تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA) |
RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fluid-mech - 25-03-2012 با سلام رشته من مکانیک سیالات ،دوستان اگر آدرس سایت یا آدرس اساتیدی که فاند دارن را معرفی کنن ممنون میشم.راستی از الان برای گرفتن فاند در سال 2013،مکاتبه با اساتید زمان مناسبی هست؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - amin_mb - 25-03-2012 (25-03-2012, 05:53 PM)fluid-mech نوشته: با سلامسلام دوست خوبم! اساتید در آمریکا و کانادا اگر Graduate Upportunity یا Graduate Position ای داشته باشند، در سایت شخصی یا دانشگاهی خودشون در صفحه اول یا Research Group یا News یا Prospective Students و غیره اعلام می کنند! باید تک تک اساتید مورد نظرتان را جستجو کنید و وب سایت های آنها را بررسی کنید! دوستان نمی تونند در این زمینه به شما کمکی بکنند! در اولین پست همین تاپیک، بابک جان، توضیحات لازم و کافی را قرار دادند، حتما مرور بفرمایید! در اروپا، برای دکتری باید پوزیشن باز شده باشه! که این پوزیشن ها در صفحات Job Vacancies یا Vacancies یا Open Positions یا ... در وب سایت دانشگاه ها معرفی می شوند و خیلی به صفحات اساتید کاری ندارند! برای آشنایی با این وبسایت ها به انجمن کشورهای مختلف سر بزنید، اونجا اطلاعات مفیدی هست! همچنین یک سری سایت های کلی هستند که بورس های کل دنیا را اطلاع رسانی می کنند، که در اینجا معرفی شده اند موفق باشید! RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fluid-mech - 29-03-2012 ی سوال کلی داشتم که جایی مناسب تر از اینجا برا پرسیدنش پیدا نکردم. میخواستم بدونم که من علم غیب ندارم که تو کدوم کشور و حتی تو کدوم قاره قرار است پذیرش بگیرم،پس من برای گرفتن کمک هزینه تحصیلی یا همون تماس با اساتید باید با تمام اساتید جهان ایمیل بازی کنم؟ لطفا نظرات مفیدتان را ارایه دهید. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - amirhossein.gh - 29-03-2012 بله باید به استادای همه دنیا میل بزنین RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - m0h3n - 29-03-2012 (29-03-2012, 03:57 AM)fluid-mech نوشته: ی سوال کلی داشتم که جایی مناسب تر از اینجا برا پرسیدنش پیدا نکردم. بهرحال باید تا حدودی range علایق و اهداف خودتون رو مشخص کنید و بدونید که مثلا از بین اروپا، امریکا، کانادا و یا استرالیا کجا میخواید برید! پذیرش گرفتن از هر کدوم از این گزینه ها و ویزا گرفتن مباحث مربوط به خودشون رو داره که باید در نظر بگیرید. با انتخاب گزینه یا گزینه های مورد نظر، دانشگاههای مدنظرتون رو انتخاب کنید. در این مورد هم برخی مسائل میتونه دخیل باشه مثل رنک دانشگاه و اینکه رشته مورد نظر شما ارائه شده باشه در اون دانشگاه. بعد از انتخاب دانشگاه باید اساتید مربوط به رشته خودتون رو در اون دانشگاه انتخاب کنید. پس نیازی نیست به تمام اساتید دنیا ایمیل بزنید! موفق باشید RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fluid-mech - 29-03-2012 بله میدم.اون کلمه همه اساتید که جنبه شوخی داشت.مثلا تقریبا همه ما قاره آسیارو در نظر نمیگیریم. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ahmadpashaei - 29-03-2012 کسایی که در این دو سال اخیر پذیرش گرفتن-با این اوضاع خراب- از آمریکا و کانادا،معمولا چند ایمیل زدن و چند جا اپلای کردن؟آخه مساله پول اپلای هم مهمه با این قیمت دلار. