آکادمیا کافه
Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+---- انجمن: مشاوره‌های گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87)
+---- موضوع: Pejman: مجرب در اخذ پذیرش برای رشته های مکانیک و هوافضا (/Thread-Pejman-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%81%D8%B6%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 04-01-2012

توضیحات رو امیر حسین داد، فقط من اضافه کنم که منابع آزمون قدیم بعضی هاش به درد آزمون جدید هم می خوره. مثلاً برای بخش Q می تونید از تست های بیگ بوک برای تمرین و افزایش سرعت و دقت استفاده کنید. تغییرات تو این بخش خیلی زیاد نیست. همینطور تو V سوالای Reading و جا خالی آزمون قدیم که در بیگ بوک اومده برای آزمون جدید هم کاربرد داره و خوندش مفید هست به نظر من. البته شکی نیست که باید تمرکزتون روی کتابهای جدید باشه.

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - reihaneh - 04-01-2012

سلام پژمان جان
ممنونم كه وقت ميگذاريد
من ليسانس كامپيوتر گرايش نرم افزار دارم و سطح زبان من متوسط هست و جسته گريخته چند ترم زبان هم رفته ام اما الان حدود يك ماه و نيم وقت دارم تا براي toefl ibt خودم رو آماده كنم البته لانگمن رو تقريبا خوندم و بنظرم سطحش آسون بود حتي براي مني كه زبان متوسطي دارم ميشد حدودا بفهممش
حالا نظر شما دوست عزيز چيه؟بنظر شما برم سراغ كتاب دلتا؟با توجه به اينكه وقتم كمه چيكار كنم.البته اين رو هم بگم كه من براي fall2013 يا ترم بهار ميخوام اقدام كنم پس تا پاييز 2012 وقت دارم براي زبان اما ميخوام تا يك ماه و نيم آينده كه اولين تافلم را خواهم داد يه نمره قابل قبولي بگيرم كه روحيه ام بره بالا و بعد باز هم بخونم و باز توي تابستون يا بهار سال آينده انشاالله بازم امتحان بدم
اينم بگم كه اسپيكينگم خوب نيست و ليسنينگم هم همينطور و كلا موقع كلمه حفظ كردن هم كفرم در مياد
ممنون

RE: Pejman: مجرب در آزمونهای GRE General، TOEFL iBT، و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 04-01-2012

سلام ریحانه جان،

برای آزمون iBT چون غیر از بخش Reading همه بخش ها Listening دارند، باید سعی کنید سطح Listening تون رو بالا بیارید وگرنه کسب نمره خوب مشکل خواهد شد. با توجه به شرایطی که گفتید راستش به نظر من 1.5 ماه فرصت خیلی زیادی نیست و شاید بهتر باشه یک دوره تقویت عمومی زبان برای بخش های مختلف رو برید و بعد امتحان بدید.

به هر حال اگر قصد امتحان دادن دارید و می خواهید تجربه تون بالا بره، برای بخش Writing و Speaking کتاب Official Guide رو حتماً توصیه می کنم بخونید. علاوه بر اون برای کل بخش ها هم دلتا یا بارونز خوب هستند. می تونید هر دو رو نگاه بندازید و ببینید بیشتر با کدوم راحت هستید. البته برای تمرین، تستهای بارونز به نظر من به آزمون اصلی نزدیکتره در کل.

موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - yazdani24 - 12-01-2012

با سلام من دانشجوی مکانیک گرایش ساخت وتولید در مقطع لیسانس هستم و در حال تدوین یک مقاله با سطح بسیار بالا هستم (دکترا) و 2 ترم دیگه تا پایان تحصیلم دارم و مقالمم توی معتبرترین مجله تخصصی مکانیک به چاپخواهد رسید.
سوالم اینه که در چه تاریخایی و کی باید تمام کارهامو انجام داده باشم که بتونم اپلای کنم بطور مثال برای ازمون جی ار ای یا تافل کی اقدام کنم ؟و اینکه چه گرایشاتی برای رشم وجود داره ؟ و کدومش شانس گرفتن شرایط بهتری داره
ممنونم

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 13-01-2012

سلام دوست عزیز،

خیلی خوبه که در مقطع لیسانس یک مقاله سطح بالا ارائه می کنید. این قطعاً شانس شما رو برای گرفتن پذیرش و فاند نسبت به سایر رقبا با شرایط مشابه بالا می بره.

در مورد اینکه چه گرایشی در زمینه ساخت و تولید وجود داره و برای کدوم شانس بیشتری هست، راستش من خیلی اطلاعاتم زیاد نیست و همونطور که در این تاپیک پرسیدید امیدوارم از دوستان ساخت و تولیدی اگر کسی هست جواب بده.

