آکادمیا کافه
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - halazoon - 21-05-2016

سلام.
من سابقه ی تحصیلیلم بصورت زیر است. ممنون می شم شانس من را برای فاند در یکی از دانشگاه های آمریکا بررسی کنید:
کارشناسی ریاضی دانشگاه  ارومیه با معدل 13.95
کارشناسی ارشد جبر دانشگاه شهید بهشتی با معدل 17.5
دوتا مقاله آی اس آی و شرکت در چند کارگاه ریاضی در پژوهشگاه دانش های بنیادی
جی آر ایی ریاضی با 750
زبان- نامشخص

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - usef2011 - 22-05-2016

سلام
منهم شرایط زیر رو دارم ممنونم میشم راهنماییم کنین کدوم کشور واسه دریافت ویزا و فاند مناسبه
1- کارشناسی: ریاضی کاربردی دانشگاه ارومیه فارغ التحصیل 89 معدل تخصصی 12
2- کارشناسی ارشد: مهندسی صنایع- علم و صنعت ایران- معدل 18 بدون پایان نامه (آموزش محور فارغ التحصیل 91)
3- چندین مقاله کنفرانس ملی، بین المللی انگلیسی و فارسی
4- مقاله ژورنال فارسی 2 تا
5- مقاله ژورنال انگلیس غیر ای اس ای 3 تا

6- بصورت پاره وقت تو دانشگاه آزاد به مدت 2 سال فعالیت داشتم و 4 ماه هم تو یه شرکت مسئول سی ار ام بودم
7- GRE 311
8-تافل 93
توصیه نامه هم دیگه فک نکنم بتونم درست و حسابیشو بگیرم
کدوم کشور و چه رشته ای رو پیشنهاد میدین؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - selma - 14-06-2016

سلام 
رشته ژنتیک  
معدل ترم آخر 15.55
GRE = 134
IELTS = 6.5
یک مقاله قبول و ارائه داده شده در 14امین کنگره بین المللی (میخوام بدم چاپ)
یه طرح تحقیقاتی دارم که میخوام خارج از ایران انجامش بدم و خیلی طرح خوبیه و کاملا جدید
پروژه پایان نامه امو دارم انجام میدم و از اونم یک مقاله خوب در میاد
 با این شرایط من چه کشورهایی برا اپلای کردن خوبه و کدوم دانشگاهها شانس گرفتن فاند و یا بورسیه را در مقطع دکترا دارم؟
لطفا کمکم کنین.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - paniz90 - 21-06-2016

همیشه آمریکا بهترینه!

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - uniquemohsen - 21-06-2016

با سلام
من هم همین سوال دوستان رو داشتم ممنون میشم کمک کنید. مهم برای من فقط رفتنه! کشوری که ترجیحن زبون مردمش هم انگلیسی باشه و کشور دنج و آروم و بی حاشیه ای باشه و فرصت های کاریش هم بعد از درس خوندن خوب باشه، چون قصدم موندنه. شرایطم هم به ترتیب زیر هست:
لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14.77 و 8 ترمه ورودی 87
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی شریف با معدل 15.83 و 4 ترمه ورودی 91
سربازی رفتم و کارت پایان خدمت دارم
هنوز امتحان زبان ندادم ولی زبانم در حد خوبه و قراره یه کلاس هم برم و آیلتس میخام امتحان بدم (چون استاد قبلی زبان تو کانون زبان الان تدریس آیلتس داره و کارنامه دانشجوهاش خیلی عالیه)
یه کم هم سرمایه اولیه دارم ولی حتمن میخام فاند بگیرم در ضمن مدارکم رو هم خریدم و آزاد کردم
سابقه کاری هم یک سال سابقه مرتبط دارم (تو نیروگاه کار میکردم) و تدریس دانشگاه هم دو ترم داشتم
توصیه نامه هم استاد راهنمام رئیس دانشگاه شریف بوده ولی نمیدونم میتونه خوب بده بهم یا نه و دکتر عباسپور هم شاید بتونه توصیه نامه خوب بهم بده
دو تا هم مقاله انگلیسی یکی کنفرانسی و یکی هم ژورنال
اروپا، آمریکا و استرالیا و گفتم ترجیحن هرجایی که زبانش انگلیسی باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
متشکر

