کاریابی...اما امروز رفتم اداره کار گفتند باید یک سال از سربازیت گذشته باشه.یعنی بعد عید میتونم مدرکم را ازاد کنم..تافل را گرفتم...و مکاتباتم را هم انجام دادم...اما برا مدرک به این مشکل خوردم...توانایی خرید مدرک را هم ندارم...دوستان راهکاری دارید؟ مرسی ممنون میشم...

سلام، 
متاسفانه قانونش اینه که یک سال از پایان خدمت بگذره و برای همین الان تنها راه برای گرفتن دانشنامه و ریزنمرات همون خرید مدرکه. البته می تونید با دانشگاه ها هم مکاتبه کنید و ببینید قبول می کنند که شما با مدارک غیر رسمی و با همون ریزنمرات انگلیسی دانشگاه اپلای کنید و بعدا که مدارکتون آماده شد براشون مدارک رسمی ارسال کنید.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - Rt.j - 05-11-2015

سلام
من ترم بعد ارشدم تموم میشه
میخوام از طریق کاریابی اقدام کنم
مدرک کارشناسیم شبانه بوده
قبل از قبولی تو کنکور ارشد جایی کار میکردم و برام 3ماه بیمه رد شده
یعنی دو سال پیش
حالا با مدرک ارشد صنایع نمیتونم از عدم کاریابی اقدام کنم ؟؟
الان که دیگه بیمه ندارم و مدرک کارشناسیمم شبانه بوده و خود به خود آزاده؟
بخش نامه میگه باید کار متناسب با آخرین مدرک پیدا بشه
آیا من میتونم از این قانون استفاده کنم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 06-11-2015

سلام دوستان.من فوق لیسانس صنایع با معدل 17،24از دانشگاه آزاد دارم و آیلتس 6.5آکادمیک.اما متاسفانه مقاله ندارم.ترجیحا دانشگاه های سمت ونکوور و ویکتوریا کجا شانس دارم.و اینکه آیا این شانس برای بهار امسالم میتونه باشه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Andre - 06-11-2015

(06-11-2015, 05:28 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.من فوق لیسانس صنایع با معدل 17،24از دانشگاه آزاد دارم و آیلتس 6.5آکادمیک.اما متاسفانه مقاله ندارم.ترجیحا دانشگاه های سمت ونکوور و ویکتوریا کجا شانس دارم.و اینکه آیا این شانس برای بهار امسالم میتونه باشه؟

معدل لیسانستون رو در بالا مشاهده نمیکنم. با فرض داشتن معدلی بالای 16 و یا 17 شرایطتون برای اقدام برای دکتری متوسط خواهد بود. با توجه به مهندسی بودن رشته تون، خیلی عجیب نیست که سایر متقاضیان یک و یا دو مقاله قابل استناد و ارزیابی ارائه کنند و این مسأله در رقابت با سایر متقاضی ها کار رو سخت خواهد کرد. به نظر من دانشگاههای زیر برای اقدام شما مناسب خواهند بود. توجه کنید که به طور کلی شرایط شما رو متوسط ارزیابی میکنم. البته مینیم نمره زبان رو در مورد ویکتوریا مطمئن نیستم که سازگاره ولی در مابقی به نظرم مشکلی نیست اگر در تمامی مهارت ها حداقل 6 داشته باشید.

1. University of Victoria
  2. University of Saskatchewan
  3. University of Guelph
  4. Carleton University
  5. ....
پیشنهاد من: در این حالت که رزومه پژوهشی قابل استنادی ندارین بهتره که واسه آمریکا اقدام کنید. در آمریکا یک GRE خوب از مقاله به مراتب بیشتر تأثیر گذاره. دستکم در خیلی از دانشگاههای میان رده میتونید این مسأله رو ببینید. میتونید برای یک تافل و  GRE خودتون رو آماده کنید و سال بعد در صورت نتیجه نگرفتن از آپشنهایی که معرفی کردم فقط و فقط برای آمریکا اقدام کنید.

