آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - M1KE - 17-07-2014

تنها نکته منفی پرونده تون معدل کارشناسی هست وگرنه معدل ارشدتون خیلی عالی هست. تعداد مقاله ها هم کافی هست و اگر وقت داشتین بهتره نمره زبان رو بهبود بدین (دست کم 7.0)، چون الان لب مرزی هست و اگر پراکندگی نمرات 4 مهارت تون نسبت به میانگینشون زیاد باشه ممکنه نتونید حداقل های دانشگاه موردنظرتون رو برآورده کنید و همین طور برای اینکه دست تون برای پذیرش گرفتن به ویژه از دانشگاه های آمریکا هم باز باشه به آزمون GRE هم فکر کنید و در اون هم حدود 310 به بالا بگیرید. متاسفانه معدل کارشناسی تون یک مقدار کارتون رو برای رتبه های خیلی خوب سخت می کنه چون اغلب حداقل معدل 3 از 4 رو برای کارشناسی در نظر می گیرن. ولی باز هم به نظرم با توجه به معدل بالای ارشد و داشتن مقاله روی رتبه های حدود 200 تا 500 هم وقت بگذارید ممکن استادی از کار شما (مقاله هاتون) خوشش بیاد و کمیته پذیرش رو مجاب کنه که معدل تون رو نادیده بگیرند. منتهی از اونجایی که این موضوع رو نمیشه روش حساب 100 درصدی باز کرد بهتره محدوده رتبه ها رو یک مقدار وسیع تر در نظر بگیرین و تا حدود 700 رو هم پیگیر باشین. در نهایت از هر کدوم که نتیجه بهتری گرفتین همون رو پیگیر بشین.

(17-07-2014, 11:12 AM)'ehsan020' نوشته: سلام
ممنون میشم اگر وضعیت من هم بررسی کنید
رشته لیسانس : میکروبیولوژی  دانشکاه ازاد جهرم  معدل : 13.80
رشته فوق لیسانس : بیوشیمی دانشکاه علوم و تحقیقات تهران   معدل : 19.23
دو تا مقاله امریکایی دارم یکیش ISI هست توی ژرنال Int J Nanomedicineبا ایمپکت 4
یکی دیگه هم دارم توی ژرنال American Journal of Biomedical Sciences (AJBMS
نمره 6.5 ایلتس اکادمیک دارم
به نظرتون واسه دکترا شانسم برای گرفتن فول فاند چقدر هست.
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ehsan020 - 17-07-2014

ممنون از راهنماییتون . راستش من 30 سالم هست و دیگه از لحاظ روحی و روانی تحمل ماندن ندارم. بنابر این به هیچ وجه در حال حاضر قصد گرفتن GREندارم. قطعا گرفتن فول فاند اولویت من هست ولی در صورتی که پروسه خیلی طول بکشه برای پذیرش اقذام میکنم با هزینه شخصی. ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد هزینه ه در مقطع دکترا دارید کمکم کنید .
[/quote]
[align
[quote="'M1KE' pid='63058' dateline='1405580985'"]
تنها نکته منفی پرونده تون معدل کارشناسی هست وگرنه معدل ارشدتون خیلی عالی هست. تعداد مقاله ها هم کافی هست و اگر وقت داشتین بهتره نمره زبان رو بهبود بدین (دست کم 7.0)، چون الان لب مرزی هست و اگر پراکندگی نمرات 4 مهارت تون نسبت به میانگینشون زیاد باشه ممکنه نتونید حداقل های دانشگاه موردنظرتون رو برآورده کنید و همین طور برای اینکه دست تون برای پذیرش گرفتن به ویژه از دانشگاه های آمریکا هم باز باشه به آزمون GRE هم فکر کنید و در اون هم حدود 310 به بالا بگیرید. متاسفانه معدل کارشناسی تون یک مقدار کارتون رو برای رتبه های خیلی خوب سخت می کنه چون اغلب حداقل معدل 3 از 4 رو برای کارشناسی در نظر می گیرن. ولی باز هم به نظرم با توجه به معدل بالای ارشد و داشتن مقاله روی رتبه های حدود 200 تا 500 هم وقت بگذارید ممکن استادی از کار شما (مقاله هاتون) خوشش بیاد و کمیته پذیرش رو مجاب کنه که معدل تون رو نادیده بگیرند. منتهی از اونجایی که این موضوع رو نمیشه روش حساب 100 درصدی باز کرد بهتره محدوده رتبه ها رو یک مقدار وسیع تر در نظر بگیرین و تا حدود 700 رو هم پیگیر باشین. در نهایت از هر کدوم که نتیجه بهتری گرفتین همون رو پیگیر بشین.

