آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Simon2007 - 15-04-2013

(14-04-2013, 02:34 PM)'nasim1234' نوشته: ببخشید پروژه کارشناسی خوب و مرتبط تاثیرش بیشتره یا مقاله ای که مرتبط با اون شاخه ای که علاقه دارم اپلای کنم نیست ولی خود مقاله معتبره؟ اصلا پروژه کارشناسی تاثیری داره؟(میتونم با استاد معروفی پروژه بردارم و ریکام هم بگیرم ازش)
من باید برای این تابستون یکی از این دو مورد که گفتم رو انتخاب کنم و همین امسالم میخوام اپلای کنم. ضمنا رنک دانشگاهی که میرم زیاد مهم نیست برام. فاند خیلی مهم تره

آخه مقاله كه مرتبط نباشه فايده اش كمه فقط نشون ميده ميتوني مقاله بدي. اما جلب نظر خاصي نميكنه .به نظرم سومي بهتره [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] مقاله ايي كه مرتبط باشه. اگرم نشد همون اولي با توصيه نامه خيلي بهتره. ضمنا زبانتو جدي بگير اگر فاند لازمي خصوصا GRE. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - periow - 15-04-2013

(15-04-2013, 12:30 AM)SimonFrom-A.A نوشته:
‌چون فقط گفتي پذيرش زياد به معدلت گير نميدم. زبانت بد نيست جا داره بهتر شه. GRE‌لازمي. سوابقت بد نيست اگر استادت تو ريكامنديشنت بنويسه كه اينكارا رو كردي. ميمونه اينكه ارشد اپلاي كني يا دكتري مستقيم كه هردورو به نظرم  اقدام كن. وقت داري روي يه مقاله هم كار كني بد نيست. زبان با اين معدل خيلي بهت كمك ميكنه .شادزي 

برام رنك دانشگاه مهم نيست اما مهمه كه فاند بگيرم. پس لطفا گير بديد به معدل ؛)
چه رنكي ميتونم اقدام كنم؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 15-04-2013

(14-04-2013, 11:51 PM)'periow' نوشته: سلام. شانس پذیرش با این شرایط چقدره؟
لیسانس مهندسی برق دانشگاه شیراز معدل 14 (14.7 برای 50 واحد آخر)
یک سال سابقه کار (سرپرست تیم رباتیک دپارتمان مکانیک یک دانشگاه دولتی + مسئول آزمایشگاه های برق و رباتیک دانشگاه دولتی)
تافل 90

درود
با احترام به نظر Simon عزیز، اگه بخوام نظرم رو رک بگم، متاسفانه شما شانسی برای گرفتن فاند در امریکا نخواهید داشت، مگر اینکه GRE نمره بسیار بسیار بالایی بگیرید و سابقه پژوهشی (مقاله) خودتون رو تقویت کنید تا شانستون افزایش پیدا کنه
معدل فاکتور بسیار مهمی هست، دانشگاهتون هم متاسفانه شناخته شده نیست در امریکا 
کلا برای Master فاند زیادی وجود نداره ، البته برای PhD مستقیم فاند بیشتری هست که متاسفانه به نظرم با این رزومه امکانش نیست
توجه هم داشته باشید معمولا دانشگاههای با رنک بهتر بودجه بیشتری برای فاندینگ دانشجوها دارن، پس دانشگاههای با رنک پایین تر (از لحاظ عددی بیشتر) امکان و احتمال کمتری برای فاند دارن
اگه به دکترا فکر میکنید، شاید بد نباشه در کشوری که هزینه تحصیل (تقریبا) رایگانه Master رو بخونید (یا حتی خود ایران) و بعد با رزومه تقویت شده برای PhD امریکا اقدام کنید (میتونید به انجمن اروپا مراجعه کنید تا ببینید در چه کشورهایی رایگان هست تحصیل)

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 15-04-2013

(14-04-2013, 02:34 PM)'nasim1234' نوشته: ببخشید پروژه کارشناسی خوب و مرتبط تاثیرش بیشتره یا مقاله ای که مرتبط با اون شاخه ای که علاقه دارم اپلای کنم نیست ولی خود مقاله معتبره؟ اصلا پروژه کارشناسی تاثیری داره؟(میتونم با استاد معروفی پروژه بردارم و ریکام هم بگیرم ازش)
من باید برای این تابستون یکی از این دو مورد که گفتم رو انتخاب کنم و همین امسالم میخوام اپلای کنم. ضمنا رنک دانشگاهی که میرم زیاد مهم نیست برام. فاند خیلی مهم تره

