آکادمیا کافه
دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - fo-eng - 08-02-2017

(08-02-2017, 02:05 AM)Shihan نوشته: به نظرم برای دکتری کامپیوتر بیشتر شانس خواهید داشت.
اما باز هم برای گرایش هایی چون مدیریت اطلاعات یا سیستمهای مدیریتی و علوم مدیریت و مهندسی ممکنه شانس داشته باشی از اونجایی که حول و نزدیک به گرایش قبلی ارشد است. باز هم بهتره دروس و واحدهای دکتری را از وب سایت دانشگاه مرور کنید.

برای خودم نیست راستش. خودم که قطعا نرم افزار رو ادامه میدم.
برای برادرم هست، بیشتر مد نظرم مدیریت بازرگانی و ... هست، یعنی چیزی که به کامپیوتر مرتبط نیست.
کلا این امکان داره فرد توی رشته دیگری بیاد واسه دکتری؟

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - saaaaam - 08-02-2017

(06-02-2017, 08:49 AM)fo-eng نوشته: دوستان اگر کسی رشته لیسانس صنایع غذایی و ارشد کامپیوتر باشه، می تونه دکتری رو مدیریت بخونه؟
یعنی این امکان هست که دانشگاه قبول نکنه یا باید کلا مرتبط باشند بهم؟

(08-02-2017, 02:05 AM)Shihan نوشته: به نظرم برای دکتری کامپیوتر بیشتر شانس خواهید داشت.
اما باز هم برای گرایش هایی چون مدیریت اطلاعات یا سیستمهای مدیریتی و علوم مدیریت و مهندسی ممکنه شانس داشته باشی از اونجایی که حول و نزدیک به گرایش قبلی ارشد است. باز هم بهتره دروس و واحدهای دکتری را از وب سایت دانشگاه مرور کنید.
 سلام
بنظر من تفاوت رشته فاهش این دوست عزیز باعث می شود دکتری کامپیوتر شانس پذیرش بسیار کمی داشته باشند شاید در فوق لیسانس صنایع غذایی برای مستر اقدام کردن شانس بیشتری باشد و در نهایت بتوانند در اینده دکتری بگیرند

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - fo-eng - 08-02-2017

(08-02-2017, 11:34 AM)saaaaam نوشته:  سلام
بنظر من تفاوت رشته فاهش این دوست عزیز باعث می شود دکتری کامپیوتر شانس پذیرش بسیار کمی داشته باشند شاید در فوق لیسانس صنایع غذایی برای مستر اقدام کردن شانس بیشتری باشد و در نهایت بتوانند در اینده دکتری بگیرند

واقعا اینطوره! Sad
یعنی در هیچ کشوری حالا فنلاند نه، ایشون نمی تونه عملا یکی از رشته های مدیریت حتی مدیریت هایی مثلا مدیریت منابع اطلاعاتی که زیر شاخه فناوری اطلاعات هست رو بگیره؟
باز یک تفر می گفت شاید این شانس رو داشته باشه که بتونه بره اون شاخه ها ولی شاید یک سال دروس کامپیوتر بهش بخوره که باید پاس کنه.

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - saaaaam - 08-02-2017

(08-02-2017, 03:22 PM)fo-eng نوشته: واقعا اینطوره! Sad
یعنی در هیچ کشوری حالا فنلاند نه، ایشون نمی تونه عملا یکی از رشته های مدیریت حتی مدیریت هایی مثلا مدیریت منابع اطلاعاتی که زیر شاخه فناوری اطلاعات هست رو بگیره؟
باز یک تفر می گفت شاید این شانس رو داشته باشه که بتونه بره اون شاخه ها ولی شاید یک سال دروس کامپیوتر بهش بخوره که باید پاس کنه.

خیلی بعیذ می دونم منم مشکل تفاوت رشته داشتم مستر دوم خوندم

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - Alin - 21-02-2017

سلام دوستان . من لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 15 . چند وقتی  میشه که دارم روی فنلاند فکر میکنم و باعث اصلیشم علاقه به چوب و این رشته ی دانشگاه آلتو بود : http://woodprogram.fi/

تو سایت دانشگاه این رشته رو non-degree معرفی کرده . میشه یکم راجع بهش توضیح بدید که یعنی چی ؟ یعنی مستر حساب نمیشه ؟ نمیشه جایی ارائه اش داد ؟ دکترا نمیشه خوند ؟ طول تحصیل هم یک سال یعنی دوترم است . 

