آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shaghayegh s - 12-04-2013

با سلام و تشکر به خاطر سایت خوبتون

من می خواستم ببینم که با شرایط زیر می تونم واسه گرفتن فاند در مقطع دکترا دردانشگاه های آمریکا اقدام کنم،
لیسانس میکروبیولوژی با معدل 16.76 (دانشگاه آزاد تهران شمال)
فوق لیسانس سلولی و مولکولی با معدل 19.16 (دانشگاه آزاد علوم تحقیقات- تهران)
با سابقه دو سال همکار طرح در پژوهشکده رویان و یک سال و نیم سابقه فعالیت در دو نشریه ISI مرتبط با رشته ام
3 مقاله سابمیت شده در سه ژورنال ISI ، دو تا داخلی و یکی خارجی که الان هر سه در حال Revise است
13 خلاصه مقاله مربوط به شرکت در کنگره های داخلی و خارجی که در مجلات آنها چاپ شده که 10 تا از آنها ISI است
IELTS: Overal: 6.5, Speaking: 7, Writing : 6, Reading: 6.5, Listening: 6
من می دونم که واسه آمریکا نمره تافل و GRE می خواد، آیا میشه با این نمره ایلتس اقدام کرد و پذیرش گرفت بدون GRE ؟ یا بعد از پذیرفته شدن این امتحان را داد؟ و اینکه به نظرتون با این شرایط کدوم کشور می تونم سریع تر پذیرش بگیرم؟

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاهها - pama - 12-04-2013

(12-04-2013, 03:09 PM)'ghanbar' نوشته: سلام بر دوستان
دوستان من پایان سال 2014 درس کارشناسیم تا الانم معدلم 17.30 تموم میشه میخوام تابستون امسال روی یک تحقیق با استادم کار کنم و حدود یک سال خورده ای دیگه میمونه در اون چند مدت تافل وجی اری بخونم اینجوری خوبه؟ ومیتونم از دانشگاه های امریکا بورس بگیرم کمکم کنید ؟

(با اجازه ی دوستان[img]images/smilies/shy.gif[/img])
سلام دوست من، به آکادمیا خوش اومدید.
چون بنده خودم هنوز در حال طی مسیرم تو این پروسه اپلای، برای همین از تجربیاتی که از دوستان خوب این سایت بدست آوردم اینو میتونم خدمتتون بگم که شما از نظر معدل تو شرایط نسبتا خوبی هستید و اگه درست متوجه شده باشم 1 سال و نیم دیگه هم زمان دارید برای گرفتن مدرک کارشناسیتون، پس این فرصت یه فرصت بی نظیر و عالی هست برای اینکه تا میتونید معدلتون رو بالاتر ببرید، چون واقعا این موقعیت تکرار شدنی نیست و اگر خدایی نکرده نتونید حسابی رو آیتم معدل تو زمان تحصیلتون سرمایه گذاری کنید بعدها خیلی کارتون سخت میشه برای اینکه بخواید اثر معدل کم رو با آیتمهای دیگه مثل مقاله های معتبر یا نمره زبان و جی آر ای بسیار چشمگیر، کمرنگتر کنید، معضلی که الان دامنگیر خود من شده[img]images/smilies/sad.gif[/img]
اما جدای از این بحث  تحقیقی که قراره با استادتون انجام بدید، اگر منجر به مقاله بشه، تو رزومتون تاثیر میگذاره، اما خوب شما کارشناسی هستید و اگه قصدتون برای اپلای مستر هست و نمیخواید ارشد رو تو ایران بخونید خیلی ازتون انتظار نمیره که مقاله داشته باشید و این نکته بیشتر تو اپلای کردن واسه Phd مهمه، اما خوب داشتنش یه پوئن مثبته واسه رزومتون...
و اما نکته مهم بعدی اینه که نمره زبان و جی آر ای (در کنار معدل) از مهمترین بخشهای رزومتون هستن، پس باید روی اون هم سرمایه گذاری کنید (البته نمیدونم زبان شما در چه سطحی قرار داره) اما خوب باید براش برنامه ریزی کنید و خودتون رو به حد خوبی برای آزمون های تافل و جی آر ای برسونید(البته اگه قصدتون آمریکاست) البته الان که در حال تحصیلید نکته اصلی اینه که معدلتون رو در حد خوبی نگه دارید و در کنار اون حتما روی پروسه ی زبان هم کار کنید.[img]images/smilies/wink.gif[/img]
در مورد گرفتن فاند هم تا جایی که من میدونم دانشگاههای آمریکا از این نظر از سایر کشورها تو وضعیت بهتری هستند، که خوب صد البته طرف دیگه ی ماجرا هم  رزومه ی شماست، اما در کل ظاهرا گرفتن فاند از آمریکا راحتتره...
پ.ن: البته بهتره نظر سایر دوستان بزرگوار رو هم بدونید،موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ice - 12-04-2013

