![]() |
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟ (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%9F) |
RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Honeyeh - 05-09-2013 سلام سوال من تقریباً شبیه این تاپیک هست، من فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه گیلان هستم (معدل16.61) امسال تو کنکور ارشد شرکت کردم و از نتیجه راضی نبودم، تصمیم گرفتم واسه اپلای اقدام کنم پس تو امتحان جی آر ای (آبان) ثبت نام کردم، نتایج نهایی ارشد اومد و امیر کبیر قبول شدم البته شبانه (گرایش صنایع غذایی). نمی دونم کدوم راه رو انتخاب کنم ... اینجا ارشد رو بگیرم و از این فرصت برای دادن مقاله استفاده کنم یا ریسک نکنم و به زبان خوندنم ادامه بدم و قید موندنو بزنم! ممنون میشم اگه نظرتونو بگید RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Torkan - 05-09-2013 دوست من همه چی به خودتون بستگی داره من که جای شما بودم شبانه رو نمیخوندم هزینه ها زیاده واقعا صنایع غذایی و مهندسی شیمی(من اشتباه میکنم یا واقعا بی ربطه) به نظر من که شما روی زبان ها کامل وقت بذار نمره بگیر و برو موندن اصلا ارزشی نداره با احترام RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Pejman - 06-09-2013 (05-09-2013, 09:46 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام سلام دوست عزیز، به نظر من اگر که شرایط گرفتن فاند در مقطع ارشد رو در خودتون می بینید و یا پرداخت هزینه ها براتون سخت نیست، فوق رو خارج از ایران بخونید. اما در نظر داشته باشید که گرفتن فاند برای مقطع ارشد خیلی ساده نیست و باید رزومه خیلی خوبی داشته باشید. در ضمن شبانه و روزانه فرقی جز هزینه ندارند و اگر هزینه هاش مشکلی براتون درست نمی کنه، شبانه بودن رو عامل منفی ندونید.
RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Torkan - 06-09-2013 البته پژمان جان شبانه و روزانه واسه یه نفر که میخواد بره خارج اصلا فرق نداره چون بلاخره باید پول بدین و ازاد کنید مدارک رو که شنیدم واسه ورودی های 89 به بعد هزینه ها خیلی سنگین شده حتی دوستی داشتم روزانه قبول میشد به راحتی ولی شبانه رو زد چون هزینه ازاد کردن مدرکش دو برابر پول شبانه بود درسته زیاد به این تاپیک مربوط نیست ولی واسه دوستمون کاملا مفیده این بحث با احترام RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - spt - 06-09-2013 (05-09-2013, 09:46 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام
بازم دانشگاه گیلانی!!
![]() ![]() اینکه امیرکبیر قبول شدید خوبه به نظرم... شما به هر حال اینکه به امسال برسید اپلای کنید خیلی محتمل نیست و اگه هم برسید نمره های خوبی نمیتونید توی جی آر ای و تافل بگیرید (چون بهتره وقت بزارید و نمره ی خوب بگیرید تا فقط امتحان بدید..) و حتی اگه به امسال هم برسید اپلای کنید در بهترین شرایط سال دیگه این موقع تشریف میبرید آمریکا... (البته من اینطوری متوجه شدم که هدفتون آمریکاست به خاطر اینکه گفتید جی آر ای میخاید بخونید..) برای همین به نظرم اگه هزینه ی شبانه خوندن رو دارید که برید ارشدتون رو بخونید، توی این دو سال هم به ارشد میرسید، هم برای دکترا اپلای میکنید که خیلی توش بورس گرفتن راحت تره تا ارشد و هم سر فرصت به امتحان هاتون میرسید (جی آر ای و تافل)... پروسه ی اپلای کردن خیلی وقت گیره و بهتره توی این مدت زمان رو از دست ندید.. دقیقا هم همونطور که پژمان جان گفتن فرق شبانه و روزانه همون شهریه هست فقط... مدرک ارشد امیرکبیر هم خیلی کم نداره از مدرک دانشگاه های متوسط دنیا... نگران این چیزا نباشید ![]() RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Torkan - 06-09-2013 (06-09-2013, 03:32 PM)'spt' نوشته: دوست من بهتره به این مورد توجه کنید که شهریه ها در نهایت فرقی نمیکنه میدونین چرا؟ چون هزینه ازاد کردن مدرک از دانشگاه طوری هستش که در واقعا هزینه شبانه رو پوشش میده (البته در صورتی که یه نفر با هزینه مدارکش رو ازاد کنه) مثلا یه نفر که داره شبانه میخونه مثلا ورودی 92 هستش و ترمی 1.5 تا 2 تومن باید بده اگه روزانه بخونه هیچی نمیده ولی در عوض موقع ازاد کردن مدارک حداقل باید6 یا حتی 8 تومن بده تو مقطع ارشد به این مساله بسیار توجه کنند دوستان با احترام RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Honeyeh - 06-09-2013 (06-09-2013, 03:57 PM)'Charming' نوشته: ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ ... من چیزی راجع به این قضایا و هزینه ها نمی دونم. ممنون میشم (06-09-2013, 03:32 PM)'spt' نوشته: دکتر قنادزاده همیشه خوبه ...
RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Torkan - 06-09-2013 ببینید دوست من شما اگه شبانه بخونید باید هزینه رو هر ترم بدید مثلا 1.5 میلیون واسه ارشد دقیق نمیدونم ها بپرسین ولی واسه روزانه نمیگیرن پول درس خوندن تو دانشگاه رو...خوب تا اینجا حل شد؟ ولی ولی: در عوض بعد اتمام تحصیل اگه میخواین خارج برین اگه روزانه بودین باید پول ازاد سازی مدارک رو بدین که دیگه شبانه ها نمیدن این پول رو که خیلی گرون شده این مساله بسیار مهمه ولی درصد کمی از افراد اگاه هستن بهش برین تو سایت وزارت علوم ببینین واقعا هزینه ازاد سازی زیاد شده واسه کسایی که با پول میخوان ازاد کنن مدارک رو نه با کار و یا با کاریابی... منظورم اینه دوستانی داشتم که مطمین بودن هزینه شبانه در نهایت کمتر از روزانه میشه و رفتن شبانه خوندن!!!! با احترام RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - Honeyeh - 06-09-2013 باسپاس فراوان از همۀ دوستان که جواب دادن. خوب بودن دانشگاه امیر کبیر و کلاً دانشگاههای تهران بر هیچ کس پوشیده نیست. مسئله اینجاست که تحمل جو دانشگاههای ایران و اینکه همه چی به پای دانشجو هست، اینکه باید دنبال استاد بدویی تا شاید بهت توجه کنن و خیلی چیزای دیگه برام قابل تحمل نیست... و نمی تونم تصور کنم که دوباره برگردم به اون جو :-( RE: گرفتن پذیرش برای فوق مجدد یا دکترا؟ - bzz - 07-09-2013 دوسته عزیز از روی احساسات تصمیم نگیر من جای شما بودم حتما میرفتم دانشگاه رو چراکه هیچ تضمینی نیست که آیا شما بتونی پذیرش بگیری یا نه-آیا روابط داخل کشور و خارج از کشور به همین روند ادامه پیدا میکنه یا بدتر میشه آیا شما نمره زبان بتونی نمره قابل قبولی بگیری یا نه!!! من اگر جای شما بودم نقد را فعلا میگرفتم برای نسیه هم تلاش میکردم-اگر نسیه به نتیجه رسید که میرم سمتش و اگر خدایی نکرده به نتیجه نرسید حداقل من چیزیو از دست ندادم -به نظر من اشتباه محضه که بخوای نری- دانشگاه امیر کبیر دانشگاهی که جو خوبی داره-استاداشم اصلا ادم هایی نیستن که بخوان دانشجو را اذیت کنن و حتی اگر بخواهی کار تحقیقاتی انجام بدهی حتی تشویق و حتی کمک اتم میکنن- تجربه دارم که میگم ![]() در هر صورت از روی احساسات تصمیم نگیر موفق باشی (06-09-2013, 10:46 PM)'Honeyeh' نوشته: باسپاس فراوان از همۀ دوستان که جواب دادن. خوب بودن دانشگاه امیر کبیر و کلاً دانشگاههای تهران بر هیچ کس پوشیده نیست. مسئله اینجاست که تحمل جو دانشگاههای ایران و اینکه همه چی به پای دانشجو هست، اینکه باید دنبال استاد بدویی تا شاید بهت توجه کنن و خیلی چیزای دیگه برام قابل تحمل نیست... و نمی تونم تصور کنم که دوباره برگردم به اون جو :-( |