اینا توضیحاتشه : 
The Department of Architecture at Aalto University offers a one year intensive program focusing on wood and wooden architecture. The Wood Program explores the ecological, technical and architectural properties of wood, providing a thorough and all-round view on the whole chain of wood construction, beginning with the tree in the forest and ending up with an experimental wooden building.
The Wood Program is a unique and challenging one year tuition fee-based program, designed to attract motivated, focused students from around the world to a period of intensive study on wood and the use of wood in a Finnish architectural environment.

The program is intended for architects and students of architecture, with a Bachelor’s degree or at least three years of studies in architecture, landscape architecture or related fields. The language of instruction is English.

The Wood Program deals with the following topics:
  • The ecological importance of forests and wood
  • The technical properties of wood
  • Wood as a building material
  • The tradition of wooden buildings
  • The maintenance and renovation of wooden buildings
  • Wood in the built environment
  • Contemporary wood architecture
The Wood Program lectures create a theoretical background with design projects emphasizing practical issues. An emphasis is placed on personal tutoring and work in groups. Apart from the courses, learning proceeds through excursions to wood industrial sites, as well as various buildings and housing areas. Visits and discussions with select design and planning offices form an important part in the education process. The program is realized in cooperation with the Department of Forest Products Technology and the Department of Civil and Environmental Engineering.

The Wood Program studies take place in the Department of Architecture, in an inspiring Otaniemi campus milieu with Alvar Aalto designed department premises and with well equipped studio spaces and workshops.

All Wood Program studies are officially registered, transferable, they will give a WP certificate and master level credits worth of 30 ECTS minimum per term, 60 ECTS per year. The Wood Program studies are studies based on agreement. For more information about courses, applications and practicalities check the ‘How to Apply‘ and ‘Courses‘ pages.

قسمت قرمز شده سوالم اینه که WP یعنی چی ؟
و تو قسمت سبز معنی توضیحشو نمیفهمم . منظورش از based on agreement  چیه ؟ 

ممنونم از همتون

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - Shihan - 23-02-2017

تا جایی که میدونم non-degree ها جزو مدارک محسوب میشن و بعنوان مقطع لحاظ نمیشه. ضمناً برای دوره دکتری هم نمیشه اقدام کرد. ضمن اینکه این دوره حدود 7200 یورو سالانه هزینه بر است. منظور از wp > همان wood program  میباشد.

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - saaaaam - 04-03-2017

(21-02-2017, 03:23 PM)Alin نوشته: سلام دوستان . من لیسانس معماری دارم از یه دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 15 . چند وقتی  میشه که دارم روی فنلاند فکر میکنم و باعث اصلیشم علاقه به چوب و این رشته ی دانشگاه آلتو بود : http://woodprogram.fi/

تو سایت دانشگاه این رشته رو non-degree معرفی کرده . میشه یکم راجع بهش توضیح بدید که یعنی چی ؟ یعنی مستر حساب نمیشه ؟ نمیشه جایی ارائه اش داد ؟ دکترا نمیشه خوند ؟ طول تحصیل هم یک سال یعنی دوترم است . 

اینا توضیحاتشه : 
The Department of Architecture at Aalto University offers a one year intensive program focusing on wood and wooden architecture. The Wood Program explores the ecological, technical and architectural properties of wood, providing a thorough and all-round view on the whole chain of wood construction, beginning with the tree in the forest and ending up with an experimental wooden building.
The Wood Program is a unique and challenging one year tuition fee-based program, designed to attract motivated, focused students from around the world to a period of intensive study on wood and the use of wood in a Finnish architectural environment.

The program is intended for architects and students of architecture, with a Bachelor’s degree or at least three years of studies in architecture, landscape architecture or related fields. The language of instruction is English.

The Wood Program deals with the following topics:
  • The ecological importance of forests and wood
  • The technical properties of wood
  • Wood as a building material
  • The tradition of wooden buildings
  • The maintenance and renovation of wooden buildings
  • Wood in the built environment
  • Contemporary wood architecture
The Wood Program lectures create a theoretical background with design projects emphasizing practical issues. An emphasis is placed on personal tutoring and work in groups. Apart from the courses, learning proceeds through excursions to wood industrial sites, as well as various buildings and housing areas. Visits and discussions with select design and planning offices form an important part in the education process. The program is realized in cooperation with the Department of Forest Products Technology and the Department of Civil and Environmental Engineering.

The Wood Program studies take place in the Department of Architecture, in an inspiring Otaniemi campus milieu with Alvar Aalto designed department premises and with well equipped studio spaces and workshops.

