آکادمیا کافه
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 22-02-2016

(22-02-2016, 10:09 AM)masoud-sh نوشته: سلام وقت بخیر
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
دانشگاههای نامبرده دولتی هستن نیازی به شهریه ندارند؟

بله دولتی هستن و اکثراً هم بدون شهریه (رایگان) میباشند.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - masoud-sh - 22-02-2016

سلام وقت بخیر
اکثر دانشگاهها در مقطع دکترا به زبان انگلیسی تدریس میشود. ایا در رشته حسابداری یا مالی به زبان المانی هم تدرس میشوند؟کدامند.
باتشکر

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - mohamadreza5560 - 25-02-2016

با سلام خدمت دوستان گرامی
رزومه یکی از دوستان بنده به این شکل اما در حال حاظر دسترسی نداشت و میخواست بدونه چقد شانس پذیرش و فاند داره

کاردانی تاسیسات الکتریکی دانشکده فنی انقلاب تهران ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۸
چون ناپیوسته بوده جمع کاردانی و کارشناسی میشه ۱۵ یعنی معدل لیسانس ۱۵ محسوب میشه
کارشناسی ارشد برق قدرت گرایش سیستم های قدرت دانشگاه شریف ۱۸:۰۵
آیلتس ۷.۵
مقاله ۱  isi

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nader - 25-02-2016

(25-02-2016, 12:18 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
رزومه یکی از دوستان بنده به این شکل اما در حال حاظر دسترسی نداشت و میخواست بدونه چقد شانس پذیرش و فاند داره

کاردانی تاسیسات الکتریکی دانشکده فنی انقلاب تهران ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۸
چون ناپیوسته بوده جمع کاردانی و کارشناسی میشه ۱۵ یعنی معدل لیسانس ۱۵ محسوب میشه
کارشناسی ارشد برق قدرت گرایش سیستم های قدرت دانشگاه شریف ۱۸:۰۵
آیلتس ۷.۵
مقاله ۱  isi

درود
رزومه ایشون خوبه و شانس بالایی هم داره
در مورد کاردانی زیاد مهم نیست همون کارشناسیش مهمه که معدلشم خوبه
چند تا توصیه نامه خوب بگیره و بتونه استاد پیدا کنه میتونه فاند خوبی بگیره

موفق باشید

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - habibnia - 07-03-2016

سلام
بنده کارشناسی مهندسی پزشکی رو با معدل 12.5 از دانشگاه اصفهان گرفتم
بعد از چند سال کار در همین رشته کارشناسی ارشد برق کنترل سراسری قزوین قبول شدم و معدلم 16 هست. پایان نامه م عملی بوده یعنی علاوه بر تحویل پایان نامه به صورت کتبی دستگاه مورد تحقیق رو هم ساختم و به همین علت نمره کامل گرفتم. یه مقاله هم بر اساس همین پایان نامه توی یک مجله ISI سابمیت کردم که احتمالا چاپ می شه. می خواستم بدونم شانسم برای گرفتن پذیرش Phd در آلمان  در رشته برق یا مهندسی پزشکی در چه حدیه؟
البته تا الان امتحان زبان ندادم ولی فکر می کنم در ielts بتونم حداقل 6 بیارم.
ضمنا آیا اگر بتونم پذیرش بگیرم بعدا امکان اومدن همسرم به آلمان هم وجود داره؟ 
یا اصولا با توجه به شرایط کشور دیگه ای رو پیشنهاد می فرمایید ؟
خیلی ممنونم

