![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - dr.amir - 05-12-2011 سلام من فارغ التحصیل نرم افزار کامپیوتر در مقطع کاردانی از موسسه آموزش عالی سجاد مشهد هستم بعد از اتمام درس تغییر رشته دادم و در رشته مهندسی آسانسور و بالابر ها قبول شدم و فارغ التحصیل (کاردانی به کارشناسی) دانشگاه آخرم علمی کاربردی بود اونم از نوع پودمانی آیا مدرک آخرم مورد قبوله آیا استرالیا برای ارشد این رشته رو داره؟ 3 سال سابقه بیمه هم دارم RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Maral - 05-12-2011 (02-12-2011, 01:29 PM)mehdi_kh نوشته: سلام به همه عزیزانهمونطوری که دوست قبلیمون هم گفت شانس خیلی خیلی بالایی برای گرفتن پذیرش و فاند دارید. نکته ای رو هم که باید اضافه کنم اینه که شانستون برای G8 هم خیلی بالاست. اگر نمره زبان مورد نیاز برای دانشگاههای استرالیا که اکثرا حول و حوش 7 آیلتس هست را بیاورید به جرئت میتونم بگم که با یک برنامه ریزی هوشمندانه و دقیق برای زمان و نحوه اپلای میتونید پذیرش و فاند رو اکثر دانشگاههای استرالیا بگیرید. تنها مشکل همون مشکل ویزاست که بهش اشاره شد و چک امنیتی که برای دانشجوهای رشته مواد تقریبا همیشه انجام میشه و پروسه گرفتن ویزا رو طولانیتر میکنه. البته خیلی ها با موفقیت از این پروسه میگذرند و ویزاشون رو دریافت میکنند اما باید حواستون به این موضوع باشه و به موقع اقدام کنید تا به ترم مورد نظرتون برسید RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Zabihi - 06-12-2011 سلام چند سوال در مورد دانشگاه موناش دارم 1-ددلاین واسه راند 2 برای اسکلارشیپ آخر May هستش، خواستم بدونم که ددلاین واسه اپلای کردن هم همین تاریخه؟چون از تو سایتش در این مورد چیزی دستگیرم نشد. 2-با توجه به رنکینگ خوب این داشگاه نسبت به بقیه دانشگاه های استرالیا آیا شانسی برای پذیرش و اسکلارشیپ وجود داره؟(معدل فوق 16.25، معدل لیسانس 12.70، 7 تا ISI با (impact factor=2.6, 1.8, 1.8, 1.7, 1.7, 0.8, 0.55) چند تا کنفرانس داخلی و خارجی، یک سال Teacher assistance؟ 3- آیا اسکلارشیپ IPRS تمام هزینه های زندگی دانشجویی رو توی استرالیا پوشش میده؟ چون شنیدم شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی خیلی بالاست و IPRS هم 22000$. یعنی نهایتا باید واسه هزینه زندگی از جیب گذاشت یا همین IPRS کافیه (منظورم واسه زندگی دانشجویی مجردی متوسط)؟ 4- دوره دکتری توی این دانشگاه حالت ریسرچریه؟ و دورش 3 ساله هستش؟ ممنونم RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 06-12-2011 (06-12-2011, 10:05 AM)Zabihi نوشته: سلام1-بله 2-بله...(هر چند اوضاع انقدر خراب شده که واقعا 100% نمیشه گفت) 3-تمام هزینه ها رو پوشش میده و نیازی به پرداخت شهریه نیست و 20000 برا زندگیتونه 4-بله research هستش دکترا تو استرالیا...من 4 سال هم شنیدم....دوستان نظر بدن RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Maral - 07-12-2011 (05-12-2011, 03:38 PM)dr.amir نوشته: سلامدر مورد رشته چون خیلی خاص و تخصصی هست واقعا نمیشه اظهار نظری کرد. تصور میکنم اگر خودتون سری به صفحه دانشکده مهندسی دانشگاههای استرالیا بیندازید میتوانید در یکی از گرایشهای برق، مکانیک یا رشته های مشابه اساتیدی که در این زمینه کار کردند را پیدا کنید. من با یک سرچ کلی چیز خاصی دستگیرم نشد. پیشنهادم اینه که زمینه وسیعتری را برای ادامه تحصیل در استرالیا در نظر بگیرید چون اینجا اصلا سیستم آموزشی بدین رواله و دست دانشجو برای گرفتن واحدهای رشته های مختلف یا ترکیب درسهای چند رشته با هم خیلی بازه. در مورد مدرک من اشنایی چندانی ندارم اما اینو میدونم که دانشگاههای معتبر اینجا حساسیتی در حد وسواس به مدرک و اعتبار دانشگاه متقاضی دارند و معادل سازیها بسیار سختگیرانه انجام میشه RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 24-12-2011 درود من از اساتید تمام دانشگاههای جی 8 جواب گرفتم. ولی سه سوال برای من باقی مونده. 