All Wood Program studies are officially registered, transferable, they will give a WP certificate and master level credits worth of 30 ECTS minimum per term, 60 ECTS per year. The Wood Program studies are studies based on agreement. For more information about courses, applications and practicalities check the ‘How to Apply‘ and ‘Courses‘ pages.

قسمت قرمز شده سوالم اینه که WP یعنی چی ؟
و تو قسمت سبز معنی توضیحشو نمیفهمم . منظورش از based on agreement  چیه ؟ 

ممنونم از همتون

(23-02-2017, 03:22 PM)Shihan نوشته: تا جایی که میدونم non-degree ها جزو مدارک محسوب میشن و بعنوان مقطع لحاظ نمیشه. ضمناً برای دوره دکتری هم نمیشه اقدام کرد. ضمن اینکه این دوره حدود 7200 یورو سالانه هزینه بر است. منظور از wp > همان wood program  میباشد.

سلام 
دقیقا فرمایش پویا درست هست این مدرک برای کسانی هست که قصد گرفتن کار در این صنعت را دارند 
بنظر من اگه دنبال گرفتن کار هستید و نه فوق لیسانس این دوره کمک بسیاری به شما در کاریابی در کشورهای اسکاندیناوی خواهد کرد و البته می توانید اگه ویزای تحصیلی به شما بدهند با کارهای خدماتی هزینه زندگی خود را بدست بیاورید و بعد از فارغ التحصیلی ویزای کاری گرفته و برای اقامت کاری اپلای کنید
همیشه تحصیل راه نهایی موفقیت نیست گاهی وقتا این دوره های حرفه ای راه بسیار بهتری هستند
شهریه هم بنظر من زیاد نیست

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - Alin - 17-06-2017

سلام دوباره . اول اینکه ممنون از فعالیت همتون که بزرگترین کمک فکری به من برای مهاجرت این سایت و یه سایت دیگه بود . 

من تمام آپشن ها و موقعیت هامو سنجیدم و چند ماه تحقیق کردم . راجع به کشور های مختلف ، شرایط تحصیل و کار و اقامت و ... . الان تصمیم جدیم روی فنلاند و دانشگاه آلتو هلسینکی Wood Program at Aalto University Department of Architecture  هست . جدا از همه ی دلایل تحصیل تو این رشته رو به شدت دوست دارم و توانایی هم دارم در این زمینه . 

چندتا سوال داشتم میخواستم لطف کنید و تجربه در اختیارم بذارید و نظرتونو راجع به این موارد بگید . 

1- من تقریبا با 20 هزار یورو از ایران خارج میشم . 7200 برای شهریه تحصیل ، 6000 تا برای یه استودیو کوچیک تو هلسینکی واسه یه سال ، 7-8 هزارتا واسه خرج سال . این عدد ها تقریبیه ولی راجع به زندگی تو هلسینکی سرچ کردم . این هزینه زمانی برای من منطقی که بتونم بعد از تحصیل کار پیدا کنم و بمونم و اقامت بگیرم بعد 5 سال . به نظرتون شرایط چجوریه اونجا ؟ طبق تحقیقات من رشته ای که میخوام بخونم بازار خوبی داره ، نظر شما چیه ؟ این همه ی پس انداز کار منه 

2- من لیسانس معماری و رزومه ی کاری نسبتا خوبی تو بخش طراحی معماری  دارم ، مدرک درودگری درجه دو فنی حرفه ای دارم 840 ساعت ، آخرین امتحان آیلتسم که البته الان expire شده 6.5 بوده فکر کنم بتونم 7 بگیرم این بار . به نظرتون شانسم برای اکسپت شدن اپلای با توجه به نان دگری بودن رشته چقدره ؟

3- من توانایی خوبی تو نرم افزار های 3ds max , Vray , Revit Architecture دارم . میشه در زمان دانشجویی با اینا کار پیدا کردن بدون دونستن فنلاندی ؟

مدرک نجاری فنی حرفه ای چی ؟ با اون میشه ؟

و چندتا سوال تقریبا بی ربط ، نظر شخصیتون رو میخواستم بدونم . 

