آکادمیا کافه
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - nasim1234 - 01-07-2016

(01-07-2016, 01:01 PM)RAD7015 نوشته: سلام
من دانشجوی ترم چهار شیمی دانشگاه شریفم....معدلم 16.5...الان دوتا مقاله توی CHEM COMM دارم یکی اسم چهارم و یکی اسم دوم...تا پایان تحصیلم شاید بیشتر بشه تعداد مقالات...من چون فقط به کار آزمایشگاه چسبیدم معدلم اومده پایین...ولی حداقل 4تا توصیه نامه میتوم بگیرم از اساتید....زبان رو هم تا پایان تحصیل یه کاریش میکنم و آزمون میدم...وضع مالیم هم داغونه و هنر کنم فقط خرج آزاد کردن مدرک و بقیه کارای مربوط به رفتن رو بتونم انجام بدم...امید فول فاند دارم،ندارم؟؟؟؟؟کجا(البته اروپا)؟؟؟؟
جان من یکی جواب بده از بس که پیام گذاشتمتو سایتای مختلف وکسی جواب نداد خسته شدم

من در مورد اروپا اطلاعاتم کمه اما برای امریکا و کانادا میتونم بگم شانستون خوبه. 
توصیه ای که میخوام بکنم و این پست رو هم به همی دلیل نوشتم اینه که ترم 5  و 6 معدلتون رو کمی بالا ببرید تا بتونید تو پروسه اپلای و ایمیل به اساتید بگید معدلتون رو به پیشرفت و کلا دو ترم آخر رو هی بولد کنید. بالا بردن معدل برای دو ترم هم سخت نیست میتونید درسای اسونتر بردارید طوری که مثلا دو ترم رو بشید 17.5 یا 18 حتی و این خیلی بهتون کمک می کنه.
همسر من هم شیمی شریف خونده و با یه مقاله اسم آخر و معدل 19 و ریکام های خوب تقریبا هرجا اپلای کرد پذیرش گرفت. 
امیدوارم دوستان دیگه درباره اروپا بهتون کمک کنن.
موفق باشید

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - RAD7015 - 04-07-2016

(01-07-2016, 11:28 PM)nasim1234 نوشته: من در مورد اروپا اطلاعاتم کمه اما برای امریکا و کانادا میتونم بگم شانستون خوبه. 
توصیه ای که میخوام بکنم و این پست رو هم به همی دلیل نوشتم اینه که ترم 5  و 6 معدلتون رو کمی بالا ببرید تا بتونید تو پروسه اپلای و ایمیل به اساتید بگید معدلتون رو به پیشرفت و کلا دو ترم آخر رو هی بولد کنید. بالا بردن معدل برای دو ترم هم سخت نیست میتونید درسای اسونتر بردارید طوری که مثلا دو ترم رو بشید 17.5 یا 18 حتی و این خیلی بهتون کمک می کنه.
همسر من هم شیمی شریف خونده و با یه مقاله اسم آخر و معدل 19 و ریکام های خوب تقریبا هرجا اپلای کرد پذیرش گرفت. 
امیدوارم دوستان دیگه درباره اروپا بهتون کمک کنن.
موفق باشید
ممنون از امیدی که دادید و توصیه ای که کردید....بقیه هم اگه میشه نظر بدن...

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mh_003 - 04-07-2016

سلام. لطفا راهنمایی کنید.
من فوق لیسانس برق- الکترونیک هستم. لیسانس دانشگاه تبریز با معدل 15.3 و فوق هم دانشگاه ارومیه با معدل 15.8. یه مقاله کنفرانس داخلی دارم که در IEEE ایندکس شده. استاد راهنمای اول پروزه ارشدم استاد مطرحیه و از استاد راهنمای دومم هم که استاد به نسبت مطرحیه ریکامند دارم. با این وضعیت معدل و مقاله میتونم واسه دانشگاه های امریکا و کانادا یا اروپا اپلای کنم؟ میشه فاند گرفت؟؟؟؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mh_003 - 04-07-2016

