آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ahmadpashaei - 08-08-2014

(07-08-2014, 08:37 PM)'ppositiveenergy' نوشته: سلام.من رشته ام کامپیوتره.
لیسانس ازاد معدل 16.70
ارشد آزاد معدل 18.54
دو تا آی اس آی
ایلتس 6
تز ارشد رو پردازش زبان طبیعی یا همون  nlp  کار کردم.میخوام بدونم که چه طور باید پذیرش بگیرم از کانادا؟
چه قسمت از سایت ها شرایط اپلای را اعلام کردند.؟
کمک کنید.

سلام. نمره آیلتس شما خیلی کمه و برای کانادا حداقل 6.5 و خیلی از دانشگاه ها 7 می خوان.شما چون تجربه آزمون دارید حتما سعی کنید 7 بگیرید. اوضاع مقاله و معدلتونم خیلی خوبه. به نظرم اول جزوه راهنمای سایت رو بخونید تا اطلاعات کلی بدست بیارید چون معلومه اطلاعات خاصی از روند اپلای ندارید. در مورد شرایط و مدارک اپلای هم در سایت دانشگاه ها بسته به سایت در قسمتهای How to apply و  Prospective Students و Requirements و apply now و ... کلیدواژه هاش هستند. کمی در سایتهاشون بگردین متوجه میشید.ضمنا در تاپیکهای دیگه هم بگردین هم خودم و وهم بعضی دوستان لینک هایی گذاشتیم. مثال 1 و مثال دو

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - bahmanyar - 11-08-2014

با عرض سلام و خسته نباشید. من ارشدم تازه تموم شده 

1-معدل لیسانس 15.92 رشته مهندسی برق مخابرات دانشگاه ازاد
2- معدل ارشد 18.38  رشته مهندسی برق مخابرات- سیتم    دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات
[align=right]3-نمره زبان: ندارم  فعلا
[align=right]4-تعداد مقالات: 1 مقاله کنفرانس بین المللی و ieee
[align=right]5-مقطع پذیرش: دکترای مخابرات یا الکترونیک
شانسم چطوره واسه اینکه اقدام کنم؟ . استاد راهنمایه خودم در یکی از دانشگاه های کانادا هستند ایا میشه ایشونو به عنوان استاد انتخاب کرد؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Roshanaa - 12-08-2014

با سلام و خسته نباشید
من ارشد IT هستم و لیسانس نرم افزار
معدل لیسانسم 13.96
معدل ارشدم 17.5
دوتا مقاله دارم یکیش بین المللی
ایلتس 7
میخواستم بدونم امکان پذیرشم چقدره , رنکینگ دانشگاهم برام مهم نیست
اگر بخوام communication بخونم , با اینکه لیسانس و فوقم مهندسیه , امکانش هست ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - soilman - 12-08-2014

امکانش که هست چون یه جور بین رشته ای هست و خوب شما در دو زمینه مخصوصا زمینه ی ارشدتون می تونه base خوبی برای ارتباطات باشه
معدل لیسانستون کمه ولی در عوض فوق و نمره ی زبان و اینکه میگید مقاله هایی دارید خوبه.با اساتید مرتبط در تماس باشید و پیگیری کنید
(12-08-2014, 10:40 AM)'Roshanaa' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من ارشد IT هستم و لیسانس نرم افزار
معدل لیسانسم 13.96
معدل ارشدم 17.5
دوتا مقاله دارم یکیش بین المللی
ایلتس 7
میخواستم بدونم امکان پذیرشم چقدره , رنکینگ دانشگاهم برام مهم نیست
اگر بخوام communication بخونم , با اینکه لیسانس و فوقم مهندسیه , امکانش هست ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ALIREZA77 - 15-08-2014

سلام
کارشناسی دولتی گرگان 15/29
ارشد مدیریت اجرایی پیام نور 17/80
زبان :ایلتس :5/6
مقالات:دو تا ای اس ای -یک ای اس سی-یک کنفرانس خارجی (ترکیه) -چهار کنفرانس بین المللی داخلی-3 کنفرانس بین المللی داخلی
مقطع پذیرش: ابتدا دکتری -اگه ارشد مجدد با فاند باشه هم میرم.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - هاجر خانی - 15-08-2014

سلام
فارغ تحصیل فوق لیسانس علوم و تکنولوژی بذر هستم از دانشگاه محقق اردبیلی
رتبه کارشناسی ارشدم 11 بود
دکترا هم پارسال که دفاع نکرده بودم رتبه ام شد 23 تو مصاحبه ردم کردن
3 تا مقاله علمی پژوهشی چاپ شده دارم
یکی هم فرستادم
معدل ارشدم 17.25 و کارشناسی 14.79 از دانشگاه بوعلی
طرح هایی هم واسه خوارزمی دادم انتخاب هم شد ولی به دلایلی نتوانستم به عمل برسانم و ایدهای نویی در ذهنم هست ولی به دلایل تجربه قبلی هنوز ان را جایی اعلام نکردم
میخام واسه دکترا همین رشته تو کانادا اقدام کنم
ازمون زبان هنوز ندادم
به نظرتون شانس من برای گرفتن پذیرش چقدر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - brusa1994 - 15-08-2014

نقل قول:'ALIREZA77' pid='65474' dateline='1408086363'
سلام
کارشناسی دولتی گرگان 15/29
ارشد مدیریت اجرایی پیام نور 17/80
زبان :ایلتس :5/6
مقالات:دو تا ای اس ای -یک ای اس سی-یک کنفرانس خارجی (ترکیه) -چهار کنفرانس بین المللی داخلی-3 کنفرانس بین المللی داخلی
مقطع پذیرش: ابتدا دکتری -اگه ارشد مجدد با فاند باشه هم میرم.

