![]() |
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) |
انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - fatimab - 20-07-2014 با سلام خدمت همه دوستان و مدیریت محترم سایت من دانشجوی دکترا در رشته مهندسی منابع طبیعی(بیابن زدایی) در دانشگاه سراسری هستم. از طریق استعداد درخشان پذیرش گرفتم و سال اولم رو تموم کردم(معدل ترم اوا دکترام 18.38). میخام انصراف بدم. ارزوم دارم در یکی از دانشگاهای کانادا یا استرالیا درس بخونم. نمیدونم تصمیم درستی گرفتم یا نه؟ با توجه به اینکه آبان ماه ازمون جامع دارم. و یا ایا می تونم پذیرش یکی از این دانشگاه ها رو بگیرم یا خیر؟ خیلی ناراحتم و نا امید RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - saaaaam - 20-07-2014 (20-07-2014, 02:50 PM)'fatimab' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان و مدیریت محترم سایت سلام دوست خوبم
من یکم باید موضوع اپلای و گرفتن پذیرش و بورس را برای شما باز کنم 1- در مورد استرالیا خدمت شما عرض کنم که : اولا شانس گرفتن پذیرش شما فرضا بدون بورس به پیدا کردن استادی بستگی دارد که قبول کنند سوپروایزر شما بشوند ثانیا شما برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های ممتاز یا همان گروه هشت استرالیا باید رشته لیسانس و فوق لیسانس شما مرتبط و همچنین دارای معدل بالا باشید ثالثا اگر دنبال گرفتن بورس هستید حتما باید رزومه پزوهشی مناسبی داشته باشید و این یعنی داشتن چند مقاله ای اس ای در مجلات معتبر بین المللی نه پاکستانی! رابعا این ریسک را قبول کنید که شاید اصلا بورس نشید! آیا ارزش داره هنوز هیچی نشده پل پشت سر خودتون را خراب کنید! میدانید برای اپلای کردن شما باید ایلتس 6.5 حداقل داشته باشید و هیچ اسکیلی کمتر از 6 نشده باشید؟ 2- در مورد کانادا: اولا همه موارد گفته شده در مورد استرالیا را در نظر بگیرید ثانیا باید زمانی در حدود حداقل 6 ماه برای اماده شدن جهت شرکت در ازمون جی ار ای در نظر بگیرید! اصلا ازمون ساده ای نیست و تمرکز بسیار بالا و وقت نیاز دارد چرا من موارد بالا را گفتم؟ قصدم منصرف کردن شما نیست! میخوام بگم دوست خوبم من 4 سال از بهترین لحظات زندگیم را وقت اپلای و مقاله و هزار جور داستان دیگر کردم و از دکتری داخل غافل شدن راستش اگه شروع کرده بودم الان تموم شده بود شایدم هیات علمی می شدم و یا برای پست داک اپلای می کردم. شما که الان دانشجو هستی بنظر من بدون اینکه به کسی چیزی بگی و کاری کنی برای ازمون زبان اماده شو بعد از اینکه نمراتت امد و اماده شدی اپلای کن هر وقت نامه بورست امد و سبک سنگین کردی و دیدی از همه نظر اماده هستی از ایران برو برای ادامه تحصیل این پست من را حتما بخونید و این پست و در نهایت این پست! هرگز فرصتی که الان داری را از بین نبر به امید کاری که هنوز هیچیش معلوم نیست اشتباه من و بسیاری از دوستان را تکرار نکنید شاد باشی به امید موفقیت هر روز شما RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - soilman - 20-07-2014 سام عزیز نظرات کاملی دادن اما در مورد کانادا GRE به اون صورت مخصوصا برای رشته های طبیعی نیاز نیست.حتی بعضی دانشگاه های معروفش مثه تورنتو برای مکانیک تا جایی که یادمه نمیخان برای هر دو در رشته های طبیعی داشتن معدل بالا، داشتن میانگین نمره ی زبان، استاد پیدا کردن، رزومه ی خوب با داشتن حداقل 1-2 مقاله در مجلات معتبر هست فعالیت های دانشجویی در دوران دکترا در ایران اونقدر زمان بر نیست پس اگر قصدتان جدی هست می تونید در کنار اون و تا زمان جواب ها و ویزا ادامه بدید مگر اینکه وقتتون رو کامل بگیره (20-07-2014, 08:50 PM)'saaaaam' نوشته: RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - fatimab - 21-07-2014 [size=16px][b]saaaaam خیلی ممنون که راهنمایی کردید. من رزومه بدی ندارم. همانطور که گفتم از طریق بدون کنکور پذیرش گرفتم. علاوه بر مقالاتی که داشتم موفق شدم پایان نامه ارشدم رو به عنوان طرح استانی اجرا کنم و تا حالا چند طرح دیگه هم داشتم. خودم فکر میکنم شرایط بدی ندارم.یکی ماهی هم هست که دارم برای ازمون آیلتس اماده میشم. [/size][/b] از [size=16px]soilman تشکر میکنم شما می دونید کدام دانشگاهها رشته مهندسی منابع طبیعی رو داره؟[/size]
RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - soilman - 21-07-2014 اکثر دانشگاه ها دارن حالا عنوانا شاید دقیقا مثل ایران نباشه ولی نزدیکش هست.بهترین کار اینه که شما تک تک دانشگاه ها دپارتمان مربوطه رو چک کنید و ببینید استادهای مرتبط با زمینه ی شما در کدوم قسمت ها هستن.اگرچه لینک زیر هم می تونه کمکی برای پیدا کردن برنامه ها باشه ولی توجه داشته باشید که لزوما همه ی رشته ها رو نداره http://www.canadian-universities.net/Programs/index.html (21-07-2014, 09:52 AM)'fatimab' نوشته: از RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - Karim - 21-07-2014 منم با دوستمون موافقم.. منم 4 سال زندگیم رو تا حالا گذاشتم....یعنی حالا که دکتری داخلی انصراف نده.. دنبال خارج هم باش. جای خوبی گرفتی برو نشد واسه پست داک نشد واسه شرکت در کنگره ها نشد واسه تفریح برو بازم نشد که نشد...... زندگی کن همین جا RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - fatimab - 22-07-2014 از Karim و soilman تشکر میکنم از اینکه راهنمایی کردید تا حدودی می ترسم که انصراف بدم میگم شاید نتونستم پذیرش بگیرم ولی اگه بخام هم بمونم باید ازمون جامع بدم و دوم اینکه بعدش بلافاصله پروپوزال رو بنویسم یه جورایی کارهای پر دردسر و وقت گیر رو باید انجام بدم که کلی انرژی ازم میگیره با توجه به اینکه رشته من هم کارای فیلدی زیادی داره. از طرفی از دانشگاهم و استادش هم اصلا راضی نیستم. به همین دلیل اصلا انگیزه کار کردن و مقاله نوشتن هم ندارم توی این یک سال هم خیلی اذیت شدم اصلا فکرشو نمیکردم بخام توی این دانشگاه(منظورم کاشان) اینقدر اذیت بشم که به فکر آپلای کردن و رفتن به خارج بیفتم. ای خداااااااااا RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - sarahg - 26-11-2014 سلام 1-من اکنون دانشجوي دکتراي دانشگاه گيلانم که آزمون جامع دادم ولي هنوز کاراي پروپوزالمو انجام ندادم. 2- کارشناسي ارشد دانشگاه صنعتي اميرکبير با معدل 16.63 3- يک مقاله علمي پژوهشي و يه مقاله کنفرانس بين المللي دارم و هم چنين يه ISI که البته در حال بررسيه. 4- پذيرش در مقطع ارشد بدون کنکور 5- کارشناسي دانشگاه صنعتي اميرکبير با معدل 16.13 6-در مسابقات بتن گروه ما مقام دوم رو کسب کرد و همچنين تا چندين سال عضو داور دانشجويي مسابقات بودم. 7-تو مسابقات ورزشي هم چندتا مدال دارم. 8- در حال حاضر دارم براي toefl ibt مي خونم.به نظرم نمرم بالاي 90 ميشه. 9- gre رو نميدونم 10- ميتونم براي آمريکا يا کانادا پذيرش بگيرم؟ RE: انصراف دکترا در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور - saaaaam - 05-12-2014 (26-11-2014, 11:09 AM)'sarahg' نوشته: سلام سلام
دوست خوبم بنظر من شما بجای انصراف دادن به فرصت مطالعاتی و یا پست داک فکر کنید رزومه شما انقدر جشم گیر هست که بشه به گرفتن پست داک هم فکر کرد پیشنهاد می کنم با بابک عزیز هم مشورت کنید RE: سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline - shima_on - 19-10-2015 (17-10-2015, 09:12 PM)Andre نوشته: درود خیلی ممنونم از راهنماییتون. من برای امریکا و کانادا می خوام اقدام کنم.یک ساله که کارشناسیم رو از دانشگاه امیرکبیر گرفتم و البته ارشد مستقیم شدم ولی به علت مسایلی که برام پیش اومد انصراف دادم. حالا یه گزینه ای که توی ذهنم دارم اینه که:امسال کنکور ارشد بدم و مطمینم رتبه خوبی میتونم بگیرم و در سال آتی اقدام به پذیرش کنم.اینطوری حتی اگر موفق به اپلای نشم حداقل کارشناسی ارشدرو تو ایران می خونم و اگر هم پذیرش دلخواهم رو بگیرم ترم یک یا دو انصراف میدم. فقط سوالی که دارم اینه که اگه موفق به اپلای شدم میشه راحت از کارشناسی ارشد انصراف داد؟خسارتی به دانشگاه باید بدم بابت انصراف؟ |