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - nader - 07-03-2016

(07-03-2016, 01:24 PM)habibnia نوشته: سلام
بنده کارشناسی مهندسی پزشکی رو با معدل 12.5 از دانشگاه اصفهان گرفتم
بعد از چند سال کار در همین رشته کارشناسی ارشد برق کنترل سراسری قزوین قبول شدم و معدلم 16 هست. پایان نامه م عملی بوده یعنی علاوه بر تحویل پایان نامه به صورت کتبی دستگاه مورد تحقیق رو هم ساختم و به همین علت نمره کامل گرفتم. یه مقاله هم بر اساس همین پایان نامه توی یک مجله ISI سابمیت کردم که احتمالا چاپ می شه. می خواستم بدونم شانسم برای گرفتن پذیرش Phd در آلمان  در رشته برق یا مهندسی پزشکی در چه حدیه؟
البته تا الان امتحان زبان ندادم ولی فکر می کنم در ielts بتونم حداقل 6 بیارم.
ضمنا آیا اگر بتونم پذیرش بگیرم بعدا امکان اومدن همسرم به آلمان هم وجود داره؟ 
یا اصولا با توجه به شرایط کشور دیگه ای رو پیشنهاد می فرمایید ؟
خیلی ممنونم

درود و خوش آمدید به آکادمیا کافه
در مورد آوردن همسرتون بعد از پذیرش بله میتونید
اما باید مقدار فاند شما مشخص باشه  و یا اگه فاند کمی داشتید برای ویزای اون هم پول بلوک کنید
اکا در مورد پذیرش
شما مار سختی در پیش رو دارید
ابتدا معدل لیسانس و سپس اینکه نمره زبان ۶ آیلتس اونقدرا مثبت نیست که بشه گفت کار شما رو پیش میبره
چرا که رقابت در دانشگاه های انگلیسی زبان بالاست و شما با اونا مقایسه میشید
شما میتونید GRE subject بدید برای جبران معدلتون و اینکه رزومه قوی کنید یکی از راه های نجات انبوه مقالات شما خواهد بود
و مهمترین نکته ارتباط با پروفسور
با فرض همه این شرایط میتونی کور سویی امید داشته باشی
اما کشورهای دیگه هم هستند که بتونی روشون فوکوس کنی از جمله اسکاندیناوی

موفق باشید

[برش] مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - raintrill - 08-03-2016

سلام. من برای پی اچ دی از دانشگاه صنعتی مونیخ پذیرش گرفتم. اما استاد بهم گفتن که شش ماه تا یک سال اول به صورت پارت تایم پوزیشن به من فاند می دهند و به محض اینکه از پرفورمنس من راضس باشن من رو شامل فول فاند می کنند.
می خواستم ببینم با این شرایط اقدام بکنم برای این دانشگاه؟ کلا فاند این دانشگاه برای پی اچ چقدر هست آیا با نصفش میشه تو مونیخ زندگی کرد؟ من از جاهای دیگه هم پذیرش دارم که فاند کامل و خوبی توش هست ولی خوب رنک مونیخ از اونها خیلی بالاتره.
خیلی خیلی ممنون میشم از دوستان که من رو راهنمایی کنند.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - Shihan - 08-03-2016

(08-03-2016, 11:27 AM)raintrill نوشته: سلام. من برای پی اچ دی از دانشگاه صنعتی مونیخ پذیرش گرفتم. اما استاد بهم گفتن که شش ماه تا یک سال اول به صورت پارت تایم پوزیشن به من فاند می دهند و به محض اینکه از پرفورمنس من راضس باشن من رو شامل فول فاند می کنند.
می خواستم ببینم با این شرایط اقدام بکنم برای این دانشگاه؟ کلا فاند این دانشگاه برای پی اچ چقدر هست آیا با نصفش میشه تو مونیخ زندگی کرد؟ من از جاهای دیگه هم پذیرش دارم که فاند کامل و خوبی توش هست ولی خوب رنک مونیخ از اونها خیلی بالاتره.
خیلی خیلی ممنون میشم از دوستان که من رو راهنمایی کنند.