موفق باشید

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - atefeh123 - 07-11-2015

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم که پاسخ بدید
برای آزاد کردن مدرک تسویه حساب با صندوق رفاه رو انجام دادم
برای گرفتن ریز نمرات تا اونجایی که از مطالب دوستان متوجه شدم باید ابتدا با دادن مبلغ شهریه به دانشگاه مدرکم را آزاد کنم
سابقه کاری من مربوط به بعد از اتمام دوره ارشد هست برای ارشد 2.5 سال سابقه کاری نیازه
اگر سابقه کاری من 6 سال باشه میشه 2.5 سالش رو برای ارشد استفاده کرد و مابقی رو برای کارشناسی و یک مقدار از شهریه کارشناسی رو پرداخت کرد!
یا شهریه کارشناسی که کمتر هست رو خودم پرداخت کنم و بعد که دانشنامه رو گرفتم برم دانشگاه ارشدم و سابقه کاریم رو اونجا مطرح کنم؟
یه پستی خوندم یکی از دوستان گفتند اگه تو مقطع کارشناسی دانشنامه رو نگرفته باشید سابقه کاری ابتدا برا کارشناسی محاسبه میشه و بعد برای ارشد واقعا اینطوریه؟

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - butterfly - 07-11-2015

(07-11-2015, 05:36 PM)atefeh123 نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
دوستان چند سوال داشتم ممنون میشم که پاسخ بدید
برای آزاد کردن مدرک تسویه حساب با صندوق رفاه رو انجام دادم
برای گرفتن ریز نمرات تا اونجایی که از مطالب دوستان متوجه شدم باید ابتدا با دادن مبلغ شهریه به دانشگاه مدرکم را آزاد کنم
سابقه کاری من مربوط به بعد از اتمام دوره ارشد هست برای ارشد 2.5 سال سابقه کاری نیازه
اگر سابقه کاری من 6 سال باشه میشه 2.5 سالش رو برای ارشد استفاده کرد و مابقی رو برای کارشناسی و یک مقدار از شهریه کارشناسی رو پرداخت کرد!
یا شهریه کارشناسی که کمتر هست رو خودم پرداخت کنم و بعد که دانشنامه رو گرفتم برم دانشگاه ارشدم و سابقه کاریم رو اونجا مطرح کنم؟
یه پستی خوندم یکی از دوستان گفتند اگه تو مقطع کارشناسی دانشنامه رو نگرفته باشید سابقه کاری ابتدا برا کارشناسی محاسبه میشه و بعد برای ارشد واقعا اینطوریه؟

سلام،
دقیقا  سابقه کاری ابتدا برای مدرک در مقطع پایین تر لحاظ میشه و بعد باقی مونده سابقه کار برای مدرک مقطع بالاتر در نظر گرفته میشه. همچنین شما نمی تونید مدرک مقطع پایین تر با پرداخت هزینه آزاد کنید و بعد سابقه کار برای مقطع بالاتر ارائه بدید. اگر شش سال سابقه کار دارید و تعهد خدمت دوره لیسانستون چهار سال هست شما فقط برای یک ترم فوق لیسانس باید هزینه بدید.

RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - atefeh123 - 07-11-2015

(07-11-2015, 06:11 PM)butterfly نوشته: سلام،
دقیقا  سابقه کاری ابتدا برای مدرک در مقطع پایین تر لحاظ میشه و بعد باقی مونده سابقه کار برای مدرک مقطع بالاتر در نظر گرفته میشه. همچنین شما نمی تونید مدرک مقطع پایین تر با پرداخت هزینه آزاد کنید و بعد سابقه کار برای مقطع بالاتر ارائه بدید. اگر شش سال سابقه کار دارید و تعهد خدمت دوره لیسانستون چهار سال هست شما فقط برای یک ترم فوق لیسانس باید هزینه بدید.