درود
بستگی به ارتباط هم داره...اینکه چقدر نامرتبط/مرتبط به رشته شما باشه
شما با توجه به رزومتون فکر کنم 2 تا مفاله کنفرانس داخلی دادین، به نظر من اگه بتونین روی پروژه ی خوبی کار کنین که مورد علاقه ی استادها باشه میتونین در قسمت تماس با اساتید روش بخوبی مانور بدید...ضمنا شاید تونستین یه مقاله دیگه هم از پروژه کارشناسیتون بنویسید
اگه قرار به انتخاب یکی باشه و مقاله ی معتبر کاملا نامرتبط هست ، من پروژه رو انتخاب میکنم
اگه پروژه به نتایح خوبی منجر بشه ریکامندیشن خوبی هم میتونین بگیرین ...اهمیت اون هم کم نیست
همونطوری که بقیه دوستان هم اشاره کردن امتحان GRE رو هم جدی بگیرید تا شانستون بیشتر از قبل بشه 

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - periow - 15-04-2013

(15-04-2013, 01:22 AM)mahyarelc نوشته:
درود
با احترام به نظر Simon عزیز، اگه بخوام نظرم رو رک بگم، متاسفانه شما شانسی برای گرفتن فاند در امریکا نخواهید داشت، مگر اینکه GRE نمره بسیار بسیار بالایی بگیرید و سابقه پژوهشی (مقاله) خودتون رو تقویت کنید تا شانستون افزایش پیدا کنه
معدل فاکتور بسیار مهمی هست، دانشگاهتون هم متاسفانه شناخته شده نیست در امریکا 
کلا برای Master فاند زیادی وجود نداره ، البته برای PhD مستقیم فاند بیشتری هست که متاسفانه به نظرم با این رزومه امکانش نیست
توجه هم داشته باشید معمولا دانشگاههای با رنک بهتر بودجه بیشتری برای فاندینگ دانشجوها دارن، پس دانشگاههای با رنک پایین تر (از لحاظ عددی بیشتر) امکان و احتمال کمتری برای فاند دارن
اگه به دکترا فکر میکنید، شاید بد نباشه در کشوری که هزینه تحصیل (تقریبا) رایگانه Master رو بخونید (یا حتی خود ایران) و بعد با رزومه تقویت شده برای PhD امریکا اقدام کنید (میتونید به انجمن اروپا مراجعه کنید تا ببینید در چه کشورهایی رایگان هست تحصیل)

موفق باشید

ممنونم بابت جوابتون. اروپا كمك هزينه ميده؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 15-04-2013

پروژه کارشناسی در امریکا به خودی خود خیلی اهمیتی نداره و چندان جدی گرفته نمی‌شه، مگر این که کار تحقیقاتی مهمی براش انجام بدید و بتونید ازش مقاله در بیارید. در این صورت برای گرفتن پذیرش تاثیر مثبت خواهد داشت. اگر این امکان وجود نداره، به نظر من داشتن یک مقاله معتبر حتی اگر کاملا مرتبط به گرایش مورد علاقه شما نباشه، رزومه شما رو بهتر خواهد کرد و شانس پذیرش‌تون رو بالاتر خواهد برد. در عین حال، برای فاند گرفتن در امریکا معدل شما و نمره GRE از همه چیز مهم‌تره. با توجه به این که ظاهرا در حال اتمام دوره کارشناسی هستید، کار چندانی برای بالا بردن معدل نمی‌تونید انجام بدید، اما GRE رو حتما خیلی جدی بگیرید و نمره بالا بیارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 15-04-2013

(15-04-2013, 08:52 AM)'periow' نوشته: ممنونم بابت جوابتون. اروپا كمك هزينه ميده؟

در بعضی از کشورهای اروپایی مثل آلمان و سوئیس می‌شه کمک هزینه هم گرفت، ولی در بعضی مثل انگلستان نزدیک به محاله. برای اطلاعات بیشتر در مورد اروپا لطفا سوال‌تون رو در انجمن کشورهای اروپایی بپرسید تا دوستانی که تجربه بیشتری در مورد اروپا دارند جواب دقیق‌تری بهتون بدند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Astro - 18-04-2013