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - lkkk - 21-06-2016

(21-06-2016, 07:44 AM)uniquemohsen نوشته: با سلام
من هم همین سوال دوستان رو داشتم ممنون میشم کمک کنید. مهم برای من فقط رفتنه! کشوری که ترجیحن زبون مردمش هم انگلیسی باشه و کشور دنج و آروم و بی حاشیه ای باشه و فرصت های کاریش هم بعد از درس خوندن خوب باشه، چون قصدم موندنه. شرایطم هم به ترتیب زیر هست:
لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14.77 و 8 ترمه ورودی 87
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت از دانشگاه صنعتی شریف با معدل 15.83 و 4 ترمه ورودی 91
سربازی رفتم و کارت پایان خدمت دارم
هنوز امتحان زبان ندادم ولی زبانم در حد خوبه و قراره یه کلاس هم برم و آیلتس میخام امتحان بدم (چون استاد قبلی زبان تو کانون زبان الان تدریس آیلتس داره و کارنامه دانشجوهاش خیلی عالیه)
یه کم هم سرمایه اولیه دارم ولی حتمن میخام فاند بگیرم در ضمن مدارکم رو هم خریدم و آزاد کردم
سابقه کاری هم یک سال سابقه مرتبط دارم (تو نیروگاه کار میکردم) و تدریس دانشگاه هم دو ترم داشتم
توصیه نامه هم استاد راهنمام رئیس دانشگاه شریف بوده ولی نمیدونم میتونه خوب بده بهم یا نه و دکتر عباسپور هم شاید بتونه توصیه نامه خوب بهم بده
دو تا هم مقاله انگلیسی یکی کنفرانسی و یکی هم ژورنال
اروپا، آمریکا و استرالیا و گفتم ترجیحن هرجایی که زبانش انگلیسی باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
متشکر

سلام
 با اینکه دانشگاههای هر دو مقطعتون دانشگاههای تقریبا شناخته شده ای هستند ولی متاسفانه معدل هاتون جوری نیست که صرفا معدل باعث پذیرشتون بشه. با این رزومه شاید بتونید یک پوزیشن در دانشگاههای اروپا پیدا کنید. در هر حال به نظرم اگر بتونید یک امتحان GRE بدید و نمره خوبی کسب کنید شانس خودتون رو برای دانشگاههای امریکا بالا میبرید. در مورد استرالیا هم مقالات ومعدل فاکتور های بسیار تاثیر گذارند که با توجه به رزومتون بعید می دونم بتونید از استرالیا اسکالرشیپ و فاند بگیرید و تنها احتمال پذیرش وجود دارد.

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - uniquemohsen - 21-06-2016

(21-06-2016, 08:35 AM)lkkk نوشته: سلام
 با اینکه دانشگاههای هر دو مقطعتون دانشگاههای تقریبا شناخته شده ای هستند ولی متاسفانه معدل هاتون جوری نیست که صرفا معدل باعث پذیرشتون بشه. با این رزومه شاید بتونید یک پوزیشن در دانشگاههای اروپا پیدا کنید. در هر حال به نظرم اگر بتونید یک امتحان GRE بدید و نمره خوبی کسب کنید شانس خودتون رو برای دانشگاههای امریکا بالا میبرید. در مورد استرالیا هم مقالات ومعدل فاکتور های بسیار تاثیر گذارند که با توجه به رزومتون بعید می دونم بتونید از استرالیا اسکالرشیپ و فاند بگیرید و تنها احتمال پذیرش وجود دارد.

خیلی متشکر از جوابتون
ممنون میشم بقیه دوستان هم نظر بدن

@Andre 

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - matin91 - 22-06-2016

سلام
بنده دانشجوی ارشد ادبیات انگلیسی دانشگاه شیراز هستم، هنوز فارغ التحصیل نشدم اما میدونم که معدل فارغ التحصیلیم از 17.5 کمتر نخواهد شد.
دوتا مقاله دارم که البته پوستر هستند متاسفانه، یکی توی همایش دانشگاه الزهرا و یکی هم همایش بین المللی مشترک دانشگاه سوربون و دانشگاه فردوسی
حدود بیست تا از شعرای انگلیسیم توی دو مجموعه کتاب (چندشاعر) توی امریکا چاپ شد
چندین جایزه ی ادبی داخلی هم دارم
انتشارات توی هفته نامه ها و موارد شبیه هم داشتم
 تجربه ی ترجمه، ویراستاری، روزنامه نگاری و تدریس هم داشتم (تا اونجایی که شنیدم گویا برخی دانشگاها به ساعت های کاری هم اهمیت می دن)
فکر میکنم توصیه نامه های خوبی هم بتونم بگیرم از اساتیدم
الانم دارم روی چندتا مقاله کار میکنم و فکر میکنم حداقل سه مقاله رو بتونم تا پایان ارشد به سرانجام خوب برسونم. 
برای ادبیات انگلیسی اصلا امکان گرفتن فاند هست؟ و اگر بله، چه کشورهایی امکانشو فراهم می کنند بیشتر؟

