آکادمیا کافه
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C)

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - pama - 30-07-2014

(28-07-2014, 12:02 PM)'roham_06' نوشته: سلام دوستان
اگه تو اون 6 ماه برامون جایی بیمه رد بشه مدرک رو آزاد نمیکنن؟ 
بعد از 6 ماه بقیه مراحل گقدر طول میکشه؟ 
مرسی

سلام دوست من؛
دوست بزرگوارم شما از روزی که فارغ التحصیل میشید تا زمانی که با این روش مدرکتون رو آزاد کنید 1 سال طول میکشه که شما باید 6 ماه از این یک سال رو در کاریابی بوده باشید و نامه ی عدم کاریابی دریافت کنید، در این مدت هم شما نباید سابقه بیمه داشته باشید.
برای اطلاعات بیشتر ارسالهای زیر رو مطالعه بفرمائید:
ارسال شماره 2 ، ارسال های ice عزیز در این صفحه و این ارسال MaMi عزیز و سایر پستهای دوستان که با کمک اونها پاسخ بسیاری از سوالاتتون رو خواهید یافت.
موفق باشید Smile

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - n.k1384 - 30-07-2014

سلام، بنده کارشناسی را دردانشگاه پیام نور و کارشناسی ارشد را در دانشگاه دولتی تحصیل کردم. اگه دوباره کنکور تجربی شرکت کنم میتونم در دوره روزانه رشته دندونپزشکی یا دارو تحصیل کنم؟ رشته های پیراپزشکی چه طور؟
مطلب دیگه اینکه درست فهمیدم برای ازاد کردن مدرک کارشناسی ارشدم باید یک سال از فارغ التحصیلیم گذشته باشه و  شش ماه به وزارت کار درخواست داده باشم. خیلی ممنون 

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - pama - 30-07-2014

(30-07-2014, 07:25 PM)'n.k1384' نوشته: سلام، بنده کارشناسی را دردانشگاه پیام نور و کارشناسی ارشد را در دانشگاه دولتی تحصیل کردم. اگه دوباره کنکور تجربی شرکت کنم میتونم در دوره روزانه رشته دندونپزشکی یا دارو تحصیل کنم؟ رشته های پیراپزشکی چه طور؟
مطلب دیگه اینکه درست فهمیدم برای ازاد کردن مدرک کارشناسی ارشدم باید یک سال از فارغ التحصیلیم گذشته باشه و  شش ماه به وزارت کار درخواست داده باشم. خیلی ممنون 

سلام، به فروم خوش اومدید Smile
دوست بزرگوارم در مورد قسمت اول سوالتون این تاپیک مرتبط با مبحث سوال اول شما نیست متاسفانه و بهتره اونو در انجمن های مرتبط بپرسید.
در مورد آزاد کردن مدرکتون بله، شما اگر بخواید مدرک ارشد رو با عدم کاریابی آزاد کنید باید 1 سال از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه و 6 ماه هم از درخواستتون برای کاریابی، اما در مورد مدرک لیسانس کل پروسه 1 ساله ست، 6 ماه مربوط به زمان بعد از فراغت از تحصیل و 6 ماه هم مربوط به کاریابی.
موفق باشید.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - pariyakm - 03-08-2014

سلام دوستای عزیز
خسته نباشید.
من یک سوال دارم. آیا داشتن جواز کسب هم فرایند آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی رو با مشکل مواجه میکنه ؟؟ یعنی گرفتن جولز کسب به معنای کار داشتن محسوب میشه و دیگه نمیشه از این راه اقدام کرد یا خیر؟
پیشاپیش سپاس

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - sepinaz - 04-08-2014

ببخشید من امروز از دوستانم در مورد برداشتن قانون عدم کاریابی شنیدم؟
آیا همچین چیزی ممکنه؟
برای ما که روزانه ارشدیم ممکنه نتونیم یکی دو سال دیگه با این روش برای آزاد کردن مدرک اقدام کنیم؟
من تنها امیدم اینه و با توجه به کیفیت تحصیلات تکمیلی تو ایران اصلا نه میتونم و نه دوست دارم چنین پول هنگفتی رو پرداخت کنم
از وقتی وارد ارشد شدم انگیزم برای اپلای دکترا بیشتر شد
و الان هم اصن نمیخوام امسال کنکور دکتری شرکت کنم

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - sepinaz - 04-08-2014

(30-07-2014, 01:00 PM)'pama' نوشته:
سلام دوست من؛
دوست بزرگوارم شما از روزی که فارغ التحصیل میشید تا زمانی که با این روش مدرکتون رو آزاد کنید 1 سال طول میکشه، شما 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی تشریف میبرید کاریابی و ثبت نام میکنید، 6 ماه بعد از ثبت نام هم نامه ی عدم کاریابیتون رو میگیرید، در این مدت هم شما نباید سابقه بیمه داشته باشید.
برای اطلاعات بیشتر ارسالهای زیر رو مطالعه بفرمائید:
ارسال شماره 2 ، ارسال های ice عزیز در این صفحه و این ارسال MaMi عزیز و سایر پستهای دوستان که با کمک اونها پاسخ بسیاری از سوالاتتون رو خواهید یافت.
موفق باشید Smile

حتما باید 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنیم؟
نمیشه بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنیم؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - ahmadpashaei - 04-08-2014

(04-08-2014, 07:47 PM)'sepinaz' نوشته:

نه نمیشه. برای آزاد کردن از طریق عدم کاریابی باید این مدت رو سعی کرد ولی برای خرید نیازی نیست.

