آکادمیا کافه
تشکیل پرونده در وزارت علوم - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: تشکیل پرونده در وزارت علوم (/Thread-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - m034 - 01-07-2012

(01-07-2012, 01:52 PM)Saeid نوشته: دوست عزیز همونطور که دوست عزیزم گفت نظام وظیفه برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی میده. بنابراین چه وزارت علوم دوره ارشد را 2 ساله بداند چه 3 ساله بداند فرقی نمیکنه و شما اگر انصراف بدید باید تشریف ببرید خدمت سربازی.
تنها در صورتی میشود تحصیل را در خارج از کشور ادامه داد که اگر از داخل انصراف دادید معافیت پزشکی بگیرید یا مثلا معافیت کفالت بگیرید. در غیر این صورت باید تشریف ببرید سربازی. پس انصراف از داخل معادل رفتن به سربازی است.
اگر واسه برنامه هایی که ارشد و دکترا مستقیم و با هم هست پذیرش بگیرم چی؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - Saeid - 01-07-2012

(01-07-2012, 02:14 PM)m034 نوشته: اگر واسه برنامه هایی که ارشد و دکترا مستقیم و با هم هست پذیرش بگیرم چی؟
نه متاسفانه. دکتری مستقیم هم تا اونجایی که میدونم نمیشه. بالاخره شما دارید مقطع بالاتر تحصیل میکنید و شامل همون قانون میشه. باز دوستان اگر اشتباه میکنم نظر بدن.

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - kasra515 - 24-07-2012

سلام دوستان
من برای مقطع کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش گرفتم و ویزا هم آمادس و باید 27 آگوست اونجا باشم. امروز تو سایت نشا ثبت نام کردم و درخواست ارز دانشجویی و نامه معرفي اوليه براي درخواست معافيت تحصيلي رو دادم. اما تاریخ مراجعه رو واسم 22 آبان 91 زده!!!!! این یعنی چه؟ یعنی برای دریافت نامه ای که باید به نظام وظیفه بدم که اجازه ی خروج بدن باید تا آبان صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟ برای ارز دولتی هم تاریخش 1 ماه دیگس تقریبا. چاره چیه؟ [عکس: Capture.JPG]

[جداشده] مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه - وحید 36 - 26-08-2012

با سلام
من در دانشگاه آزاد تبریز کارشناسی مکانیک (ساخت و تولید) تموم کردم مدرک موقتم رو گرفتم (بامعدل 13.92)ولی مدرک دائمم رو هنوز دو ماه دیگه می دن .سربازی هم نرفتم . الان کارشناسی ارشد در دانشگاه ارزروم ترکیه از رشته نانو تکنولوژی قبول شدم و ثبت نام کردم .(کلاس ها به زبان ترکی استانبولی برگزار خواهند شد ).الان می خوام بدونم که دقیقا من باید من چه مراحلی رو طی کنم تا من که مشکل سربازی دارم بتونم برای تحصیل اجازه خروج بگیرم .مثلا باید چه مدارکی رو از دانشگاه ارزروم بگیرم؟چه مدارکی رو کنسولگری ایران در ارزروم باید امضا کنه ؟و بعد درایران باید چیکارکنم ؟
با تشکر

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - MaMi - 26-08-2012

(26-08-2012, 05:38 PM)وحید 36 نوشته: من در دانشگاه آزاد تبریز کارشناسی مکانیک (ساخت و تولید) تموم کردم مدرک موقتم رو گرفتم (بامعدل 13.92)ولی مدرک دائمم رو هنوز دو ماه دیگه می دن .سربازی هم نرفتم . الان کارشناسی ارشد در دانشگاه ارزروم ترکیه از رشته نانو تکنولوژی قبول شدم و ثبت نام کردم .(کلاس ها به زبان ترکی استانبولی برگزار خواهند شد ).الان می خوام بدونم که دقیقا من باید من چه مراحلی رو طی کنم تا من که مشکل سربازی دارم بتونم برای تحصیل اجازه خروج بگیرم .مثلا باید چه مدارکی رو از دانشگاه ارزروم بگیرم؟چه مدارکی رو کنسولگری ایران در ارزروم باید امضا کنه ؟و بعد درایران باید چیکارکنم ؟
ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم Smile
دریافت نامه پذیرش از دانشگاه مقصد > تائید نامه پذیرش توسط وزارت علوم > ارائه نامه پذیرش تائید شده توسط وزارت علوم به سازمان نظام وظیفه > تودیع وثیقه > سازمان نظام وظیفه > اداره گذرنامه / پلیس +10 (درخواست صدور گذرنامه)

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - jarod2 - 25-01-2013

سلام دوستان عزیز
23 ژانویه 2013 از دانشگاه تکنولوژی مالزی بهم نامه پذیرش دادن برای دکترای پژوهشی و در Reception date نوشته 30 ژانویه!! داخل متن نوشته که این آفر یکسال معتبره و علاوه بر فوریه می تونم May هم ثبت نام کنم. سوال من اینه که میتونم با این نامه برای گرفتن معافیت تحصیلی به وزارت علوم برم؟؟ یا چون 30 ژانویه داره میگذره دیگه نمیشه؟ یا اینکه باز باید از مالزی نامه پذیرش جدید بفرستن با تاریخ ثبت نام جدید....؟؟ راستی متاسفانه اصلا جواب ایمیل نمیدن!!!

