آکادمیا کافه
خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا (/Thread-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Pejman - 24-07-2012

دوستان هزینه کنسل کردن بلیط برگشت یه بلیط دو طرفه، به طور میانگین حول و حوش چه مقداری است؟ می خوام ببینم اگر خیلی زیاد نیست دو طرفه بگیرم که از این مشکلات هم پیش نیاد.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - ShahdaD - 24-07-2012

(24-07-2012, 02:55 PM)Pejman نوشته: دوستان هزینه کنسل کردن بلیط برگشت یه بلیط دو طرفه، به طور میانگین حول و حوش چه مقداری است؟ می خوام ببینم اگر خیلی زیاد نیست دو طرفه بگیرم که از این مشکلات هم پیش نیاد.
اصلا فکر نمیکنم چنین کاری به صرفه باشه، شاید حرف ضرر 500 600 هزار تومانی در کار باشه.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Pejman - 25-07-2012

(11-09-2011, 12:36 AM)golden_boy نوشته: با توجه به همه شرايط تصميم گرفتم با QATAR برم
امّا يه مشکلی هست لطفاً من راهنمايی کنين
QATAR ميگه يه فرم بايد امضاء کنی و تعهد بدی که اگر security check ايراد گرفت که :شما که يک ساله است ويزاتون،اما بليت يک طرف رو فقط دارين، اگر نتونی جواب قانع کننده بدی

5000 دلار شرکت ما رو جريمه ميکنن که شما بايد اون رو پرداخت کنی
ضمن اينکه خودت را هم اجازه ورود نميدن.

من راجع به این موضوع از آژانسی که بلیط برام رزرو کرده پرسیدم. البته راست و دروغش پای خودش. ایشون گفتن این حالت برای ویزای دانشجویی آمریکا هیچ وقت پیش نمیاد. ولی گفت هواپیمایی قطر به ما گفته مثلاً برای کشور فیلیپین هیچ وقت بلیط یه طرفه حتی با ویزای دانشجویی هم ندید. خلاصه طبق حرف ایشون این موضوع برای ویزای دانشجویی آمریکا بدون مشکل هست. برای بعضی کشورها یا ویزاهای توریستی و اینا ممکنه اینطور نباشه. البته اگر هم باشه اصولاً خود آژانس بلیط رو صادر نمی کنه، مگر اینکه آژانس در جریان نباشه.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - sharbati - 27-07-2012

بهترین مسیر و مناسب ترین از لحاظ هزینه و راحتی از Tehran-Denver چیست؟

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 27-07-2012

(27-07-2012, 12:37 PM)sharbati نوشته: بهترین مسیر و مناسب ترین از لحاظ هزینه و راحتی از Tehran-Denver چیست؟
درود
معمولا همه موارد(هزینه، کمترین طول پرواز، راحتی هواپیما، مقدار بار مجاز و ...) رو نمیشه با هم داشت و حداقل یکی رو باید فدای بقیه کرد
کلا با مراجعه به سایتهایی مثل cheapoair.com یا kayak.com میتونین مسیر حدودی خودتون رو بدونین و با آژانس هماهنگ کنید
ضمنا هزینه بستگی به روزی که میخواین پرواز گنید هم داره

ولی درحال حاضر با یک نگاه کلی به نظر میرسه بهترین مسیر شما تهران-امارات/قطر-لندن-دنور هست که با توجه به روز، تا لندن با هواپیمایی امارات یا قطر موجود هست (که جفتشون شرکت های هوایی خوبی هستند، شاید قطر کمی بهتر باشه)
البته موارد دیگه ای هم ممکنه برای شما مهم باشه (بطور مثال اینکه چه ساعتی برسید، چقدر توقف داشته باشید در هر کانکشن، چند کانکشن داشته باشید و ...)..بطور مثال شاید توقف 1 ساعت و 20 دقیقه ای در قطر رو خیلی به نظرتون مناسب نیاد
اگه بخواین بیشتر خرج کنید هواپیمایی KLM هم انتخاب خوبیه (تهران-آمستردام-دیترویت-دنور؛ همه با KLM)

