آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 26-04-2013

(26-04-2013, 02:03 AM)'mhz_ir' نوشته:
ایمیل اینکه برای پذیرش تافل رو بیخیال میشن گرفتم ولی میگه GRE لازمه[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

درود 
شما اگر فقط دنبال گرفتن پذیرش برای خروج از کشور هستین (و هیچ مشکلی واسه ویزا ندارین) بهتره بگردین برای دانشگاههایی که GRE در اونها Required نیست (خیلی شاید زیاد نباشن، ولی هستن دانشگاههایی که GRE اونها recommended هستن)...البته سطح این دانشگاهها مطمئن نیستم چجوریه
GRE معمولا اگه required باشه مشروطش نمیکنن...GRE یه جورایی مثل معدله
قاعدتا پذیرش مشروط میدن برای نمره زبان(تافل/آیلتس)، چون من آسیایی های زیادی رو میبینم که اومدن اول یه دوره زبان رو طی میکنن بعد وارد دانشگاه میشن برای رشته مورد نظرشون (حالا البته سخت گیری مقطع به مقطع فرق میکنه)
دوستی رو هم دیده بودم (ایرانی) که با نمره تافل کمتر اومده بود برای دکترا از یکی از دانشگاههای خوب امریکا با پذیرش مشروط که باید بعد [فکر کنم] دو ترم نمره تافل مورد نظر رو میگرفت (بقیه ماجرا رو خبر ندارم)

موفق باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 26-04-2013

(25-04-2013, 06:31 PM)'radiology' نوشته: سلام دوستان. چند سوال داشتم.
با این شرایط چقدر شانس گرفتن پذیرش و فاند از یکی از دانشگاه های رنکینگ زیر 50 آمریکا رو دارم:
فوق لیسانس فیزیک پزشکی از دانشگاه تهران با معدل 18.5
لیسانس رادیولوژی از دانشگاه کرمانشاه با معدل 15.5
دارای 1مقاله ISI
نمره تافل 100
نمره جی آر ئی:  Quantitative 800،Verbal 534،Writing4
دانشگاه های ممتاز در این رشته رو معرفی بفرمائید. در مورد اونا چطور؟ شانسی دارم؟

درود
شرایط شما به نظر من خوبه، به خصوص نمره TOEFL و GRE و معدل ارشد شما عالیه و داشتن مقاله هم قطعا موثر خواهد بود. تنها نقطه ضعف شما معدل معمولی لیسانس هست که اون هم با توجه به سایر شرایط تا حد خوبی پوشش داده شده. متاسفانه من با رشته شما خیلی آشنایی ندارم، اما اگر فرض رو بر این بذاریم که شرایط گرفتن پذیرش و فاند در رشته شما مشابه رشته‌های مهندسیه، به نظر من شما شانس پذیرش و فاند از دانشگاه‌های با رنک ۵۰ یا بهتر رو دارید. منظور شما از دانشگاه‌های ممتاز نمی‌دونم چیه. دانشگاه‌های امریکا که رنک زیر ۵۰ دارند عملا دانشگاه‌های ممتاز محسوب می‌شن، اما اگر منظورتون اینه که دانشگاه‌های زیر ۱۰ شانس دارید یا خیر، باید بگم که اگر چه غیرممکن نیست که با این شرایط از اون‌ها پذیرش و فاند بگیرید، اما هرگز انتخاب‌های خودتون رو محدود به این دانشگاه‌ها نکنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - abiabiabi - 26-04-2013

سلام بابک جان
ممنون بابت اینکه به سوالا مون جواب میدین
میخواستم شانسمو برای دانشگاهای امریکا ازمایش کنم.به نظرتون من رشته برق با فاند می تونم پذیرش بگیرم؟
معدل لیسانس 13  ارشد 16.75  یه مقاله isi ..اگر ibt 100 بشم gre  چه نمره بگیرم تا بتونم واسه phd  از دانشگاه با رنکیگ زیر 100 فاند بگیرم؟؟؟؟؟پیشاپیش خیلی ممنونتونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 27-04-2013

(26-04-2013, 02:59 PM)'abiabiabi' نوشته: سلام بابک جان
میخواستم شانسمو برای دانشگاهای امریکا ازمایش کنم.به نظرتون من رشته برق با فاند می تونم پذیرش بگیرم؟
معدل لیسانس 13  ارشد 16.75  یه مقاله isi ..اگر ibt 100 بشم gre  چه نمره بگیرم تا بتونم واسه phd  از دانشگاه با رنکیگ زیر 100 فاند بگیرم؟؟؟؟؟پیشاپیش خیلی ممنونتونم

درود بر شما

راستش رو بخواهید فکر می‌کنم شانس شما به خاطر معدل لیسانس‌تون زیاد نباشه. متاسفانه تاثیر معدل لیسانس در شانس پذیرش خیلی زیاده و با توجه به این که معدل ارشد‌تون هم برای ارشد معمولیه، فکر می‌کنم شانس‌تون برای دانشگاه‌های زیر ۱۰۰ بالا نباشه، اما اگر بتونید نمره خوبی در GRE بیارید (۳۰۰ به بالا و aw هم ۳.۵ به بالا) برای بالای ۱۰۰ شانس پذیرش خواهید داشت، اما متاسفانه گرفتن فاند همچنان مشکل خواهد بود.
البته این صحبت‌ها به این معنی نیست که شما مطلقا شانسی ندارید. در گرفتن پذیرش همیشه فاکتور شانس هم هست و اگر خوش شانس باشید شاید بتونید پذیرش و فاند هم بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 27-04-2013

