آکادمیا کافه
اطلاعات مفید برای پرواز و فرودگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+---- انجمن: پرواز و سفر به کشورهای خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- موضوع: اطلاعات مفید برای پرواز و فرودگاه (/Thread-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - M1KE - 13-05-2014

در واقع اگر در 2 فرودگاه یک مجدوده ویزایی پرواز داشته باشید پرواز بین اون دو فرودگاه، محلی (Domestic) به حساب میاد. این محدوده ویزایی میتونه مربوط به یک کشور مثل همین اوکراین باشه و میتونه هم مربوط به محدوده ای بزرگتر مثل شنگن باشه. البته نوع ویزای لازم ترانزیت معمولی هست که با نشون دادن ویزای آمریکا یا کانادا و بلیت ادامه دار تا اون کشورها به راحتی باید بدهند. حتی فکر می کنم بیشتر کشورهای اروپایی این نوع ویزا رو در فرودگاه هم صادر می کنند ولی اگر فاصله پروازها کوتاه باشه ممکنه تا بیاید پیگیر کارهاش بشین پرواز دوم رو از دست بدین.
همین طور میزان توقف در محدوده بین المللی هم نباید خیلی طولانی باشه. مثلا نمی تونید یک بلیت استانبول به آلمان و یک بلیت جداگانه هم برای دو روز بعد از آلمان به آمریکا بگیرید و انتظار داشته باشید دو روز در محدوده بین المللی فرودگاه آلمان به سر ببرید. در این شرایط هم برخی کشورها از شما انتظار دارن ویزای ترانزیتشون رو بگیرید. البته اگر بلیت رو از یک آژانس و به صورت پیوسته بگیرید خودشون این اختلاف ساعت ها رو در نظر می گیرند و قاعدتا اگر ویزایی هم نیاز باشه باید به شما اطلاع بدن که در فرودگاه به مشکل نخورید. 
(11-05-2014, 05:37 AM)'MaMi' نوشته:
فقط در مورد پروازهای به مقصد امریکا، من نکته ای رو اضافه کنم که اگر به عنوان مثال شما از تهران به رم، از رم به پاریس و از پاریس به نیویورک پرواز داشته باشید، برای قسمت رم به پاریس، باید حتما ویزای شینگن داشته باشید. این مورد رو حتما زمان خرید بلیط در نظر بگیرید.

در بدترین حالت می بایست پول مازاد رو در یک حساب ارزی در یکی از بانک های فرودگاه بگذارید. ولی همون طور که گفتم در سالیان اخیر به مبالغ در حدود 20 هزار دلار سخت گیری نشون نمی دهند و این قانون بیشتر برای جلوگیری از حمل چمدانی پول توسط تاجران و صرافان و بحث های پولشویی هست.

(13-05-2014, 11:08 AM)'rulany' نوشته:
خيلي ممنون .آخه قانون ميگه ماكزيمم 5000 دلار .ما هم كه شانس نداريم.يهو طرف قانونمند ميشه و گير ميده.همين قدرم كه به زور داريم جور ميكنيم يه مقدارش بايد بره كارمزد صرافي ها!!

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - rulany - 18-05-2014

عبور ترانزیتی افراد بیگانه یا اشخاص فاقد تابعیت از خاک اوکراین در صورتی امکان پذیر است که دارای روادید ترانزیتی، روادید کشور مقصد، بلیط یا سایر مدارک دال بر جنبه ترانزیتی سفر باشند

اين متن در سايت سفارت اوكراين در تهران نوشته بود. پس الان اگر پرواز استانبول هلسينكي در كيف 2.30 دقيقه توقف داشته باشه نبايد مشكلي پيش بياد ديگه؟
اون رواديد كشور مقصد كه گفته همون ويزاي فنلاند داشته باشيم كه مشكلي پيش نخواهد امد؟ يا بهتره ويزاي ترانزيتي اوكراين رو بگيرم؟

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - M1KE - 18-05-2014

از این جمله هم میشه اینطور برداشت کرد که یکی از موارد مورد اشاره کافی هست که شما بلیت و روادید شنگن رو دارید و بنابراین مشکلی نیست. برای اطمینان خاطر می تونید با شماره سفارت اوکراین در تهران هم تماس بگیرید و این موضوع رو به فارسی ازشون بپرسید.
021-22404081
021-22404082

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - ForeverBlue - 25-07-2014

با استفاده از سایت زیر و وارد کردن شماره پرواز (booking number )  و نام خانوادگی مسافر، اطلاعات پرواز را چک کنید و اطمینان حاصل کنید که بلیط شما معتبر است:
www.checkmytrip.com