اگر هزینه زیاد براتون اهمیت نداره بدون شک لوفت هانزا (تهران-فرانکفورت-دنور) بهترین حالت هست

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - sharbati - 27-07-2012

ممنون از راهنمایی ...اما مسیری که خودم پیدا کرده بودم

Tehran-doha-washington DC- Ddenver

این مسیر چه طوریه

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - mahyarelc - 27-07-2012

کلا مسیرها خیلی با هم تفاوتی ندارن..بستگی به شرایط مورد نظرتون داره
احتمالا مسیری که گفتیدکمی طولانی تر باشه..ولی کلا موضوع خیلی مهمی نیست به نظر من(البته من یکی دو روز رو زدم این پروازو پیدا نکردم)
اگه فقط از روی مسیر پرواز بخوایم بگیم مسیر معقولی هست
قاعدتا پروازتون با Qatar Airlines هست که شرکت بسیار خوبیه

فکر میکنم مسیر تهران-دوحه-هیوستون-دنور هم موجود هست..اگه خواستید یک نگاهی به اون هم بندازید

فقط از روی مسیر ولی نمیشه گفت...توقف هر کانکشن ، هزینه ، و مقدار بار مجاز موارد اصلی و بسیار مهم هستند (زمان رسیدنتون رو هم حتما توجه کنید اگه کسی در مقصد نمیاد دنبالتون)
البته فکر میکنم شما 2 بار رو مجاز هستید و مشکلی ندارید
به نظرم اگه همه چیز رو ok نکردید هنوز، چند تا مسیر رو در نظر داشته باشید و به آژانس بگید. توقف ها، و هزینه و بقیه موارد رو در اونجا مقایسه کنید
اگه اطلاعات بیشتری بدست آوردید میتونید اینجا مطرح کنید سعی میکنیم کمک کنیم

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - ShahdaD - 27-07-2012

(27-07-2012, 01:34 PM)sharbati نوشته: ممنون از راهنمایی ...اما مسیری که خودم پیدا کرده بودم

Tehran-doha-washington DC- Ddenver

این مسیر چه طوریه
با تشکر از توضیحات مهیار جان، فقط یک نکته رو در نظر داشته باشید، پروازهای طولانی میتونه بسیار خسته کننده باشه، البته من تجربه سفر با قطر ایرویز رو ندارم، اما مثلا مسیر تهران-دوجه-لندن-دنور- مسیر معقول تری هست از اونجا که شما یک پرواز 5 6 ساعته خواهید داشت و بعد یک استراحت کوتاه 1 ساعته و نیمه و دوباره سواره هواپیما میشید، اما مثلا مسیر دوحه تا واشنگتن فکر کنم پرواز 12 ساعته ای باشه که خب هرچقدر هم ایرلاین خوب باشه خسته کنندگی های خاص خودش رو داره. مثلا من در یک پرواز یک گوشم کاملا از کار افتاد و تا از هواپیما نیومدم پایین نمیتونستم با اون گوش بشنوم.

در ضمن فرودگاه های آمریکا به دلایل مختلف پروازها کنسل میشن یا تاخیر میخورن پس از این طریق از سردرگمی در فرودگاه ها هم جلوگیری میشه.

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - sasa - 31-07-2012

سلام دوستان

من براي تهران لسانجلس aeroflot پيدا كردم.ويزام اف هست و اولين بارمه وارد مي شم.پروازش تو مسكو stop داره.نمي دونم خوبه يا نه.بخرم يا نه؟!

RE: خطوط هواپیمایی برای سفر به امریکا - Saeid - 31-07-2012

(31-07-2012, 12:12 AM)sasa نوشته: سلام دوستان

من براي تهران لسانجلس aeroflot پيدا كردم.ويزام اف هست و اولين بارمه وارد مي شم.پروازش تو مسكو stop داره.نمي دونم خوبه يا نه.بخرم يا نه؟!
قیمت و طول پرواز و تعداد بار و چمدان و غیره رو هم بگید.....چند ساعت توقف داره تو مسکو؟