![]() |
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +---- انجمن: مشاورههای گذشته (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87) +---- موضوع: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت (/Thread-amin-mb-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA) |
RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - Torkan - 24-09-2013 دوست من خودتون میگین نمیدونم چرا بعضی دوستان نظرشون اینه .... مگه قراره نظر همه مثل هم باشه اون موقع این سایت به چه دردی میخوره؟! نظر هر کسی محترمه و حتی نظر شما هم و دلیل نمیشه چون شما پذیرش نگرفتی و از دانشگاه معروفی نبوده همه همینطور باشن تنها فایده دانشگاه معروف اینه که بهتر میتونن افراد و دوستان شما رو راهنمایی کنن مثلا واسه مقاله دادن... این جور موارد باعث از دست رفتن روحیه و امید سایر دوستان میشه به نظر من نباید کاری کرد که یه نفر که دانشگاه معمولی هستش کلا اپلای رو با این حرفا بی خیال بشه مثل کسی که جی ار ای 325 شده تو یه دانشگاه معمولی به نظرمن ارجحیت کامل داره به کسی که 310 شده تو دانشگاه فوق اعلی! یا سایر موارد در هر حال ممنون بااحترام RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - mahnaz103 - 24-09-2013 بنده به شخصه در این مدت که با افراد مختلفی دراین سایت راجع به پذیرش و فاند صحبت کردم ،اکثرا هم کسایی بودن که موفق شدن و رفتن ،اکثرا هم رای بودن که جز دانشگاه تهران و شریف بقیه ی دانشگاه ها تقریبا در یک رده محسوب میشوند از طرف استادای خارج از کشور!!!!!!!!! اتفاقا برای من جای سوال بود پس فرق کسی که 6 یا 7 هفت سال دانشگاه دولتی خونده و سختگیریهاشونو تحمل کرده با کسی که ازاد خونده و اکثرا من از دوستام بودن و میگن واقعا به راحتی تموم کردن دوره شون رو و خیلی راحت استاداشون نمره دادن و معدل 19 !!! شدن ،چیه؟؟؟؟ به شخصه یکم ناراحت شدم و دلسرد از اینکه چرا اینقد تلاش کردم دولتی بخونم هم لیسانس هم فوق رو در صورتی که آزاد هم راحت تر بود و معدل عالی میشد و برا ادامه تحصیل یه نکته ی مثبتی میشد برام :| اما بهم گفتن خب اوضاع واقعی اینه و چنین ناراحتی در مسیر زندگی پیش میاد :| اکثر مدیران و کسانی که موفق شدند هم به من میگن بستگی به رشته ات داره و اینکه موقعیت پذیرش و فاند برای دانشجویان در سال مورد نظر برای رشته ی فرد در مثلا فلان کشور چطوریه! یه سال ممکنه رشته ات رو بورس باشه و عالی فاند بدن و....و یه سالی بشه که با بهترین رزومه هم بخاطر کم تر بودن موقعیت های فاند نتونی به دلخواهت برسی پس درکنار نوع دانشگاه و معدل و زبان و ......یکم هم شانس واقبال و شرایط اون زمانی که میخوام اپلای کنیم مهمه وتاثیر گذار همگی موفق باشید ![]() RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - armince - 24-09-2013 با تشکر از نظر همه دوستان و زحمتی که کشیدن در واقع بهتره سوالم رو اینطور تغییر بدم که آیا دانشگاه محل تحصیل در مقطع کارشناسی اهمیت داره؟ اگه آره چقدر؟ چون بهرحال استراتژی و تمام توانم رو گذاشتم واسه ارشد تهران شریف یا اصفهان با این حال آیا احتمال هست که کارشناسی رو از دانشگاه رده پایینی گرفته باشم در پذیرش موثر واقع بشه یا خیر؟ متشکرم RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - Torkan - 24-09-2013 (24-09-2013, 04:18 PM)'armince' نوشته: با تشکر از نظر همه دوستان و زحمتی که کشیدن شما پی گیر هدف دومتون باشین که مهمتره و زیاد مته روی خشخاش نگذارید
برای نتیجه گیری و جمع بندی بهتره این رو بگم که این نظر من هست که شما هر جا خواندید به فکر رزومه قوی باشید (نمرات معدل تافل ایلتس جی ار ای مقاله پابلیکیشن sop و ... , ...) و در داخل کشور بله یکم سطح بعضی دانشگاهها بالاتره ولی دیگه نه انقدر که بیایم بگیم حتما فلانی فلان میشه و بهمانی بهمان!! مثلا بعضی اساتید دوست دارند دانشجو هر کجا خوانده فوق رو چند تا مقاله isi داشته باشه مهم نیس کجاش بعضی اساتید هم دوست دارند از دانشگاههای خوب واسه خودشون دانشجو بگیرند با معدل خوب و regardless of publications همه چی بستگی داره و کوچکترین موارد هم تاثیرگذار هستش ولی نظر من اینه که رزومه حرف اول و اخر رومیزنه بااحترام RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amirhossein.gh - 25-09-2013 (24-09-2013, 04:18 PM)'armince' نوشته: با تشکر از نظر همه دوستان و زحمتی که کشیدن بله ... دانشگاه کارشناسی مهمه ! دانشگاه ارشد هم مهمه !