1- با توجه به شرایط من " کارشناسی 13.4 دانشگاه امیرکبیر، ارشد 17 دانشگاه تهران، 6 مقاله ISI، چهارده مقاله کنفرانس معتبر بین المللی، 5 سال سابقه کار به عنوان محقق و سوپروایزر در مراکز پژوهشی، آیلتس 6.5 ( احتمال داره 7 بشه چون اعتراض دادم ولی 6.5 هم مینیمم رو ساپورت می کنه)، دو ارائه کارگاه برای اساتید و دانشجویان مرتبط، پروپوزال خوبی هم نوشتم" چقدر و برای کدوم دانشگاهها شانس بیشتری برای اسکولارشیپ دارم؟ 2- مدارک برای بسیاری از دانشگاهها باید آپلود بشه . آیا نیاز به پست اونها هم هست؟ 3- دانشگاه تهران قبل از آزادسازی مدرک به هیچ عنوان کارنامه رسمی نمی ده. مگر خودش پست کنه برای دانشگاه. دانشگاههای استرالیا فقط کارنامه رسمی می خواد؟ البته این سوال بیشتر از منظر هزینه فایده است. می خوام بدونم ضروریه 40 هزار تومان برای پست یک کارنامه هزینه بشه؟ کارنامه غیر رسمی رو دارم و آپلود کردم. با توجه به ددلاین دانشگاه سیدنی که چند روز دیگست ممنون می شم لطف بفرمایید. RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Saeid - 24-12-2011 1-برای تمام دانشگاهای g8 شانس دارید 2-بعد از پذیرش نهایی معمولا پست میشه مدارک 3- معمولا تمام دانشگاها فقط ریز نمرات میخان و به دانشنامه نیاز ندارن.....کارنامه غیر رسمی رو هم قبول میکنن معمولا(برای جواب دقیق به ادمیژن آفیس ایمیل یزنید).....ولی بعد از پذیرش نهایی باید دانشنامه و ریزنمرات پست بشه.....توصیه من اینه که مدرکتون رو آزاد کنید....چون شانستون خیلی زیاده و اینجوری دیگه وختتون تلف نمیشه موفق باشید RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 25-12-2011 (24-12-2011, 10:54 PM)saeed_oroomy نوشته: 1-برای تمام دانشگاهای g8 شانس دارید درود سپاسگزارم. من برای دانشگاه سیدنی امشب اپلیکیشن رو تموم کردم. متاسفانه ادمیژن آفیس خیلی دیر جواب می ده. همین طور نمی دونم چرا بعد از پرداخت فی، اپروال این پرداخت به دست من نرسید؟ و من مجددا پرداخت رو انجام دادم که این بار هم اتفاقی نیفتاد. اگر این پروسه زمان بر باشه و دو بار پرداخت رو انجام داده باشم بازگشت پذیره؟ کی اطلاع می دن که اپلای صورت پذیرفته یا خیر؟ ممنونم RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Faraz - 25-12-2011 شهروز جان تعطیلات کریسمس را در نظر گرفته اید؟ RE: نحوه درخواست و شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Bahram - 25-12-2011 در مورد لزوم پست مدارک یا آپلود، دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. دانشگاه سیدنی میدونم که خیلی به پست مدارک حساس هست و شما باید علاوه بر آپلود، کپی مدارکتون رو در یکی از دفاتر مورد تایید دانشگاه سیدنی در ایران تایید کنید، همینطور میتونید به سفارت استرالیا در میدان آرژانتین مراجعه کنید و مدارک را تایید کنید. کمی هزینه برداره ولی چاره ای نیست. ولی از طرفی دیگر دانشگاه UNSW و همینطور بسیاری دیگر از دانشگاههای استرالیا تا جایی که من میدانم نیازی به دریافت اصل مدارک ندارند. در مورد کارنامه، باز هم این موضوع دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه. اکثر دانشگاهها کارنامه غیررسمی رو قبول میکنند. ولی مثلاً دانشگاه Macquarie فقط کارنامه رسمی بعلاوه دانشنامه رو میخواد. بهتره در هر مورد با ادمیشن آفیس تماس بگیرید و شرایط و محدودیتهای خودتون رو براشون روشن کنید. مطمئن باشید این فقط مشکل شما نیست. موفق باشید |