در ابتدا عرض کنم اینکه استاد تا چه حد روی حرفش باشه و به این امید که ممکنه بورس یا پروژه بهش بخوره و بعد از شما راضی باشه خیلی امیدوارکننده نیست. مگر اینکه دیگه خیلی علاقه داشته باشه و از شما هم در طی یکسال راضی باشه. بنابراین نمیشه به این مورد دل بست (نطر بنده)
- ضمناً مونیخ یکی از شهرهای گران در المان است بنابراین شما بدون فاند و پارت تایم ممکنه بهت سخت بگذره. ضمناً بهترین شرایط فاند در المان بعد از کسر مالیات بین 1400-1600 یورو در ماه است که حداقل 700-900 یورو هزینه در مونیخ میشه برای فردی مجرد. به نظرم اگر موقعیت دانشگاه و رشته و فاند مطلوب تری دارید به اونها فکر کنید.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - alitakin - 17-03-2016

با سلام.لیسانس عمران گرایش آب دانشگاه سراسری رتبه زیر ۱۰۰۰ معدل ۱۳،فوق لیسانس عمران دانشگاه آزاد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت معدل ۱۵.۸۸. نمره پایان نامه ۲۰شدم ،۴ مقاله isi، یک مقاله isc و ۲ مقاله کنفرانس خارجی و ۲ مقاله کنفرانس داخلی فعلا دارم.۱۲سال سابقه کار تو پروژه های عمرانی کشور دارم.در حال گذراندن دوره تافل میباشم.که نمره خوبی بگیرم.قصد ادامه تحصیل تو همین گرایش دکتری عمران-مهندسی و مدیریت ساخت در کشور آلمان رو دارم.لطفا راهنمایی کنید.که با شرایط فوق آیا امکان پذیر است یا خیر.اگه احتمال ضعیفه بفرمائید غیر از آلمان میتونم برا ادامه تحصیل به کدوم کشورا فکر کنم که بتونم پذیرش دکترا بگیرم. آزمون ورودی نداشته باشه.ضمنا مهندسی و مدیریت ساخت رشته نو و جدیدیه که از گرایشای عمرانه و تو برخی از دانشگاهای معتبر دنیا داره تدریس میشه.با تشکر.

RE: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاههای آلمان - Shihan - 17-03-2016

(17-03-2016, 04:00 AM)alitakin نوشته: با سلام.لیسانس عمران گرایش آب دانشگاه سراسری رتبه زیر ۱۰۰۰ معدل ۱۳،فوق لیسانس عمران دانشگاه آزاد گرایش مهندسی و مدیریت ساخت معدل ۱۵.۸۸. نمره پایان نامه ۲۰شدم ،۴ مقاله isi، یک مقاله isc و ۲ مقاله کنفرانس خارجی و ۲ مقاله کنفرانس داخلی فعلا دارم.۱۲سال سابقه کار تو پروژه های عمرانی کشور دارم.در حال گذراندن دوره تافل میباشم.که نمره خوبی بگیرم.قصد ادامه تحصیل تو همین گرایش دکتری عمران-مهندسی و مدیریت ساخت در کشور آلمان رو دارم.لطفا راهنمایی کنید.که با شرایط فوق آیا امکان پذیر است یا خیر.اگه احتمال ضعیفه بفرمائید غیر از آلمان میتونم برا ادامه تحصیل به کدوم کشورا فکر کنم که بتونم پذیرش دکترا بگیرم. آزمون ورودی نداشته باشه.ضمنا مهندسی و مدیریت ساخت رشته نو و جدیدیه که از گرایشای عمرانه و تو برخی از دانشگاهای معتبر دنیا  داره تدریس میشه.با تشکر.

شما رزومه خوبی دارید بجز بخش مربوط به معدل دو مقطع گذشته! البته ممکنه اساتیدی باشن که کارهای پژوهشی برای اونها و تیم تحقیقاتی اشون مهم باشه و نمیشه دقیق گفت شانست اصن خوب نیست، به نظرم بهتره دنبال استاد بگردی اما باز تنها به المان تکیه نکن در کشورهای هلند، بلژیک و ایتالیا و اسپانیا هم شانس ممکنه داشته باشی. ازمون وروودی تقریباً بیشتر دوره های بین المللی (دکتری) در اروپا وجود نداره در بیشتر موارد همون مصاحبه با skype انجام میشه و یا همون ارزیابی رزومه ملاک قرار میگیره.