آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - زهرا حبیب االهی - 29-07-2018

سلام وقت بخیر
من میخواستم برای کشور سوئد اقدام کنم.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران از دانشگاه آزاد هستم با معدل 16/80 و ارایه یک مقاله و در حال گذراندن کلاس های زبان برای گرفتن آیلتس هستم.
خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که آیا من میتونم برای تحصیل در مقطع دکترا در سوئد اقدام کنم چقدر موفق میشم؟و از کجا باید شروع کنم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 29-07-2018

(29-07-2018, 02:00 PM)زهرا حبیب االهی نوشته: سلام وقت بخیر
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران از دانشگاه آزاد هستم با معدل 16/80 و ارایه یک مقاله و در حال گذراندن کلاس های زبان برای گرفتن آیلتس هستم.
خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که آیا من میتونم برای تحصیل در مقطع دکترا در سوئد اقدام کنم چقدر موفق میشم؟و از کجا باید شروع کنم؟

سلام
با اساتید دانشگاه ارتباط برقرار کنید و در صورتی که موافق بودند اپلای کنید.
باید وارد وب سایت دانشگاه شوید قسمت Admission requirements را مشاهده کنید و تا قبل از Deadline اپلای کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - butterfly - 29-07-2018

(29-07-2018, 02:00 PM)زهرا حبیب االهی نوشته: سلام وقت بخیر

سلام دوست عزیز، دوره دکترا در کشور سوئد به عنوان کار، آگهی می شه معمولا. یعنی اینکه، اگهی میشه که دانشجوی دکترا برای کار ریسرچ بر روی فلان پروژه لازمه. برای همین تو وب سایت دانشگاه های سوئد، قسمت job positions رو چک کنید. همین طور می تونید از وب سایت هایی مثل academic positions برای جستجوی پوزیشن های دکترا استفاده کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - aminmoh - 19-09-2018

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.

بنده بیشتر از دو ماه پیش برای یک پوزیشن دکترا مکاتبه ای داشتم با یکی از اساتید ایرانی در دانشگاه اروپا و رزومه م رو ارسال کردم. ایشون ضمن اینکه ازم خواستن از طریق سایت دانشگاه هم ثبت نام انجام بدم در ادامه گفتن که  ریزنمراتم رو واسشون ارسال کنم. بعد از یک ماه از طرف دانشگاه ایمیلی با متن زیر اومده(در زمان ثبت نام در سایت مدارکی که در ایمیل به عنوان نقصی مدارک هست قرار نداده بودم چون نه مدارک دانشگاهیم آزاده و نه هنوز نمره زبانم اکی شده.). میخواستم بدونم در این ایمیل نکته یا پالس مثبت جهت پذیرش وجود داره یا اینکه یک روال معمول برای تکمیل کردن مدارک برای ثبت نام هستش؟ یا هدفشون بررسی بیشتر هست؟! با تشکر.

Dear

Many thanks for your application.

We will require the following items that were not submitted by you:

·         All degree certificates and transcripts.

·         Two written references

·         An Academic CV

·         A more detailed Research proposal.

·         Details of any relevant English Language qualifications.

If you could email these documents to me we can continue to process your application.

Kind Regards

Matt

Tîm Derbyn PGR yr Ysgol Beirianneg / The School of Engineering’s PGR Admissions Team

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 21-09-2018

سلام

پاسخ کوتاه اینکه این ایمیل یک تمپلت است. باقی متن پاسخ تکمیلی و راهنمایی بیشتر است.

نکته 1: بدون مدرک و نمره زبان میتوان مکاتبه موفقی داشت اما معمولا ترجمه مدارک و نمره زبان کار را بسیار راحت میکند پس ناامید نشوید.

نکته 2: آزادسازی مدارک، دریافت مهر برجسته وزارت علوم برای ترجمه و در آخر ترجمه کار زمانبری است، ددلاین درصد قابل توجهی از دانشگاه ها تا 15 ژانویه است (برای پاییز 2019) و حداکثر تا 4 ژانویه باید در آزمون زبان شرکت کنید، هرچند ددلاین ها متفاوت است اما برای آمریکا و کانادا معمولا در همین بازه ی زمانی است.
برای ارتباط و مکاتبه با اساتید حداقل مدارک موجود (که به پاسخ قطعی منجر می‌شود) ریزنمرات و دانشنامه ترجمه شده به همراه رزومه اس که برای استاد ارسال می‌گردد (فارغ از بحث متن نامه).
حال آنکه اگر نمره زبان نیز در نامه ارسالی به استاد وجود داشته باشد دیگر آن نامه هیچ کسری ندارد.
با توجه به صحبت شما
نقل قول:(در زمان ثبت نام در سایت مدارکی که در ایمیل به عنوان نقصی مدارک هست قرار نداده بودم چون نه مدارک دانشگاهیم آزاده و نه هنوز نمره زبانم اکی شده.).
استادی که اصلا اطلاع ندارد شما چه دروسی را پاس کرده اید، چه نمراتی را دریافت کرده اید و بدون نمره زبان چگونه می‌تواند شما را به عنوان دانشجو بپذیرد؟
حتی افرادی که مدارک آزاد شده ندارند، مدارک غیر رسمی یا ریزنمرات غیر رسمی خود را برای استاد میفرستند البته همیشه اینطور نیست اما به هر حال استاد باید بر مبنایی تصمیم بگیرد.
حتی افرادی که تمام مدارک را ارسال میکنند و نمره زبان ندارند نیز در اولویت نیستند، اولویت با آن فردی است که نمره زبان نیز دارد و قطعا میتواند دانشجو شود (بر حسب زمانبندی)، حتی نمره ی زبان پایین تر از حد مجاز دانشگاه میتواند به پذیرش مشروط یا دریافت فرصت برای امتحان مجدد منتهی شود.

