![]() |
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-GRE-General) +----- موضوع: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86-GRE-General) |
RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - maryam4312 - 22-06-2012 ممنون از راهنماییهاتون برای رشته هایی که جی ار ای سابجکت دارن،اهمیت نمره ی جنرال مثل سایر رشته هاست؟ یا مثلا تافل +سابجکت اهمیتش بیشتر از جنراله میخوام بدونم اولویت رو چی بذارم تو این مدت باقیمونده RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Behnoush - 22-06-2012 (22-06-2012, 01:28 PM)maryam4312 نوشته: ممنون از راهنماییهاتوننظر من اینه که جی آر ای جنرال همیشه اهمیت خودش رو داره و اینجور نیست که مثلا نمره بالا توی سابجکت نمره ی پایین جنرال رو بپوشونه. چون درسته هر دوی این امتحانا اسمشون جی آر ای هست ولی برای منظورهای متفاوتی طراحی شدن. نمره سابجکت بیشتر نشون دهنده ی اطلاعات شما از دروس رشته ی تحصیلی خودتون هست ولی جنرال بیشتر قوه استدلال و تحلیل شما رو به بازی میگیره. و حواستون باشه که برای بیشتر دانشگاه های امریکایی جی آر ای جنرال شرط لازم هست ولی سابجکت شرط لازم نیست مگر اینکه دپارتمان اجبار کرده باشه. و اگه اجباری نباشه فاکتور مشترک همه متقاضی ها همون نمره جنرال هست و توی مقایسه خیلی اهمیت پیدا میکنه. من پیشنهاد میکنم از وقتی که برای جنرال باید بذاری کم نکن . و مطمئنم تو با یه برنامه ریزی خوب به همش میرسی بخصوص که یه بار قبلا سابجکت دادی و الان بهتر میدونی نقاط ضعف و قوتت کجاست ![]() RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - eliroz - 27-06-2012 سلام دوستان عزیز امسال میخوام اپلای کنم آبان تافل و جی آر ای بدم . روزی 9 ساعت میرم سر کار. اگه ممکنه راهنمائی ام کنین که چه منابعی رو بهتره بخونم و آیا موفق میشم؟ فلش کارت 1100 از انتشارات جنگل گرفتم همونی هست که گفتین؟ از کجا میتونم منابع رو خریداری کنم. وقت گشتن برای خرید کتاب ندارم. فایل ها pdf رو دارم ولی پرینتش کرون تر میشه ممنون RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - Behnoush - 27-06-2012 (27-06-2012, 01:07 PM)eliroz نوشته: سلام دوستان عزیزمن این کتابا رو بهتون پیشنهاد میکنم : برای GRE : بارونز و کتاب خود ETS . اگه وقتی اینا رو خوندید بازم وقت داشتید ، کاپلان رو هم بخونید. البته باید بدونید برای GRE خوندن این منابع تنها کافی نیست و پیشنهاد میکنن کنارش برای تقویت ریدینگ مجلات انگلیسی بخونید چون ریدینگ سهم زیادی از سوالات رو داره. و تست های کتاب big book هم برای تقویت تست زدنتون خیلی خوبه. و اینکه لغت رو هم جداگانه از همون فلش کارت ها یا 3500 بارونز یا لغت های اخر کتاب کاپلان بخونید. برای تافل : دلتا. لانگمن. بارونز . که در کنارش هم همون فلش کارت ها رو برای لغت بخونید. برای تقویت لیستنیگ هم علاوه بر تمرینات کتاب به پادکست ها یا اخبار انگلیسی گوش بدید. * اگه بخواید کتاب ها رو تهیه کنید فکر میکنم بیشترش رو همون انتشارات جنگل داره و نیازی نیست خیلی بگردید. با توجه به اینکه شما زمان زیادی از رو رو سرکار هستید و برای این دو امتحان وقت زیادی لازمه سعی کنید حتما از وقت های مرده تون استفاده کنید مثلا در مسیر رفت و امد به پادکست ها یا فایل های مشابه برای لیستنینگ گوش بدید یا لغت بخونید . یا مثلا سرکار اگه فرصتی پیش اومد برای ریدینگ مجلات انگلیسی بخونید. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 25-07-2012 سلام...من میخوام آخر مهر جی آر ای بدم. حدود یک سوم 1100 رو خوندم (البته با متنها!) حالا تو این مدت باقیمانده برای یک نمره خوب (از خیر عالی دیگه گذشتیم ![]() RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - amirhossein.gh - 25-07-2012 (25-07-2012, 05:45 PM)blur نوشته: سلام...من میخوام آخر مهر جی آر ای بدم. حدود یک سوم 1100 رو خوندم (البته با متنها!) حالا تو این مدت باقیمانده برای یک نمره خوب (از خیر عالی دیگه گذشتیموالا تو این مدت خیلی معجزه نمیشه کرد .. همین روندتون رو ادامه بدین خوبه .... دیگه حداقل باید یه بار 1100 رو کامل کرده باشین واسه امتحان منظور از خوندن ای کتابا، خوندن لغات هست ولی اگه متن ها رو هم بتونین آنالیز کنین عالیه (به نظر من همش لغت نخونین چون نوع جدید امتحان همش متن هست و واقعا لغت خالی به هیچ دردی نمیخوره !!! دیدم که میگم ![]() منابع برای متون هم در این فروم واسه دانلود هست . میتونین استفاده کنین حواستون باشه رفتین انتقلاب ، ممکنه کتابای قدیمی رو بهتون قالب کنن ، حواستون باشه حتما ورژن revised شده کتابا رو بخرین RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - AVA - 25-07-2012 (25-07-2012, 05:45 PM)blur نوشته: سلام...من میخوام آخر مهر جی آر ای بدم. حدود یک سوم 1100 رو خوندم (البته با متنها!) حالا تو این مدت باقیمانده برای یک نمره خوب (از خیر عالی دیگه گذشتیمهنوز زوده از خیر نمره عالی بگذری ![]() پیشنهاد من اینه که برای تنوع در مطالعه و اینکه این نگرانی باعث دلزدگی شما از مطالعه و از دست رفتن وقت نشه شروع به تست زدن کنید تا هم مهارت شما در تست زنی زیاد بشه و هم در قالب تست کلمات جدید GRE رو هم یاد بگیرین. مثلا خوبه که از کتاب 1014 تست پرینستون یا منابع دیگه ای که توسط دوستان در فروم گذاشته شده شروع کنید. وقتی منبعی معرفی میشه منظور مطالعه همه لغات اون هست . اینکه برای یادگیری هر لغت GRE باید اون و در قالب جمله یاد بگیرین باعث میشه شما با معنی کلمات بیشتری آشنا بشین. حالا برای اینکه کمتر ذهنتون خسته بشه و همچنین برای صرفه جویی در وقت معانی کلمات رو ننویسید و از دیکشنریهای آن لاین استفاده کنید. این روش برای من جواب داده شاید به شما هم کمک کنه ![]() RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - blur - 25-07-2012 (25-07-2012, 06:06 PM)AVA نوشته: هنوز زوده از خیر نمره عالی بگذری مرسی، خب کتاب چی پیشنهاد می کنید؟ کدوم کتابهارو دیگه باید حتما خوند؟ ضمنا من ورک بوک کاپلان رو هم دارم تست هاشو میزنم. بعد اونوقت لغات رو ننویسم نمیتونم مرورشون کنم. این مشکل نداره؟ RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - AVA - 25-07-2012 (25-07-2012, 06:10 PM)blur نوشته: مرسی، خب کتاب چی پیشنهاد می کنید؟ کدوم کتابهارو دیگه باید حتما خوند؟ ضمنا من ورک بوک کاپلان رو هم دارم تست هاشو میزنم. پیشنهاد من اینه که کتاب 1100 رو اول تموم کنید و بعدش برین سراغ 1014 تست پرینستون. نمیشه گقت خوندن کدوم کتاب واجبه. معمولا بچه ها کتاب ETS رو می خونن و در کنارش به طور انتخابی کتابهای دیگه رو هم مطالعه می کنن. غیر از ETS کتاب بارونز هم توصیه میشه. RE: مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General - AVA - 25-07-2012 (25-07-2012, 06:10 PM)blur نوشته: لغات رو ننویسم نمیتونم مرورشون کنم. این مشکل نداره؟چرا نتونی مرور کنی؟ اگه معنی لغتی یادت رفت از دیکشنری می بینی. اگه معانی رو ننویسی ذهنت به نوشته روی کاغذ متکی نمیشه و مجبور میشه با دقت بیشتری معانی رو در خودش نگه داره. این روش به تقویت حافظه و تمرکز هم کمک می کنه. |