=right] [/align]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - saaaaam - 17-07-2014

'ehsan020 dateline='' نوشته: ممنون از راهنماییتون . راستش من 30 سالم هست و دیگه از لحاظ روحی و روانی تحمل ماندن ندارم. بنابر این به هیچ وجه در حال حاضر قصد گرفتن GREندارم. قطعا گرفتن فول فاند اولویت من هست ولی در صورتی که پروسه خیلی طول بکشه برای پذیرش اقذام میکنم با هزینه شخصی. ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد هزینه ه در مقطع دکترا دارید کمکم کنید .
سلام دوست خوبم ببخشید من امدم وسط 
دوستم سن شما اصلا زیاد نیست تازه دوستان از ۳۰ سالگی یاد فوق لیسانس می افتن خودم هم با اینکه ۳۵ سال دارم مستر دوم شروع کردم
واقعیت این هست که بدون جی ار ای امکان بورس شدن از امریکا و کانادا تقریبا صفر هست بجز رشته کامپیوتر در کانادا! 
شما اگه یک سرچ کنید متوجه می شوید که من تقریبا شرایطی مثل شما داشتم ولی بدون جی ار ای نتونستم بورس دکتری بشم و چون هزینه تحصیل دکتری کلا بسیار گران هست نتوانستم شروع کنم 
اگر من جای شما بودم حتما برای جی ار ای وقت می گذاشتم و اینهمه وقتم حدر نمی رفت. فقط یک پیشنهاد دارم اینکه بدون جی ار ای با توجه به معدل عالی شما برای استرالیا و نیوزلند هم اغدام کنید خصوصا هزینه تحصیل دکتری در نیوزلند خیلی مناسب هست اگر در کانادا سالی 35000 دلار باشد در نیوزلند سالی ۵ تا ۷۰۰۰ دلار هست
امیدوارم شاد و موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - M1KE - 17-07-2014

به نظر من هم 30 سال به اون صورت سن زیادی نیست. طبیعتا برای پذیرش بدون فاند احتمالش بیشتر هست و اگر بتونید خودتون هزینه کنید به نظرم بهتره برای ارشد اقدام کنید که به دلیل دوره کوتاهتر هزینه هاش نصف هست. برای دانشگاه های حدود رتبه 500 هزینه های تحصیل + زندگی سالانه حدود 30 تا 35 هزار دلار میشه و بنابراین برای گرفتن ارشد در مجموع شاید نیاز باشه حدود 50 هزار دلار خرج کنید. همین طور سایت دانشگاه ها رو چک کنید ببینید گزینه ارشد درس محور هم برای رشته تون رو دارند یا خیر چون در این صورت نیازی به اینکه استاد راهنمای خاصی شما رو برداره رو هم نخواهید داشت و به جاش درس های بیشتری پاس می کنید.
(17-07-2014, 11:12 AM)'ehsan020' نوشته:
ممنون از راهنماییتون . راستش من 30 سالم هست و دیگه از لحاظ روحی و روانی تحمل ماندن ندارم. بنابر این به هیچ وجه در حال حاضر قصد گرفتن GREندارم. قطعا گرفتن فول فاند اولویت من هست ولی در صورتی که پروسه خیلی طول بکشه برای پذیرش اقذام میکنم با هزینه شخصی. ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد هزینه ه در مقطع دکترا دارید کمکم کنید 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ehsan020 - 17-07-2014

ممنون از دوستان گلم.
 راستش بیشتر بحث سن نیست بحث وضعیت روحی خودم هست و یکسری مسایل شخصی که ضرورت رفتن هرچه سریعتر را تقویت میکنه. با توجه به راهنماییهای شما دوستان بعید میدونم از پس هزینه های کانادا بر بیام . کلا من حدود 100 میلیون دارم که با فروش خونه دستم میگیره. در حال حاضر بازم دارم میخونم ببینم میتونم ایلتس 7 بیارم. شنیدم آلمان هم گزینه خوبی هست .اکثر دانشگاه هاش تیوشن فری هست. با توجه به این وضعیت ضرب الاجلی  کدوم کشورها برای فاند کامل مناسبه .المان چی؟ و با توجه به وضغیت مالی که دارم بیشتر میتونم رو چه کشورهایی حساب کنم برای پذیرش؟ در ضمن فعلا مجرد هستم ولی احتمال داره بخوام ازدواج کنم ممنون میشم اگر چیزی در مورد شرایط افراد متاهل هم که اقدام میکنند میدونید بهم بگید .
دست بوس شما دوستان عزیزم هستم .

