آکادمیا کافه
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Leopold - 14-12-2014

راستش جواب دادن به این سوال سخته Smile تو فرم اپلیکیشن بعضی از دانشگاه ها نوشته شده که باید تمام دانشگاه هایی که ازش مدرک گرفتید یا در حین تحصیل هستید یا انصراف دادید بیارید وگرنه ممکنه باعث لغو پذیرش شما بشه. معمولا سفارت از دانشگاه استعلام نمیکنه.
یک راهش این هست که اگه سفارت گیر داد که چرا معافیتتون سه سال بعد از لیسانس هست بگید که من ارشد تا ترم 3 خوندم بعدش انصراف دادم. یک سال هم پشت کنکور ارشد بودم. دلیل واسه انصراف هم بیارید. اگه مستر دوم شما متفاوت از رشته قبلی باشه به نظرم سفارت گیر نمیده و حتی بودند کسانی که برای مستر دوم و همان رشته ویزا گرفتند.
این راه حلی بود که به ذهن من رسید. تصمیم نهایی با خودتون هست که کدوم راه انتخاب کنید.
(14-12-2014, 03:58 AM)'hypatia' نوشته: ممنون از پاسخ دوستان. با این حال من دو راه دارم. راه اول: اینکه بگم فوق ندارم و ریسک نفهمیدنشو توسط اونا بپذیرم. به علاوه باید یک دلیل منطقی برای اینکه چرا سه سال پس از لیسانس معافیت گرفتم رو بیارم. راه دوم: اینکه بگم که ارشد دارم. در این حالت من به دانشگاهم نگفتم که ارشد دارم و این ریسک وجود دارد که سفارت بفهمه. به علاوه باید افیسر رو برای سکند مستر متقاعد کنم. به نظر شما کدوم راه بهتره؟ با تشکر

[برش] سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...) - فلو - 26-12-2014

سلام
اینکه در ارتش خدمت کرده باشی یا سپاه ،تاثیری در اپلای به دانشگاههای آمریکا داره یا نه چون سپاه رو به عنوان یک  نهاد رسمی و شناخته شده نمی دونند و ... یکی از دوستام چون می خواست بره آمریکا ارتش رو ترجیح داد و گفت که برای مصاحبه ای که در سفارت از شما می پرسن بهتره و... می خواستم بدونم این حقیقت داره یا شایعست. ممنون

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - فرید - 14-01-2015

(26-12-2014, 05:35 PM)'فلو' نوشته: سلام
اینکه در ارتش خدمت کرده باشی یا سپاه ،تاثیری در اپلای به دانشگاههای آمریکا داره یا نه چون سپاه رو به عنوان یک  نهاد رسمی و شناخته شده نمی دونند و ... یکی از دوستام چون می خواست بره آمریکا ارتش رو ترجیح داد و گفت که برای مصاحبه ای که در سفارت از شما می پرسن بهتره و... می خواستم بدونم این حقیقت داره یا شایعست. ممنون

سلام
برای پذیرش که تاثیری ندارد ولی خدمت در سپاه برای ویزا امریکا مشکل ساز خواهد بود. کسی که حتما قصد رفتن به امریکا دارد بهتر در ارتش خدمت کند. البته این مسائل متغیر و خیلی ثابت نیست.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 14-01-2015

(26-12-2014, 05:35 PM)'فلو' نوشته: سلام

(14-01-2015, 10:32 PM)'فرید' نوشته:
سلام
برای پذیرش که تاثیری ندارد ولی خدمت در سپاه برای ویزا امریکا مشکل ساز خواهد بود. کسی که حتما قصد رفتن به امریکا دارد بهتر در ارتش خدمت کند. البته این مسائل متغیر و خیلی ثابت نیست.

ابتدا اینکه هیچ دانشگاهی از شما نمیپرسه که خدمت کردی و اگر بله کجا (فقط شاید استاد از شما بپرسه که اون چند ماه فاصله ای که بین فارغ التحصیلی تون و اپلای و ... بوده رو چه کاری انجام دادید - مثلا استاد من ازم پرسید ولی ممکنه سایر اساتید نپرسند).
موضوع دیگه ای که هست اینه که در کارت های پایان خدمت جدید، اسمی از محل خدمت ذکر نشده و بنظرم اگر شما مستقیما در سپاه خدمت نکردید (یعنی در سپاه نبودید، یا در قرارگاه خاتم یا سازمان هایی که مستقیما زیر نظر سپاه بودند) لزومی نداره در DS-160 هم ذکر کنید که در سپاه خدمت کردید. به عنوان مثال من خودم آموزشی ام رو سپاه گذروندم و بقیه دوران خدمت رو امریه آموزش و پرورش بودم، وقتی افسر ازم سوال کرد که کجا خدمت کردی؟ گفتم وزارت آموزش و پرورش یا دوستان دیگه بودند که آموزشی رو در سپاه بودند و در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودند و در زمان مصاحبه اسمی از سپاه نبردند و الان در امریکا در حال تحصیل هستند. این رو تاکید کنم که اینها نمونه ای از تجربیات من و دوستانم بوده، بنابراین ممکنه در مصاحبه، افسر با توجه به سوالاتی که از شما میپرسه و رفتار شما در مصاحبه، تصمیم متفاوتی رو اتخاذ کنه.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - فلو - 15-01-2015