سلام. من فوق لیسانس برق- الکترونیک هستم. لیسانس دانشگاه تبریز با معدل 15.3 و فوق هم دانشگاه ارومیه با معدل 15.8. یه مقاله کنفرانس داخلی دارم که در IEEE ایندکس شده. استاد راهنمای اول پروزه ارشدم استاد مطرحیه و از استاد راهنمای دومم هم که استاد به نسبت مطرحیه ریکامند دارم.  2سال هم سابقه تدریس در دانشگاه سراسری شهرستان دارم.با این وضعیت معدل و مقاله میتونم واسه دانشگاه های امریکا یا اروپا اپلای کنم؟ میشه فاند گرفت؟؟؟؟

اخذ فاند - sagharsdp - 04-07-2016

سلام خسته نباشید
من دانشگاه دولتی(شهرکرد) رشته حقوق میخونم
معدلم 16 و ایلتس 6/5 دارم.
مقاله ندارم
میخواستم بدونم شانس گرفتن فاند از دانشگاه های کانادا یا امریکا رو برای مقطع ارشد در رشته ی خودم رو دارم یا خیر؟؟؟؟؟و این شانس چقدر هست و کدوم کشور برای من بهتر هستش؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - Rasoulsahraei75 - 22-07-2016

سلام...
میخواستم بدونم با این شرایط کدوم دانشگاه های امریکا رو میتونم فول فاند اپلای کنم...
کارشناسی برق مخابرات -دانشکاه صنعتی اصفهان- معدل ۱۷/۵
ارشد مخابرات دانشگاه امیر کبیر -معد 18/1
تافل ۱۰۰
gre هنوز ندادم ولی احتمالا بالای ۱۲۰۰ میشم
مقاله ی دونه isi
بینهایت ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدید که من بدونم به کدوم دانشگاه ها درخواست بدم...

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - nasim1234 - 23-07-2016

(22-07-2016, 06:22 PM)Rasoulsahraei75 نوشته: سلام...
میخواستم بدونم با این شرایط کدوم دانشگاه های امریکا رو میتونم فول فاند اپلای کنم...
کارشناسی برق مخابرات -دانشکاه صنعتی اصفهان- معدل ۱۷/۵
ارشد مخابرات دانشگاه امیر کبیر -معد 18/1
تافل ۱۰۰
gre هنوز ندادم ولی احتمالا بالای ۱۲۰۰ میشم
مقاله ی دونه isi
بینهایت ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدید که من بدونم به کدوم دانشگاه ها درخواست بدم...

شرایط شما خوبه. اگر مقاله اسم اول باشید و ریکام هاتونم خوب باشه رنک های خیلی خوب هم میتونید امید داشته باشید. من همیشه به کسایی که رزومه خوب دارن تاکید می کنم برای SOP وقت بزارن. خیلی وقتا بابت sop بد فردی که رزومش واقعا خوبه جای خوب نمیگیره. 
در مورد دانشگاه چند تا خوشبینانه بزنید چند تا منطقی چند تا بدبینانه. من صرفا مثال میزنم (خودتون با تحقیق بیشتر لیستتون رو بسازید) اما بر فرض مثال خوشبینانه های شما میتونه کرنل، برکلی و استنفورد باشه. شانستون برای برکلی خوبه. خوب ایرانی میگیره اگه مقالتون به کار استاداش بخوره و sop رو خوب بنویسید میتونید امیدوار باشید. کرنل قبلا یه استاد ایرانی داشت و هر سال یکی دو ایرانی تو برق میگرفت. این استاد الان داره میره میشیگان. دکتر احسان افشاری. بد نیست یه ایمیل بهشون بزنید شاید همون میشیگان اکی شد. ولی در کل کرنل با کیس ایرانی آشنایی داره و بدک نیست شانستون. قبل اپلای ایمیل بزنید ببینید اساتیدش چی می گن. استاد محوره تا حد خوبی.