4 - فرهنگ مردم هلسینکی تو برخورد با ظاهر آدما چجوریه ؟ داشتن پیرسینگ گوش و تتو مثل ایران باید خیلی جاها (مثلا دانشگاه یا سفارت فنلاند تو ایران) قایمش کرد ؟ 

5- من خودم رو آدم درونگرایی میدونم که به تنهایی عادت داره ، ولی به هر حال ارتباط انسانی لازم واسه همه ، چجوری میشه دوست پیدا کرد ؟ منظورم اینه یه چالشه برای ما ؟ 

6- برای ورزش کردن مثل شنا و باشگاه ورزشی ، باید خیلی هزینه کرد ؟

7- با استعداد معمولی تو یادگیری زبان وعلاقه به یادگیری زبان جدید ؛ با کلاس های فنلاندی توی هلسینکی چند سال طول میکشه تا بشه گفت فنلاندی بلدی ؟

ممنون از همتون . اگه حوصله داشتین و درخواست زیادی نیست ، لطفا موردی بهم جواب بدید . تشکر فراوان

RE: دانشگاه ها و رشته ها در فنلاند - saaaaam - 13-08-2017

(17-06-2017, 02:36 AM)Alin نوشته: سلام دوباره . اول اینکه ممنون از فعالیت همتون که بزرگترین کمک فکری به من برای مهاجرت این سایت و یه سایت دیگه بود . 

من تمام آپشن ها و موقعیت هامو سنجیدم و چند ماه تحقیق کردم . راجع به کشور های مختلف ، شرایط تحصیل و کار و اقامت و ... . الان تصمیم جدیم روی فنلاند و دانشگاه آلتو هلسینکی Wood Program at Aalto University Department of Architecture  هست . جدا از همه ی دلایل تحصیل تو این رشته رو به شدت دوست دارم و توانایی هم دارم در این زمینه . 

چندتا سوال داشتم میخواستم لطف کنید و تجربه در اختیارم بذارید و نظرتونو راجع به این موارد بگید . 

1- من تقریبا با 20 هزار یورو از ایران خارج میشم . 7200 برای شهریه تحصیل ، 6000 تا برای یه استودیو کوچیک تو هلسینکی واسه یه سال ، 7-8 هزارتا واسه خرج سال . این عدد ها تقریبیه ولی راجع به زندگی تو هلسینکی سرچ کردم . این هزینه زمانی برای من منطقی که بتونم بعد از تحصیل کار پیدا کنم و بمونم و اقامت بگیرم بعد 5 سال . به نظرتون شرایط چجوریه اونجا ؟ طبق تحقیقات من رشته ای که میخوام بخونم بازار خوبی داره ، نظر شما چیه ؟ این همه ی پس انداز کار منه 

2- من لیسانس معماری و رزومه ی کاری نسبتا خوبی تو بخش طراحی معماری  دارم ، مدرک درودگری درجه دو فنی حرفه ای دارم 840 ساعت ، آخرین امتحان آیلتسم که البته الان expire شده 6.5 بوده فکر کنم بتونم 7 بگیرم این بار . به نظرتون شانسم برای اکسپت شدن اپلای با توجه به نان دگری بودن رشته چقدره ؟

3- من توانایی خوبی تو نرم افزار های 3ds max , Vray , Revit Architecture دارم . میشه در زمان دانشجویی با اینا کار پیدا کردن بدون دونستن فنلاندی ؟

مدرک نجاری فنی حرفه ای چی ؟ با اون میشه ؟

و چندتا سوال تقریبا بی ربط ، نظر شخصیتون رو میخواستم بدونم . 

4 - فرهنگ مردم هلسینکی تو برخورد با ظاهر آدما چجوریه ؟ داشتن پیرسینگ گوش و تتو مثل ایران باید خیلی جاها (مثلا دانشگاه یا سفارت فنلاند تو ایران) قایمش کرد ؟ 

5- من خودم رو آدم درونگرایی میدونم که به تنهایی عادت داره ، ولی به هر حال ارتباط انسانی لازم واسه همه ، چجوری میشه دوست پیدا کرد ؟ منظورم اینه یه چالشه برای ما ؟ 

6- برای ورزش کردن مثل شنا و باشگاه ورزشی ، باید خیلی هزینه کرد ؟

7- با استعداد معمولی تو یادگیری زبان وعلاقه به یادگیری زبان جدید ؛ با کلاس های فنلاندی توی هلسینکی چند سال طول میکشه تا بشه گفت فنلاندی بلدی ؟

ممنون از همتون . اگه حوصله داشتین و درخواست زیادی نیست ، لطفا موردی بهم جواب بدید . تشکر فراوان
سلام
بنظر من دانشگاه بسیار خوبی هست و پیشنهاد من اپلای کردن هست
مواردی که فرمودید از الان نیازی نیست نگران باشید اول پسر خاله بودن را ثابت کنید بعد
اول پذیرش بگیرید