آکادمیا کافه
اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ (/Thread-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85-%D9%88-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D9%88%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D8%B2%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%AB%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%B4%D9%88%D9%85%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - ForeverBlue - 02-09-2013

(02-09-2013, 01:45 PM)'amir.sanaat' نوشته: مرسی از پاسختون
فقط یک سوال دیگه :
اگر از این یک سال فرجه ای که داریم کامل استفاده کنیم و دقیقا نزدیک به تموم شدنش تو دانشگاه  (مثلا ارشد) قبول بشیم اونوقت و اسه دکترا (از ارشد به دکترا ) دیگه فرجه زمانی نداریم درسته؟(و باید پشت سر ارشد دکترا قبول شیم)

خواهش میکنم
بازهم ربطی به هم ندارند.
از لحظه ای که ان شا ا... فارغ التحصیل ارشد شدید، باز هم یکسال وقت دارید تا دفترچه خدمت پست کنید (البته با قوانین فعلی).
مهم اینه که غیبت نداشته باشید(حتی یکروز)

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - Andre - 04-10-2013

دوستان صاحب نظر، مساله ای در این رابطه وجود دارد که این روزا افکارم رو به شدت تحت فشار قرار داده. خواهش می کنم پاسخ دهید (هر چیزی که به نظرتان درست می رسد).
حدوداً یکساله که دفاع کردم، با بنیاد نخبگان خودمو درگیر کردم مدت بسیار طولانی ای رو جهت دریافت نظر آخر منتظر ماندم. حال امکان داره که در این یکی دو هفته یه جوابی به عنوان نهایی بهم بدهند (Yes or No).  فرآیند خروج با وثیقه به چه صورت است، حدوداً چقدر طول میکشه، و اینکه دوستی نامه پذریش داشت و بعد از چند ماه رفت و آمد به نظام وضیفه نهایتاً مجبور به اتمام دوره سربازی خود شد. آخه میدونید، 21 ماه بعد، دیگه نه IELTS به دردم می خوره و مه چیزی از درس و زبان یادمه. لطفاً کمک کنید. واقعاً از فشار عصبی فکرم به چه راههایی که نرفت. البته یک گزینه هم بنیاد داره که بدون وثیقه میشه از کشور خارج شد، البته من چشم آب نمیخوره واسه یک تائید مسخره این همه ماه الافم کردن واسه اون دیگه قرنها باید پیگیری کرد.

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - M1KE - 04-10-2013

مراحل گرفتن مجوز خروج موقت برای حدود 20 روز، به نسبت ساده هست و می شود در عرض 2 هفته اون رو به سرانجام رسوند. در کل به این شکل هست که دانشگاه یک نامه ای خطاب به نظام وظیفه می دهد که شما مثلا به دلیل شرکت در امتحان GRE یا آیلتس یا مثلا به خاطر ارائه یک مقاله می خواهید برای یک بازه ای (حدودا 20 روزه) از کشور به مقصد کشور X خارج شوید. بعد شما نامه را می برید نظام وظیفه و آنها هم بعد از معرفی یک حساب بانکی برای قرار دادن وثیقه، نامه ای خطاب به اداره گذرنامه می دهند که برای شما مجوز موردنظر صادر شود. اگر قبلا گذرنامه گرفته باشید که به محض گرفتن این مجوز از اداره گذرنامه در سیستم اعمال می شود (قدیم ها در ابتدای گذرنامه چاپ می کردند که دارند گذرنامه مجاز است از تاریخ فلان تا فلان برای یک بار از کشور خارج شود ولی الان در سیستم وارد می کنند و در گذرنامه چیزی نمی نویسند). اگر گذرنامه نداشته باشید می بایست یک دو هفته ای هم از زمان گرفتن مجوز از نظام وظیفه تا درخواست برای گذرنامه جدید در نظر بگیرید.

