تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF) +--- موضوع: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%AD%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A2%D9%86) |
RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - blur - 30-10-2012 (30-10-2012, 07:15 PM)Shahrouz نوشته: blur عزیز، در مورد معیارهای ظاهری یا موقعیت، خیلی ها معیار اصلیشون موقعیت یا مشخصات ظاهری نیست ولی خب طبیعتا یک سری انتظارات از کسی که همسرشون هست دارند که قابل چشم پوشی نیست یا بعدها موجب سردی رو فراهم می کنه. ساده تر می گم. معیار اصلی شما برای ازدواج می تونه مسائل اخلاقی باشه ولی از بین اون افرادی که مشخصات اخلاقی مدنظر شما رو دارند کسایی روانتخاب می کنید که از لحاظ موقعیت یا شرایط ظاهری به صورت نسبی معیارهای شما رو پاس کنند. صرف معیارهای معنوی، مگر ما قراره با فرشتگان زندگی کنیم؟شهروز خان، من هیچ اشکالی نمی بینم که معیارهای ظاهری، پول یا موقعیت (مثال زدم اینارو از معیارهای ناپایدار، شما فقط اولی رو در نظر گرفتین ) در نظر گرفته بشن...نمیخوام از بحث تاپیک دور شم...اگه قرار باشه کسی با فرشته ای زندگی کنه دیگه لازم نیست به ظاهر توجه کنه چون فرشته ها اتفاقا از این لحاظ مشکلی ندارن ضمنا من فکر میکنم آدما منحصر بفردن و شما بسختی می تونین یه لیست از کسایی که معیارهای اخلاقی شمارو دارن درست کنین و بعد ببینین سراغ دومین معیارتون مثلا ظاهر! (نمی دونم شایدم می تونین!)...ضمن اینکه من گفتم بهتره ملاک های انتخاب کسی پایدار باشه حرفی از معنویت نزدم! هر چیزی که سخت بتونه تغییر کنه...چیزی که حتی اگه خصوصیاتی مثل داشتن ثروت، موقعیت و ظاهر و...از بین رفتن (خدا نکنه!) برا طرفین مشکلی پیش نیاد و چیزای با ارزشی مونده باشن که بدون نیاز به فداکاری، دوتا آدم پیش هم بمونن.من دیدم، شما هم دیدین که در چنین مواردی خیلیا براحتی همدیگه رو ترک می کنن! اینم شد زندگی آخه؟!! RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - Shahrouz - 30-10-2012 نه blur جان. من منظورم کلی بود. (موقعیت رو هم گفتما D: ) . من دیدگاه کلیم رو می گم . اینطوری نیست که یک دختر خانوم یا آقا پسر اگر معیار اخلاقی رو داشته باشه سخته توش معیارهای ظاهری یا موقعیت مناسب هم پیدا کرد یا برعکس. این دوقضیه جدای همدیگه هستند و خب بله من بسیار دخترها و پسرهایی رو دیدم که خیلی ازاین فاکتورها رو با هم داشتند و بسیار هم دیدم که نه فاکتورهای اخلاقی رو پاس می کردند نه فاکتور ظاهری و موقعیت رو. ولی خب دید من اینه که باید ببینم طرف چرا باید به من جواب مثبت بده!! یعنی ارزیابی کنم که از میان این فاکتورهایی که شدن معیار ارزیابی من کدومشون رو خودم دارم؟ در هر حال، بهتره پیش از ازدواج راجع به همه اینها درست فکر کرد و درست تصمیم گرفت و اتفاقا سخت انتخاب کرد ( ولی منطقی) تا بعد از ازدواج. RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - Shahrouz - 07-11-2012 با اکثر حرفهاتون موافقم غیر از زندگی پارتتنری. شخصیت انسان اگر عوض شد بسیار سخته به نقطه قبلی برگرده. یک راه حل دیگه اینه که شما مثلا با یک خانم دانشجوی سال آخر(یکی مونده به آخر) آشنا بشید پیشنهادتون رو بدید و بعد از یک سال وقتی شرایط در اون کشور محیا شدند ایشون رو هم با خودتون ببرید که دشواریهای ابتدای راه رو دوشش نیفته. ضمن اینکه اینطوری دوره شناخت با مراسمها و... اورلپ پیدا نمی کنه و فرصت هرچند کوچک شناخت استفاده می شه. RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - Morteza27 - 07-12-2012 سلام دوستان برای من شرایطی پیش آمده که می خواستم راهنمایم کنید من دانشجوی ارشد سال آخر در ایران هستم .و به همراه درس ،کار هم می کنم. یه یک سالی هم بود که به دنبال همسر مناسبم بودم. تازگی ها یه فرد مناسبی برای ازدواج پیدا کردم که اون هم دانشجو هستش. البته رشته اش با من فرق می کنه.