![]() |
پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA-uni-assist) |
RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - Shihan - 29-01-2016 (29-01-2016, 08:02 PM)parham1988 نوشته: سلام دوستان. برای من دو سوال مهمی پیش اومده لطفا راهنماییم کنیید: 1- مورد اول رو دقیقاً براساس نیاز دانششگاه بررسی میکنند یعنی هر معدلی که دانشگاه مد نظر داره. جواب این سوال عملاً منفی است. 2- شما برای ارشد مجدد چرا میخوای مدرک ارشد ایران خودت را هم بفرستی؟ این نکته منفی برای رزومه شما محسوب میشه! عملاً همون ریز نمرات کارشناسی کفایت میکنه RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 17-02-2016 (29-01-2016, 08:02 PM)parham1988 نوشته: سلام دوستان. برای من دو سوال مهمی پیش اومده لطفا راهنماییم کنیید: (29-01-2016, 10:41 PM)Shihan نوشته: 1- مورد اول رو دقیقاً براساس نیاز دانششگاه بررسی میکنند یعنی هر معدلی که دانشگاه مد نظر داره. جواب این سوال عملاً منفی است. من در جلسه اطلاع رسانی DAAD شرکت کردم.در اونجا همین سوال و پرسیدم.گفتن اگر معدل لیسانست پایینه و معدل ارشدت بهتره , برای مستر دوم اقدام کن و مدرک مسترت را هم بفرست.گفت این اتفاقا یک پوئن مثبت حساب میشه و ضعف معدل بچلرت و جبران می کنه.می گفت برای بورس DAAD و سفارت هم پوئن حساب میشه.چون در صورت عدم ارائه باید نشون بدین فاصله خالی بین لیسانس تا الان چی کار می کردین. RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - PAndroid - 18-02-2016 سلام. قبل از ارسال مطلب عرض کنم که صفحه مدارک لازم اونی اسیست رو خوندم اما همچنان با ابهام مواجهم. دوست عزیزی، فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه علمی کاربردیه (بدون کنکور)، قبل از ورود به علمی کاربردی، دانشگاه آزاد کارشناسی پیوسته می خونده ولی با کاردانی در رشته فارغ التحصیل شده (ورودش به دانشگاه آزاد توی اون سال با کنکور بوده). همون سالی که کنکور آزاد رو داده (83)، توی کنکور سراسری هم شرکت کرده و قبول شده و مجاز به انتخاب رشته بوده (رتبه کل بالای 20 هزار!) و البته از یک رشته کارشناسی از یک موسسه غیر انتفایی قبول شده. ایشون الان میخواد برای فوق لیسانس اپلای کنه. در مورد گواهی قبولی کنکور سراسری که توی اونی اسیست هست، ایشون که کارشناسیش رو علمی کاربردی خونده و ورودش بدون کنکور بوده، چکار باید بکنه؟ کارنامه قبولی سراسری سال 83 ایشون آیا قابل ارائه ست؟ در کل برای دوستانی که ورودشون به دانشگاه ها بدون کنکور بوده، تکلیفشون برای اپلای فوق لیسانس آلمان، چه برای دانشگاه های عضو اونی اسیست و چه برای دانشگاه های غیر اونی اسیست چیه؟ خیلی ممنون. RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 20-02-2016 حالا یک مشکل اصلی دارم... من ارشدم و از دانشگاه آزاد گرفتم و هنوز دانشنامه را نداده.فقط مدرک موقت و دارم که توسط دارالترجمه ترجمه شده ولی طبیعتا نمی تونه تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه را بگیره. 1-آیا سفارت این و قبول می کنه؟ 2-حالا که مشکل بانکی ایران حل شده , آیا از طریق بانکهای داخلی میتونیم مبلغ یونی اسیست واریز کنیم یا باید از طریق صرافی بفرستیم؟ 3-آیا ترتیب دانشگاههای انتخابی مهمه یا اگر مثلا 3 دانشگاه پذیرش بدن شما همزمان حق انتخاب داری؟ RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 01-03-2016 من رفتم سفارت و کپی پیش دانشگاهی و لیسانس و تایید کردند اما چون دانشگاه آزاد بودم و دانشنامه ارشدم هنوز نیومده, مجبورم همون ترجمه بدون تاییدیه سفارت و وزارت خارجه را بفرستم. 1-به نظرتون یونی اسیست کپی بدون تاییدیه سفارت را قبول می کنه یا ترجمه با مهر دارالترجمه را بفرستم ؟ 2-آدرس پستی که باید مدارک و بفرستم و از کجا پیدا کنم؟ RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - Shihan - 01-03-2016 (01-03-2016, 12:11 PM)amirfriendship نوشته: من رفتم سفارت و کپی پیش دانشگاهی و لیسانس و تایید کردند اما چون دانشگاه آزاد بودم و دانشنامه ارشدم هنوز نیومده, مجبورم همون ترجمه بدون تاییدیه سفارت و وزارت خارجه را بفرستم. 1- بله باید به تایید برسه 2- به دفتر موسسه اینجا ارسال باید کنید اما قبلش بهتره با موسسه مکاتبه کنید. RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 11-03-2016 امروز یک ایمیل از یونی اسیست بهم رسید با مضمون زیر.من پرینت ویزا کارت و براشون فرستادم.