![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - rezaarya - 10-08-2015 سلام لطفا نظر بدین چقدر شانس گرفتن فاند در دارم. لیسانس برق قدرت از دانشگاه سراسری شهرستان با معدل 14.9 فوق لیسانس برق از دانشگاه سراسری شهرستان با معدل 18.1 و شاگرد اول دو مقاله در معتبرترین ژورنال برق ثبت اختراع داخلی سابقه تدریس دانشگاه آزاد و مشاور وزارت نیرو به نظر شما چقدر شانس دارم. کلا راهنماییم کنید لطفا. ایلتس 6.5 RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 11-08-2015 (10-08-2015, 11:00 PM)rezaarya نوشته: سلام بعضی از دانشگاهها به معدل کارشناسی حساسن مثل دانشگاه سیدنی.... ولی بطور کلی از اونجایی که مقاله براشون خیلی مهمه شما شانس خوبی دارین. تو این مرحله مهم پیدا کردن اساتیدی هست که بتونید باهاشون پروپزال بنویسید و اپلای کنید. تو رنک وسیع تری اپلای کنید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - xanth - 21-08-2015 سلام لیسانس مهندسی برق الکترونیک دانشگاه سراسری شهرستان معدل 16.64 ارشد مهندسی برق مخابرات دانشگاه علم و صنعت معدل 16.05 مقاله فعلا ندارم دارم کار می کنم احتمالا یکی زبانم بد نیست تولیمو 568 دارم ، دارم برای تافل آماده می شم. شانس دارم؟ اگه آره کجا؟ مرسی ![]() RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 21-08-2015 (21-08-2015, 01:45 PM)xanth نوشته: سلام با وجود یک مقاله شما شانس دارین. معدل هاتون هم بد نیستن. البته مسلما نیاز به اکسپت مقاله و مینی مم تافل دارین. مینی مم های اسکیل های تافل گاهی مشکلساز میشن. حواستون بهش باشه. من نمی تونم اسم دانشگاه هارو بهتون بگم چون شناختی از رشته تون ندارم. ولی به همه دانشگاه هایی که رشته تون رو دارن حتما میل بزنید ببینید از کجا جواب می گیرید و استاد برای دادن پروپوزال بهتون کمک می کنه. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - mehdik - 30-08-2015 با سلام خدمت دوستان عزیز. من میخواستم برای دکترا در استرالیا اقدام کنم. شانسی برای فاند دارم.؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. لیسانس حسابداری دانشگاه آزاد معدل 13.76 ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه علوم تحقیقات آزاد معدل 15.69 استخراج دو مقاله isi از پایان نامه 3مقاله isi دیگر هم دارم. گواهی شرکت در کنفرانسهای بین المللی گواهی مدارک بین المللی دوره تخصصی مدیریت 2توصیه نامه از اساتید در ایران که دکتری مدیریت آمریکا تحصیل کردند. یکسال تدریس در دانشگاه آزاد 3 سال مدیر منابع انسانی و حسابداری شرکت خصوصی آلمانی A1 آیلتس:6 RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Andre - 30-08-2015 (30-08-2015, 09:50 PM)mehdik نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز. من میخواستم برای دکترا در استرالیا اقدام کنم. شانسی برای فاند دارم.؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با توجه به رزومه ای که ارائه کردین من تنها نظر شخصی و تجربه خودم رو باهاتون در میان میذارم. توجه کنید که من در تیم پذیرش دانشگاه نیستم که بطور قطعی بتونم نظر بدم.
نکات مثبت: سابقه کار مرتبط، مقاله و گواهی های بین المللی
نکات منفی: معدل های متوسط و زیر متوسط و نمره زبان پایینتر از مینیمم اغلب دانشگاهها در اقیانوسیه (که بین 6.5 تا 7 بستگی به دانشکده مربوطه متغیر هست).