درود
ورودتون به آکادمیا کافه رو تبریک میگم،شما معدل لیسانس متوسطی دارید و یه مقداری از شانس شما کم میکنه اما در مبحث معدا ارشد ، مقالات و کنفرانس ها بسیار شرایط خوبی دارید،حداقلی  نمره زبان در اکثر دانشگاه های کانادا 7  هستش،توجه داشته باشید که اگرچه امکانش هست مستر دوم رو با فاند ، پذیرش بگیرید اما این در بعضی از موارد سفارت به شما ویزا نمیده،[img]images/smilies/huh.gif[/img]
در کل شانس خوبی دارید اما اکیدا توصیه میکنم که آیلتس رو به حداقل 7 تغییر بدید و با دستی پر به اساتید ایمیل بزنید !
موفق باشید
 پ ن : با توجه به سابقه پژوهشی خوبتون من توصیه میکنم به آمریکا فکر کنید چون سابقه مقالات و کنفرانس ها برای بعضی از اساتید خیلی مهمه توی امریکا و توجه بسیاری بهش دارند،اما خوب برای امریکا باید سختی امتحان gre رو هم به جون بخرید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - brusa1994 - 15-08-2014

(15-08-2014, 12:38 PM)'هاجر خانی' نوشته: سلام
فارغ تحصیل فوق لیسانس علوم و تکنولوژی بذر هستم از دانشگاه محقق اردبیلی
رتبه کارشناسی ارشدم 11 بود
دکترا هم پارسال که دفاع نکرده بودم رتبه ام شد 23 تو مصاحبه ردم کردن
3 تا مقاله علمی پژوهشی چاپ شده دارم
یکی هم فرستادم
معدل ارشدم 17.25 و کارشناسی 14.79 از دانشگاه بوعلی
طرح هایی هم واسه خوارزمی دادم انتخاب هم شد ولی به دلایلی نتوانستم به عمل برسانم و ایدهای نویی در ذهنم هست ولی به دلایل تجربه قبلی هنوز ان را جایی اعلام نکردم
میخام واسه دکترا همین رشته تو کانادا اقدام کنم
ازمون زبان هنوز ندادم
به نظرتون شانس من برای گرفتن پذیرش چقدر

درود بی پایان
اول از همه چند چیز رو بگم رتبه های ارشدتون چندان روشون حساب نکنید خودم پیگیر این موضوع بودم که تو این پست جوابشو گرفتم،ایده هاتون رو هم که فقط خودتون میدونید پس قاعدتا در بحث اپلای شما چندان اهمیتی ندارن،اما اصل مطلب معدل هاتونه که لیساتس چون زیر 15 هست پایین تلقی میشه و کار رو برای دانشگاه های معدل محور کانادا سخت میکنه،نوع مقالات رو که مشخص نکردید اگر isi باشن که خیلی خوب میشه، ارشد معدل خوبی دارید،مهمترین نکته اینه که نمره زبان اهمیت فراوانی داره و بدون دونستنش نمیشه خیلی نظر قطعی داد،حتما سعی کنید که زیر 7 نشید چون در اکثر دانشگاه ها حداقله.
در کل امتحان زبان رو بدید و سعی کنید که نظر یه استادی رو به خودتون جلب کنید اینطور شانس بسیار بسیار بالا میره،هیچوقت در این امر نا امید شنید ، بودن دوستانی که بعد از 9 ریجکت پست سر هم فول فاند گرفتند.
موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - moro - 15-08-2014

سلام دوستان
لیسانس زیست شناسی معدل 14/21
فوق لیسانس ویروس شناسی معدل 18/02
دارای 8 مقاله چاپ شده که 2 تا داخلی و 6 تا ISI
و 4 تا مقاله هنوز چاپ نشده که احتمال زیاد ISI
آیلتس فعلا 6/5
با خیلی از اساتید هم تماس گرفتم (از طریق ایمیل) اما کسی جواب نداده و اونایی هم که جواب دادن گفتن فاند ندارن.
به نظر شما چیکار کنم؟ لطفا کمک کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - ahmadpashaei - 15-08-2014

(15-08-2014, 03:02 PM)'moro' نوشته: سلام دوستان
لیسانس زیست شناسی معدل 14/21
فوق لیسانس ویروس شناسی معدل 18/02
دارای 8 مقاله چاپ شده که 2 تا داخلی و 6 تا ISI
و 4 تا مقاله هنوز چاپ نشده که احتمال زیاد ISI
آیلتس فعلا 6/5
با خیلی از اساتید هم تماس گرفتم (از طریق ایمیل) اما کسی جواب نداده و اونایی هم که جواب دادن گفتن فاند ندارن.
به نظر شما چیکار کنم؟ لطفا کمک کنید.

سلام. شما نگفتین کدوم دانشگاه درس خوندین! اما در کل رزومه عالی دارید که نقطه ضعیفش معدل لیسانس هست. اگر دانشگاه ناشناخته ای درس خونده باشید به هر حال اثرگذاره ولی شما معدل ارشد و رزومه پژوهشی خیلی خوبی دارید. سعی کنید آیلتس 7 بگیرید حتما و همچنان به استادا ایمیل بزنید و ناامید نشید. ضمنا شما اینم بدونید که فصل ایمیل زدن برای اپلای سال دیگه در واقع از همین وسطای شهریور شروع میشه پس به کارتون ادامه بدین.در ضمن شما باید با اینمهه مقاله حتما استرالیا رو هم مد نظر داشته باشید که خیلی پژوهش محورن.