ممنونم از پاسخگویی شما
برای سابقه کار، مقطع لیسانس منطقه 3 ، باید چند سال سابقه کار ارئه بدیم همون چهار ساله؟
یه سوال دیگه داشتم:
من که الان میخوام برای پوزیشن های مختلف اقدام کنم به تعداد دانشگاههای مختلفی که فرم پر می کنم باید ریزنمراتم رو بفرستم؟
یا نه میشه الان اسکن شده ریزنمرات رو بفرستم، یعنی یک ترجمه رسمی بگیرم و همون رو اسکن کنم چندجا بفرستم هر کدوم که پذیرش کردند اون وقت ریزنمرات رو مهر و موم شده بفرستم؟
و یک نکته دیگه اینکه من تا سال دیگه اگر الان مدرکم رو آزاد کنم یکسال از سابقه کارم که تا سال دیگه خواهم داشت از بین میره و راهی هست که مدارکم رو الان آزاد نکنم و نزدیک رفتنم برای مهر سال دیگه این کار رو انجام بدم؟
یعنی الان ریزنمرات رو از دانشگاهم برای اپلای کردن بگیرم و ترجمه کنم به صورت غیررسمی و بعدا که تو دانشگاه مقصد مدارک رو بفرستم؟
مدرک لیسانسم رو که میشه آزاد کنم با سابقه کار
و ارشد رو میشه بعدا فرستاد برای دانشگاه مقصد؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 08-11-2015

سلام
معدل کارشناسی 17.3 مهندسی فناوری اطلاعات امیرکبیر 
کارشناسی ارشد امنیت اطلاعات امیرکبیر تا اینجا معدل17 با نمره احتمالی تز احتمالا 18 میشه(هنوز دفاع نکردم)
مقاله یکی کنفرانس داخلی معتبر یکی خارجی هنوز اکسپت نشده ولی تا سال بعد که میخوام اقدام کنم میشه
زبانم اقدام نکردم هنوز ولی سطحم خوبه تافل100 میتونم بیارم
توصیه نامه هم میتونم 3-4 تا خیلی خوب بگیرم
شانس پذیرش دکترا فول فاند چقدره؟
با توجه به اینکه خانوم هستم و متاهل بهتره همسرم جدا اقدام کنه یا من اقدام کنم تنها کفایت میکنه؟ چون معدل و دانشگاه همسرم پایینه شانسش کمه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 08-11-2015

(06-11-2015, 09:16 PM)Andre نوشته:
معدل لیسانستون رو در بالا مشاهده نمیکنم. با فرض داشتن معدلی بالای 16 و یا 17 شرایطتون برای اقدام برای دکتری متوسط خواهد بود. با توجه به مهندسی بودن رشته تون، خیلی عجیب نیست که سایر متقاضیان یک و یا دو مقاله قابل استناد و ارزیابی ارائه کنند و این مسأله در رقابت با سایر متقاضی ها کار رو سخت خواهد کرد. به نظر من دانشگاههای زیر برای اقدام شما مناسب خواهند بود. توجه کنید که به طور کلی شرایط شما رو متوسط ارزیابی میکنم. البته مینیم نمره زبان رو در مورد ویکتوریا مطمئن نیستم که سازگاره ولی در مابقی به نظرم مشکلی نیست اگر در تمامی مهارت ها حداقل 6 داشته باشید.

1. University of Victoria
  2. University of Saskatchewan
  3. University of Guelph
  4. Carleton University
  5. ....
پیشنهاد من: در این حالت که رزومه پژوهشی قابل استنادی ندارین بهتره که واسه آمریکا اقدام کنید. در آمریکا یک GRE خوب از مقاله به مراتب بیشتر تأثیر گذاره. دستکم در خیلی از دانشگاههای میان رده میتونید این مسأله رو ببینید. میتونید برای یک تافل و  GRE خودتون رو آماده کنید و سال بعد در صورت نتیجه نگرفتن از آپشنهایی که معرفی کردم فقط و فقط برای آمریکا اقدام کنید.

موفق باشید