شما همیشه در چنین مواردی دوباره به استاد ایمیل ارسال کنید و پیگیر باشید تا از صحت موضوع اطمینان حاصل کنید.
این ایمیل کاملا یک تمپلت است که شما را به اپلای در دانشگاه تشویق میکند و هیچ نکته خاصی ندارد که حتما برای شما ارسال شده
شما اگر به کمیته پذیرش یا اداره پذیرش نیز ایمیل ارسال کنید همین تمپلت برای شما ارسال میشود (اگر در مورد اپلای سوال عمومی داشته باشید).
(19-09-2018, 01:38 AM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 21-09-2018

سلام . وقتتون بخیر
من ارشد ژنتیک دارم با معدا 17
کارشناسی زیست شناسی با معدل 14
3 مقاله اورجینال isi  و یک مقاله ریویو دارم.
به 3 نرم افزار آماری،5 تکنیک تخصصی رشته ام مسلطم.
5 مقاله به همایش های بین المللی داخلی و سمینارهای داخلی ارایه کردم.
سابقه 4 ساله کار مرتبط با رشته ام دارم.
مدرک زبانم 7 آیلیتس است.
با این رزومه چقدر شانس گرفتن فول فاند از انگلستان دارم؟ چکار باید انجام بدهم که شانسم افزایش یابد.
3 تا ریکام از اساتیدم که در منچستر و کمبریج تحصی کردند هم دارم.
سپاسگزارم از راهنمایتون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - سهند sahand - 21-09-2018

سلام من با این رزومه شانسی برای گرفتن بورسیه از دانشگاه های آمریکا و کانادا برای مقطع دکتری رو دارم؟
مهندس مکانیک گرایش طراحی کاربردی شاخه کنترل هستم
معدل کارشناسی ۱۴.۶۷ از دانشگاه دولتی یاسوج
معدل ارشد ۱۸.۸۹ از دانشگاه خواجه نصیر
۲ تا مقاله isi دارم
نمره آیلتس ۸ 
آزمون gre ندادم ولی میدونم نمره خوبی میتونم ازش بگیرم
معرفی نامه یه پروفسور و یه استادیار از دانشگاه رو هم دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - سهند sahand - 21-09-2018

(19-09-2018, 01:38 AM)aminmoh نوشته: سلام و وقت بخیر خدمت دوستان.

بنده بیشتر از دو ماه پیش برای یک پوزیشن دکترا مکاتبه ای داشتم با یکی از اساتید ایرانی در دانشگاه اروپا و رزومه م رو ارسال کردم. ایشون ضمن اینکه ازم خواستن از طریق سایت دانشگاه هم ثبت نام انجام بدم در ادامه گفتن که  ریزنمراتم رو واسشون ارسال کنم. بعد از یک ماه از طرف دانشگاه ایمیلی با متن زیر اومده(در زمان ثبت نام در سایت مدارکی که در ایمیل به عنوان نقصی مدارک هست قرار نداده بودم چون نه مدارک دانشگاهیم آزاده و نه هنوز نمره زبانم اکی شده.). میخواستم بدونم در این ایمیل نکته یا پالس مثبت جهت پذیرش وجود داره یا اینکه یک روال معمول برای تکمیل کردن مدارک برای ثبت نام هستش؟ یا هدفشون بررسی بیشتر هست؟! با تشکر.

Dear

Many thanks for your application.

We will require the following items that were not submitted by you:

·         All degree certificates and transcripts.

·         Two written references

·         An Academic CV

·         A more detailed Research proposal.

·         Details of any relevant English Language qualifications.

If you could email these documents to me we can continue to process your application.

Kind Regards

Matt

Tîm Derbyn PGR yr Ysgol Beirianneg / The School of Engineering’s PGR Admissions Team

این روند معمول برای بررسی درخواست دانشگاه ها هست

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - farbodz - 01-10-2018

سلام. من دکترای روانشناسی دارم از دانشگاه شهید بهشتی. فوق و لیسانسم هم روانشناسی خوندم از دانشگاه های سراسری تهران. هر سه مقطع معدلم بالای 18.5 بوده. دو تا مقاله داخلی دارم که نفر اولم و ی مقاله که نفر سومم. 8 سال سابقه کار دارم.  نمره ی آیلتسم 6.5 هستش.

برای کشورهای اروپایی. چقدر شانس پذیرش در دکترا یا پست داک رو دارم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - naseri90 - 10-10-2018

سلام من لیسانس پرستاری دانشگاه شهید بهشتی با معدل 16 و ارشد بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوندم با معدل 18 زبان در حال خوندم و 2 تا مقاله داخلی دارم .برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای اروپا کجا میتونم پذیرش بگیرم و شانس دارم ؟