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - butterfly - 05-08-2014

دوست عزیز شما می تونی بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی و گرفتن گواهی موقت به کاریابی مراجعه کنی اما باید صبر کنی تا یک سال از تاریخ فارغ التحصیلت بگذره تا بتونی ازاین روش مدرکتُ آزاد کنی. 
اگر رشته ات بازار کار خوبی تو ایران نداره مشکلی نیست و می تونی بگذاری یه سال فرمت تو کارابی بمونه اما خب کسی که برای رشته تحصیلیش کار پیدا میشه منطقا بهتره که حداقل مدت زمان فرمش تو کاریابی باشه چون اگه کاریابی براتون کار پیدا کنه ممکنه مشکل پیش بیاد و نتونید بگید برام کار پیدا نشد. علتش اینه که میگن شش ماه بعد از فارغ التحصیلی که دقیقا شش ماه بعدش، یه سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه و گرنه وحی منزل نیست. 
(04-08-2014, 07:47 PM)'sepinaz' نوشته:

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - sepinaz - 05-08-2014

(05-08-2014, 12:13 AM)'butterfly' نوشته: دوست عزیز شما می تونی بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی و گرفتن گواهی موقت به کاریابی مراجعه کنی اما باید صبر کنی تا یک سال از تاریخ فارغ التحصیلت بگذره تا بتونی ازاین روش مدرکتُ آزاد کنی. 
اگر رشته ات بازار کار خوبی تو ایران نداره مشکلی نیست و می تونی بگذاری یه سال فرمت تو کارابی بمونه اما خب کسی که برای رشته تحصیلیش کار پیدا میشه منطقا بهتره که حداقل مدت زمان فرمش تو کاریابی باشه چون اگه کاریابی براتون کار پیدا کنه ممکنه مشکل پیش بیاد و نتونید بگید برام کار پیدا نشد. علتش اینه که میگن شش ماه بعد از فارغ التحصیلی که دقیقا شش ماه بعدش، یه سال از فارغ التحصیلی گذشته باشه و گرنه وحی منزل نیست. 

آهان یعنی شما میگی من بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی میتونم کار کنم
و بعد 6 ماه کار ببرم مدرکم رو بزارم واسه عدم کاریابی
چون به هر هال باید یک سال بگذره و هرچی کمتر مدرکم دست اونا باشه بهتره

تو اون 6 ماه اول اگه بیمه رد بشه چی؟
کلا سابقه ی بیمه کار رو حراب میکنه؟
در مورد اون یکی سوالم برای امکان لغو این قانون؟
و اینکه به نظر شما مردم چرا علاقه دارن اینطوری شایعه پراکنی کنند؟

RE: آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی - butterfly - 05-08-2014

نمی دونم چطوری از جواب من به این نتیجه رسیدید که می تونید شش ماه اول بعد از فارغ التحصیلی کار کنید و بعد شش ماه برید کاریابی، من فقط حواب سوال شما رو در مورد زمان مراجعه به کاریابی داده بودم. [img]images/smilies/exclamation.gif[/img]
اون قسمت " به هرحال باید یه سال بگذره و هرچی مدرک کمتر دست کاریابی باشه بهتره " خلاصه حرف من بود و درست متوجه شدید.
وقتی قصدتون ادامه تحصیل تو خارج از ایرانه شش ماه سابقه بیمه به چه دردتون می خوره که به خاطرش ریسک کنید و نتونید مدرکتون از این روش آزاد کنید؟ به نظر من برید سرکار ولی بگید براتون بیمه رد نکنند این جوری خیالتون راحته که به مشکل بر نمی خورید. 
در مورد شایعه: تا یکی دو هفته پیش که من سایت دانشگاهم نگاه می کردم هنوز بخشنامه و راهنمایی برای آزاد کردن مدرک از این طریق رو وب سایت بود. بهترین مرجع برای اطلاع از لغو یا هرنوع تغییر دیگه ای در این قانون وب سایت خود وزارت علومه. من قبلا لینک صفحه بخشنامه ها رو تو همین تاپیک گذاشتم بگردید و تو همون لینک نگاه کنید ببینید چیزی نوشته یا نه. در ضمن همچین چیزهایی معمولا به همه دانشگاه ها ابلاغ میشه و دانشگاهها هم از طریق بورد اطلاع رسانی می کنند و همین طور خبرگزاری ها هم اگر همچین مسئله ای صحت داشت خبر منتشر می کردند. 
(05-08-2014, 12:06 PM)'sepinaz' نوشته:
آهان یعنی شما میگی من بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی میتونم کار کنم
و بعد 6 ماه کار ببرم مدرکم رو بزارم واسه عدم کاریابی
چون به هر هال باید یک سال بگذره و هرچی کمتر مدرکم دست اونا باشه بهتره
تو اون 6 ماه اول اگه بیمه رد بشه چی؟
کلا سابقه ی بیمه کار رو حراب میکنه؟
در مورد اون یکی سوالم برای امکان لغو این قانون؟
و اینکه به نظر شما مردم چرا علاقه دارن اینطوری شایعه پراکنی کنند؟