با توجه به اینکه این تاپیک برای دانشگاه های کشور کانادا هست به نظرم بهتره شرایط خودتون رو در تاپیک کلی تر با شرایط من کدوم کشورها رو پیشنهاد می کنید مطرح کنید که دوستانی که تجربیات کشورهای دیگه رو دارند هم نظرشون رو بدن. در مورد متاهل شدنتون سه نکته به ذهنم می رسه یکی اینکه طبیعتا هزینه هاتون حدود 40-30 درصد بیشتر میشه. دوم اینکه وقتی یک نفر ویزا بگیره برای همسرش هم می تونه به عنوان همراه درخواست ویزا بده. سوم هم اینکه شاید بتونید کسی رو پیدا کنید که شرایط تحصیلیش بهتر از شما باشه و ایشون نفر اصلی بشه و فاند بگیره و شما به عنوان نفر همراه برین! اتفاقا من افرادی رو می شناسم که خودشون علاقه درس خوندن نداشتن ولی کلی همسرشون رو تشویق کردن که در آزمون های زبان و بقیه موارد شرکت کنه و پذیرش بگیره و بعد خودشون هم به عنوان همراه رفتن و به هر حال به تدریج با کارهای جنرال شروع کردن و کم کم زندگی شون رو روی غلتک افتاده.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - neo1992 - 17-07-2014

یه دانشگاه در کانادا اعلام کرده تمامی کسایی که برای رشته اقتصاد میخوان اقدام کنند
calculus باید آمار جبر خطی و
پاس کرده باشند
من جبر شدم 13= C
آمار 14= B
ریاضی 1 10 =D
ریاضی 2 13 =C
 معادلات دیفرانسیل 10 D
خود اقتصاد هارو نگفت ولی اقتصاد خرد شدم =D 10
کلان شدم 16 اقتصاد A
و اقتصاد مهندسی شدم 13 C
تمام ملزوماتو گذروندم ولی نمراتم کمه با فرض معدل 14.5 در چهارترم آخر و تافل بالای حداقل دانشگاه
اصلا شانس پذیرش بدون فاند دارم؟
دانشگاهشم ویندسوره که مثل اینکه بچه های انجمن میگن متوسطه   

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - bahar1989 - 17-07-2014

من لیسانس مهندسی برق-مخابرات دارم از دانشگاه باهنر کرمان با معدل 18.16 و فوق مخابرات- مایکروویو و نوری(همون مخابرات میدان) دارم از دانشگاه صنعتی شریف با معدل 15.24(کلا رنج معدل گرایش پایینه) و امسال هم از تزم دفاع کردم و گرایشم هم خیلی مقاله در بیار نیست. امسال کنکور دکتری امتحان دادم و شریف و امیرکبیر و خواجه نصیر و....برای مصاحبه دعوت شدم الانم منتظر نتایجم ولی اگه امسال ایران قبول نشم فکر نکنم دیگه بخوام سال دیگه دوباره کنکور بدم و .... زبانم در حد متوسط به بالاست ولی نمره زبان ندارم. مقاله هم ندارم. میخوام ببینم اگه بخوام اپلای کنم باید از کجا شروع کنم و با شرایطی که دارم تو کجاها بیشتر شانس دارم. من شرایطم جوریه که حتما باید فاند بگیرم. 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ahmadpashaei - 18-07-2014

