سوالات متداول در بخش Publications رزومه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: Resume & CV (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-Resume-CV) +---- موضوع: سوالات متداول در بخش Publications رزومه (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-Publications-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87) |
RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Andre - 26-03-2015 (26-03-2015, 11:18 AM)'gene' نوشته: با عرض سلام .ایا هر مقاله ای که اسم ما جز گروه نویسندگان ان باشد باید در بخش پاپلیکیشن اورده شود یا فقط مقالاتی که ما نویسنده نفر اول باشیم یا بین سه نفر نویسنده اول؟ مختارید هر مقاله ای که در آن فعالیت داشتید رو به لیست مقالاتتون اضافه کنید. البته اگر تعدادشون خیلی زیاد میشه و CV شما طولانی میشه میتونید مقالاتی که دارای درجه اعتبار بالاتری هستند و شما نقش پررنگ تری در آنها داشتید رو تنها اضافه کنید که در این حالت میشه عنوان رو به Selected Publications تغییر دهید که با اینکار اشاره کرده اید که مقالات شما گلچینی از بهترین کارهای شما هست. ناگفته نماند که اینکار در بین اساتید رایج است و شاید همان Publications به تنهایی هم کفایت کنه.
[برش] سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - dr. n - 25-08-2015 سلام. نحوه ی citation باید در تمام مقالات عین هم باشه؟ یا همونطور که در سایت ژورنال گذاشته شده (قسمت How to cite this article)؟ و اینکه پایان نامه در ژورنال داخلی چاپ شده باشه بده؟ در اون مقطع زمانی سریعتر چاپ شدن برای استاد بنده اهمیت زیادی داشت و در نتیجه اصلا برای نشریات اینترنشنال try نکرد گرچه مقاله یخوبی هم بود. RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - blur - 25-08-2015 (25-08-2015, 04:23 PM)dr. n نوشته: سلام. نحوه ی citation باید در تمام مقالات عین هم باشه؟ یا همونطور که در سایت ژورنال گذاشته شده (قسمت How to cite this article)؟ اگر منظورتون برای رفرنس دهی هست که شما طبق فرمت تز یا مقاله خودتون cite می کنید. معمولا مقاله رو به یک نرم افزار citation manager اکسپورت می کنید و از اونجا طبق فرمتی که می خواید وارد مقاله تون در بفرض نرم افزار ورد می کنید RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - dr. n - 25-08-2015 (25-08-2015, 06:39 PM)blur نوشته: اگر منظورتون برای رفرنس دهی هست که شما طبق فرمت تز یا مقاله خودتون cite می کنید. معمولا مقاله رو به یک نرم افزار citation manager اکسپورت می کنید و از اونجا طبق فرمتی که می خواید وارد مقاله تون در بفرض نرم افزار ورد می کنید منظورم ثبت مقالات در قسمت پابلیکیشن ها در CV بود، نه رفرنس دهی برای نوشتن یک مقاله. آیا باید همه 1فرمت رو داشته باشند؟ یا هرطور در سایت ژورنال راهنمایی کرده how to cite this article؟ چون فرمت citation در هر ژورنال با دیگری ممکنه فزق کنه و داخل CV چند مقاله با فرمت مختلف وجود داشته باشه RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - blur - 26-08-2015 (25-08-2015, 10:28 PM)dr. n نوشته: منظورم ثبت مقالات در قسمت پابلیکیشن ها در CV بود، نه رفرنس دهی برای نوشتن یک مقاله. نه باید فرمتشون یکسان باشه. یکدستی هم در نوشتن CV مهمه RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - faeze23 - 26-08-2015 درود بر دوستان عزیز من یک مقاله ای داشتم برای کنفرانس داخلی که برای ارائه پذیرش شد ولی چون شیراز بود ایمیل زدم نمیتونم بیام و برگزارکننده گفت ایراد نداره در مجمع مقالات کنفرانس چاپ میکنه ولی گواهی صادرشده برام نوشته ارائه مقاله، الان من این مقاله رو تو رزومه ام به چه صورت باید بنویسم؟؟تو قسمت publication or presentation?? و سوال دیگه اینکه مقاله ای که در روند داوریه و مقاله ای که درحال ویرایشه و اکسپت شده رو چطور تو رزومه ام ذکر کنم؟؟چون میخام به استادی ایمیل بزنم که تحقیقاتش شبیه کارهای منه و میخام بگم منم تو این زمینه کار کردم حالا این رو تو رزومه بزارم under submission or under revision یا ارزش ذکر نداره؟؟ البته مقالات isi هست... با سپاس RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - dr. n - 27-08-2015 به نظر شما abstract هایی که در abstract book کنگره ها چاپ شده رو بصورت جدا در یک قسمت با عنوان presentations بذارم یا اینکه در قسمت پابلیکیشن 1زیر گروه ایجاد کنم بنام conference abstracts ؟ یعنی بخش پابلیکیشن 2تا زیرگروه بشه، یکی articles و یکی conference abstracts. ممنون RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Matinking - 01-09-2015 (27-08-2015, 07:40 PM)dr. n نوشته: به نظر شما abstract هایی که در abstract book کنگره ها چاپ شده رو بصورت جدا در یک قسمت با عنوان presentations بذارم یا اینکه در قسمت پابلیکیشن 1زیر گروه ایجاد کنم بنام conference abstracts ؟ یعنی بخش پابلیکیشن 2تا زیرگروه بشه، یکی articles و یکی conference abstracts. سلام معمولا در بیان publication دو دسته کلی conference و journal در نظر گرفته میشن... و congress و symposium و ... همه تحت لوای همون conference مطرح میشن... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - Matinking - 01-09-2015 (26-08-2015, 07:02 PM)faeze23 نوشته: درود بر دوستان عزیز سلام 1- presentation یک مقاله که در conference ارائه شده رو در زیر بخش conference از بخش publications بیارید... 2- برای چنین مقالاتی در مقابل header مقاله در پزانتز عبارت (in press) رو بیارید... هرچند مقالات چاپ شده و قابل cite ارزش بیشتری دارند، ولی ذکر مقالات submitted یا in press در CV خالی از لطف نیست... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالات متداول در بخش Publications رزومه - parinaz amn - 17-10-2015 سلام دوستان استاد من میخواد اسم من رو توی یکی از مقاله هاش بزنه برای اینکه رزومه ام قوی باشه. حالا با توجه به اینکه من کاری از این مقاله رو نکردم هنوز هم نمیدونم موضوعش دقیقا چیه سوالم اینه که این مقاله رو اگر الان توی رزومه نذارم و برای استادا بفرستم بعدا میتونم به رزومه ام اضافه ش کنم؟ در کل کار درستی هست؟ |