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Saeid - 29-03-2012 (29-03-2012, 01:10 PM)fluid-mech نوشته: ارشدبه این تاپیک مراجعه کنید RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - Behnoush - 01-05-2012 در مورد تماس با اساتید من یه تجربه ای دارم که مینویسم شاید بقیه دوستام هم ازش استفاده کردن. خیلی ها براشون سواله که چطور استاد مناسب با علایقمون پیدا کنیم و در کل هم جوابش اینه که شما وارد سایت دانشگاه میشید بعد دپارتمان مورد نظرتون بعد لیست اساتید و پروفایلشون رو میبینید و اون خلاصه ای از تحقیقاتشون رو که نوشتن میخونید ببینید به علایق شما میخوره یا نه. من تقریبا سایت تمام دانشگاه های امریکا تا حدود رنک 200 یو اس نیوز رو همینجوری چک کردم و کلی استاد پیدا کردم ولی بعدش به جز این از طریق گوگل هم سرچ کردم و جالبه کلی استاد پیدا کردم که خیلی به کارم میخوردن و قبلش ندیده بودم . برای سرچ از کلید واژه های مربوط به کار مورد علاقتون استفاده کنید مثلا genetic engineering و برای اینکه سرچتون رو تا جاییکه ممکنه به domain های خاصی محدود کنید که خیلی پرت نشه از قسمت advanced search سایت گوگل و قسمت مربوط به domain استفاده کنید اگه جلوی باکس مربوطه بنویسید edu دامنه سرچ محدود به دانشگاه های با این دومین میشه که 99 درصد دانشگاه های امریکا همین پسوند رو دارند. در این حالت توی سرچ بار این عبارت رو میبینید genetic engineering site:.edu .در مورد کشورهای دیگه هم میتونید سرچ رو محدود به اون کشور کنید مثلا ca یا ch که میشه genetic engineering site:.ca در مورد خودم اینجوری 80 درصد نتایج جستجو مربوط به پروفایل اساتید یا توضیح تحقیقات دپارتمان بود . به نظرم اینکار بخصوص برای بین رشته ای ها میتونه به درد بخور باشه چون بعضی وقتا یه زمینه تحقیقاتی خاص توی دپارتمان های مختلف دنبال میشه و شما ممکنه همه اون دپارتمان ها رو چک نکرده باشید. اگه از این سرچ استفاده کردید پیشنهاد میکنم نتایج جستجو رو تا صفحات 30-40 دنبال کنید. در کل پیدا کردن استاد واقعا میتونه روی نتیجه پذیرش تاثیر گذار باشه . در نهایت اگه واقعا جایی دوست داشتید اپلای کنید و استاد هم پیدا نکردید ، اگه اون program یک کوردینیتور داره به کوردینیتور و اگه نداره به یکی از اساتید ایمیل بزنید و خواهش کنید نگاهی به رزومه شما بندازه و بگه از نظر نوع تحقیقات شما به اون دپارتمان میخورید و شانسی دارید یا نه . موفق باشید RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - amin_mb - 01-05-2012 من در تکمیل صحبت های بهنوش عزیز این مطالب را اضافه می کنم! من تقریبا تونستم با تمام اساتید کنترلی در اروپا، آمریکا، استرالیا، ژاپن و سنگاپور از طریق یکی از راه های زیر آشنایی پیدا کنم! 1- یک راهش، که خیلی اثربخش هست همین جستجوی گوگلی هست که بهنوش کاملا توضیح دادند. 2- یک راه دیگه استفاده از Repository ها هست اما متاسفانه برای همه زمینه های کاری و رشته ها نمیشه پیدا کرد. به عنوان مثال لینک زیر تمام محققانی که در دنیا دارند روی Networked Control کار می کنند را با آدرس مشخص کرده: Networked Control Systems Repository 3- یک راهه دیگش این بود که کنفرانس های کنترلی خیلی معتبر را میرفتم در سایتشون و در Technical Committee اونها اسامی را پیدا می کردم و در گوگل می سرچیدم!. 4- یک راهه دیگه اینه که زمینه کاری که می خواستم را در Scopus می سرچیدم و نویسنده مقالاتی که ارزش علمی بالایی داشتند را همونجا سرچ می کردم و آدرس پیج شخصی شون را در میوردم! 5- راهی که از همه بیشتر می پسندم ولی متاسفانه خیلی به روز نیست استفاده از سایت Microsoft Academic Search هست که خیلی به من کمک کرد! اطلاعات خیلی خوبی از این سایت میشه بدست آورد، حتی می تونید براساس index رتبه بندی اساتید یک گرایش را ببینید. و خیلی مطالب مفید دیگه! این علاقه بنده به سرچ اساتید از چند منظر، به من دید چند بعدی در مورد اساتید و مطالب به روز کنترل داده! مثلا من با دیدن عکس یا اسم یک استاد، هم زمینه کاریش میاد تو ذهنم، هم مقالاتی که چاپ کرده! یا بر عکس! موفق و موید باشید! |