آکادمیا کافه
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General)
+----- موضوع: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Verbal)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE - blur - 24-09-2012

(24-09-2012, 08:26 PM)Mr-Voltage نوشته: متشکر. احمد عزیز.
اما با اینکه من ترم اول فوق در خارج از کشورم و برنامه درسی رو که نگاه کردم خیلی سخت نیست. واسه همین خواستم یه برنامه مدون بریزم تا تو این 6-7 ماه بشه اماده شد. اما نمیدونم این جعبه لایتنر چقدر کمک میکنه. میشه توضیح بیشتر بدهید؟؟ چطور میشه ازش استفاده کرد.
سلام، به نظرم برنامه جی ممورایز کارآیی بیشتری داره...روشش هم روش لایتنر هست. من روش عادی و این نرم افزارو امتحان کردم و سرعت و کارآییم با نرم افزار بیشتر بود. لغات 1100 هم برای این نرم افزار موجوده.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Pejman - 25-09-2012

چند پست اخیر رو که مرتبط با بحث نرم افزارها بود به این تاپیک منتقل کردم، چون بحث از تاپیک اصلی داشت دور می شد. لطفاً بحث در خصوص نرم افزارهای یادگیری لغات رو همونجا پیگیری کنید. مرسی.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Honeyeh - 18-07-2013

سلام[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من 504 رو قبلاً خوب خوندم. 1100 رو اصلاً نخوندم.راستش خوندن 3500 خیلی برام وقت گیرٍِِ....اصلاً نمی رسم لغتهای قبلی رو مرور کنم، یا اگه مرور کنم وقت نمیشه چیز جدیدی بخونم![img]images/smilies/sad.gif[/img]
همش فکر می کنم دیگه 3500 رو بذارم کنار و بخش وٍربال کاپلان رو بخونم و به لغتهای انتهای کتاب بسنده کنم، فوقش 1100 رو هم همراهش بخونم!! نمی دونم چیکار کنم؟
خیلی نگرانم، آبان امتحان دارم. میشه یه راه حل بهم بگید لطفاً؟! ممنون میشم

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - فرید - 18-07-2013

(18-07-2013, 08:04 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
من 504 رو قبلاً خوب خوندم. 1100 رو اصلاً نخوندم.راستش خوندن 3500 خیلی برام وقت گیرٍِِ....اصلاً نمی رسم لغتهای قبلی رو مرور کنم، یا اگه مرور کنم وقت نمیشه چیز جدیدی بخونم![img]images/smilies/sad.gif[/img]
همش فکر می کنم دیگه 3500 رو بذارم کنار و بخش وٍربال کاپلان رو بخونم و به لغتهای انتهای کتاب بسنده کنم، فوقش 1100 رو هم همراهش بخونم!! نمی دونم چیکار کنم؟

سلام
ببینید کتاب 3500 برای سییتم جدید زیاد بکار نمی یاد. اول از 1100 شروع کنید و تعداد لغت جدید که هر روز می خونید کم کنید که بتونید به مرور برسید. حتما از نرم افزارهایی مثل انکی استفاده کنید.

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 18-07-2013

(18-07-2013, 08:04 PM)'Honeyeh' نوشته: سلام[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

همونطور كه فريد گفتن 1100 خيلي مهمه. اگر بتونيد اون رو خوب بخونيد و بعد وقت روي تست زدن و ريدينگ بزاريد بهتره. از 3500 و حفظ لغت به تنهايي با كسي كه چيزي نخونده اما در ريدينگ و حدس زدن معاني قويه فرق زيادي نداريد. 3500 مال كسيه كه ديگه همه رو خونده ميخواد ديگه با اطمينان يك سالي رو وقت صرف وربال كنه. به نظرم تا 1100 رو نخونديد سراغ كاپلان هم نريد چون لغتهاش يك مرحله بالاتره. نرم افزار انكي رو هم كه گفت فريد خيلي خوبه و هر رزو مجبورتون ميكنه مرور كنيد. من نظر اينه از روزنامه هاي آنلاين روزي يك مقاله ي كوتاه بخونيد تا درك مطلبتون قوي شه. ريدينگ هاي GRE‌با ريدينگ هاي تافل خيلي فرق داره. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Honeyeh - 19-07-2013

(18-07-2013, 10:30 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
همونطور كه فريد گفتن 1100 خيلي مهمه. اگر بتونيد اون رو خوب بخونيد و بعد وقت روي تست زدن و ريدينگ بزاريد بهتره. از 3500 و حفظ لغت به تنهايي با كسي كه چيزي نخونده اما در ريدينگ و حدس زدن معاني قويه فرق زيادي نداريد. 3500 مال كسيه كه ديگه همه رو خونده ميخواد ديگه با اطمينان يك سالي رو وقت صرف وربال كنه. به نظرم تا 1100 رو نخونديد سراغ كاپلان هم نريد چون لغتهاش يك مرحله بالاتره. نرم افزار انكي رو هم كه گفت فريد خيلي خوبه و هر رزو مجبورتون ميكنه مرور كنيد. من نظر اينه از روزنامه هاي آنلاين روزي يك مقاله ي كوتاه بخونيد تا درك مطلبتون قوي شه. ريدينگ هاي GRE‌با ريدينگ هاي تافل خيلي فرق داره. شادزي