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - MaMi - 25-01-2013

(25-01-2013, 09:27 PM)jarod2 نوشته:
سلام دوستان عزیز
23 ژانویه 2013 از دانشگاه تکنولوژی مالزی بهم نامه پذیرش دادن برای دکترای پژوهشی و در Reception date نوشته 30 ژانویه!! داخل متن نوشته که این آفر یکسال معتبره و علاوه بر فوریه می تونم May هم ثبت نام کنم. سوال من اینه که میتونم با این نامه برای گرفتن معافیت تحصیلی به وزارت علوم برم؟؟ یا چون 30 ژانویه داره میگذره دیگه نمیشه؟ یا اینکه باز باید از مالزی نامه پذیرش جدید بفرستن با تاریخ ثبت نام جدید....؟؟ راستی متاسفانه اصلا جواب ایمیل نمیدن!!!
درود دوست من. تا جایی که من اطلاع دارم، این reception date مربوط به تاریخی است که شما این پذیرش رو دریافت کردید نه مدت زمان اعتبار یا validity اون، بنابراین و با توجه به گفته خودتون که در متن Offer هم ذکر شده که تا یکسال معتبر هست، برای تشکیل پرونده در وزارت علوم مشکلی نخواهید داشت. موفق باشید Smile

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - jarod2 - 09-03-2013

سلام دوستان گرامی
با پذیرشم و بعد ثبت نام در سایت نشا. به کدام آدرس زیر باید برم؟؟ دو تا آدرس مختلف دیدم در سایت نشا برای وزارت علوم متوجه نشدم: تهران- شهرک قدس- میدان صنعت -بلوار خوردین
تهران- میدان فردوسی- خیابان انقلاب- فرصت جنوبی

سوال دوم اینکه وزارت علوم یا نظام وظیفه برای کشور مالزی چند ماه بعد گذاشتن وثیقه فرصت خروج از کشور میده؟

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - spt - 11-03-2013

(09-03-2013, 02:39 PM)'jarod2' نوشته: سلام دوستان گرامی
با پذیرشم و بعد ثبت نام در سایت نشا. به کدام آدرس زیر باید برم؟؟ دو تا آدرس مختلف دیدم در سایت نشا برای وزارت علوم متوجه نشدم: تهران- شهرک قدس- میدان صنعت -بلوار خوردین
تهران- میدان فردوسی- خیابان انقلاب- فرصت جنوبی

سوال دوم اینکه وزارت علوم یا نظام وظیفه برای کشور مالزی چند ماه بعد گذاشتن وثیقه فرصت خروج از کشور میده؟

سلام و خوش آمدید به این سایت    Smile
برای نامه ی بانک باید به آدرس دوم یعنی میدون فردوسی برید و پرونده های دانشجویی با هزینه ی شخصی کاراش همش اونجا انجام میشه...   مگه اینکه کار خاصی داشته باشید که باید برید جای اصلی وزارت علوم که شهرک غربه..

در مورد سوال دوم باید بگم که وقتی شما تشکیل پرونده دادید و کار های نظام وظیفه تون انجام شد، نظام وظیفه یه نامه میده برای اداره گذر نامه که اونجا براتون گذرنامه صادر میکنن به اضافه ی اجازه خروج، که شما هر موقع دوباره رفتید ایران باید دوباره اجازه خروج رو بگیرید اما گذرنامه 5 سال قابل استفاده هست، موقعی که رفتید  اداره گذرنامه اونجا میگید که کی میخاید از ایران خارج بشید، یه بازه ی دو ماهه رو براتون تایین میکنن که توی اون دو ماه از ایران خارج بشید...   
اینکه حداکثر چقدر دیر تر از زمان نامه میزارن خارج بشید رو من نمیدونم اما برای چند ماه اشکال نداره...   
موفق باشید   Smile

RE: تشکیل پرونده در وزارت علوم - saeb65 - 17-03-2013

سلام دوستان
اگه از یه دانشگاه پذیرش داشتیم که نیاز به نمرهٔ زبان نداره باز اجازه خروج نمیدن؟
من نمرهٔ زبان ندارم