آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - A.shariati - 01-01-2016

سلام و احترام دارم خدمت شما
من دانشجوی ارشد اسیب شناسی ورزشی دانشگاه تهران هستم و رتبه کنکور ارشدم در رشته تربیت بدنی  5 شد و معدلم حدودا 18 هستش و تا چند ماه دیگه مدرک زبانمو میگیرم. میخواستم بپرسم که شرایط و هزینه های دانشگاه ورزش کلن چجوریه و ایا من با این رزمه شانسی برای بورس شدن در مقطع دکترا دارم؟ و ایا شما اساتید این دانشگاه رو میشناسید؟
باکمال تشکر

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 03-01-2016

(01-01-2016, 02:38 PM)A.shariati نوشته: سلام و احترام دارم خدمت شما
من دانشجوی ارشد اسیب شناسی ورزشی دانشگاه تهران هستم و رتبه کنکور ارشدم در رشته تربیت بدنی  5 شد و معدلم حدودا 18 هستش و تا چند ماه دیگه مدرک زبانمو میگیرم. میخواستم بپرسم که شرایط و هزینه های دانشگاه ورزش کلن چجوریه و ایا من با این رزمه شانسی برای بورس شدن در مقطع دکترا دارم؟ و ایا شما اساتید این دانشگاه رو میشناسید؟
باکمال تشکر

خیلی شانس بالایی برای بورس ندارید. حداقل اگر مدارک ورزشی یا نمونه قهرمانی در رزومه داشته باشی مناسب و شانست بالا خواهد بود. ضمناً خودتان باید دنبال استاد در دانشگاه علوم ورزشی کلن پیدا کنید تا شانست بالا بره.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - آدریان سابق - 03-01-2016

(01-01-2016, 02:38 PM)A.shariati نوشته: سلام و احترام دارم خدمت شما
باکمال تشکر

(03-01-2016, 10:19 AM)Shihan نوشته: خیلی شانس بالایی برای بورس ندارید. حداقل اگر مدارک ورزشی یا نمونه قهرمانی در رزومه داشته باشی مناسب و شانست بالا خواهد بود. ضمناً خودتان باید دنبال استاد در دانشگاه علوم ورزشی کلن پیدا کنید تا شانست بالا بره.

با درود

با احترام به شما
معدل نسبتا خوبی دارید، رتبه کنکورتون هم که عالیه !
اگه برای دکترا بورس بگیرید، که هزینه ای نداره دورست عزیز و شما میشید کارمند دانشگاه در واقع.
باید دنبال استاد بگردید و به یکی دو دانشگاه اکتفا نکنید.
لیست دانشگاه ها رو از ویکی پدیا دربیارید و دونه به دونه وب سایت Faculty یا Fakultät  رشته تون رو چک کنین و با اساتید مکاتبه کنین.

پیروز باشید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Balthazar - 13-01-2016

سلام دوستان
ب نظر شما من چقدر شانس پذیرش دارم؟
فوق دیپلم نرم افزار: دانشگاه آزاد کرج. معدل 14.50
لیسانس نرم افزار غیرانتفاعی: 15.50
فوق لیسانس نرما فزار: علوم و تحقیقات :17
5 تا مقاله داخلی
2 isi
ایلتس 6.5
زبان المانی تا b1 رفتم اما امتحان ندادم
مرسی
راستی به نظرتان من اگهgre امتحان بدم شانسی دارم از امریکا پذیرش بگیرم؟

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 14-01-2016

(13-01-2016, 07:23 PM)Balthazar نوشته: سلام دوستان
ب نظر شما من چقدر شانس پذیرش دارم؟
فوق دیپلم نرم افزار: دانشگاه آزاد کرج. معدل 14.50
لیسانس نرم افزار غیرانتفاعی: 15.50
فوق لیسانس نرما فزار: علوم و تحقیقات :17
5 تا مقاله داخلی
2 isi
ایلتس 6.5
زبان المانی تا b1 رفتم اما امتحان ندادم
مرسی
راستی به نظرتان من اگهgre امتحان بدم شانسی دارم از امریکا پذیرش بگیرم؟

