![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - automotive - 17-01-2017 (16-01-2017, 12:19 AM)rezada نوشته: سلام شانس پذیرس واسه کانادا، آمریکا و استرالیا رو میخواستم بپرسم.سلام، بعضی از دانشگاههای ایالات متحده حداقلی را برای معدل کارشناسی افرادی که قصد اپلای برای مقطع دکترا دارند تایین کرده اند. اما این موضوع عمومیت ندارد. تجربه من اجازه اظهار نظر در ارتباط با رتبه دانشگاه برای اپلای را نمیدهد اما مقالهها و دانشگاههایی که از آن ها فارغالتحصیل شدهاید بسیار عالی هستند ولی نمرات TOEFL و GRE شما به نسبت آنها کم است. در ضمن بحث ویزا برای رشتهی شما نیز اهمیت دارد. به نظر من اولویت اول خود را کانادا قرار دهید و از بهترین دانشگاهها شروع کنید به ایمیل فرستادن برای اساتید و آمریکا و استرالیا را در قدمهای بعدی قرار دهید. اگر استادی در کانادا به شما پاسخ مثبت دهند و رزومه شما حداقلهای پذیرش را داشته باشد، به احتمال بسیار زیاد پذیرفته خواهید شد. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - rezada - 17-01-2017 ممنون. ولی برعکس آخه میگن یه سری که کانادا حتما باید 15 باشم تا اوکی بشم؟! دانشگاه های برتر کانادا که غیر 10تای اول شاید شانسی باشه از دیدگاه شما. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - automotive - 17-01-2017 (17-01-2017, 08:25 PM)rezada نوشته: ممنون. ولی برعکس آخه میگن یه سری که کانادا حتما باید 15 باشم تا اوکی بشم؟! دانشگاه های برتر کانادا که غیر 10تای اول شاید شانسی باشه از دیدگاه شما.این موضوع که دانشگاههای کانادا به معدل بسیار حساس هستند کاملا صحیح است اما برای کانادا شانس معنا پیدا نمیکند، اگر استاد به شما پاسخ مثبت دادند و رزومه شما حداقل های پذیرش را پوشش میداد، با احتمال بسیار بالا پذیرش را دریافت خواهید کرد، حتی اگر صحبت از فاند نیز شده باشد، ان را نیز دریافت میکنید. اما برای ایالات متحده حرف اول و آخر را کمیته پذیرش میزند، این یعنی شما باید تصمیم بگیرید که آیا این دانشگاه برای رزومهی شما مناسب است یا خیر، اگر هست که باید اپلای کنید و اگر پذیرش را دریافت کردید باید با استاد مکاتبه کنید برای دریافت فاند و اگر نبود هم هزینه و وقت شما از بین رفته است. بحث بعدی هم ویزا است. دریافت ویزای ایالات متحده به خودی خود بسیار مبهم است و رفتار غیر خطی دارد، اما رشته شما حساس است و این موضوعی است که میتواند احتمال دریافن نکردن ویزا را زیاد کند، هرچند امسال دوستان با رشته حساس نیز ویزا دریافت کردهاند، اما به طور کلی احتمال دریافت ویزا کانادا از ایالات متحده در شرایط یکسان بیشتر است. @Matinking در کانادا هستند، راهنمایی و نظر ایشان میتواند کارآمد باشد. در اپلای شانس وجود ندارد، فقط احتمال است، هرچه با حسابتر و دقیقتر اپلای کنید، احتمال دریافت پذیرش بالاتری خواهید داشت. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - rezada - 17-01-2017 بازم ممنون وقت گذاشتین. استارت کانادا رو زدم ولی از اساتید آمریکا هم اوکی دارم. کانادا برام بهتره تا آمریکا. ممنون. با حسابتر اپلای می کنم تا نتیجه حاصل شه. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - iman7 - 18-01-2017 (17-01-2017, 09:56 PM)automotive نوشته: این موضوع که دانشگاههای کانادا به معدل بسیار حساس هستند کاملا صحیح است اما برای کانادا شانس معنا پیدا نمیکند، اگر استاد به شما پاسخ مثبت دادند و رزومه شما حداقل های پذیرش را پوشش میداد، با احتمال بسیار بالا پذیرش را دریافت خواهید کرد، حتی اگر صحبت از فاند نیز شده باشد، ان را نیز دریافت میکنید. سلام من حاشیه ای بر این مطلب شما دارم: اینکه "دانشگاه های کانادا به معدل بسیار حساس هستند" درسته ولی من تعدادی از دانشگاه های کانادا رو که بررسی کردن معدل "آخرین مقطع" یا "2 سال آخر" رو ملاک دونستن. با این وصف به نظر من اگه استاد جواب مثبت بده و معدل ارشد بالای حداقل خواشته شده باشه معدل پایین کارشناسی مشکلی ایجاد نمی کنه. (هرچند این معدل در نظر استاد می تونه تاثیر منفی داشته باشه. بحث من "در صورت جلب نظر استاده") اینکه "برای ایالات متحده حرف اول و آخر را کمیته پذیرش میزند" هم عمومیت نداره. در دانشگاه های بزرگتر و دارای رتبه بهتر معمولا به این شکله ولی در دانشگاه های پایین تر عموما نظر استاده شرطه و کمیته ای به اون شکل وجود نداره (مثلا در Reno اگه شخصی ار استاد جواب داشت قبول میشد اگه نه پوزیشن های خالی با نظر مدیر گروه پر میشد که TA ها رو هم اختصاص می داد. روال Binghamton تا حدی به همین صورت بود. یعنی اگر استاد نداشتی نقش اساسی رو شخص مدیر گروه داشت. در Arlington فقط با نظر مثبت استاد میشد پذیرش گرفت). همه موارد ممکنه استثنا داشته باشه. منظور من اینه که همونطور که ویزای آمریکا غیرخطیه، سیستم پذیرش دانشگاه هاش هم به همین شکله! در حال حاضر ویزای کانادا در دسترس تره. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Matinking - 18-01-2017 (18-01-2017, 02:28 AM)iman7 نوشته: سلام سلام اگه این دانشگاه هایی که می فرمایید معدل دو سال آخر رو معیار می دونستن رو (به همراه دپارتمان مربوطه + دلیل اینکه به این نتیجه رسیدید) معرفی کنید به نظرم مفید خواهد بود... ![]() چون حداقل چیزی که می فرمایید با تجربه من و حضراتی که تو بیش از 9 تا دانشگاه اول کانادا در رشته های مختلف می شناسم، همخوانی نداره... اینجوری فکر می کنم یه تلفیقی از اطلاعات به دست بیاد که مشخص کنه اگه واقعا دپارتمان هایی در کانادا هستند که چنین رویه ای دارن، کدوم ها هستن و دوستانی که در آینده به لحاظ معدل نگرانی دارند دید بهتری از گزینه های با احتمال بالاتر داشته باشند... RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - szeinalilathori - 18-01-2017 (18-01-2017, 07:53 AM)Matinking نوشته: سلاممتین عزیز سلام این مورد رو ببینید. (medical genetics + U of Alberta) ارادتمند الهام RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - iman7 - 27-01-2017 (18-01-2017, 07:53 AM)Matinking نوشته: سلام سلام مدتی این مثنوی تاخیر شد... این هم یک لیست به همراه توضیح و رسم شکل! مطابق با سوالات امتحانی که فصلش رو گذروندیم. (البته من خودم تو طرح سوال اینقدر سختگیر نیستم ![]()
For the MASc program, applicants must have a minimum B+ average or equivalent in the last two years of study and a demonstrated capacity to succeed in the graduate program.
For admission to the PhD program, a Master's degree with a minimum B+ average or equivalent standing and demonstrated research capabilities are required.
لینک:
What are the admission requirements? MSc and MEng A bachelor's degree or its equivalent from a recognized institution with a minimum Grade Point Average of 3.00 (based on a 4.00 system) over the last two years of work (graduate courses are included where applicable). PhD MSc degree or transfer from MSc program with a BSc degree GPA of 3.60 or higher on a 4.0 scale. Transfer from MSc to PhD is allowed only after the successful completion of all courses required for the MSc degree with a GPA of 3.50 or higher on a 4.0 scale. Grade Point Average (GPA) In general, we require a GPA of 3.3 on a 4.0 point system (77% or better) for your last two undergraduate years or 20 courses, whichever is greater. If you have taken less than 20 courses in the last two years, we calculate back in increments of one term. All courses in a term must be used and not simply the best 20 courses (a term will not be split to obtain a total of 20 courses). Equivalencies are First Class, First Division, 8.0 on a 10.0 point scale, or 15.00/20.00. لینک:
برای مقطع ارشد معدل کل 14 و معدل 16 در دروس اصلی (؟) دوره کارشناسی ذکر شده و برای مقطع دکترا معدل 16 در ارشد خواسته شده است. )من تصور می کنم major اینجا دروس اصلی به علاوه تخصصی باشه.( Iran Master’s Minimum Admission Requirements
برای مدرک کارشناسی 120 واحد مورد نیاز است که مشخصا به 60 واحد آخر اشاره کرده است. Common admission criteria Master's degree
Admission Requirements Master’s Degree
[url=http://schulich.ucalgary.ca/education/future-students/graduate/degree-programs-department/mechanical-and-manufacturing#field_collection_accordion-block-3]What are the admission requirements? Prospective students must first meet the general admission requirements of the Faculty of Graduate Studies. To be considered for admission, a prospective student must hold a B.Sc. in Mechanical Engineering (or a related discipline) from a recognized university. In addition, he/she must have achieved a minimum Grade Point Average (GPA) of 3.0 in the last two full years (60 credit hours) of study
لینک:RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - iman7 - 27-01-2017 ادامه لیست دانشگاه ها ...