به نظر من اگه میتونین کارشناسی رو جای معتبری بخونین ارشد هم بتونین جای خوب برید ؛ دیگه عالیه موفق باشید RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - armince - 25-09-2013 از همه دوستان متشکرم انتخاب نهایی دانشگاه آزاد شد. RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - MohamadM - 14-11-2013 سلام امین جان، امیدوارم روزهای خوبی رو داشته باشی؛ جدای از همشهری بودن فکر میکنم شما با توجه به شواهد بهترین کسی هستی که میتونی با اطلاعاتت کمکم کنی؛ من چند ماه پیش از دانشگاه فردوسی مشهد در رشته Exercise Physiology با معدل 18.31 فارغ التحصیل ارشد شدم. خداروشکر سابقه کار مفید، مقالات ISI، نمره زبان، دو تا پروپوزال معتبر، SOP عالی، و تقریباً بجز GRE همه چی دارم. من هدفم فقط امریکا و کاناداست و همونطور که میدونی فعلاً بدون GRE نمیشه امریکا رفت. بنابراین فقط کانادا میمونه و تو حدود 7،8 تا دانشگاهی که رشته ما رو داره، با نمره 6.5 من فقط 4 تا دانشگاه میتونم اپلای کنم. دو تا از این 4 دانشگاه (UBC و UVictoria) استاداشون جواب ندادن یا گفتند فعلاً کسی رو نمیگیریم و پس فقط میمونه McMaster و URegina. یکی از استادای McMaster گفت اپلای کن ولی رقابت شدیده که من اپلای کردم. راستش من از دوران ارشد از McMaster و دو سه تا از استاداش شناخت داشته ام و همیشه آرزو میکردم روزی برم اونجا، ولی بر عکس هیچ شناختی از Uregina ندارم و طبق اطلاعاتی که از سایتش بدست آوردم به نظر میرسه از هیچ نظر قابل مقایسه با McMaster نیست. شما فکر کنم بهتر میدونی که اینطوریه یا نه، و آیا اینکه اگه زبونم لال نتونم از McMaster پذیرش بگیرم، ارزش داره یک سال صبر کنم واسه GRE یا اپلای دوباره McMaster یا اینکه همین الان برای URegina اقدام کنم؟ ببخشید طولانی شد، متشکرم RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - amin_mb - 07-12-2013 سلام دوست خوبم. به نظر بنده حیف که فقط تمرکزتون را روی کانادا و اون هم فقط دو تا دانشگاه بذارید. ریسکش هم بالاست. پس پیشنهاد می کنم به فکر GRE و بهبود نمره زبانتان باشید. در صورتی که بتونید 92 تافل بگیرید شانستان برای بیشتر دانشگاه های کانادا افزایش خواهد یافت. در مورد Regina دانشگاه خوبی است. البته من اطلاعات زیادی در مورد رشته شما ندارم ولی اگه جای شما بودم در صورتی که فقط پذیرش از رجاینا داشتم یکسال زندگی خودمو به تاخیر نمی انداختم. ولی این موضوع کاملاً به شما و شرایط شما در ایران و نوع نگاهتان و برنامه زندگی تان دارد. ارادت RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - elec-star - 08-12-2013 سلام اقا امین من ترم 3 ارشد الکترونیک سمنان هستم, معدلم تا الان 17.00 هست، زبانم سطحش متوسط رو به خوبه ولی برای مدرک زبان تا حالا چیزی نخوندم، خیلی دارم سعی میکنم مقاله بنویسم ولی تا الان رزومم مقاله ای ندارم یعنی نوشتم ولی هنوز اکسپت نشده، با یکی از استادام هم دارم کتاب تالیف میکنم.... هدفم رفتن به کاناداست برای دکتری اونم با گرفتن فاند، اینجور که روی پایان نامم کار میکنم مطمئنم که چندتا مقاله رو ازش درمیارم، یکی از اساتید دانشگاه واترلو استاد راهنمای استاد بنده بوده، و استاد راهنمام قول داده منو بهش معرفی بکنه...به نظرتون از الان چیکار باید بیشتر بکنم که سریعترین وقت ممکن بتونم برم؟ زبانم رو از کی بیشتر و سنگین مطالعه کنم میتونم تافل بگیرم و کلا باید از الان بیشتر به فکر چه چیزی باشم؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین RE: amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت - fahime92 - 10-12-2013 سلام از دوست عزیز لطفا مرا راهنمایی کنید کارشناسی ارشد طراحی شهری معدل 17 و لیسانس 16.76 ، 1 مقاله دارم زبانم هم بد نیست دارم تافل می خونم. همسرم دکترای دامپزشکی ، 5تا مقاله آی اس آی داره زبانش هم مثله من. شانس پذیرش با فاند برای ما چقدره ؟ با توجه به تحقیقاتی که انجام دادیم امریکا، هلند و آلمان را در نظر گرفتیم.البته برای همسرم کار سختره چون انتخاب بین اینکه در رشته خودش ادامه بده یا رشته های علوم پایه را بخونه سخته در صورت امکان ما را راهنمایی کنید .ممنون |