دروود بر شما

شرایط کلی شما مناسبه. اما دقیق نمیشه گفت شانس بورست حتمی است یا خیر. ضمناً در المان بهتره دنبال موقعیت خالی یا استادی بگردید که شانس بورست رو بالا ببره. در کل اگر میتونستی مدرک b1 رو با داشتن مدرکش و ازمون گوته معتبر کنی شانس بیش از پیش میشد.
اما شانست رو امتحان کن اما در امریکا مسلماً با رزومه شما دانشگاههای مختلفی وجود خواهد داشت پس شانست در اونجا بیشتر خواهد بود. برای اطلاعات و شانس پذیرش برای کشور امریکا اینجا رو ملاحظه کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nazmabadcity - 11-02-2016

با سلام
من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه شریف، رشته م هست.. ای با معدل 16.4 و لیسانس فیزیک با معدل 15.37
دو مقاله کنفرانس داخلی، یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و یک مقاله ISI با ایمپکت 1 دارم.
رتبه ارشد 51، رتبه المپیاد کشوری 12
رتبه آزمون استخدامی دستگاههای اجرای 1
آزمون زبان بین المللی ندارم ولی تولیمو 513 شدم بدون خوندن
به زبان های اسپانیایی فرانسه آلمانی و ترکی هم آشنایی کمی دارم
شانس پذیرشم چقدره به نظر شما؟ و چقدر میتونم فاند بگیرم برای PhD

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 12-02-2016

(11-02-2016, 12:48 AM)nazmabadcity نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه شریف، رشته م هست.. ای با معدل 16.4 و لیسانس فیزیک با معدل 15.37
دو مقاله کنفرانس داخلی، یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و یک مقاله ISI با ایمپکت 1 دارم.
رتبه ارشد 51، رتبه المپیاد کشوری 12
رتبه آزمون استخدامی دستگاههای اجرای 1
آزمون زبان بین المللی ندارم ولی تولیمو 513 شدم بدون خوندن
به زبان های اسپانیایی فرانسه آلمانی و ترکی هم آشنایی کمی دارم
شانس پذیرشم چقدره به نظر شما؟ و چقدر میتونم فاند بگیرم برای PhD

نمره زبان مناسب و تماس با استاد و یا پیدا کردن موقعیت خالی در دانشکده مربوطه توصیه میشه. شانس با داشتن این فاکتورها بیان شده ، بالا خواهد بود.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - masoud-sh - 21-02-2016

سلام وقت بخیر من لیسانس حسابداری از دانشگاه ازاد با معدل18.53 دارم و ترم دو حسابرسی دانشگاه ازاد هستم و زبان المانی نیز دارم یاد میگیرم برای رشته حسابداری یا مالی میتوان در المان دکترا گرفت به چه صورت میباشد؟ ایا امتحان ورودی هم دارد؟

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 22-02-2016

(21-02-2016, 10:47 PM)masoud-sh نوشته: سلام وقت بخیر من لیسانس حسابداری از دانشگاه ازاد با معدل18.53 دارم و ترم دو حسابرسی دانشگاه ازاد هستم و زبان المانی نیز دارم یاد میگیرم برای رشته حسابداری یا مالی میتوان در المان دکترا گرفت به چه صورت میباشد؟ ایا امتحان ورودی هم دارد؟

با داشتن معدل بالا در ر دو مقطع و نیز دانش المانی و رزومه مناسب شامل کارهای تحقیقاتی و ازمون GRE/GMAT شانس براتون هست دانشگاههای ماینهیم، ازاد برلین، توبینگن، دانشگاه کلن، دانشگاه مارتین لوتر از دانشگاههای مطرح در حسابداری هستند. ازمون ورودی نیاز نداره. تماس با استاد و پیدا کردن جای خالی بعنوان دانشجوی محقق پیشنهاد میشه.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - masoud-sh - 22-02-2016

سلام وقت بخیر
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
دانشگاههای نامبرده دولتی هستن نیازی به شهریه ندارند؟