معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: گفتگوی خودمانی کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: گفتگوی خودمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +--- موضوع: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-American-British) |
RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی فیلم: انگلیسی 2. کشور تولید کنندهی فیلم: USA 3. نوع و ژانر فیلم: کمدی، عاطفی، تا حدی روانشناسی، TV series 4. نام اصلی فیلم: Mom
5. نام فارسی فیلم: -
6. Created by: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky
7. مدت زمان فیلم: هر قسمت تقریبا 20 دقیقه8. توضیحی مختصر درباره فیلم: این سریال درباره زندگی روزانه یه خانمیه به اسم کریستی، که از همسرش جدا شده، یه دختر به اسم وایولت و یه پسر به اسم راسکو داره و 35 ساله هست و در حال حاضر پیشخدمت یه رستورانه. 180 روزه که مصرف الکل و مواد و هرچی شبیه اینا رو ترک کرده (و تمام عمرشو دائم الخمر بوده)، تو جلسات درمانی (ازین دور همی هایی که دائم الخمرها درباره خودشون صحبت میکنن) شرکت میکنه و هر سری یه قسمت از زندگیش آشکار میشه (این قسمتش مثل Lost هست که تو هر قسمت فلش بک میزد به بخشی از زندگی نقش های اصلی فیلم)، مادری داره که اونم مشغول ترکه. از مادرش تنفر داره به خاطر آزار و اذیت هایی که بهش روا داشته. قسمت اول اینطوری شروع میشه. من اولش فکر میکردم ازین سریال های کمدی فقط خنده داره. ولی فوق العادست. این زن تمام زندگیش رو با یه اراده خیلی قوی میره جلو تا بتونه موفق بشه و بچه هاش رو کمک کنه موفق بشن. از طرفی به همه آدما کمک میکنه در حد توانش، و متقابلا از دور و بریاش خوبی میبینه خیلی وقتا. فیلم تولیدش از سال 2013 شروع شده و خیلی آپدیته! و جالبه که تو هر قسمت یه اتفاق جدید میفته. از طرفی مکالماتشون خیلی روانه و خیلی هم به روزه اصطلاحات و جملات و واقعا انگلیسی آدم از این رو به اون رو میشه. 9. امتیاز شما به فیلم: 9 RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی فیلم: انگلیسی 2. کشور تولید کننده: USA 3. نوع و ژانر فیلم: انیمیشن، ماجراجویی، درام تا حدی، گاهی کمدی، سریال 4. نام اصلی فیلم: Over the garden wall 5. نام فارسی فیلم: - 6. نام کارگردان فیلم: Nick Cross (art) Robert Alvarez, Larry Leichliter, Eddy Houchins, and Ken Bruce (animation) Nate Cash (supervising) 7. مدت زمان فیلم: 10 دقیقه 8. توضیحی مختصر درباره فیلم: داستان دو تا برادره، که به یه سفر میرن، موقع برگشتن به خونه گم میشن. و هر بار از یه شهر جدید عبور میکنن و هر بار ماجراهای جدیدی اتفاق میفته. فیلم تقریبا 100 سال اخیر آمریکا رو مرور میکنه، 10 تا اپیزود ده دقیقه ای هست. که هر اپیزودش فرهنگ و سنت 10 سال آمریکا رو مختصرا بررسی میکنه. این انیمیشن بسیار عمیق هست به نظر من بسیار عمیق هست! هر بار که تموم میشه، اگه حتی ده بار دیگه هم تماشاش کنی، باز یه حرف جدید داره. هر بار بیشتر میفهمتش آدم. این سریال با اینکه کلش 100 دقیقه هست و کلا ده قسمت ده دقیقه ای هست، ولی به شدت منو تحت تاثیر قرار داد. مخصوصا تو قسمتهای آخر که به پسر بچه میگه برو خورشید رو جا بده توی اون لیوان تا موفق شدن و برنده شدن خودت رو اثبات کنی و پسر بچه همونکارو میکنه در نهایت. بی دلیل نیست که IMDb ش 9.2 هست. RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی پادکست : انگلیسی 2. کشور تولید کننده: آمریکا 3. نوع و ژانر فیلم : A podcast about dating, relationships, fitness & professional life 4. نام اصلی فیلم: Living my midwest life 5. نام کارگردان: دو تا خانم هستن. Ashley & Andrea 6. مدت زمان فیلم: هر پادکست حدود 60 دقیقه اینا 7. توضیحی مختصر درباره فیلم: A podcast about dating, relationships, fitness & professional life در واقع دو تا خانم که یکی تازگیا ازدواج کرده و یکی هم مجرده و توی داکوتای جنوبی زندگی میکنن، با هم تولید میکنن این پادکست رو. نکته ش اینه که، هم برای تقویت زبان خوبه، هم اینکه یه چیزای ریزی رو درباره فرهنگ غرب و مخصوصا امریکای شمالی یاد میده که میتونه خیلی به درد بخوره. مثلا هی جایی هست که میگه وقتی یه دختر به شما (یعنی پسرا) میگه دوستات کجان؟ منظورش این نیست که برو دوستاتو بیار یا حالا بشین از دوستات حرف بزن. یعنی پاشو برو پی کارت و دیگه سراغ من نیا!! اینقدر فرهنگشون با ما فرق داره. حالا همینو یه دختر ایرانی به شما بگه ممکنه منظورش این باشه که میخوام بیشتر بشناسمت! یا تنها هستی دیگه؟ پس بشینیم حرف بزنیم!!! 8. امتیاز شما به فیلم از 1 تا 10 (10 یعنی عالی): والا خیلی پادکست قوی ای نیست. برای ماها که از یه فرهنگ دیگه میایم اینجا به درد میخوره که اینها رو بهتر بشناسیم و بتونیم ارتباط موثرتری برقرار کنیم. میتونم بگم 5.5. ولی واقعا ارزش داره که ادم وقت بذاره. RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی پادکست : انگلیسی 2. کشور تولید کننده: یک انسان با ملیت کانادایی 3. نوع و ژانر فیلم : Informative, comedy, critical thinking, 4. نام اصلی فیلم: JJ. McCullough's youtube channel 5. نام کارگردان: خود JJ. 6. مدت زمان فیلم: هر ویدئو حدود 20 دقیقه 7. توضیحی مختصر درباره فیلم: این اقای JJ. ساکن ونکوور در استان بریتیش کلمبیا هست، هر چند روز یه ویدئو میسازه میذاره توی کانال یوتیوبش. گاهی از سفرهاش میگه، گاهی یه مسئله ای رو نقد میکنه، گاهی درباره مسائل روز صحبت میکنه. مثلا یکی از ویدئوهاش معرفی ونکوور هست که با توجه به اینکه greater Vancouver area و شهرها و استان بغلیش رو وجب به وجب گشتم، واقعا تحسینش کردم به خاطر این ویدئو. نقدهاش به ادم کمک میکنه از نگاه دیگه ای به مسائل روز و مسائل زندگی نگاه کنه. 8. امتیاز شما به فیلم از 1 تا 10 (10 یعنی عالی): 9! یه آدم خلاق، باهوش، مودب، و محترم هست ظاهرا، خیلی خوب صحبت میکنه و خیلی رسا! بحث خوب انگلیسی حرف زدنش نیست. خیلی روشن و شفاف و با لهجه خیلی قابل فهم صحبت میکنه و کلمات قابل فهم استفاده میکنه. اصلا و ابدا گم نمیشی. ضمن اینکه عکس های خوب استفاده میکنه توی کارهاش. پیشنهاد میکنم همه ویدئوهای این یوتیوبر رو ببینین. RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی پادکست : انگلیسی 2. کشور تولید کننده: امریکا
3. نوع و ژانر فیلم : Informative, comedy, critical thinking, suggestions & strategies for a happier life
4. نام اصلی فیلم:
Happier with Gretchen Rubin5. نام کارگردان: گرچن رابین
6. مدت زمان فیلم: هر پادکست
حدود یک ساعت
7. توضیحی مختصر درباره فیلم: خانم گرچن رابین و خواهرش الیزابت کرفت، هر چند روز یه پارکست تولید میکنن که درباره یه مسئله ای صحبت میکنه. مثلا، گاهی مسائل روانشناسی و تیپ های شخصیتی رو مطرح میکنن و حرف میزنن، گاهی درباره اضطراب صحبت میکنن، درباره مسائل عادی و روزمره. گاهی درباره خانواده، گاهی درباره یه سری شهرها.
