آکادمیا کافه
مهر خروج - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- موضوع: مهر خروج (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: مهر خروج - مهمان - 21-06-2017

(21-06-2017, 01:42 AM)M1KE نوشته: مامور مرزبانی خیلی کاری نداره که شما به چه دلیل دارین خارج میشین بلکه صرفا کنترل می کنه که اجازه خروج دارین یا خیر. چون مثلا ممکنه شما قصد داشته باشین دو روز بعد برگردین و دوباره با گذاشتن وثیقه جدید برای تحصیل خارج بشین پس صرف داشتن ویزای تحصیلی در گذرنامه نمیتونه مانع از خروج شما بشه. منتهی به نظرم بهتره این ویزا "بعد" از گرفتن مجوز خروج در گذرنامه چسبونده بشه وگرنه ممکنه فردی که مسوول دادن مجوز خروج توریستی هست با دیدن اون به شما چنین مجوزی نده. همین طور این رو هم در نظر داشته باشین که طبیعتا وقتی برای تحصیل برین و بیشتر از مدت مجوز توریستی که حدود یک ماه هست خارج بمونید وثیقه شما ضبط میشه. یکی از آشنایان ما حدود سه سال پیش به همین شکل خارج شد و بعید می دونم الان هم شرایط عوض شده باشه.

پینوشت: اگر در مرز پرسیدن با چه ارزی از مرز رد میشین بگین با عرض معذرت! Smile

مرسی واقعا
من پاسپورت ندارم و تازه میخوام درخواست بدم. قاعدتا واریز وثیقه و صدور مجوز خروج پیش از ویزا قرار میگیره، درسته؟

RE: مهر خروج - M1KE - 21-06-2017

اگر بار اولی باشه که گذرنامه می گیرید بله ابتدا واریز وثیقه هست و بعد از گرفتن مجوز از نظام وظیفه می تونید برای گرفتن گذرنامه و بعد از اون هم برای ویزا اقدام کنید. اگر سفارتی که ویزا رو میده در داخل ایران باشه قاعدتا شما می تونید بعد از گرفتن ویزا با مجوز موردنظر از کشور خارج بشین ولی اگر سفارت خارج از کشور باشه شما نمی تونید دوباره خارج بشین مگر اینکه دوباره به نظام وظیفه مراجعه کنید یا هم اینکه بدون داخل شدن به ایران از کشور موردنظر مستقیما به محل تحصیل برین چون تا جایی که به خاطر داشته باشم مجوز موردنظر فقط برای یک بار خروج هست.

با این شرایط بهتره اگر می تونید از وزارت علوم معافیت تحصیلی بگیرین و با دادن اون به نظام وظیفه، مجوز خروج طولانی مدت بگیرید که وثیقه تون هم ضبط نشه.

RE: مهر خروج - مهمان - 19-08-2017

سلان با معافیت تحصیلی که از مدرسه گرفتم قبول خرداد شدم انتخاب رشته کنکور رو هم کردم میخواستم برم کربلا گذرنامه هم دارم چه کنم

RE: مهر خروج - مهمان - 26-09-2017

سلام در ورود به كشور خارجى مهر ورود در پاسپورتم زدند ولى هنگام. خروج از ان كشور أفسر مربوطه مهر خروج نزد و من خارج شدم به ايران آمدم ايا اگر بخواهم باز هم به همان كشور سفر كنم مشكلى پيش نمى أيد؟؟؟

مهر خروج - Migmig - 27-09-2017

سلام
من حدود هفت سال پيش بدون مهر خروج و به صورت غيرقانونى از ايران خارج شدم الان نياز به تمديد پاسپورتم جهت دريافت مجوز كار دارم آيا با اين شرايط برم سفارت مشكلى برام پيش نمياد و آيا پاسپورتم را تمديد ميكنند؟
پيشاپيش از پاسخها تشكر ميكنم

RE: مهر خروج - automotive - 27-09-2017

(27-09-2017, 04:15 PM)Migmig نوشته: سلام
من حدود هفت سال پيش بدون مهر خروج و به صورت غيرقانونى از ايران خارج شدم الان نياز به تمديد پاسپورتم جهت دريافت مجوز كار دارم آيا با اين شرايط برم سفارت مشكلى برام پيش نمياد و آيا پاسپورتم را تمديد ميكنند؟

سلام
فکر نمی‌کنم گذرنامه شما را تمدید کنند، به هر حال اگر سرباز فراری هستید یا به دلایل حقوقی خاک ایران را ترک کرده اید، فکر نم‌یکنم به این راحتی گذرنامه شما را تمدید کنند.

ضمنا اگر در این کشوری که در حال جاضر ساکن هستید، پناهنده شده باشید، رسما هیچ کاری برای شما انجام نخواهند داد.

RE: مهر خروج - ForeverBlue - 29-09-2017

(27-09-2017, 04:15 PM)Migmig نوشته: سلام
درود بر شما
سفارت موظف است به همه ایرانیان، ولو دارای سوابق کیفری، گذرنامه بدهد. در همه سفارتهای ایران در خارج کشور یک فرم مخصوص رسیدگی به خروج غیرمجاز هست که آن را همراه فرم درخواست گذرنامه ارسال می‌کنید. معمولا مشکلی پیش نمی‌آید.

RE: مهر خروج - ForeverBlue - 29-09-2017

(26-09-2017, 05:37 PM)مهمان نوشته: سلام در ورود به كشور خارجى مهر ورود در پاسپورتم زدند ولى هنگام. خروج از ان كشور أفسر مربوطه مهر خروج نزد و من خارج شدم به ايران آمدم ايا اگر بخواهم باز هم به همان كشور سفر كنم مشكلى پيش نمى أيد؟؟؟

معمولا خیر. مثلا سال‌هاست که در انگلستان و ایرلند دیگر مهر خروج نمی‌زنند.

RE: مهر خروج - Torkan - 29-09-2017

(26-09-2017, 05:37 PM)مهمان نوشته: سلام در ورود به كشور خارجى مهر ورود در پاسپورتم زدند ولى هنگام. خروج از ان كشور أفسر مربوطه مهر خروج نزد و من خارج شدم به ايران آمدم ايا اگر بخواهم باز هم به همان كشور سفر كنم مشكلى پيش نمى أيد؟؟؟

با تشکر از دوستمون
البته دقت کنید برخی کشورها مثل ترکیه مهر خروج میزنند بنابراین حتما در مورد کشور مربوطه اطلاعات داشته باشید. کشورهایی که ویزا نمیخواد به خصوص

RE: مهر خروج - مهمان - 01-03-2018

سلام .من یکی از.دوستام با پاس امریکایی عز ایران خارج شد رفت امریکا هم پاس ایرانی دارع هم امریکایی.پاس ایرانیشو رونکرده باپاس غیرایرانی رفته بعد نه مهرخروج ازکشورخورده نه مهر ورود به امریکا.میشه بگین چجوریه؟