[برش] این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - nasim1234 - 15-02-2016

من یه مقدار گشتم ولی تاپیکی درباره فرودگاه ایران ندیدم.
سوال من این هست که آیا به وسایل داخل چمدون در ایران گیر میدن؟
اینکه تعداد زیادی لوازم آرایش و ادکلن همراهمون باشه بده آیا؟
و محدودیتی در  تعداد وسایل الکترونیکی هست؟ مثلا سه تا دوربین عکاسی و سه لپ تاپ رو ممکنه گیر بدن؟ با فرض اینکه اینها در جعبه اصلی خودشون باشن و در carry on

کلا نکته ای اگر هست که باید در ورود به ایران بهش توجه کنم خوشحال میشم بدونم.
ببخشید سوال ابتدایی هستش ولی نمیدونستم کجا باید بپرسم Smile

RE: این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - M1KE - 15-02-2016

می تونید این نوع سوال ها رو در همون تاپیک اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه مطرح کنید.

در کل شما می تونید هر وسیله ای که غیرمجاز از نظر قانونی نباشه رو وارد کنید ولی اگر حالت تجاری داشته باشند و بشه اینطور تصور کرد که قصد فروش و درآمدزایی از اونها رو دارید مشمول گمرک میشه و بعد از پرداخت هزینه می تونید اونها رو ترخیص کنید. وسایل شخصی همراه مسافر مثل یک عدد لپ تاپ شخصی، یک عدد گوشی همراه و مشابه اینها معاف از گمرک هستند.

- تا 80 دلار می تونید هر جنس نویی رو بدون گمرک وارد کنید.
- زیورآلات در حد متعارف و شخصی (1 عدد از هر کدوم. در مورد النگو قدری بیشتر) می تونید وارد کنید. خروج تا 150 گرم.
- ارز به هر میزان می تونید وارد کنید. خروج تا 5000 دلار.
- دارو به میزان شخصی می تونید وارد یا خارج کنید.
- سیگار در حد یک باکس.
- حیوانات و بذر گل می تونند مشمول قرنطینه بشن و بعد ترخیص میشن.
- ورود وسایل مخابراتی مثل بیسیم یا اسباب بازی های پرنده (هلی کوپترها و پهبادها) نیاز به مجوز دارند.

در مورد لوازم آرایش و ادکلن اگر در حد 6-5 تا باشه از اونجایی که قیمت زیادی هم ندارند فکر نمی کنم گیر بدن. در مورد لپ تاپ همونطور که اشاره شد فقط یکی می تونید داشته باشید. اگر می خواهید ریسک پرداخت گمرک رو بپذیرید بهتره در جعبه نباشند و در یک چمدان هم نباشند. این اعدادی که اشاره کردم حالت قانونی داره در عمل کمی بیشتر باشه هم سخت گیری نمیشه. مثلا در مورد ارز خروجی تا 30-20 هزار دلار هم ممکنه سخت گیری نشه. در مورد زیورآلات هم در حدی که بشه اسم اون رو زیورآلات شخصی گذاشت ممکنه تا 400-300 گرم هم بشه بدون مشکل خارج کرد.

RE: این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟ - Torkan - 16-02-2016

(15-02-2016, 09:58 PM)M1KE نوشته: می تونید این نوع سوال ها رو در همون تاپیک اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه مطرح کنید.

در کل شما می تونید هر وسیله ای که غیرمجاز از نظر قانونی نباشه رو وارد کنید ولی اگر حالت تجاری داشته باشند و بشه اینطور تصور کرد که قصد فروش و درآمدزایی از اونها رو دارید مشمول گمرک میشه و بعد از پرداخت هزینه می تونید اونها رو ترخیص کنید. وسایل شخصی همراه مسافر مثل یک عدد لپ تاپ شخصی، یک عدد گوشی همراه و مشابه اینها معاف از گمرک هستند.

- تا 80 دلار می تونید هر جنس نویی رو بدون گمرک وارد کنید.
- زیورآلات در حد متعارف و شخصی (1 عدد از هر کدوم. در مورد النگو قدری بیشتر) می تونید وارد کنید. خروج تا 150 گرم.
- ارز به هر میزان می تونید وارد کنید. خروج تا 5000 دلار.
- دارو به میزان شخصی می تونید وارد یا خارج کنید.
- سیگار در حد یک باکس.
- حیوانات و بذر گل می تونند مشمول قرنطینه بشن و بعد ترخیص میشن.
- ورود وسایل مخابراتی مثل بیسیم یا اسباب بازی های پرنده (هلی کوپترها و پهبادها) نیاز به مجوز دارند.