8. امتیاز شما به فیلم از 1 تا 10 (10 یعنی عالی): 7. به نظر من ارزش داره ادم توی راه یا موقع اشپزی بهش گوش کنه. خیلی محشر و عالی نیست ولی هم انگلیسی رو قوی میکنه هم با لهجه های مختلف اشنا میشی هم اینکه بلاخره یه چیزی یاد میگیری. RE: معرفی فیلمهای برتر سینمایی به زبان اصلی (American- British - Agirl - 01-05-2020 1. زبان اصلی پادکست : انگلیسی 2. کشور تولید کننده: امریکا
3. نوع و ژانر فیلم : Informative, comedy, critical thinking,
4. نام اصلی فیلم:
The Office (TV Series 2005–2013) ورژن امریکاییش5. نام کارگردان: چندین کارگردان داره.
6. مدت زمان فیلم:
هر پادکست 22–42 minutes 7. توضیحی مختصر درباره فیلم: این سریال (tv series) نه تا فصل و دویست و یک ایپزود داره.
8. امتیاز شما به فیلم از 1 تا 10 (10 یعنی عالی): این فیلم واقعا میتونه 9.5 بگیره. یه وقتایی جیم هلپرت خیلی خسته کننده و تکراری میشه. ولی بقیه عالی هستن. عالی.
درباره یه افیس (یه شعبه) از یه شرکت توزیع کاغذ متوسط هست که اسم شرکته Dunder Mifflin هست. یه سری کاراکتر اصلی داره (دور و بر بیست نفر) که هر کدوم شخصیت فوق العاده منحصر به فرد و متفاوت دارن. درباره زندگی شخصی اونها، و زندگی کاری اونهاست کل این سریال. شویی هست که واقعا باید دیده بشه. من ازش خیلی چیزها یاد گرفتم. واقعا باید دید. دو سه تا اپیزود اولش ممکنه خیلی خسته کننده باشه ولی واقعاااااااا صبر کنین تا یکی دو اپیزود بعد ازینکه مایکل اسکات و دوئیت شروت اسکار مارتینز رو میبوسن رو ببینین. اونجاست ادم متوجه میشه که چه تی وی شوی عمیقی هست. جالبه هر کدوم از ادمها نماد یه سری از شخصیت ها توی دنیای واقعی هستن. یعنی هر کدوم رو میبینی میگی ای وای من عین این رو توی دنیای واقعی دیدم (قبولم دارم که فیلمها رو همیشه طوری میسازن که بتونی تشبیه کنی و نزدیک شی به فیلم). من وقتی این سریال رو میدیدم، هر روز درهای جدیدی در شناختن ادمها به روم گشوده میشد (با اینکه فیلمه، و خب فیلمها ساختگی هستن)، توی این نه ده ماه. یه چیز دیگه هم مجددا بهم ثابت شد، اینکه پانزده شانزده سال اول زندگی ادم تاثیر خیلی خیلی زیادی توی تمام ادامه زندگی ادم داره. واقعا نمیشه که کسی توی مثلا 40 سالگی بگه تقصیر فلانیه که من اینجوری کردم. از بچگی هرچی استراتژی یاد گرفتیم تا اخر همون ها ما رو هدایت میکنن (یعنی اگه تو توی 40 سالگی دروغهای بزرگ میگی، دروغهایی که واقعا تکان دهنده هستن، به خاطر اینه که توی دوران کودکی و نوجوانی برات این رو عادی کردن یا با همچین والدینی زندگی کردی). یه جایی از عبارت: Rosebud حرف میزنن، یعنی: something that explains why a person became the way they are. که خب برای من خیلی جالب بود و فیلم مجددا روی این تاکید میکرد. در کل مواظب بچه هاتون باشین توی شانزده هفده سال اول زندگیشون و اینکه انگار دنیا همه جا یه رنگه، همه جا ادم خلافکار هست، همه جا ادم مهربون و اهل کمک هست، همه جا مغرور و خودخواه و Self-centered وجود داره. اینها رو فقط از روی این فیلم نمیگم، این مدتها بود توی ذهنم بود که بگم و با این فیلم هم پوشانی داشت گفتم همین جا بنویسم. |