پیشنهاد من: در استرالیا، یکی از مراحل اصلی پذیرش توافق با یکی از اساتید دانشگاه مربوطه هست. به این صورت که شما با ایشون ارتباط برقرار می کنید و ارزیابی های اولیه توسط ایشون از رزومه شما به انجام میرسه و در مرحله ی بعدی شما زمینه کاری رو مشخص میکنید و پروپوزال و یا ریسرچ پلن آماده میکنید. بهتره که در صورت ارتباط از شانس خودتون برای بهرمند شدن از بورسیه تحصیلی جویا بشید.
یکی از دوستان با شرایط معدلی شما و هم رشته شما از بسیاری از این دانشگاهها پذیرش گرفت ولی بورس نشد و نهایتاً هم در یک کشور اروپایی رایگان به تحصیل پرداخت. به نظر من این گزینه رو هم در نظر داشته باشید چنانچه هدفتون ادامه تحصیله.
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - 20Moon - 31-08-2015 سلام دوستان من می خوام برای fall 2016 اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید. معدل ارشد : شیمی نانو 17.74 دانشگاه اصفهان معدل لیسانس: شیمی کاربردی 15.89 دانشگاه صنعتی اصفهان مقالات: یکی تازه سابمیت شده یکی دیگه هم آمادست به زودی می فرستم به ژورنال نمره زبان: 3 ماه دیگه می دم با توجه به اینکه مدرکم اسفند آزاد می شه وهنوز مقاله ندارم آیا شانسی دارم؟ میتونم ایمیل زدن به استادا رو شروع کنم؟ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - ارسلان - 24-09-2015 ۱-معدل: ۱۴ ۲-دانشگاه و رشته: ارشد عمران سازه شریف ۳-نمره زبان: امتحان ندادم ۴-تعداد مقالات: ندارم ۵-مقطع پذیرش: دکترا امتحان زبان و ریکام و مقاله در صورت امکان و بعد از بهار میتونم جور کنم که میشه بعد از ددلاینها .. کدوم دانشگاه میشه مکاتبه کرد و بگم که تا بهار نمره زبان و بقیه رو میفرستم؟ باتشکر RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - blur - 25-09-2015 (24-09-2015, 07:34 PM)ارسلان نوشته: ۱-معدل: ۱۴ هیچ دانشگاهی علی الخصوص بدون نمره زبان به شما اسکولارشیپ نمیده، نهایتا پذیرش کاندیشنال. ضمنا مقاله هم چیزیه که برای دانشگاه های استرالیا اولویت بالایی داره. چون براشون نشوندهنده توانایی ریسرچ شماست و دوره دکتری استرالیا کلا ریسرچ محوره. پیشنهادم اینه که سعی کنید رزومه تون رو تا ددلاین های سال بعد کامل کنید و بعد اپلای کنید. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - hamed3322 - 26-09-2015 سلام رشته ام برق هست و معدل کارشناسیم 15 و ارشدم 17 5 تا مقاله ژورنال ISI دارم که در یکی اسم اول و دو تا اسم دوم و دوتای دیگه سوم (اصلا مهمه ترتیب اسامی؟!) 2 مقاله کنفرانس بین المللی هم دارم زبان رو هنوز نگرفتم ولی برای تافل آماده شدم و شرکت میکنم و اصلا در جو استرالیا نبودم که برای آیلتس بخونم 2 سال سابقه کار و سابقه تدریس هم دارم و احتمالا یک ثبت اختراع هم جور کنم در 3 ماه آینده بنظرتون شانس من برای گرفتن فول فاند چقدر هست؟ اصلا فاندی که در نظر میگیرن در حدی هست که در ماه بشه حداقل 600-500 تا ذخیره کرد!؟ و اینکه اگر من در یک دانشگاه متوسط پذیرش گرفتم و دکترا رو گذروندم فکر میکنید چقدر سخت خواهد بود کار پیدا کردن و اقامت گرفتن؟ میبخشین سوالاتم زیاد شد...واقعا ممنون از وقتی که میذارین و بنده رو راهنمایی میکنین |