صراحتا به معدل مقطع ارشد برای پذیرش دکترا اشاره کرده است. Minimum Requirements
B+ in a related master's degree
لینک:
Minimum admission requirements A cumulative weighted average of at least 70% (U of S grade system equivalent) in the last two years of full-time study (e.g. 60 credit units U of S equivalent).
A cumulative weighted average of at least 70% (U of S grade system equivalent) in the Master's degree.
لینک:https://grad.usask.ca/admissions/admission-requirements.php#Minimumadmissionrequirements
برای مقطع دکترا یکی از شروط داشتن مدرک ارشد یا مدرک کارشناسی با معدل 3.5 در 60 واحد آخررا ذکر کرده است. 1.3.3 Admission to a Master’s Program The minimum University requirements for admission to a master’s program are as follows. a) a bachelor's degree from Simon Fraser University or its equivalent from a recognized institution; b) a cumulative grade point average of at least 3.0/4.33 (B), or a grade point average of at least 3.33/4.33 (B+) based on the last 60 credits of undergraduate courses. All graduate work is also considered. Individual graduate programs may set a higher admission grade point average; 1.3.4 Admission to a Doctoral Program The minimum University requirements for admission to a doctoral program are as follows. a) either i) a master’s degree from Simon Fraser University or its equivalent from a recognized institution ii) a bachelor's degree, with a cumulative grade point average of at least 3.5/4.33 or a grade point average of at least 3.67/4.33(A-) based on the last 60 credits of undergraduate courses. All graduate work is also considered. Individual graduate programs may set a higher admission grade point average. Students admitted directly from a bachelor's degree must complete at least 50% of the course work units required for the relevant department's master's program if no course work is required as part of the doctoral degree iii) completion of at least 75% of the course work units required for the relevant department’s master’s program, with a cumulative grade point average of at least 3.5. لینک: http://www.sfu.ca/students/calendar/2017/spring/fees-and-regulations/admission/graduate-admission.html#1.3.4
General and Academic Requirements and Procedures for All Graduate Students The minimum general and academic requirements for admission to the Faculty of Graduate Studies include:
Minimum Admission Requirements M.A.Sc.:
GPA required: B in the final year of undergraduate study.
Ph.D.:
GPA required: B in each of the previous two years of graduate studies.
لینک:
Academic Requirements MASc and MEng
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - alfred74 - 12-02-2017 با سلام خدمت دوستان گرامی من خیلی وقته اینجا عضو هستم گه گاهی مطالب رو میخونم ولی به خاطر شلوغ بودنم این اواخر پیگیر مطالب سایت نبودم در کل میرم سر اصل مطلب من 22 سال دارم مهر 96 ترم اخرم هست و بنده از الان به فکر خیلی کارها هستم خیلی هاشون انجام شده خیلی ها هم نه خیلی ها هم داره انجام میشه من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست و میانگین معدلم تا به این ترم 17 هست ولی ترم های پایانی بیشتر میشه و یه سری واحد هم برای ارتقا معدل برمیدارم ولی یقین دارم که بتونم با معدل کل 18 درسمو تموم کنم تو مقطع کارشناسی برای ارشد خب هدف انچنان خاصی ندارم که چه رشته ای باشه . من به شخصه به زبان علاقه خاص دارم و هرچی باشه میخونم آزمون تافل ندادم ولی بدم قطعا نمره بالایی خواهم داشت چرا که تست ایلتسم 8 بوده . کار پژوهشی انجام ندادم تو رشتم ولی دو سمینار کشوری برگذار شد که من و جمعی از دوستان برگذار کنندش بودیم ولی مدیرگروه رشتمون امتیازش رو برد برا خودش و ما هیچ مدرکی دال بر اینکه ما این سمینار ها رو گذاشتیم نداریم آزمون GRE ندادم و زیاد هم اطلاعات ندارم در موردش ولی اگه برا امتیاز بیاره قطعا به جد دنبال میکنم در حال حاضر در حال جمع آوری مطالب و نوشته هام هستم برای مقاله isi و حتما قبل اتمام درسم سعی میکنم اونو هم اوکی کنم. دو تا استاد توی داتشگاهم دارم که برند هستن و استاد پروازی هستن و یه زمانی هم خارج ایران حدود 20 تا 40 سالی رو انگلیس و استرالیا بودن به احتمال خیلی زیاد بتونم از اونا توصیه نامه بگیرم هدف گذاری روی امریکا ندارم ولی بشه میرم . ولی به شخصه دوست دارم که توی اروپا نحصیل کنم. مهارت های غیر زبانی هم دارم برنامه نویس تحت وب هستم اشنایی به شبکه های کامپیوتریو اتوماسیون ها و هک و امنیت دارم با این اوصاف چقدر احتمال مبیده من بتونم توی اروپا یا هرجای دیگه بورسیه بگیرم ؟؟ ادم پویا و زرنگی هستم و روابط عمومی خیلی خوبی هم دارم و سریع با جامعه ارتباط برقرار میکنم مقداری تعریف از خود بود ولی چیزی هست که در وافع هستم |