آکادمیا کافه
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - M0TRIX - 14-04-2013

حتی یه ترم دیرتر تموم کنی بازم این اتفاق میوفته ؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Babak - 15-04-2013

(14-04-2013, 11:50 PM)'M0TRIX' نوشته: حتی یه ترم دیرتر تموم کنی بازم این اتفاق میوفته ؟

منظور شما اینه که یک ترم دیرتر از حداکثر تعیین شده یا یک ترم دیرتر از حالت عادی؟
اگر شما یک ترم دیرتر از حداکثر تعیین شده که ظاهرا شش سال برای کارشناسی و سه سال برای کارشناسی ارشد تموم کنید، سنوات خواهید خورد، اما اگر یک ترم دیرتر از حالت عادی (۴ سال کارشناسی) تموم کنید مشکل نخواهید داشت.

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - lavender - 17-04-2013

اگز دانشگاه گفت GED ازتون می خواد بهشون بگید همون مدرک دیپلم ما هست + سه سال دبیرستان...که ترجمه می کنید براشون میفرستید.

برای کالج اصولاً SAT نمی گیرن و بهشون مدارک دبیرستان و دیپلم رو ارائه بدید و بگید placement test  می خواید امتخان بدید که شامل ریاضی و زبان هست... زمان نداره و می تونید تست رو 2 بار بدید. بعد از اون می تونید 6 ماه بعد یا 1 سال ( بستگی به کالج داره) اون تست رو بدید که سطح کلاس زبان و ریاضیتون رو معلوم می کنه.

اگر تو ایران حتی 1-2 ترم هم دانشگاه رفتید مدارکتون رو ببرید براتون evaluate  کنن. یه وقتایی واحد های عمومی و ریاضی و فیزیک یا حتی درسای تخصصی رو می پذیرن. اگه عمومی ها رو قبول کنن خیلی خوبه چون درسای عمومی امریکا همش paper  داره.

***  شاید بهتون بگن از واحد بین الملل آموزش و پرورش ایران مدارک دبیرستان رو بفرستید. اصلاً هول نکنیدو اول بهشون شرایط رو بگید و بگید دبیرستان ها نمی تونن بفرستن و ما توی پاکت لاک و مهر شده می فرستیم. اصلاً به روی خودتون نیارید چیری که آره ایران واحد بین الملل داره و.... اگر خودشون گفتن: 
Secondary transcripts are issued by the Iranian Ministry of Education’s Bureau of International Scientific Cooperation. 
اونوقت برید واحد بین الملل.

من که زنگ زدم به دانشگاه هایی که اپلای داده بودم...گفتم ببینید از ایران مستقیم احتمال داره نفرستن.منم می خوام زود کارام انجام شه و خودم هم امریکا هستم . یه ترجمه ی رسمی لاک و مهر شده دارم. اون رو می دم ارزیابی...اونا براتون بفرستن...حله؟
جوابی که دادن:YES

یادتون باشه شرط اول گفتمان هست!
ببخشید قرو قاطی شد [عکس: 662019_blush.gif]

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - mana salehi - 23-06-2013

سلام بچه ها  لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره  دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم  اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - blur - 23-06-2013

(23-06-2013, 02:32 PM)'mana salehi' نوشته: سلام بچه ها  لطفا منو راهنمایی کنید من 1 ماه فارغ تخصیل شدم مدرک اصلم 8 ماه دیگه اماده می شه و ریز نمرات هم یهم نمیدن موقت دارم که اونم فقظ ترجمه می شه مهر دادگستزی نمی خوره  دانشگاه SPDوIEDاقدام کردم اونا قبول می کنند سفارت را چه کار کنم  اونا اصلش وریز نمرات را می خوان؟خیلی ناراحتم یعنی کاری نمی تونم بکنم؟

برا چی 8 ماه دیگه آماده میشه؟ شما کدوم دانشگاهین؟ خب می تونین علی الاصول مدرک رو بخرین و معمولا هم خیلی زودتر از اینا آماده میشه.

دانشگاه ازاد ابهر هرجی خواهش کردم ریز نمرات هم نداد چه طوری بخرم؟

اگر امکان داره برای مدرکم راهنماییم کنید من همون موقت را بر دم ثبت کپی برابر اصل کردم اما گفت مهر دادگستری نمی خوره یه سوال دیگه هم داشتم سفارت ایتالیا تا کی مدارک رو تحویل می گیره؟ممنونم

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Shihan - 24-06-2013

(23-06-2013, 03:06 PM)'mana salehi' نوشته: اگر امکان داره برای مدرکم راهنماییم کنید من همون موقت را بر دم ثبت کپی برابر اصل کردم اما گفت مهر دادگستری نمی خوره یه سوال دیگه هم داشتم سفارت ایتالیا تا کی مدارک رو تحویل می گیره؟ممنونم

دوست عزیز اینجا این پست شما مرتبط نمیشه اما من در پرانتز عرض کنم ( سفارت ایتالیا در یک ضرب العجل تاریخ دریافت مدارک سفارت تاریخ رسمی پیش ثبت نام رو تا 5 جولای به طور رسمی تمدید کرد...همونی که 13 جون بود شد 5 جولای پس حالا راحت بروید و پیش ثبت نام کنید برای اوردن مدارک کامل تا اخر اگوست فرصت دارید)

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - rasool.mazruee - 27-08-2013

با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یه سوالی داشتم در مورد آزاد کردن مدرک و اون اینکه من میخام مدرکم رو از طریق یکی از مراکز کاریابی با توجه به عدم پیدا شدن کار آزاد کنم، منتها با توجه به اینکه باید یک سال از زمان دریافت کارت پایان خدمت بگذره بنده تا اول اسفند ماه امسال قادر به انجام این کار نیستم، و با توجه به اینکه قصد اپلای واسه آمریکا رو دارم و ددلاین اکثر دانشگاهها دی ماه و یا بهمن ماه میشه، سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که آیا برای انجام اپلای تا زمان دی یا بهمن ماه به این مدرک بنده نیازی میشه؟ چون میخاستم بدونم اگه نیازی نمیشه من صبر کنم تا اسفند ماه و بابت آزاد کردن مدرک هزینه ای رو متحمل نشم...و سوال دیگه اینکه زمان مجاز ارسال مدارک من جمله همین مدرک دانشگاه و کارنامه تحصیلی تا چقدر بعد از زمان اپلای خواهد بود؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - GordAfarid - 09-12-2013

سلام دوستان

یه سوال داشتم: میشه فرم اپلای رو هم همراه ترجمه ریزنمرات و دانشنامه داخل پاکت دانشگاه گذاشت که با هم مهروموم و ارسال بشوند؟

ممنووووووووووون[img]images/smilies/smile.gif[/img]