![]() |
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت (/Thread-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA) |
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - MaMi - 13-12-2015 (13-12-2015, 06:56 AM)مهمان نوشته: سلام ادمین خواهش میکنم اگر امکان دارد در تلگرام با شما صحبت کنم بسیار نیاز دارمpouya.graphist@gmail.com سلام. دوست من، شما سوالتون رو همین جا مطرح کنید، هر کدوم از دوستان که بتونند و اطلاعاتی در اون زمینه داشته باشند، به سوال شما پاسخ خواهند داد.
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - amirfriendship - 28-04-2016 برام خیلی جالبه که برخی دوستان با اعتماد به نفس مطمئنا می برن... آخه بعضیها را دیدم 10 سال نبردن, بعضی هم همون سال اول بردن. نمی دونم چطوریه.سهمیه داره؟بررسی خاصی داره یا واقعا فقط شانسه RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Matinking - 28-04-2016 (28-04-2016, 01:58 AM)amirfriendship نوشته: برام خیلی جالبه که برخی دوستان با اعتماد به نفس مطمئنا می برن... سلام اگر طی چند سال از یک کشور تعداد کسانی که نهایتا confirm شدن زیاد بشه، از اون کشور برای یک سال یا بیشتر ممکن هست recruitment ی صورت نگیره که رسما اعلام میشه... به جز این constraint های کلی، بقیه اونچه که در فرآیند draw ها صورت می گیری اساسا by chance "تعریف شده"... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ELNAZWORLD - 05-06-2016 (28-04-2016, 01:58 AM)amirfriendship نوشته: برام خیلی جالبه که برخی دوستان با اعتماد به نفس مطمئنا می برن... خواست خدا ![]() RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 20-02-2017 سلام وقت بخیر . به نظرتون قضایای ترامپ در مورد شش کشور بر روی شانس لاتاری این شش کشور تاثیری داره ؟ ? تمام امید ما به همین شانس لاتاریه . اگه اونم خراب بشه دیگه نمیتونم برم . آخه تو حالت عادی باید یک ملیارد پول تو حسابم باشه که برم . من و همسرم هر کدوم جداگانه ثبت نام کردیم و پاسخ ثبت و تایید نهایی هم اومد و پرینت گرفتیم . حالا فرض میگیرم گرین کارت دریافت شده مثلااااا . بعد آیا میشه با گرین کارت به انگلیس مهاجرت کنم ؟ آخه اونجا آشنا داریم که برای کار عمران باهام مشارکت کنه اما برای آمریکا هیچ آشنایی نداریم RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - automotive - 20-02-2017 (20-02-2017, 12:21 PM)مهمان نوشته: سلام وقت بخیر . به نظرتون قضایای ترامپ در مورد شش کشور بر روی شانس لاتاری این شش کشور تاثیری داره ؟ ? تمام امید ما به همین شانس لاتاریه . اگه اونم خراب بشه دیگه نمیتونم برم . آخه تو حالت عادی باید یک ملیارد پول تو حسابم باشه که برم . من و همسرم هر کدوم جداگانه ثبت نام کردیم و پاسخ ثبت و تایید نهایی هم اومد و پرینت گرفتیم . حالا فرض میگیرم گرین کارت دریافت شده مثلااااا . بعد آیا میشه با گرین کارت به انگلیس مهاجرت کنم ؟ آخه اونجا آشنا داریم که برای کار عمران باهام مشارکت کنه اما برای آمریکا هیچ آشنایی نداریمسلام، تا چند ماه دیگر آقای President باید موضع خودشون رو مشخص کنند. ایشان اعلام کردهاند که لاتاری را حذف خواهند کرد، هیچ چیز مشخص نیست و فقط باید منتظر بود. بارها اعلام شده که آمریکا بهشت نیست، اگر شرایطش را دارید حدودا با گذشت بین 4 تا 6 سال زمان میتوانید اقامات دائم و شهروندی کشورهای بسیاری را دریافت کنید و با پاسپورت آن کشورها علارغم این موضوع که نام تولد شما را همچنان ایران اعلام میکنند، اما براحتی میتوانید به ایالات متحده مهاجرت کاری کنید یا حتی در آن کشورها که بعضا شرایط بهتر و پایدارتری از ایالات متحده دارند زندگی کنید. اگر شرایط دریافت اقامت دائم انگلستان را دارید، درنگ نکنید و حتما برای آن اقدام کنید. با گرین کارت آمریکا، امکان گرفتن اقامت خود آمریکا هم بدون گذراندن 5 سال در خاک آمریکا نیست، چه برسد به انگلستان، گرین کارت فقط یک سری مزایا به شما میدهد، مزایایی امثال حق شهروندی، ویزای چندبار ورود و حتی حق کار. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ahmadpashaei - 20-02-2017 (20-02-2017, 08:24 PM)automotive نوشته: سلام، سلام. البته باید این نکته رو بگم که اوباما مخالف لاتاری بود و لایجه به محلس فرستاد ولی رای نیاورد. الان ترامپ این رو در تبلیغاتش گفته بود و احتمال داره بازم رای نیاره زیرا که یک راه بسیار مطمئن برای مهاچر گرفتن هست. خواستم بگم که این لاتاری رو حتی رییس جمهور هم نمیتونه حذف کنه خدا رو شکر. در مورد تاثیر executive order بر کاندیداهای مسلمانم ما نمیتونیم نظر بدیم ولی عرفش اینه که تاثیر نذاره. در مورد لاتاری هم میخوام نظرمو بدم. آمریکا میخواد بگه این یک فرصت هست که ما بهتون میدیم و کاملا طلبکارن ![]() RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - MaMi - 22-02-2017 (20-02-2017, 08:24 PM)automotive نوشته: سلام، البته من نکته ای رو اضافه کنم که "حق شهروندی" (اگر درست متوجه منظورتون شده باشم) تنها پس از دریافت گذرنامه امریکایی (یا همون اصطلاحا شهروند امریکا شدن) شامل حال شما میشه. ضمن اینکه گرین کارت، "ویزا" نیست ولی دارنده اون میتونه به تعداد نامحدود و بدون محدودیتی، وارد خاک امریکا بشه و اجازه کار داره. (20-02-2017, 08:42 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام. البته باید این نکته رو بگم که اوباما مخالف لاتاری بود و لایجه به محلس فرستاد ولی رای نیاورد. الان ترامپ این رو در تبلیغاتش گفته بود و احتمال داره بازم رای نیاره زیرا که یک راه بسیار مطمئن برای مهاچر گرفتن هست. خواستم بگم که این لاتاری رو حتی رییس جمهور هم نمیتونه حذف کنه خدا رو شکر. در مورد تاثیر executive order بر کاندیداهای مسلمانم ما نمیتونیم نظر بدیم ولی عرفش اینه که تاثیر نذاره. البته این داستان گرین کارت از طریق DV و مخالفت دولت ها با اون، داستان بسیار طولانی هستش و منحصر به دولت اوباما یا ترامپ نبوده و نیست و دو سمت aisle همیشه در مورد برنامه DV از یک طرف و تعداد ویزاهای H از طرف دیگه، بحث داشتند و جالبه که در طول زمان، نظرات دو حزب در مورد هر کدوم از این دو مورد عوض شده (صرف نظر از رئیس جمهور 45 ام!).
در مورد این جمله تون "این لاتاری رو رئیس جمهور هم نمیتونه حذف کنه"، در واقعا رئیس جمهور میتونه پیشنهاد (لایحه مربوطه) رو به سنا بده، اینکه سنا بپذیره یا نه، بحث دیگه ای هستش. معمولا هم روند بررسی لایحه از ارائه تا تصویب، در بهترین و سریعترین حالت، معمولا 2 سال زمان میبره.
در مورد پول خرج کردن، شما شهروند این کشور هم باشی، برای اینکه بتونی یک زندگی متوسط داشته باشی، باید خرج کنی، کلا نظام سرمایه داری همینه و البته خب bureaucracy هم خرج داره. ضمن اینکه در بین گرین کارت هایی از این دست، نوع DV عملا کم هزینه ترین نوع هستش (برای نوع سرمایه گذاری حداقل 500 هزار دلار باید داشت!).
RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - ahmadpashaei - 22-02-2017 سلام محمد جان، البته هر دومون دقیقا یک چیز گفتیم. منم در جمله قبلی گفتم رییس جمهور لایحه برده و .... . در مورد ابطال گرین کارتم همینه. گرین کارت مدرک پایدار و ارزشمندی هست که حتی رییس جمهورم نمیتونه باطلش کنه و فقط قاضی دادگاه مهاجرت می تونه اینکارو بکنه. مگر اینکه طرف نا آگاهانه یا داوطلبانه در مرزبانی فرم I-407 رو پر کنه که در واقع فرم ابطال گرین کارت هست. در مورد ویزای نوع دیگه که خب اول باید بگم اونا کیسشون فرق داره و وضعشون خیلی خوبه، نه مثل کیس های لاتاری که صرفا آدمای پولداری نیستن. همچنین اونا در تبلیغاتشون جوری توصیف می کنن که انگار خیلی ساپورت می کنن ولی در واقع با دیده منت دارن به عنوان یه شانس، فرصت ... به یک سری که اسمشون در اومده با رعایت تمام تشریفات قانونی و گرفتن کلیه هزینه ها یک گرین کارت می دن. بعد از ورود هم همینه! از روز اول ورود تمام مبالغ رو باید بپردازید، کاری به گران و ارزان بودنش ندارم، میگم هییییییچ مزیتی قایل نمیشن برای کسایی که لاتاری بردن. به هر حال طرف از فیلتر شانس رد شده باید پاداشی داشته باشه.... حالا اینا با خودنمایی می گن پاداش همین شانس اخذ گرین کارت هست، روتون رو زیاد نکنید ![]() RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 25-05-2017 سلام ببخشیدمیشه بگین کدوم کشورهاعضولاتاری هستن؟ |