سلام
انتخاب ارتش یا بقیه که باما نیست و اینکه اگر امریه انتخاب نکنم بهتره چون طول مدت سربازی بیشتر میشه و ... و اینکه اگر بتونم کسری بگیرم ممکنه زودتر بشه .راستی گرفتن کسری بسیج هم این مشکلات رو داره؟
ممنون.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - فلو - 21-02-2015

(14-01-2015, 11:31 PM)'MaMi' نوشته:

ابتدا اینکه هیچ دانشگاهی از شما نمیپرسه که خدمت کردی و اگر بله کجا (فقط شاید استاد از شما بپرسه که اون چند ماه فاصله ای که بین فارغ التحصیلی تون و اپلای و ... بوده رو چه کاری انجام دادید - مثلا استاد من ازم پرسید ولی ممکنه سایر اساتید نپرسند).
موضوع دیگه ای که هست اینه که در کارت های پایان خدمت جدید، اسمی از محل خدمت ذکر نشده و بنظرم اگر شما مستقیما در سپاه خدمت نکردید (یعنی در سپاه نبودید، یا در قرارگاه خاتم یا سازمان هایی که مستقیما زیر نظر سپاه بودند) لزومی نداره در DS-160 هم ذکر کنید که در سپاه خدمت کردید. به عنوان مثال من خودم آموزشی ام رو سپاه گذروندم و بقیه دوران خدمت رو امریه آموزش و پرورش بودم، وقتی افسر ازم سوال کرد که کجا خدمت کردی؟ گفتم وزارت آموزش و پرورش یا دوستان دیگه بودند که آموزشی رو در سپاه بودند و در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودند و در زمان مصاحبه اسمی از سپاه نبردند و الان در امریکا در حال تحصیل هستند. این رو تاکید کنم که اینها نمونه ای از تجربیات من و دوستانم بوده، بنابراین ممکنه در مصاحبه، افسر با توجه به سوالاتی که از شما میپرسه و رفتار شما در مصاحبه، تصمیم متفاوتی رو اتخاذ کنه.

منظورتون از مستقیم و یا غیر مستقیم چیه ؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 21-02-2015

(21-02-2015, 08:07 PM)'فلو' نوشته:
منظورتون از مستقیم و یا غیر مستقیم چیه ؟

در ارسال قبلی هم اشاره کردم که منظور از مستقیم، این هست که شما دوران پس از آموزشی تون رو در سپاه خدمت کردید (نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی، اطلاعات، حفاظت) یا به عنوان مثال در قرارگاه سازندگی خاتم. منظور از غیرمستقیم هم این هست که دوران آموزشی رو در سپاه گذروندید ولی دوران پس از اون رو به عنوان مثال در آموزش و پرورش امریه بودید یا در سازمان فنی و حرفه ای یا جهادکشاورزی و...

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - rezapazoki1345 - 10-03-2015

سلام خدمت همه دوستان
من 3 سال در قرارگاه خاتم الانبیا نیروی قراردادی بودم و بیمه من تامین اجتماعیه و نیروهای مسلح نیست و منع خروج از کشور ندارم به نظر شما بهشون بگم؟
دسترسی به بیمه ایران دارن سابقه منو چک کنند؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - MaMi - 10-03-2015

(10-03-2015, 10:25 AM)'rezapazoki1345' نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من 3 سال در قرارگاه خاتم الانبیا نیروی قراردادی بودم و بیمه من تامین اجتماعیه و نیروهای مسلح نیست و منع خروج از کشور ندارم به نظر شما بهشون بگم؟
دسترسی به بیمه ایران دارن سابقه منو چک کنند؟

ابتدا اینکه سفارت دسترسی به سوابق بیمه در ایران نداره و مدرکی دال بر کار کردن هم، تا جایی که من اطلاع دارم، نخواهد خواست. اگر در مورد فاصله بین تحصیل در امریکا و فارغ التحصیلی از ایران، سوال کردند، میتونید بگید که کار میکردید و بنظرم نیازی به اشاره به قرارگاه خاتم نیست (ولی احتمالا از شما خواهند پرسید که چه کاری انجام میدادید و کجا، پس خودتون رو برای پاسخ به این سوال هم آماده کنید). 

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Alireza001 - 31-03-2015

درود یه همگی بنده یک سال در دبیرستان قبل از 18 سالگی فعال بسیج بودم فعالیت وکارفرهنگی وکار درارگانی روهم نداشتم و دیگه تمدیدهم نشد عضویتم/آیا در فرایند کلیرنس و اخذ ویزا تاپیرگذاره/

ممنون از جواب