(26-04-2013, 02:59 PM)'abiabiabi' نوشته: سلام بابک جان

فقط در تایید حرف بابک عزیز
معدل لیسانس به شدت مهمه
خود بنده:::از خیلی دانشگاههای رنک بالا با اینکه رزومه پزوهشیم از همه اپلیکنت ها بهتر بود ولی به خاطر 0.5 نمره معدل نتونستم فول فاند بگیرم(نمره های زبانم هم خوب بود)
آخریش همین چند هفته پیش، از دانشگاه george washington با اینکه استادم هیچ مشکلی نداشت و داشتیم درباره پس از اومدن من و کارهای تحقیقی بحث میکردیم، متوجه شدیم کمیته ادمیشن به خاطر معدل با فاند من مخالفت کرده...
فقط جهت اطلاع: معدل لیسانس من 15.7 بود

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - m.ariaboy - 27-04-2013

من با معدل 16 به بالا احتمالا به 16.5 برسه
، البته الان دارم رو تحقيقات يه شركت كار ميكنم اگ جواب بده،ميتونيم از نتايجش يه مقاله isi در بيارم، رو يه مقاله isi هم كار ميكنم، و حد اقل 1 isi  ميدم
كارشناسي مكانيكم،از دانشگاه صنعتي اراك،البته قبلا رو علم و صنعت بود تا دوسال پيش
زبانمم نسبتا خوبه، ميتونم نمره متوسط به بالا بگيرم، البته خيلي وقت دارم تا بخونم
براي ارشد به نظرتون ميشه براي جايي پذيرش گرفت،و درچه صورتي؟ يا بهتره تمركزمو بذارم رو دكتري؟؟
خيلي ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 27-04-2013

به نظر من با توجه به این که معدل‌تون متوسط به بالاست، اگر بتونید مقاله بدید و نمره TOEFL و GRE خوبی بیارید، می‌تونید برای کارشناسی ارشد پذیرش بگیرید، اما مشکل اینجاست که برای کارشناسی ارشد فاند سخت‌تر پیدا می‌شه. به همین خاطر، من خیلی از اوقات به دوستان توصیه می‌کنم که مستقیم از کارشناسی به دکترا اپلای کنند. خیلی از دانشگاه‌های امریکا این اجازه رو به شما می‌دند و در اون صورت شانس فاند شما بیشتر خواهد بود.
چه برای کارشناسی ارشد و چه برای دکترا، شانس پذیرش شما به مجموعه شرایط شما بستگی داره و یکی از این شرایط مهم نمره GRE شماست. اگر بتونید نمره خوبی در GRE بیارید، به نظر من شانس خواهید داشت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - abiabiabi - 27-04-2013

(27-04-2013, 11:00 AM)'amirhossein.gh' نوشته:
فقط در تایید حرف بابک عزیز
معدل لیسانس به شدت مهمه
خود بنده:::از خیلی دانشگاههای رنک بالا با اینکه رزومه پزوهشیم از همه اپلیکنت ها بهتر بود ولی به خاطر 0.5 نمره معدل نتونستم فول فاند بگیرم(نمره های زبانم هم خوب بود)
آخریش همین چند هفته پیش، از دانشگاه george washington با اینکه استادم هیچ مشکلی نداشت و داشتیم درباره پس از اومدن من و کارهای تحقیقی بحث میکردیم، متوجه شدیم کمیته ادمیشن به خاطر معدل با فاند من مخالفت کرده...
فقط جهت اطلاع: معدل لیسانس من 15.7 بود

میتونم بپرسم چهطور پذیرش گرفتین؟؟؟؟؟؟؟خوب په راهی هست که من فاند بگیرم؟مهم نیست چه دانشگاهی باشهSad

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amirhossein.gh - 27-04-2013

(27-04-2013, 01:03 PM)'abiabiabi' نوشته:
میتونم بپرسم چهطور پذیرش گرفتین؟؟؟؟؟؟؟خوب په راهی هست که من فاند بگیرم؟مهم نیست چه دانشگاهی باشهSad

شما کخ دیگه نمیتونین معدلتون رو افزایش بدین
به نظر من اول یه نمره زبان بالا بگیرین به خصوص واسه جی ار ایی
بعدشم یکی دو تا مقاله ژورنال درست حسابی کار کنین
اینطوری شانستون خیلی میره بالا

(27-04-2013, 01:06 PM)'abiabiabi' نوشته: به جز شانس هیچ راهی نیست؟؟؟؟؟؟ Sad  Sad  اگه هست لطفا بگین همه تلاشم می کنم

دوست خوبم
بابک جان که مسئول ادمیشن دانشگاه نیستن که اینجوری میگین!!! ایشون و من تحربیاتمون رو میگیم
همونطور که من گفتم راه های دیگه ای مثل افزایش نمره زبان و تعداد مقاله هست که شما باید اونا رو دنبال کنین