(12-04-2013, 03:52 PM)'shaghayegh s' نوشته: با سلام و تشکر به خاطر سایت خوبتون
من می خواستم ببینم که با شرایط زیر می تونم واسه گرفتن فاند در مقطع دکترا دردانشگاه های آمریکا اقدام کنم،
لیسانس میکروبیولوژی با معدل 16.76 (دانشگاه آزاد تهران شمال)
فوق لیسانس سلولی و مولکولی با معدل 19.16 (دانشگاه آزاد علوم تحقیقات- تهران)
با سابقه دو سال همکار طرح در پژوهشکده رویان و یک سال و نیم سابقه فعالیت در دو نشریه ISI مرتبط با رشته ام
3 مقاله سابمیت شده در سه ژورنال ISI ، دو تا داخلی و یکی خارجی که الان هر سه در حال Revise است
13 خلاصه مقاله مربوط به شرکت در کنگره های داخلی و خارجی که در مجلات آنها چاپ شده که 10 تا از آنها ISI است
IELTS: Overal: 6.5, Speaking: 7, Writing : 6, Reading: 6.5, Listening: 6
من می دونم که واسه آمریکا نمره تافل و GRE می خواد، آیا میشه با این نمره ایلتس اقدام کرد و پذیرش گرفت بدون GRE ؟ یا بعد از پذیرفته شدن این امتحان را داد؟ و اینکه به نظرتون با این شرایط کدوم کشور می تونم سریع تر پذیرش بگیرم؟

به آکادمیا کافه خوش اومدید. شرایط خوبی دارید. بسته به دانشگاه مورد نظر نمره آیلتس فرق داره و در رقابت برای فاند نمره بالاتر می تونه کمک بیشتری بکنه ولی معمولا جای تافل کافی هست. نیاز به GRE general حتما دارید (جدا از امتحان زبان) و باید موقع فرستادن مدارک بفرستید ولی سابجکت بستگی به دانشگاه هدف داره که بعضی جاها می خوان.
سرعت گرفتن پذیرش بیشتر بستگی به پشتکار شما داره. هر چی بیشتر وقت بگذارید و استاد مناسب یا در مورد اروپا پوزیشن خوب پیدا کنید سریعتر پذیرش می گیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahmadpashaei - 12-04-2013

to Shaghayegh s
سلام،به آکادمیاکافه خوش اومدین و آرزوی موفقیت دارم براتون. به نظر من پایه شرایط شما خیلی خوبه و چیزی که نیاز دارید یک نمره 7 آیلتس هست تا خیالتون برای همه دانشگاه های آمریکا و دنیا راحت بشه.در ضمن برای آمریکا gre general که اجباریه و بسیار تاثیر گذاره،یعنی تقریبا همه رزومتون یک طرف و gre خوب یک طرف دیگه!!به این سادگی ها از کسی که نمره بالایی داره نمیگذرن[img]images/smilies/dodgy.gif[/img] در ضمن چون خیلی پژوهش محور هستین بهتره به جاهای دیگه هم فکر کنید مثلا استرالیا. و چون gre ندارید بازم به همون استرالیا و نیز کانادا.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 13-04-2013