واقع بینانه ها هم UIUC و USC و UC irvine و مریلند و UMass  و همون میشیگان رو میتونم بگم . USC شانس بالا دارین فقط ممکنه فاند نده. به هر حال میتونید اگه استادی تو USC پیدا کردین مساله فاند رو باهاش مطرح کنید ببینید میدن یا نه. تعداد دانشگاه هایی که شانستون خوبه زیاده. من چند تا مثال زدم که زودتر به ذهنم اومد. UIUC دانشگاه خیلی خوبیه که ایرانی هم زیاد میگیره.

بدبینانه هم دیگه هرچی رنک خیلی پایینه میشه. باز مساله فاند مطرحه البته. تو این حدود رنک ها اگه استادی اکی داد و گفت فاند میدم اپلای کنید اغلب استاد محور هستن و اساتید انتخاب می کنن و مثل رنک های خوب کمیته ای نیست خیلی.

در کل این طور که از سوالتون برمیاد احساس کردم عجله دارین زودتر بفرستین بره. دقت کنید که پروسه اپلای خیلی حوصله و صبر نیاز داره. همین دانشگاه ها که من (یا بقیه دوستان) مثال زدم ممکنه گرایش و فیلد مورد نظر شما رو اصلا نداشته باشن و منتفی بشه. یا داشته باشن اما استاد امسال دانشجو نخواد. دست کم یک ماه باید به ایمیل زدن به اساتید بگذرونید و ببینید بازخورد ها چطوره بعد انتخاب کنید کجا میخواید برید. فرصت هم دارید. ددلاین ها خیلی زود باشن 1 دسامبر هستن که هنور خیلی مونده (باز برای هر دانشگاه چک کنید ددلاین رو)

یک بار دیگه تاکید کنم که اینا همه تخمینه و نه من نه هیچ کسی نمیتونه دقیق به شما بگه شانستون کجا بیشتره. چون هر فرد با فرد دیگه متفاوته و حرف ما صرفا بر اساس تجربه است همین!
موفق باشید

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - yazdanbehnam - 27-07-2016

سلام دوستان با این رزومه شانس گرفتن پذیرش از کدام دانشگاه با فاند بیشتر است ؟

1- کارشناسی مهندسی شهرسازی - دانشگاه آزاد زنجان – معدل 18.01
2- کارشناسی ارشد مهندسی طراحی شهری - دانشگاه آزاد قزوین – معدل 18.23
3- نمره زبان: آیلتس 7
7- مقاله: 1 آی اس آی در حال نگارش ، 5 تا کنفرانس
8- 3 سال سابقه کاری پاره وقت و 2 سال تمام وقت

متقاضی ادامه تحصیل در مقطع دکترا برنامه ریزی و طراحی شهری هستم. دانشگاههای مد نظر دانشگاه کنکوردیا ، مانیتوبا ، واترلو ، یورک و گلف .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - minho - 03-08-2016

سلام وتشکر از راهنمایی .من شهریورسال 1393 فارغ التحصیل ارشد فیزیک ذرات بنیادی با معدل 17.23 پایان نامه 19 با یک مقاله داخلی و isi مجله معتبر می باشم.برای دکتری در دانشگاههای کانادا و کره جنوبی چقدر شانس پذیرش به عنوان اسکولارشیپ رو دارم؟و چقدر فاند خواهم گرفت؟

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟ - mahsa.m - 07-08-2016

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده فارق التحصیل رشته عمران از دانشگاه امام خمینی قزوین با معدل 14 هستم و هم اکنون مشغول نگارش پایان نامه در رشته محیط زیست گرایش سواحل در دانشگاه تهران می باشم.پیش بینی می  کنم معدل ارشدم حدود18 باشد. فعلا مقاله ای ندارم ولی می توانم در آینده نزدیک مقاله تهیه کنم و همچنین سطح زبانم خوب است فقط باید برای مدرک گرفتن اقدام کنم. با توجه به اینکه به محیط زیست علاقه بیشتری دارم به نظر شما از کدام دانشگاه ها می توانم پذیرش با فاند بگیرم؟
بسیار سپاسگذارم