در رابطه با زمان های مراحل انجام پروسه اپلای اینجا رو می تونید مطالعه کنید. شما اگر دو ترم دیگه درستون تموم می شه می تونید برای پذیرش پاییز 2013 اقدام کنید. بنابراین بهتره از بهار 91 برای خوندن تافل و GRE اقدام کنید. GRE در ایران فقط در آبان و بهمن برگزار می شه، بنابراین بهتره برنامه ریزی کنید که آبان 91 امتحان بدید تا به ددلاین ها برسید. در نتیجه از اوایل تابستون 91 باید شروع کنید به خوندن برای GRE. تافل رو هم می تونید تو تابستون یا نهایتاً اوایل پاییز بدید. و خوندش رو می تونید بذارید برای بهار و تابستون.

ایمیل زدن به اساتید و پیدا کردن دانشگاه های مورد نظر رو هم بهتره تو تابستون انجام بدید. بقیه مراحل مثل آماده کردن ریزنمرات و ترجمه اونها، نوشتن رزومه و SOP و گرفتن توصیه نامه ها رو می تونید بذارید برای اوایل پاییز. البته به طور کلی بهتره در کلیه این موارد از قبل اطلاعات لازم رو کسب کنید، تا هم سرتون خیلی شلوغ نشه اون ایام، و هم اینکه بتونید به خوبی برای همه برنامه ریزی درستی داشته باشید.

توصیه من: از همین الان شروع کنید به آشنا شدن با مراحل مختلف اپلای و پذیرش و کسب اطلاعات در زمینه های مختلف این پروسه.

موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - sami91 - 14-01-2012

سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت هستم می خواستم برای IBT TOEFL شرکت کنم ، قبلا حدود 6 سال پیش 16 ترم زبان رو در یک موسسه به پایان رسوندم اما دیگه هیچ کلاسی نرفتم زبانم بد نیست اما خیلی خوبم نیست اگه ممکنه می خواستم راهنماییم کنید که کلا از چه کتابایی شروع کنم و اگه می شه کنار نام کتاب سطح اون رو هم متذکر بشید . ممنون از لطفتون

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 14-01-2012

(14-01-2012, 04:40 PM)sami91 نوشته: سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت هستم می خواستم برای IBT TOEFL شرکت کنم ، قبلا حدود 6 سال پیش 16 ترم زبان رو در یک موسسه به پایان رسوندم اما دیگه هیچ کلاسی نرفتم زبانم بد نیست اما خیلی خوبم نیست اگه ممکنه می خواستم راهنماییم کنید که کلا از چه کتابایی شروع کنم و اگه می شه کنار نام کتاب سطح اون رو هم متذکر بشید . ممنون از لطفتون

سلام دوست عزیز،

پیشنهاد می کنم برای شروع کتاب Longman یا ETS Official رو بخونید. اینها سطح بالایی ندارند ولی برای آشنایی با آزمون خوب هستند. بعد از اون می تونید سراغ Delta یا Barrons برید. بسته به زمانی که دارید بعد از اینها هم می تونید Kaplan یا Cambridge رو مطالعه کنید. این دو تای آخر سخت ترین سطح رو دارند.
در کنار اینها لازمه که برای Writing و لغت کتابهایی دیگه ای هم بخونید. برای Writing کتاب How to prepare for the Toefl Essay خوبه. برای لغت هم Essential Words for Toefl و 540 خوب هستند.

موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - yazdani24 - 23-01-2012

سلام من سوال داشتم که اگه بخوام برای رشته مکانیک ادامه تحصیل در مقطع دکترا بدم کدوم ازمون زبان باید مدرک داشته باشم ایلتس یا تافل ممنون

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - Pejman - 24-01-2012

(23-01-2012, 09:06 PM)yazdani24 نوشته: سلام من سوال داشتم که اگه بخوام برای رشته مکانیک ادامه تحصیل در مقطع دکترا بدم کدوم ازمون زبان باید مدرک داشته باشم ایلتس یا تافل ممنون
سلام،

انتخاب آزمون زبان به رشته ربطی نداره، بیشتر به این ربط داره که چه کشورهایی مد نظرتون هست. این تاپیک رو در این ارتباط مطالعه کنید. موفق باشید.

RE: Pejman: مجرب در آزمون TOEFL iBT و رشته های مکانیک و هوافضا - akbar_saeedi - 26-02-2012

سلام و درود خدمت آقاپژمان
سوالت من اینه:
1 کلا احساسم میگه با توجه به تجربه اندکم لهجه تافل برا ما شیرین تر از ایلتسه ..نظر شما؟
2 ممکنه ک تافل سنخیت بالاتری با GRE داشته باشه نسبت به ایلتس؟
3 سوال مبهمیه ولی ج بدین لطفا...فرض کنید ی آدم با پایه انگلیسی متوسط به ضعیف،حافظه و هرویژگی ک فکرشو بکنید متوسط..مثلا با روزی 5 ساعت وقت گذاشتن چند ماهه میتونه نمره 80 ب بالا بیاره؟ ی رنج بگید.

سپاس