گرفتن این مجوز خروج از دانشگاه برای کسانی که در حال تحصیل هستند راحت هست ولی برای افرادی که فارغ التحصیل شده باشند سخت می شود و ممکن است دانشگاه موافقت نکند. در صورتی که تمایل داشتید می توانید این قسمت اولش که گرفتن مجوز از دانشگاه هست را پیگیری کنید به هر حال امتحانش ضرری ندارد! با این حال خروج به این شکل به هر حال دردسرهایی در کشور مقصد برای شما دارد از این نظر که تا زمان گرفتن پذیرش شما می بایست در کشور موردنظر ویزایتان را تمدید کنید و هزینه های زندگی بدون کار هم بالاست و به نظرم خیلی به صرفه و عملی نیست.

در حالت دوم یعنی اینکه خدمت بروید به نظرم اینطور هم نیست که شما 21 ماه کامل زندگی تان Stop شده باشد. اینطور نگاه کنید که مثلا شما اگر بخواهید برای ترم پاییز سال بعد اقدام کنید می بایست در پاییز امسال به دانشگاه موردنظر درخواست داده باشید. به عبارتی شما از حدود 12 ماه مانده به پایان خدمت تان می توانید پیگیر گرفتن پذیرش شوید که وقتی پذیرشتان آمد سربازی تان هم تازه تمام شده باشد (البته اگر از کشورهایی مثل آمریکا و کانادا بخواهید پذیرش بگیرید این را هم در نظر داشته باشید که قبل از شروع ترم می بایست برای گرفتن ویزا یا مصاحبه به خارج از کشور بروید. به همین دلیل در مورد این کشورهایی که در ایران سفارت ندارند می بایست قدری دیرتر شروع کنید مثلا در 7-6 ماه آخر سربازی).

به عبارتی در حالت دوم می شود یک سال اول را مشغول خواندن زبان شد و در آزمون هایی مانند آیلتس و GRE ثبت نام کرد و در سال دوم هم مشغول گرفتن پذیرش شد. نه اینکه وقتی سربازی تمام شد تازه به فکر گرفتن پذیرش برای سال بعد بیافتید.

در مجموع اگر همین الان پذیرش داشتید شاید منطقی بود که الان خارج شوید ولی چون ندارید به نظرم گزینه دوم عملی تر است.

موفق باشید

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - Madridista - 20-09-2014

سلام دوستان.
من می خوام بدون رفتن به سربازی، برای تحصیل به استرالیا برم. بعد از تحصیل هم اگر خدا بخواد اقامت استرالیا رو بگیرم.
وقتی اعتبار پاسپورت من توی استرالیا تموم بشه، برای تمدید کردنش به مشکل برمی خورم؟ ممکنه سفارت ایران از من کارت پایان خدمت بخواد؟ کسایی که استرالیا هستن و خدمت نرفتن خواهشا به من کمک کنند ... تشکر

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - ForeverBlue - 20-09-2014

جای نگرانی نیست چون سفارت تحت هر شرایطی پاسپورت شما را تمدید خواهد کرد.

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - Madridista - 21-09-2014

(20-09-2014, 04:29 PM)ForeverBlue نوشته: جای نگرانی نیست چون سفارت تحت هر شرایطی پاسپورت شما را تمدید خواهد کرد.

دوست عزیز برای گرفتن اقامت هم مشکلی پیش نمیاد؟
من از یک وکیل شندیم که برای اقامت استرالیا کارت پایان خدمت لازم هست.
البته این رو از چند وکیل دیگه هم پرسیدم اما هیچکس جواب قاطع نداد. میگن شاید بخوان شاید هم نخوان. شما در این مورد چیزی نمیدونید؟

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - ForeverBlue - 22-09-2014

بستگی دارد به نوع مهاجرت شما

تا جایی که من اطلاع داشتم در مهاجرت از طریق سیستم امتیاز دهی که شما از کشور خودتان اقدام میکنید، بررسی میشود که چنانچه در کشور شما سربازی اجباری است آن را انجام داده باشید. به دلیل این که در صورت مهاجرت و نقل مکان به استرالیا، این کشور در صورت بروز مشکل بتواند شما را به کشور خودتان برگرداند و شما نتوانید مدعی شوید که امکان برگشت ندارید. اطلاع ندارم که این قانون همچنان پابرجاست یا خیر.