(17-07-2014, 08:00 PM)'bahar1989' نوشته: من لیسانس مهندسی برق-مخابرات دارم از دانشگاه باهنر کرمان با معدل 18.16 و فوق مخابرات- مایکروویو و نوری(همون مخابرات میدان) دارم از دانشگاه صنعتی شریف با معدل 15.24(کلا رنج معدل گرایش پایینه) و امسال هم از تزم دفاع کردم و گرایشم هم خیلی مقاله در بیار نیست. امسال کنکور دکتری امتحان دادم و شریف و امیرکبیر و خواجه نصیر و....برای مصاحبه دعوت شدم الانم منتظر نتایجم ولی اگه امسال ایران قبول نشم فکر نکنم دیگه بخوام سال دیگه دوباره کنکور بدم و .... زبانم در حد متوسط به بالاست ولی نمره زبان ندارم. مقاله هم ندارم. میخوام ببینم اگه بخوام اپلای کنم باید از کجا شروع کنم و با شرایطی که دارم تو کجاها بیشتر شانس دارم. من شرایطم جوریه که حتما باید فاند بگیرم. 

سلام و خوش اومدین.
معدل لیسانس که معمولا مهمتره عالیه ولی ارشدتون خوب نیست! اگر واقعا رنج معدل مخابرات میدان در شریف اینقدر پایینه حتما گواهی رتبه بین هم ورودی ها باید بگیرید وگرنه براتون شاید بد بشه.دانشگاه هاتونم خوبن،بخصوص ارشد. گرایش میدان اونم مایکروویو و نوری که تا جاییکه دیدم مقاله دربیار هست! البته من دوست خودم رو دیدم و حتما زمینه دقیق کاری شما اینطوره. 
اگر سعی کنید: حداقل یک مقاله بدین؛ نمره تافل/آیلتس و GRE خوبی بیارید؛ سه توصیه نامه خوب بگیرید؛SOP خوبی بنویسید؛ استاد پیدا کنید خیلی خوب میشه. البته برای معدل ارشد باید کاری که گفتم بکنید. با اون شرایط فکر کنم بتونید از دانشگاه های خیلی خوبی فاند بگیرید. خوشبختانه فاکتورهای زیادی در پذیرش دخیلن و شمام با دانشگاه ارشدتون خیلی وضع خوبی دارید ولی بقیه بخش هاهم باید خوب باشه چون رقابت واقعا سخته. 
شما جزوه راهنما رو از همین صفحه(نوار آبی بالا) دانلود کرده و خوب بخونید و سوالی بود بپرسید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - sepinaz - 20-07-2014

(18-07-2014, 06:28 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام و خوش اومدین.
معدل لیسانس که معمولا مهمتره عالیه ولی ارشدتون خوب نیست! اگر واقعا رنج معدل مخابرات میدان در شریف اینقدر پایینه حتما گواهی رتبه بین هم ورودی ها باید بگیرید وگرنه براتون شاید بد بشه.دانشگاه هاتونم خوبن،بخصوص ارشد. گرایش میدان اونم مایکروویو و نوری که تا جاییکه دیدم مقاله دربیار هست! البته من دوست خودم رو دیدم و حتما زمینه دقیق کاری شما اینطوره. 
اگر سعی کنید: حداقل یک مقاله بدین؛ نمره تافل/آیلتس و GRE خوبی بیارید؛ سه توصیه نامه خوب بگیرید؛SOP خوبی بنویسید؛ استاد پیدا کنید خیلی خوب میشه. البته برای معدل ارشد باید کاری که گفتم بکنید. با اون شرایط فکر کنم بتونید از دانشگاه های خیلی خوبی فاند بگیرید. خوشبختانه فاکتورهای زیادی در پذیرش دخیلن و شمام با دانشگاه ارشدتون خیلی وضع خوبی دارید ولی بقیه بخش هاهم باید خوب باشه چون رقابت واقعا سخته. 
شما جزوه راهنما رو از همین صفحه(نوار آبی بالا) دانلود کرده و خوب بخونید و سوالی بود بپرسید.

جناب پاشایی این شرایط معدل رو چطور ارزیابی می کنید بره کانادا
لیسانس نقشه برداری دانشگاه تهران با معدل 17.56 ( نفر دوم بین هم ورودی ها بودم و بدون کنکور ارشد قبول شدم)
ارشد سنجش از دور دانشگاه تهران با معدل 17.14 ( فعلن بدون تز ولی حتی اگه تز رو 20 بگیرم میشه 17.68 مشکل اینجاست که معدل گرایش بالاست و فک کنم جز پایین ترین معدل ها هستم تو ارشد )
از معدل - محور بودن کانادا خیلی میترسم