سلام
به نظر شما کسی با این شرایط چقدر شانس داره؟

کارشناسی کامپیوتر شریف معدل 16.5 (سه ترم آخر 17.8)
تافل 103
دو کنفرانس داخلی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 14-04-2013

(13-04-2013, 12:10 AM)'nasim1234' نوشته: سلام
تافل 103
دو کنفرانس داخلی

درود و خوش‌آمد به آکادمیاکافه،

به نظر من شرایط شما خیلی خوبه، هم دانشگاه‌تون در امریکا کاملا شناخته شده است، هم معدل‌تون به خصوص معدل ترم‌های اخیرتون خوبه، هم رشته‌اتون رشته‌ای هست که درش فاند زیاده، هم نمره TOEFL تون خوبه و هم این که مقاله دارید مثبته. در عین حال، نمره GRE برای گرفتن پذیرش از امریکا بسیار بسیار تاثیر گذاره. اگر بتونید نمره خیلی خوبی در GRE بیارید، می‌تونید از بهترین دانشگاه‌های امریکا هم پذیرش و فاند بگیرید. طبیعتا اگر نمره GREتون متوسط بشه، شانس‌تون برای دانشگاه‌های تاپ کم خواهد شد. در نتیجه نظر من اینه که روی GRE خیلی وقت بگذارید و هر سه بخش این امتحان رو جدی بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 14-04-2013

(13-04-2013, 12:10 AM)'nasim1234' نوشته: سلام
تافل 103
دو کنفرانس داخلی

يك نكته رو هم من صحبتهاي دوستم اضافه كنم . پروسه ي گشت و گذار در سايت اساتيد زمانبر و طولانيه. شروع كنيد استادها و دپارتمان ها و دانشگاه ها رو خوب جستجو كنيد. حتما كساني رو پيداكنيد كه تو فيلد شما دارن پژوهشي انجام ميدن و سعي كنيد باهاشون ارتباط برقرا كنيد. بهتون كمك بزرگي در انتخاب دانشگاه ميشه.. شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nasim1234 - 14-04-2013

ببخشید پروژه کارشناسی خوب و مرتبط تاثیرش بیشتره یا مقاله ای که مرتبط با اون شاخه ای که علاقه دارم اپلای کنم نیست ولی خود مقاله معتبره؟ اصلا پروژه کارشناسی تاثیری داره؟(میتونم با استاد معروفی پروژه بردارم و ریکام هم بگیرم ازش)
من باید برای این تابستون یکی از این دو مورد که گفتم رو انتخاب کنم و همین امسالم میخوام اپلای کنم. ضمنا رنک دانشگاهی که میرم زیاد مهم نیست برام. فاند خیلی مهم تره

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - periow - 14-04-2013

سلام. شانس پذیرش با این شرایط چقدره؟
لیسانس مهندسی برق دانشگاه شیراز معدل 14 (14.7 برای 50 واحد آخر)
یک سال سابقه کار (سرپرست تیم رباتیک دپارتمان مکانیک یک دانشگاه دولتی + مسئول آزمایشگاه های برق و رباتیک دانشگاه دولتی)
تافل 90

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 15-04-2013

(14-04-2013, 11:51 PM)'periow' نوشته: سلام. شانس پذیرش با این شرایط چقدره؟
لیسانس مهندسی برق دانشگاه شیراز معدل 14 (14.7 برای 50 واحد آخر)
یک سال سابقه کار (سرپرست تیم رباتیک دپارتمان مکانیک یک دانشگاه دولتی + مسئول آزمایشگاه های برق و رباتیک دانشگاه دولتی)
تافل 90

‌چون فقط گفتي پذيرش زياد به معدلت گير نميدم. زبانت بد نيست جا داره بهتر شه. GRE‌لازمي. سوابقت بد نيست اگر استادت تو ريكامنديشنت بنويسه كه اينكارا رو كردي. ميمونه اينكه ارشد اپلاي كني يا دكتري مستقيم كه هردورو به نظرم  اقدام كن. وقت داري روي يه مقاله هم كار كني بد نيست. زبان با اين معدل خيلي بهت كمك ميكنه .شادزي