اما در مورد مهاجرتی که شما برای تحصیل به استرالیا میروید و سپس آنجا کار پیدا میکنید و اقامت کاری میگیرید بسیار بعید است چنین قانونی وجود داشته باشد.

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - سارا کاظمی - 07-11-2014

آقایان محترم هیچ راهی برای خروج یک اقا پسر سوم دبیرستانی برای دوره لیسانس نیست ؟ من خواهر این آقا هستم و موندم بلاتکلیف ایشون اگه نشه من بیچاره باید ۴ سال صبر کنم لیسانس بگیره اینجا ! هیچ میونبر یا چیزی نیست ؟؟ ممنون

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - manesht - 07-11-2014

(07-11-2014, 01:44 AM)'سارا کاظمی' نوشته: آقایان محترم هیچ راهی برای خروج یک اقا پسر سوم دبیرستانی برای دوره لیسانس نیست ؟ من خواهر این آقا هستم و موندم بلاتکلیف ایشون اگه نشه من بیچاره باید ۴ سال صبر کنم لیسانس بگیره اینجا ! هیچ میونبر یا چیزی نیست ؟؟ ممنون

با اجازه اساتید برگوار
 داداش شما در کنکور ازمون بده یکه دانشگاهی قبول بشه.کارتون راه میوفته!
دوستان اگه اشتباه گفتم لطفا تصحیح بفرمایید.

RE: اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟ - ahmadpashaei - 07-11-2014

(07-11-2014, 01:44 AM)'سارا کاظمی' نوشته: آقایان محترم هیچ راهی برای خروج یک اقا پسر سوم دبیرستانی برای دوره لیسانس نیست ؟ من خواهر این آقا هستم و موندم بلاتکلیف ایشون اگه نشه من بیچاره باید ۴ سال صبر کنم لیسانس بگیره اینجا ! هیچ میونبر یا چیزی نیست ؟؟ ممنون

سلام. لطفا سوالتون رو واضح بپرسید. رفتن شما چه ارتباطی به برادرتون داره؟ شما به عنوان خانم نیاز به موارد دیگری دارید.اما قسمت اول سوالتون که واضح هست رو جواب میدم: کسی که دانش آموزه مشمول نیست، سن مشمولیت 18 سال تمام هست. برای کسی که مشمول نیست برای خروج از کشور هیچ مجوزی از سازمان وظیفه عمومی لازم نیست. در اینصورت باید نام دانش آموز در پاسپورت ولی رسمی اش باشه و به خودش پاسپورت نمیدن، مادامیکه مشمول نیست میتونه به این شکل بدون هیچ منعی با پدر،مادر  یا سرپرست قانونیش از کشور خارج بشه ولی به تنهایی به هیچ وجه نمیتونه. صدور مجوز خروج از کشور هم برای مشمولین تحت شرایط خاصی صورت می گیره مثل شرکت در المپیادها و سفرهای علمی و غیر علمی و زیارتی و .... که حتما دیدین و شنیدین. در مورد دانشجویان (که طبعا مشمول هم هستند) فقط برای دانشجویانی که برای تحصیلات تکمیلی می خوان برن گذرنامه صادر میشه نه دانشجوی undergraduate. بنابر این برادر شما تقریبا اصلا نمی تونه از کشور خارج بشه مگر اینکه:
1- دو سال صبر کنید تا دانشگاه قبول بشه و به عنوان مشمول متقاضی خروج،چیزی مثل سفر علمی رو بهانه کنه و پاسپورت بگیره که اونوقت باید به مشکلات فرار از کشور هم فکر کنید.
2- با پدر و مادرتون خارج بشه و بازم همون قضیه فرار مطرح هست.
3- 6 سال صبر کنید لیسانس بگیره و برای ارشد اقدام به گرفتن پذیرش بکنه حالا از هر کشور و دانشگاهی که به کار شما بیاد