مرسی از راهنمایی شما و "فرید"؛
یه چیزی رو یادم رفت بگم، من به نمرۀ بالایی احتیاج دارم تا شاید تأثیری در فاند گرفتنم داشته باشه.[img]images/smilies/confused.gif[/img] با این وجود فکر می کنید می تونم با خیال راحت 3500 رو بذارم کنار و 1100 بخونم و بعدشم کاپلان و تست کار کنم؟
بازم ممنون

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 19-07-2013

(19-07-2013, 12:14 AM)'Honeyeh' نوشته:
مرسی از راهنمایی شما و "فرید"؛
یه چیزی رو یادم رفت بگم، من به نمرۀ بالایی احتیاج دارم تا شاید تأثیری در فاند گرفتنم داشته باشه.[img]images/smilies/confused.gif[/img] با این وجود فکر می کنید می تونم با خیال راحت 3500 رو بذارم کنار و 1100 بخونم و بعدشم کاپلان و تست کار کنم؟
بازم ممنون

الان راه ديگه ايي داريد؟ 3500 لغت رو بخونيد و فراموش شه يا ندونيد تو تستها چطوري مياد فايده داره؟ يا 1100 رو بخونيد و كنارش كتاب ETS و رياضي بارونز و يك سري تستهاي كاپلان و پرينستون و ... رو بزنيد بهتره؟ آزمون خيلي لغت بيس نيست مثل سابق. حتي لغات رو حالا بايد توي متن معنيش رو بفهميد كه اين كمي سخت شده. من جاي شما بودم از ريدينگ خوندن غافل نميشدم. يادگيري لغت در متن راحت تره. بي جهت نيست نويسنده ي 1100 براي هر درسي و هر 5 لغت يك داستان تعريف كرده. بازم تصميم نهايي با شماست. هر كي بايد خودش تصميم بگيره كه فردا اگر نتيجه نگرفت خدايي ناخواسته مسئوليت گردن خودش باشه. 
شما اگر اصرار به 3500 داريد بسم ا...نگفتيم خوندنش بيفايده است اما شما زبانتون قويه؟ ميرسيد تا آبان؟‌ 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

ممنون SimonFrom-A.A گرامی، بخاطر توجه و توضیح تون؛
شما درست می گید، فقط یه سوال برام می مونه، اونم اینکه اسم کتاب ETS دقیقاً چیه؟[img]images/smilies/blush.gif[/img]تاحالا سراغش نرفتم!!
سوال پرسیدن زیادمو بذارید به حساب کم تجربگی! اصلاً بی تجربگی!

RE: مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal - Simon2007 - 19-07-2013

(19-07-2013, 09:40 AM)'Honeyeh' نوشته: ممنون SimonFrom-A.A گرامی، بخاطر توجه و توضیح تون؛
شما درست می گید، فقط یه سوال برام می مونه، اونم اینکه اسم کتاب ETS دقیقاً چیه؟[img]images/smilies/blush.gif[/img]تاحالا سراغش نرفتم!!
سوال پرسیدن زیادمو بذارید به حساب کم تجربگی! اصلاً بی تجربگی!

خواهش ميكنم. اينجا براي سوال پرسيدنه ديگه. [img]images/smilies/shy.gif[/img]
The Official Guide to the GRE ( revised General Test) 
‌من كتابخونه ي اينجا رو چك نكردم. احتمالا باشه براي دانلود. اگرم نبود به من خبر بديد. اين كتاب از نظر من اهميت زيادي داره. شما رو كامل با سمت و سوي آزمون آشنا ميكنه. قسمت رياضيش ممكنه در قسمت آمار كمي به نظر پيچيده بياد اما دانستنش خالي از لطف نيست. كتاب تاكيد شده اييه به هر حال. 
شادزي
من چك كردم در كتابخانه موجوده. در بخش GRE‌ GENERAL تبش رو كه باز كنيد يك سري منابع هستند كه اونها هم خيلي خوبه اگر وقت كنيد. اما اين كتاب آخرين منبعه در اون ليست.والبته مهمتر از همه ي اونهاست.
شادزي

SimonFrom-A.A  سپاس فراوان و مجدد؛
راستش من تو دانلود کردن فایلهای این سایت مشکل دارم، اما از گوگل دانلودش کردم و به نظرم خیلی مفید اومد.
حالا من در حالیکه تازه 1100 رو شروع کردم شروع کنم تستهای وربالِ easy شو حداقل بزنم! نه؟