پ.ن: لیسانسم ترجمه ی انگلیسی بوده از دانشگاه اصفهان، این تفاوت رشته مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mmjavad - 22-06-2016

(22-06-2016, 11:28 AM)matin91 نوشته: سلام
بنده دانشجوی ارشد ادبیات انگلیسی دانشگاه شیراز هستم، هنوز فارغ التحصیل نشدم اما میدونم که معدل فارغ التحصیلیم از 17.5 کمتر نخواهد شد.
دوتا مقاله دارم که البته پوستر هستند متاسفانه، یکی توی همایش دانشگاه الزهرا و یکی هم همایش بین المللی مشترک دانشگاه سوربون و دانشگاه فردوسی
حدود بیست تا از شعرای انگلیسیم توی دو مجموعه کتاب (چندشاعر) توی امریکا چاپ شد
چندین جایزه ی ادبی داخلی هم دارم
انتشارات توی هفته نامه ها و موارد شبیه هم داشتم
 تجربه ی ترجمه، ویراستاری، روزنامه نگاری و تدریس هم داشتم (تا اونجایی که شنیدم گویا برخی دانشگاها به ساعت های کاری هم اهمیت می دن)
فکر میکنم توصیه نامه های خوبی هم بتونم بگیرم از اساتیدم
الانم دارم روی چندتا مقاله کار میکنم و فکر میکنم حداقل سه مقاله رو بتونم تا پایان ارشد به سرانجام خوب برسونم. 
برای ادبیات انگلیسی اصلا امکان گرفتن فاند هست؟ و اگر بله، چه کشورهایی امکانشو فراهم می کنند بیشتر؟

پ.ن: لیسانسم ترجمه ی انگلیسی بوده از دانشگاه اصفهان، این تفاوت رشته مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ممنون

من دقیق نمیدونم ولی چون خودم زبان خوندم و پذیرش گرفتم دارم میگم (من کارشناسی ادبیات و ارشد آموزش بودم که مطالعات آمریکا پذیرش گرفتم، خیلی هم راحت، فقط یه جا اپلای کرده بودم که پذیرش دادن ولی نرفتم!)

اروپا خیلی کم واسه این رشته میشه کمک هزینه پیدا کرد ولی بعضی جا ها امکان تحصیل پاره وقت برای این رشته هست. که در اونصورت میتونید کار کنید و هزینه رو تا حدی دربیارید. (البته این رشته رو تو کشوری که انگلیسی زبان نیست اصلا توصیه نمیکنم!)

چون واحد های مترجمی خیلی با ادبیات فرق داره و خیلی از درس ها رو نگذروندین شاید برای پذیرش دکتری مشکل پیش بیاد و فکر می کنم ارشد مجدد اقدام کنید و می دونم آمریکا برای این رشته فاند هم می شه پیدا کرد ولی تافل باید نمره بالاتر از چیزی که برای رشته های دیگه نیازه بیارید.

موفق باشید

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - RAD7015 - 01-07-2016

سلام
من دانشجوی ترم چهار شیمی دانشگاه شریفم....معدلم 16.5...الان دوتا مقاله توی CHEM COMM دارم یکی اسم چهارم و یکی اسم دوم...تا پایان تحصیلم شاید بیشتر بشه تعداد مقالات...من چون فقط به کار آزمایشگاه چسبیدم معدلم اومده پایین...ولی حداقل 4تا توصیه نامه میتوم بگیرم از اساتید....زبان رو هم تا پایان تحصیل یه کاریش میکنم و آزمون میدم...وضع مالیم هم داغونه و هنر کنم فقط خرج آزاد کردن مدرک و بقیه کارای مربوط به رفتن رو بتونم انجام بدم...امید فول فاند دارم،ندارم؟؟؟؟؟کجا(البته اروپا)؟؟؟؟
جان من یکی جواب بده از بس که پیام گذاشتمتو سایتای مختلف وکسی جواب نداد خسته شدم