سلام به همگی... راستش من قصد دارم برای پاییز ۲۰۱۴ اقدام کنم و خوشحال میشم که یک بازخورد کلی از دوستان با تجربه ی اینجا راجع به خودم بگیرم. وضعیت من: کارشناسی فیزیک از دانشگاه سراسری شهرستان با معدل ۱۶.۳۰ (ولی شاگرد اول ورودی) و کارشناسی ارشد فیزیک نجومی (کیهان شناسی) از دانشگاه سراسری تهران با همین حد معدل. از پروژه کارشناسی ام یک مقاله ISI با ایمپکت ۶ و یک مقاله کنفرانسی در Cambridge University Press دارم. از تز ارشدم یک یا دو مقاله ژورنال دیگر هم بزودی خواهم داشت که یقینا تا زمان ددلاین دانشگاه های آمریکا یکی از آنها رسما پابلیش خواهد شد. شرکت در دو کنفرانس و اسکول بین المللی را هم در سوابق خود دارم. خوشبختانه از نظر تعداد توصیه نامه های خوب و همینطور از لحاظ مهارتهای مورد نیاز برای رشته خودم چیزی کم ندارم. اما قضیه این است که آزمون تافل و GRE general & subject رو پاییز میدم. با اینکه موضوع تز ارشدم خیلی عالیه ولی به شخصه نگران این معدل ارشدم هستم [img]images/smilies/confused.gif[/img] و امیدوارم شاگرد اولی کارشناسی برای کمیته پذیرش مهم جلوه کنه.

بنظر شما چه تاکتیکی اتخاذ کنم که در فرصت باقیمانده بتونم شانس پذیرشم را بالاتر ببرم؟ در واقع چه توازنی بین سرمایه گذاری روی امتحانات زبان و مقاله ایجاد کنم بهتره؟ این رو از این جهت پرسیدم که هرچند نقطه قوتم در انگلیسی رایتینگ است (حداقل ساینتیفیک نوشتن را خوب بلدم) اما دیگر مهارتهایم را باید بیش از این تقویت کنم. با اوضاع فعلی چنانچه نمرات زبانم هم نسبتا خوب شوند - آیا شانسی را برای پذیرش من در دانشگاههای خوب آمریکا (البته طبیعتا انتظار کلتک و برکلی را ندارم!!! دیگه نهایتا تا حد دانشگاه هایی مثل میشیگان یا ویسکانسین و واشنگتن و ...) با فاند می بینید؟ ضمنا در رشته ی ما دانشگاه فلوریدا یک استاد جوان و اکتیو داره (با مقالات زیاد در بهترین مجلات- چهار تا در Nature). هر چند ظاهرا این دانشگاه رنک آنچنان بالایی نداره و از مناسب بودن شرایط زندگی در این ایالت هنوز مطمین نیستم - ولی بسیار مشتاقم که شانسم را برای این دانشگاه امتحان کنم. سرتون رو درد نیارم! [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img] کلا نظرتون در مورد شانس من برای پذیرش با فاند چیه و توصیه میکنید در مدت باقیمانده چطور برنامه ریزی کنم تا این شانس را به حداکثرش برسونم؟ ممنون میشم اگه بابک عزیز هم به من جواب بده...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-04-2013

درود بر شما
به آکادمیا کافه خوش آمدید.
شرایط شما تا به حال نسبتا خوبه. معدل‌های شما در گرفتن پذیرش مهمه. خوشبختانه معدل کارشناسی شما نسبتا خوبه و امیدوارم که معدل کارشناسی ارشد‌تون هم در نهایت خوب بشه.
با توجه به این که مقاله‌های خوبی دارید و حداقل یک مقاله دیگه هم از تز کارشناسی ارشد شما بیرون میاد، به نظرم دیگه وقت خودتون رو خیلی روی مقاله نذارید و بیشتر سعی کنید که معدل‌ کارشناسی ارشد رو بالا ببرید و نمرات خوبی در امتحانات GRE بیارید. برای پذیرش از امریکا GRE خیلی مهمه و اگر نمرات خوبی در امتحان General و Subject بیارید، به نظر من شانس پذیرش و فاند از دانشگاه‌های خوب امریکا رو دارید.
در مورد دانشگاه فلوریدا هم، به نظر من حتما با استاد مکاتبه کنید و اگر جواب خوبی گرفتید اپلای کنید. در این مقطع فعلا همه گزینه‌های خودتون رو باز نگه دارید و سعی کنید با استادهای زیادی تماس بگیرید و برای دانشگاه‌هایی که احتمال پذیرش و فاند بیشتری دارید اقدام کنید. بعد که از چند دانشگاه پذیرش داشتید، اون وقت می‌تونید تصمیم بگیرید که از نظر شرایط زندگی و آب و هوا و غیره کدوم بهتره و یکی رو انتخاب کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Astro - 18-04-2013

