وضعیت فاند برای رشته معماری - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: عمران، معماری و شهرسازی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- موضوع: وضعیت فاند برای رشته معماری (/Thread-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C) |
RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farrokhkia - 21-08-2015 (29-07-2015, 10:11 AM)Rrrr نوشته: پست شما کمی منو امیدوار کرد چون تا الان فکر میکردم تقریبا غیر ممکنه با شرایط معمولی بشه فاند برای مستر گرفت. من لیسانس عمران فردوسی با معدل پایین دارم (14 و اندی ) فوق معماری آزاد از بیرجند معدلم 18.5 ، یک ساله دارم تو دانشگاه غیر انتفاعی کاربرد نرم افزار تدریس میکنم به مکس کاملا مسلطم و راینو و رویت هم بلدم ،چند سال سابقه کار طراحی تو یه شرکت پیمانکاری و هفت ماه تو یه شرکت مشاور خوب بودم اخیرا که برای تافل خوندن مجبور شدم بیام بیرون ، سطح زبانم خوبه دو ماه دیگه تافل و جی آر ای میدم الان نمیدونم چند میشم ولی به 100 امیدوارم . پرتفیلیو خیلی خوب دارم چون خیلی کار کردم و میخوام واسه MARCH 3. اقدام کنم ، دو تا مقاله کنفرانسی داخلی بین المللی دارم و یه ژورنالم دارم سابمیت میکنم ، با این اوضاع فکر میکنین امیدی به پارشال فاند باشه ؟ دوستای عمرانیم همه فول فاند شدن و منو تقریبا از تغیر رشته پشیمون کردن ولی چاره ای نیست دیگه ، و اینکه من اصلا نمیدونم دانشگاه هارو چطور انتخاب کنم؟ لازمه بالای 100 هم انتخاب کنم؟ من الان دارم بررسی میکنم زیر 100 هارو ولی اصلا نمیدونم بین اینهمه دانشگاه چطور باید چند تارو انتخاب کنم که به فاند امید بیشتتری باشه ، باتوجه به اینکه نتایج پذیرش کلا تو معماری اطلاعات کمی داره اول از همه بابت تاخیر جوابتون عذرخواهی می کنم. اینجا درسا به قدری فشردست که اصلا وفت خیلی چیزارو نمی کنم. در رابطه با امید باید خدمتتون عرض کنم امید همیشه هست باید فقط فاکتور شانس و تواناییهای خودتون رو در نظر بگیرین. معمولا از اونجایی که قبول شدن از دانشگاه برای آمریکا تازه اول راه و سد اصلی سفارت هستش که باید بتونین قانعشون کنین دوستان پیشنهاد دانشگاه رنک بالای ۱۰۰ رو نمی کنن. برا همین سعی کنین از این رنج پایین نرین (یعنی به سمت ۱ انتخاب کنین). در مورد پایان نامتون باید بگم که بسته به این داره که استادی که واسه دانشگاه آمریکا مد نظر دارین فیلد کاریش چیه. یعنی هرچه فیلدش به شما نزدیکتر باشه شانس قبولی و مخصوصا فاند زیاده. توصیه نهاییم اینه که فیلدی رو دنبال کنین که واقعا بهش علاقه دارین. چون این شمایین که قراره یک عمر تو این فیلد کار کنین! RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Rrrr - 23-08-2015 (21-08-2015, 08:24 AM)farrokhkia نوشته: اول از همه بابت تاخیر جوابتون عذرخواهی می کنم. اینجا درسا به قدری فشردست که اصلا وفت خیلی چیزارو نمی کنم. در رابطه با امید باید خدمتتون عرض کنم امید همیشه هست باید فقط فاکتور شانس و تواناییهای خودتون رو در نظر بگیرین. معمولا از اونجایی که قبول شدن از دانشگاه برای آمریکا تازه اول راه و سد اصلی سفارت هستش که باید بتونین قانعشون کنین دوستان پیشنهاد دانشگاه رنک بالای ۱۰۰ رو نمی کنن. برا همین سعی کنین از این رنج پایین نرین (یعنی به سمت ۱ انتخاب کنین). در مورد پایان نامتون باید بگم که بسته به این داره که استادی که واسه دانشگاه آمریکا مد نظر دارین فیلد کاریش چیه. یعنی هرچه فیلدش به شما نزدیکتر باشه شانس قبولی و مخصوصا فاند زیاده. ممنون از پاسختون ، خب موضوعی که اینجا هست اینکه که برخی از دانشجوها فاند رو از استاد میگیرن برخی از دانشگاه ، ازونجایی که معماری کلا با رشته های دیگه متفاوته من موندم الان شروع کنم به ایمیل زدن به اساتید یا بگردم دنبال دانشگاه هایی که سابقه خوبی تو فاند دادن دارن ، با توجه به اینکه مستر هم با دکتری متفاوته و شما از ابتدا کارتون رو با یه استاد شروع نمیکنید. شما که الان در حال تحصیل هستید میشه راهنمایی کنید که ابتدا از طریق استاد وارد بشیم بهتره یا یه از اول برای دانشگاه اقدام کنیم؟ و سوال دیگه اینکه این دانشگاه هایی که احتمال فاند دادنشون بیشتره رو از کجا میشه فهمید؟ ممنون از توجهتون RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farrokhkia - 24-08-2015 (23-08-2015, 01:33 PM)Rrrr نوشته: ممنون از پاسختون ، خب موضوعی که اینجا هست اینکه که برخی از دانشجوها فاند رو از استاد میگیرن برخی از دانشگاه ، ازونجایی که معماری کلا با رشته های دیگه متفاوته من موندم الان شروع کنم به ایمیل زدن به اساتید یا بگردم دنبال دانشگاه هایی که سابقه خوبی تو فاند دادن دارن ، با توجه به اینکه مستر هم با دکتری متفاوته و شما از ابتدا کارتون رو با یه استاد شروع نمیکنید. شما که الان در حال تحصیل هستید میشه راهنمایی کنید که ابتدا از طریق استاد وارد بشیم بهتره یا یه از اول برای دانشگاه اقدام کنیم؟ و سوال دیگه اینکه این دانشگاه هایی که احتمال فاند دادنشون بیشتره رو از کجا میشه فهمید؟ من پیشنهاد می کنم از طریق استاد شروع کنین. چون اگه استادی شما رو بپسنده می تونه واسه اینکه شما رو داشته باشه بعضی امتیازهای خودش رو استفاده کنه. RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Rrrr - 24-08-2015 (24-08-2015, 06:29 AM)farrokhkia نوشته: من پیشنهاد می کنم از طریق استاد شروع کنین. چون اگه استادی شما رو بپسنده می تونه واسه اینکه شما رو داشته باشه بعضی امتیازهای خودش رو استفاده کنه. ممنونم ، من رو ببخشید که زیادی سوال میپرسم ، به این خاطره که شرایط تقریبا مشابهی دارم ، شما فرمودید تغییر رشته دادید میشه دقیق بفرمایید از چه مقطعی؟ آیا شما لیسانس رو عمران خوندید و الان اونجا یه سره فوق معماری میخونید؟ اگر درسته مسترتون احتمالا همون پروگرم مستر معماری برای دانشجوهای با لیسانس غیر معماریه نه؟ که سه سال طول میکشه حدودا، چون من تصورم این بود با توجه به اینکه این پروگرم خاص هست احتمال تعلق گرفتن فاند بهش خیلی پایینه و اینکه معدا لیسانس غیر مرتبط هم مهمه؟ RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farrokhkia - 24-08-2015 (24-08-2015, 01:55 PM)Rrrr نوشته: ممنونم ، من رو ببخشید که زیادی سوال میپرسم ، به این خاطره که شرایط تقریبا مشابهی دارم ، شما فرمودید تغییر رشته دادید میشه دقیق بفرمایید از چه مقطعی؟ آیا شما لیسانس رو عمران خوندید و الان اونجا یه سره فوق معماری میخونید؟ اگر درسته مسترتون احتمالا همون پروگرم مستر معماری برای دانشجوهای با لیسانس غیر معماریه نه؟ که سه سال طول میکشه حدودا، چون من تصورم این بود با توجه به اینکه این پروگرم خاص هست احتمال تعلق گرفتن فاند بهش خیلی پایینه سلام دوست عزیز. خواهش می کنم منم خوشحال می شم تا جایی که وقتم اجازه می ده بهت کنم کنم. من لیسانسم مهندسی معدن استخراج و فوق لیسانس مهندسی پروژه و مدیرت بود (Construction Engineering and Management). بله ما پروسه تحصیلمون ۳ سال هست. البته اکثر دانشگاه ها ۳ سال و نیم هستن ولی دانشگاه ما تعداد واحد های ارایه شده تو هر ترم و افزایش داده که زودتر فارغ التحصیل شیم. تصورتون کاملا صحیحه چون فاند تو فوق معماری (۲ یا ۲/۵ ساله) واقعا سخت گیر میاد چه برسه به ۳/۵. البته می گم نمونه کارهام باعث شد استاد و قانع کنم که به من همچین فاندی بده. کلا معدل مهمه ولی اگه بقیه چیزاتون بالا باشه می تونه جاشو بگیره. RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - میثم رستگار - 28-08-2015 کاردانی معماری داخلی با معدل 18.5 . کارشناسی مهندسی معماری از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 18.5 . نمره آیلتس 7 . از کدوم کشور می تونم فاند معماری بگیریم؟ RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - Abyss - 03-12-2015 (21-08-2015, 08:24 AM)farrokhkia نوشته: اول از همه بابت تاخیر جوابتون عذرخواهی می کنم. اینجا درسا به قدری فشردست که اصلا وفت خیلی چیزارو نمی کنم. در رابطه با امید باید خدمتتون عرض کنم امید همیشه هست باید فقط فاکتور شانس و تواناییهای خودتون رو در نظر بگیرین. معمولا از اونجایی که قبول شدن از دانشگاه برای آمریکا تازه اول راه و سد اصلی سفارت هستش که باید بتونین قانعشون کنین دوستان پیشنهاد دانشگاه رنک بالای ۱۰۰ رو نمی کنن. برا همین سعی کنین از این رنج پایین نرین (یعنی به سمت ۱ انتخاب کنین). در مورد پایان نامتون باید بگم که بسته به این داره که استادی که واسه دانشگاه آمریکا مد نظر دارین فیلد کاریش چیه. یعنی هرچه فیلدش به شما نزدیکتر باشه شانس قبولی و مخصوصا فاند زیاده.من متوجه نمیشم چرا سفارت یک سده ؟ مثلا میخوان به چی گیر بدن، رشته ی مهندسی نیست که معماری، زیرگروه هنره RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - مهمان - 07-02-2016 سلام من دانشجو ترم آخر ارشد معماری دانشگاه آزاد هستم میخواستم بدونم شانسی واسه گرفتن بورسیه یا ادامه تحصیل در مقطع دکتری رو در کشور سوئیس یا ایتالیا رو دارم یا نه ؟ معدل کارشناسی : ۱۷٫۳۰ دانشگاه آزاد معدل ارشد تا ترم دوم : ۱۹٫۲۰ دارای یک مقاله : isi دارای یک مقاله : isc همچنین در حال یادگیری زبان انگلیسی و کار روی چند مقاله دیگر هستم RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - arc - 08-07-2016 دوستان سلام، من لیسانس معماری با معدل 16.35 از دانشگاه سراسری متوسط دارم، دو سال کنکور ارشد دادم ولی متاسفانه با توجه به ظرفیت کمی که گرایش مد نظرم (انرژی - تقریبا 20 نفر) تو ایران داره با چند تا اشتباه و بی دقتی سر جلسه همه چی به هم می ریزه، یه جورایی دلسرد شدم از دوباره کنکور دادن، چون هر سال کلی خوندم و با سه چهار تا تست که خوب نتونستم مدیریت کنم همه چی رو از دست دادم، پایه زبانم خوبه و اگه جدی بخونم می تونم به تافل 100 امیدوار باشم، حالا دو راه دارم، یا دوباره برا ارشد بخونم و این بار رو گزینه های دانشگاه ایلام و غیرانتفاعی پارس هم حساب کنم (این دو تا رو هر سال رتبه م می رسه ولی انتخاب نمی کنم) و سعی کنم برای جبران اسم دانشگاه، رو معدلم و نمرات زبانو جی آر ای کار کنم که برای دکتری اقدام کنم، یا اینکه دیگه ارشدو فعلا بی خیال شم و وارد بازار کار شمو یکی دو سال تو مسابقات و ... شرکت کنم، تسلطم رو نرم افزارا رو بالا ببرم تا بتونم پورتفولیو قوی جمع کنم و بعدش با رزومه بهتر برای مستر معماری پایدار یا گرایشای مرتبط اقدام کنم، این راه فقط یه کم منو می ترسونه چون همه می گن برا مستر و مخصوصا رشته معماری نمی شه فاند گیر آورد، نظر شما چیه؟! ممنون RE: وضعیت فاند برای رشته معماری - farrokhkia - 08-07-2016 (03-12-2015, 12:25 PM)Abyss نوشته: من متوجه نمیشم چرا سفارت یک سده ؟ مثلا میخوان به چی گیر بدن، رشته ی مهندسی نیست که معماری، زیرگروه هنرهدوست عزیز یا شما از روند تجربیات بچه های چه معماری چه غیر معماری از مصابحه های سفارت اطلاع ندارین، یا خودتون از منبع معتبر کسب اطلاع نفرمودین یا اینکه اصلا جزو اون دسته آدمهایی هستین که همیشه وقتی به یه مشکل بر می خورن تازه بدنبال راه حل می رن. به هر حال آماده بودن واسه هر وضعیتی پیش زمینه یک مدیریت درسته. (08-07-2016, 12:35 AM)arc نوشته: دوستان سلام، من لیسانس معماری با معدل 16.35 از دانشگاه سراسری متوسط دارم، دو سال کنکور ارشد دادم ولی متاسفانه با توجه به ظرفیت کمی که گرایش مد نظرم (انرژی - تقریبا 20 نفر) تو ایران داره با چند تا اشتباه و بی دقتی سر جلسه همه چی به هم می ریزه، یه جورایی دلسرد شدم از دوباره کنکور دادن، چون هر سال کلی خوندم و با سه چهار تا تست که خوب نتونستم مدیریت کنم همه چی رو از دست دادم، پایه زبانم خوبه و اگه جدی بخونم می تونم به تافل 100 امیدوار باشم، حالا دو راه دارم، یا دوباره برا ارشد بخونم و این بار رو گزینه های دانشگاه ایلام و غیرانتفاعی پارس هم حساب کنم (این دو تا رو هر سال رتبه م می رسه ولی انتخاب نمی کنم) و سعی کنم برای جبران اسم دانشگاه، رو معدلم و نمرات زبانو جی آر ای کار کنم که برای دکتری اقدام کنم، یا اینکه دیگه ارشدو فعلا بی خیال شم و وارد بازار کار شمو یکی دو سال تو مسابقات و ... شرکت کنم، تسلطم رو نرم افزارا رو بالا ببرم تا بتونم پورتفولیو قوی جمع کنم و بعدش با رزومه بهتر برای مستر معماری پایدار یا گرایشای مرتبط اقدام کنم، این راه فقط یه کم منو می ترسونه چون همه می گن برا مستر و مخصوصا رشته معماری نمی شه فاند گیر آورد، نظر شما چیه؟! ممنون دوست عزیز برای شرایط پیش آمده متاسفم. در رابطه با سوالتون هیچ کسی جز خودتون نمی تونه شما رو تو تصمیم گیری هاتون راهنمایی کنه. بهتره برین تجربیات دوستان از جمله خود من تو همه زمینه ها مطالعه کنین و بعد نسبت به شرایطی که دارین تصمیم درست رو بگیرین. بازم می گم در معماری هم می شه فاند گیر آورد. لازمش انتخاب درست و داشتن شرایط کافی هستش. |