در مورد لوازم آرایش و ادکلن اگر در حد 6-5 تا باشه از اونجایی که قیمت زیادی هم ندارند فکر نمی کنم گیر بدن. در مورد لپ تاپ همونطور که اشاره شد فقط یکی می تونید داشته باشید. اگر می خواهید ریسک پرداخت گمرک رو بپذیرید بهتره در جعبه نباشند و در یک چمدان هم نباشند. این اعدادی که اشاره کردم حالت قانونی داره در عمل کمی بیشتر باشه هم سخت گیری نمیشه. مثلا در مورد ارز خروجی تا 30-20 هزار دلار هم ممکنه سخت گیری نشه. در مورد زیورآلات هم در حدی که بشه اسم اون رو زیورآلات شخصی گذاشت ممکنه تا 400-300 گرم هم بشه بدون مشکل خارج کرد.

درود

همه این موارد البته درسته ولی در عمل مثلا ورود کالایی تا ارزش 300 دلار هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
در ضمن در هنگام ورود به فرودگاه امام واقعا بستگی داره با کدوم پرواز بیایید! مثلا بنده دو تا لپتاپ داشتم و یک دوربین عکاسی و دو تا هارد و این جور چیزا.رفتیم قسمت گمرک. چون با اتحاد اومده بودم فکر کردن که احتمالا از دبی میاییم با خرید وسایل زیاد. بعد که گفتم من از جای دیگه میام گفت باشه میتونی بری، از شما هم نونی واسمون در نیومدBig Grin
در حالت کلی همه چیز بستگی به مامور گمرک و همچنین خود فردی که میاد هم داره ولی من خیلی بعید میدونم مشکلی برای ایشون پیش بیاد.

بااحترام،
ترکان

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - M1KE - 18-02-2016

@nasim1234

اگر سفرتون موقتیه به نظرم ضرورتی نداره لپ تاپ شخصی تون رو با خودتون ببرید چون فرصت استفاده از اون رو به اون صورت پیدا نمی کنید. می تونید فایل های ضروری رو روی فلش بریزید. به این شکل احتمال اینکه در مورد لپ تاپ ها سخت گیری بشه کمتر میشه. یکی از اونها رو به عنوان لپ تاپ شخصی در Carry on می گذارید و دیگری رو در چمدان. در مورد دوربین ها هم همین طور. البته این نوع وسایل الکترونیکی به اون صورت اختلاف قیمتی هم در داخل و خارج ندارند.

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - nasim1234 - 18-02-2016

(18-02-2016, 09:22 AM)M1KE نوشته: @nasim1234

اگر سفرتون موقتیه به نظرم ضرورتی نداره لپ تاپ شخصی تون رو با خودتون ببرید چون فرصت استفاده از اون رو به اون صورت پیدا نمی کنید. می تونید فایل های ضروری رو روی فلش بریزید. به این شکل احتمال اینکه در مورد لپ تاپ ها سخت گیری بشه کمتر میشه. یکی از اونها رو به عنوان لپ تاپ شخصی در Carry on می گذارید و دیگری رو در چمدان. در مورد دوربین ها هم همین طور. البته این نوع وسایل الکترونیکی به اون صورت اختلاف قیمتی هم در داخل و خارج ندارند.

سفرم که موقتیه اما استادم میخواد هر هفته جلسه داشته باشیم با اسکایپ و لازمم میشه لپ تاپ. خصوصا که تعداد زیادی سفر باید برم.
اختلاف قیمت رو هم قبول دارم که زیاد نیست. هرچند خریدهایی که بلک فرایدی انجام دادم واضحا ارزون تر تموم شدن. امروز من با چند نفر که زیاد ایران میرن حرف زدم گفتن تا دو مورد از هر وسیله مشکل خاصی پیش نیومده. Smile

RE: اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه - clueless - 28-04-2016

یه سوال احمقانه: به نظرتون تبلت رو دنبال خودمون ببریم داخل کابین بهتره یا بذاریم تووی چمدان؟ آخه از سرقت چمدان می ترسم و همینکه شنیدم بعضی فرودگاه چمدان ها رو خیلی بد پرت می کنند روی نقاله! از طرفی حوصله هم ندارم تبلت رو توو ساک دستی دنبال خودم توو هواپیما بکشم :سطح دغدغه: Big Grin