(18-04-2013, 10:38 AM)'Babak' نوشته: درود بر شما
به آکادمیا کافه خوش آمدید.
شرایط شما تا به حال نسبتا خوبه. معدل‌های شما در گرفتن پذیرش مهمه. خوشبختانه معدل کارشناسی شما نسبتا خوبه و امیدوارم که معدل کارشناسی ارشد‌تون هم در نهایت خوب بشه.
با توجه به این که مقاله‌های خوبی دارید و حداقل یک مقاله دیگه هم از تز کارشناسی ارشد شما بیرون میاد، به نظرم دیگه وقت خودتون رو خیلی روی مقاله نذارید و بیشتر سعی کنید که معدل‌ کارشناسی ارشد رو بالا ببرید و نمرات خوبی در امتحانات GRE بیارید. برای پذیرش از امریکا GRE خیلی مهمه و اگر نمرات خوبی در امتحان General و Subject بیارید، به نظر من شانس پذیرش و فاند از دانشگاه‌های خوب امریکا رو دارید.
در مورد دانشگاه فلوریدا هم، به نظر من حتما با استاد مکاتبه کنید و اگر جواب خوبی گرفتید اپلای کنید. در این مقطع فعلا همه گزینه‌های خودتون رو باز نگه دارید و سعی کنید با استادهای زیادی تماس بگیرید و برای دانشگاه‌هایی که احتمال پذیرش و فاند بیشتری دارید اقدام کنید. بعد که از چند دانشگاه پذیرش داشتید، اون وقت می‌تونید تصمیم بگیرید که از نظر شرایط زندگی و آب و هوا و غیره کدوم بهتره و یکی رو انتخاب کنید.

بابک جان از خوش آمد گویی و همینطور راهنمایی هات سپاسگزار هستم. در مورد معدل ارشد که دیگه نمیشه کاری کرد چون بیشتر وقتم رو برای پژوهش صرف کردم! [img]images/smilies/wink.gif[/img] این پاییز کلا در اختیار خودم هستم. پس فکر کنم همونطور که شما گفتی بهتره بیشتر روی امتحانات GRE تمرکز کنم. تعداد قابل توجهی از اساتید مطرح رشته ی ما تقریبا توی ۵۰ دانشگاه اول رنکینگ USNEWS هستند و این کارم رو کمی سخت تر کرده. اما جالبه - وقتی که بعنوان مثال رزومه ی دانشجویان دکترای دانشگاههای خوشنام رو تا قبل از پذیرفته شدنشون دیدم (صرف نظر از نمرات GRE که نشد بفهمم) متوجه شدم در مجموع وضعم حداقل از نصفشون بهتره... اما خُب باید این رو هم گفت که خیلی از اونها کارشناسی رو از خود آمریکا و یا دانشگاه های اروپا و کانادا و ژاپن و ... گرفتند و مسلما از این دست دانشجویان که هرسال اپلای میکنند کم هم نیستند. این فضای رقابتی رو برای من شدیدا تنگ میکنه. من هم تنها چیزی که به فکرم رسید این بوده که حتما اینها نمرات GRE خوبی داشتند.
در مورد اینکه گفتید که اگر از استاد جواب خوبی گرفتم اپلای کنم اولا بنظرتون از چه زمانی شروع به مکاتبه کنم که شانسم رو داشته باشم و دوما اینکه نقش استاد راهنمای خودم رو چقدر باید جدی بگیرم؟ (چون مثلا میدونم که فلان استاد در آمریکا تو چند تا از مقالاتش به مقالات استاد راهنمام ارجاع داده و فیلدمون دقیقا در یک راستا است.)
چطور میشه فهمید که نقش کمیته پذیرش در یک دانشگاه خاص بیشتر هست یا نفوذ استاد؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]
و سوال آخر اینکه من حداکثر ۷ یا ۸ جا میتونم تو آمریکا اپلای کنم. بنظرتون با توجه به شرایطم توزیع رنک دانشگاه هایی که اپلای میکنم چجور باشه معقول تره؟
باز هم پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون...