آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

[برش] مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - نسیم - 03-05-2015

سلام دوستان
كسي معلم خصوصي (در آموزشگاه) براي آزمون ايلتس سراغ داره؟ من آيلتس 6 دارم (L:5.5-S:6.5-Ri:6-Re:6) و بايد تو هر 4 مهارت حداقل 7 بگيرم. پايه زبانم خوبه و دنبال يه معلم خوبم لطفن اگه كسي ميشناسه پيام خصوصي بده.

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسیم - 05-05-2015

سلام دوستان در مورد موسسه زبان عبادي كسي آشنايي داره ؟ براي آمادگي آيلتس در مدت 2 تا 3 ماه مناسبه؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Andre - 09-05-2015

(05-05-2015, 11:13 AM)'نسیم' نوشته: سلام دوستان در مورد موسسه زبان عبادي كسي آشنايي داره ؟ براي آمادگي آيلتس در مدت 2 تا 3 ماه مناسبه؟

خوشبختانه امتحان IELTS اخیراً تا اندازه ای مفهومی شده و در حال فاصله گرفتن از روشهای تکنیکی پیشین خود هست. هر چند شما برای اینکه بتونید با آزمون ارتباط برقرار کنید، نیاز دارید که از یک سری تکنیکهای عمومی که در تمامی کتابهای آماده سازی آزمون IELTS موجود هست اطلاع داشته باشید. در این میان آموزشگاههایی هم هستند که ادعاهایی دارند که مثلاً روش متفاوتی رو ارائه میدند. خدمتون باید عرض کنم که تیکنیک های عمومی (همانطور که بحث شد) تقریباً یکی هستند و تنها این مسأله هست که گاهی روشی در تست زدن برای شخصی مناسب تر از شخص دیگری هست. 

مثلاً من خودم تستهای ریدینگ رو به یک باره جواب میدادم و به نوع تست توجهی نمیکردم (منظور اینه که از تست اول شروع میکردم و به تست آخر میرسیدم و مهم نبود که الان تست چهار گزینه ای هست یا T/F/NG)، در صورتی که توصیه میشد که هر تست رو به بخش هایی تقسیم کنید و ... . نکته اینجاست که نهایتاً این شمایید که انتخاب می‌کنید که از چه روشی استفاده کنید. در انتخاب آموزشگاه یک سری فاکتورها هست که بنا به تجربه خدمتون عرض میکنم:
- فاصله محل زندگی یا کار تا آموزشگاه
- شهریه و هزینه های جاری
- همکلاسی ها، در این مورد یک توضیح عرض کنم. شما هر استادی با بهترین پیشنه ممکن هم بیارید، اگر همکلاسی ها نخواند فعالیت کنند کلاس پویای نخواهید داشت. همین پویایی هست که فرق کلاس با کتابهای Collins و Delta رو می‌سازه. وگرنه این کتابها بسیار جامع تر و مفصل تر هستند در صورتی که بخواهید فقط از منابع معرفی شده در کلاس و جزوات استفاده کنید.

موفق باشید

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - نسیم - 17-05-2015

سلام
من تعيين سطح موسسه عبادي رو رفتم
سطح من رو 6 اعلام كردن توي دايره لغت و كاربرد گرامر و لغات متنوع در اسپيكينگ ضعف داشتم كه برنامه پيشنهاديشون براي من 10 تا 11 دوره در مجموع 10 ماه شامل يك دوره كاربردلغات دو دوره اسپيكينگ و 3 دوره پري آيلتس و 5 دوره آيلتس بود. هزينش هم براي كلاس هاي خصوصي در كل حدود 4.5 ميشه كه براي من خيلي زياده و البته يه سري بسته هاي تخفيفي هم داره. (صرفاً جهت به اشتراك گذاري تجربه با دوستان[img]images/smilies/smile.gif[/img])

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - mona - 06-07-2015

(03-11-2014, 12:37 AM)eliha1 نوشته: سلام دوستان ازتون سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
من میخوام دوسال دیگه بورسیه بگیرم و میخوام کلاس زبان ثبت نام یکی از شعبه های سفیر خوبه؟فشرده میخوام برم حالا میتونید بهم بگید روزی چندتا لغت حفظ کنم؟ و میتونید راهنماییم کنید چکار کنم دوساله زبانم قوی بشه در حد آیلتس 7 یا 6.5؟ممنون

سلام ،
من سفیر را برای ترمهای بالا تر از upper intermediate  اصلا توصیه نمیکنم . برای این مقاطع همان هزینه را در موسسه ای بهتر بگذارید مناسبتر است .