اما تو ایمیل زده فقط زده دریافت کردیم.هیچ چی ننوشته که پول و دادین! On 09.03.2016 we received from you: - 2 application forms - Certificates - other documents On 26.02.2016 we received from you: - one application form account balance You have not yet paid the full application fee for Wintersemester 2016. 90 Euro are still missing. Therefore, your applicant's account at uni-assist currently has a deficit of 90 Euro. In case you already sent your payment, please disregard this information on missing payment. A confirmation of receipt will be sent to you by e-mail once we have received and registered your payment in our system. RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 13-03-2016 بالاخره پول را هم از ویزاکارت برداشت کردند.فقط نمی دونم بررسی مدارک چقدر طول می کشه.اپلای کردن چقدر RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - amirfriendship - 22-03-2016 دوستان من ارشد دانشگاه آزاد دارم.با توجه به اینکه هنوز دانشنامه را ندادن مجبور شدم با مدرک موقت برای مستر مجدد اقدام کنم. ترجمه فوق لیسانس و بدون تایید دادگستری و سفارت فرستادم. ولی امروز ایمیل زدن که این مدرک مورد تایید نیست!اگر می خواهی با همود مدرک لیسانست اپلای کنیم.منم معدل لیسانسم پایین. حالا با این شرایط... چه کار کنم؟ متاسفانه ایمیلی هم ندارن.چطور باید با یونی اسیست ارتباط بر قرار کنم؟ Reason(s):
Unfortunately, this application is incomplete.
The following documents are still missing or do not meet the formal requirements:
Copy of the documentation of your studies in the original language, issued by your
university. This documentation must cover the entire time period over which you studied;
the documentation may not contain any time gaps.
Please note: You handed in the required document. Unfortunately, it is not sufficiently
authenticated and does not show original stamp and original signature. Therefore this
document cannot be accepted in this form.
Copy of university degree certificate in the original language
Please note: You handed in the required document. Unfortunately, it is not sufficiently
authenticated and does not show original stamp and original signature. Therefore this
document cannot be accepted in this form.
Generally, missing documents can be handed in until the end of the application deadline. Please
pay attention to the university's application deadline.
The above mentioned documents refer to your Master's degree. Please note that
translators cannot authenticate any original-language documents, only the translations
they have issued themselves. Therefore, your documents in the original language are not
sufficiently authenticated. Official authentications from Iran are issued by the Justice
Administration (in charge of translators affairs), using an English language seal. The
respective university could also authenticate copies of documents it has issued itself.
Please note that we can only forward your applications to the universities if all the
documents have been sent in the required form before the end of the application deadline.
you cannot yet hand in the documents proving your Master's degree in the required form,
we could also forward your application to the universities based on your Bachelor's
degree. However, please note that in this case the following documents are still missing:
- proof of your secondary school certificate in the original language (copies have to be
officially authenticated)
- proof of your secondary school certificate in sworn translation (copies have to be
officially authenticated)
RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - Shihan - 23-03-2016 پیشتر هم خدمتت ذکر کردم که بدون مدرک اصلی اقدام بسیار سخت و نشدنیه. به نظرم تا اماده شدن مدرک باید صبوری کنید. تماس با موسسه هم بسیار زمانبر است (بدلیل مشغله بالای کاری) اما بهتره از طریق تماس تلفنی (اینجا) اطلاعات کسب کنید. |