و در حال بررسی هستم. برادرم هفته پیش توانست از یکی از دانشگاه های کانادا فاند و پذیرش بگیره و ده روز دیگه از ایران میره. برادرم میگه که این امکان براش فراهم هست که برای من شرایط رو برای ادامه تحصیل در خارج از کشور فراهم کنه. اطرافیانم هم همین حرفها رو می زنن. اگر میشه من رو راهنمایی کنید 1- آیا متعهل بودن برای دریافت پذیرش سخت تر هست یا فرقی نمی کنه؟(از نظر دانشگاه های خارج از کشور) 2- شما اگر جای من بودین چه تصمیمی در مورد ازدواج می گرفتید؟ RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - mohamad0014 - 07-12-2012 (07-12-2012, 12:12 PM)Morteza27 نوشته: سلام دوستان1- فرقی نمی کند برای پذیرش. تنها فاندی که در مجردی می گیری همونو باید برای همسرتونم در نظر بگیرید یا اگر کافی نیست از ابران کمک بگیرید. 2- اگر از نظر مالی اوکی هستید ازدواج کنید. RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - Morteza27 - 07-12-2012 محمد جان تشکر از نظرتون ازنظر دریافت ویزا ، متعهل بودن مثبت قلم داد میشه یا منفی ؟ RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - mohamad0014 - 07-12-2012 (07-12-2012, 08:24 PM)Morteza27 نوشته: محمد جان تشکر از نظرتوناگه از نظر مالی بازم مشکلی نباشه ، خنثی. RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - roshanak25 - 14-04-2013 سلام دوستان چندتا سوال در رابطه با این موضوع داشتم،من و فرد مورد نظرم هم رشته ایم ولی گرایشهامون فرق داره و تصمیم داریم اپلای کنیم و قبل از خروج از ایران ازدواج کنیم. سوال اولم اینه که بنظرتون شانس اینکه دو نفر همزمان اپلای کنن و یک شهر قبول بشن چقدر هست؟ سوال بعدی اینه که جلو بردن مراحل اپلای و ازدواج مشکل نیست؟یعنی میشه همزمان هر دو رو پیش برد؟[img]images/smilies/confused.gif[/img] در ضمن فرض بر اینه که هر دو بتونیم فاند بگیریم [img]images/smilies/cool.gif[/img] لطفا کسانیکه تجربه شرایط مشابهی رو داشتن یا بین نزدیکانشون دیدن منو راهنمایی کنن. مرسی دوستای عزیز [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - bargh_kontrol - 14-04-2013 سلام بیشتر نظرات رو خوندم ..جالب بعضی از اعضا در برقراری ارتباط مشکل دارن و اجازه پاسخ به سوال یه همکلاسی از همسرشون ندارن حالا با این اوضاع چه طور می خوان ازدواج کرده همسر ایران بزارن خودشون برن خارج؟ این رو بی احترامی نزارین فقط دنبال پاسخ هستم..برای خودم سوال پیچیده ای هست..ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.. RE: تاخیر در ازدواج به خاطر گرفتن پذیرش و راهحلها آن - ahmadpashaei - 15-04-2013 (14-04-2013, 11:07 PM)'bargh_kontrol' نوشته: سلام مگه همچین کسی رو دیدین که عزمش جزمه برای رفتن؟!! در ضمن به طور اتوماتیک همه ایرانی ها کمی نسبت به برقراری ارتباط اینچنینی حساس هستن ولی خارج اینجوری نیستن حتما!! شاید فکر می کنن ممکنه ارتباط عاطفی اونها در خطر بیفته. در نهایت باید بگم نمیدونم چرا اینو مطرح کردین ولی لطفا به حاشیه نبرید بحت تاپبک رو.بعید می دونم اینجا اعضای ثابتش چنین دیدگاهی داشته باشن (با توجه به شناخت نسبی در همین سایت) البته به اون منظوری که شما مطرح کردینا.وگرنه اون احساس حسادت که فطری هست و همه آدما صرف نظر از ملیت و دین دارن یعنی بعضی از صحنه ها میتونه برای همسر یا کلا شریک عاطفی تحریک برانگیز و نگران کننده باشه.حتی ممکنه هیچی نباشه ها ولی اگر همسرش ببینه دلش بشکنه،حتما همه این حس رو درک می کنن، پس بهتره همه ما در مقابل طرف مقابل خیلی رسمی تر حرف بزنیم نه به منظور ریا،بلکه به منظور احترام به حضور همسرش. اگر قانع و پیش خود حساب باشیم و به حقوق و خلقیات انسانها احترام بذاریم قطعا ناراحتی ها هم مینیمم میشه
موفق باشید |