(19-11-2014, 01:20 PM)eliha1 نوشته: سلام خسته نباشید
من الان دانشجوی معماری کارشناسی ترم یک از دانشگاههای آزاد هستم
میخوام برای دوسال دیگه بعد از اتمام درسم حتما از یکی از دانشگاههای کره ی جنوبی بورسیه بگیرم واسم خیلی مهمه
من نمیدونم چکار کنم که زبان نمره ی 7 آیلتس بگیرم زبانم اصلا خوب نیست میخوام از یکم برم کلاس زبان آموزشگاه سفیر توی یکی از شعبه هاش البته نه تهران آموزشگاه خوبی هست؟بهم گفتن دوره های فشرده 18 ماه هست 5 ماه هم آمادگی آیلتس جمعا 23 ماه آماده ای برای امتحان آیلتس حالا من از شما راهنمایی میخوام لطفا کمکم کنید من میتونم دوساله آیلتس در حد نمره 7 بگیرم؟ چجوری باید بخونم؟چه کارایی باید انجام بدم؟چه کتابهایی باید بخونم؟هر کتاب رو توی چه زمانی باید تموم کنم؟در هفته چندتا فیلم انگلیسی ببینم لطفا کمک کنید برام خیلی مهمه
ممنون میشم

من قبلا در دوره های سفیر شرکت کردم ( البته نه شعبه کرج)، در شعبه های تهران نسبت به سایر رقبا ضعیف تر عمل میکند ( به نظر من ) ، مجتمع فنی هم بستگی به استادش داره ... چون نظارت جدی روی اساتید ندارند احتمال این که استاد مناسب آن سطح نباشد بسیار زیاد است... برای دوره های آیلتس یا خصوصی بگیرید یا در یکی از موسسه های تهران که اساتید خوبی دارد آن را دنبال کنید . موسسه زنگنه را هم پیشنهاد نمیکنم ... بهتر است از سایت www.aldaily.com مقاله بخوانید و دو ، سه تا سریال هالیوودی را دنبال کنید مثلا :
friends
lost
arrows
beauty and the beast
supernatural
و .....
سریالهای کانال CW معمولا سریالهای مناسبی هستند مخصوصا از لحاظ لهجه و سرعت صحبت کردن بازیگران و سناریو

موفق باشید

(26-05-2014, 09:28 AM)shaparak_p66 نوشته: سلام. لطفا دوستان از تجارب جدیدشون برای آموزشگاه ها یا معلم های آیلتس بیان بگن. نظرات این تاپیک خیلی قدیمیه و زیاد هم نیست.
من دنبال جایی هستم که هماهنگ با سطح زبانم جلو بیاد و تدریس کنه نه اینکه یه چیزای از قبل تعیین شده رو تدریس کنه. میدونم با این شرایط باید برم خصوصی! ولی به نظرتون کلاس خصوصی گروهی(که ارزونتر دربیاد) با مدرس خوب پیدا میشه؟ اگه پیدا میشه از کجا؟
ممنونم

سلام
راستش الان طوری شده که حتما باید استادو بشناسی بعد بری کلاسشو ثبت نام کنی اما به طور کلی موسسه آریانپور ( ولیعصر - خرسند) ، بیان سلیس ، تهران آکسفورد ( اینو خودم ندیدم ، اما شنیدم) و قطب راوندی را میدانم که تا حدودی اساتید خوبی دارند  . تعریف آفرینش را هم شنیدم . یکی از دوستامم رسپیناتاک میرفت ( کلاسهای ترمیک) که راضی بود

موفق باشید

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - Shh.phd - 12-07-2015

سلام  خدمت دوستان عزیز

می خاستم بدونم کسی در مورد اموزشگاه خوب در شهر قم خبر داره یا نه ؟؟

[برش] مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Mahsa7069 - 06-08-2015

سلام.تصمیم دارم برای ایلتس معلم خصوصی بگیرم.ایلتس 8 میخوام و فعلا دارم تو خونه مهارت هام رو بالا میبرم تا اونور سال.ممکنه کمکم کنید تا بتونم جای معتبری رو برای معلم خصوصی گرفتن پیدا کنم؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای آیلتس - mgorji - 17-09-2015

(23-11-2014, 02:03 PM)Andre نوشته:
تقریباً همه موسسات در یک سطحن. از سفیر و آفرینش گرفته تا سایر. بعضی ها شهریه ی بالایی دارن و خوب سایر هم همان چیزی که در سایر عرفه رو دریافت می کنند. چیزی که با اطمینان میشه گفت، در اکثر این مراکز دانشجویان برای درس خوندن و شرکت در آزمون ها میان، پس نگران نباشید. استاد زبان هم در هر سطحی که باشه، میتونه تکنیکهای رایج رو آموزش بده (چیزی که در هر کتاب آماده سازی ای یافت میشه).
دوست گرامی
من از صحبت شما این برداشت رو کردم که مهم خود فرد هست و تلاش خودش پس اگر یک معلم نسبتا خوب هم داشته باشه خودش به نحو مناسب زمان بذاره هم می تونه نتیجه خوب یا عالی بگیره درسته؟
اینو گفتم چون خیلی ها مثل من توان گرفتن معلم خصوصی یا حتی شهریه بعضی آموزشگاه ها رو ندارن آیا می تونن امیدوار باشن که با تلاش خودشمن و استفاده از یک کلاس نسبتا خوب نتیجه ای در حد 7 یا بالاتر بگیرند؟