آکادمیا کافه
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - farhang1372 - 19-11-2013

mohabatجان شما برای رشته ی برق-قدرت چه کشوری رو برای ادامه تحصیل پیشنهاد میکنین؟(شانسه پذیرشم بیشتر باشه)

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Unbroken - 19-11-2013

(19-11-2013, 12:45 AM)'farhang1372' نوشته: mohabatجان شما برای رشته ی برق-قدرت چه کشوری رو برای ادامه تحصیل پیشنهاد میکنین؟(شانسه پذیرشم بیشتر باشه)

فرهنگ جان، ببین من موارد که گفتم اطلاعات کلی در خصوص پذیرش و فاند هست، راجع به این سوال بهتره کسانی که برق خوندن اظهار نظر کنن، ولی شما اگه نگاهی هم به نتایج پذیرش در همین فروم بندازین متوجه خواهید شد که بالاترین میزان پذیرش و فاند مربوط به کشور آمریکا هست، یعنی بطور کلی اگه رزومه خوبی داشته باشی آمریکا بیشتر از کشورهای دیگه برای پذیرش و فاند شانس خواهید داشت.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - rulany - 19-11-2013

(19-11-2013, 12:45 AM)'farhang1372' نوشته: mohabatجان شما برای رشته ی برق-قدرت چه کشوری رو برای ادامه تحصیل پیشنهاد میکنین؟(شانسه پذیرشم بیشتر باشه)

دقيقا وابسته به اين كه شما چقدر قدرت مالي دارين؟همونطور كه گفتم روي فاند زياد حساب باز نكنين(مگر بخواهيد برزيل برين اونم بايد معدلتو بالاتر ببري و همچنين استاد پيدا كني).در اروپا و آمريكا كلا فاند براي ارشد خيلي كم و اوهايي هم هست مثل بورس اتحاديه ي اروپا به رزومه هاي فوق العاده قوي داده ميشه.
با توجه به مقدار هزينه اي كه ممكن شما بتونين بكنين من چندتا نمونه مثل ميزنم:

1-سوپر پولداري و ميتوني 200ميليون به بالا هزينه كني سوئد دانمارك و امريكا شرايط خوبي دارند
2-خيلي پولداري و ميتوني بيشتر از 150 ميليون هزينه كني به راحتي ميتوني از انگلستان پذيرش بگيري.همه جور كشور خوبيه! كانادا هم شايد كم و بيش در اين گروه باشه و شايدم در گروه سوم
3-شرايط مالي خوبي داري و ميتوني حدود 100 ميليون هزينه كني نرو‍ژ جاي نسبتا خوبيه.امكان پذيرش هم داري
4-متوسط شرايطت و ميتوني بين 50 تا 100 ميليون هزينه كني آلمان بل‍ژيك و اتريش 
5-متوسط رو به پايين يعني كمتر از 50 ميليون  ميتوني هزينه كني فنلاند و ايسلند و روسيه
6-ديگه خيلي خراب يعني حدود 25 به پايين هزينه ي 1 سال فنلاند رو ميبري و سال دوم كار ميكني و يا اينكه بعضي از كشورهاي شرق اروپا مثل استوني 

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 19-11-2013

کسی هست که تو المان به زبان المانی دانشجو باشه؟چون فکرکنم جدا از سختی درس خود فهم حرف های استاد که به زبان المانی و احتمالا بحث تخصصی باشه سخت باشه.خواستم بدونم اوضاع چه طوریه تو این موضوع؟مشکلی تو فهمیدن یا پاس کردن درسا پیش نیومده؟چون شنیدم که دوستم هلند رفته بود یا المان بعضی وقتاخیلی از حرفهای استادو نمی فیمید نو خود درس بلکه زبان المانیو میگم.اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه که مشکلاتش چیاست و استاد تند تند و سنگین درس میده یا مثلا استاد توضیح میده که اون کلمه چه معنی میده خصوصا اگه تخصصی باشه مبحث.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - 7nim - 22-11-2013

با سلام
برای پذیرش گرفتن میخوام با مدرک زبان B2.1 یا B2.2 اقدام کنم.اموزشگاه ایران مهر میرم یا شاید امید اریان ادامه بدم.باتوجه به اینکه گوته یا okf نیست و b2 هم کامل تموم نکردم مدرک خود موسسه(مثل ایران مهر یا امید اریان)برای پذیرش قبوله یا باید برم گوته امتحان B1 بدم یا تعیین سطح b2.2 رو قبول شم و بفرستم تا پذیرش بدن؟اصلا اگر تا b1 هم بخونم میتونم با مدرک خود اموزشگاه پذیرش بگیرم یا باید امتحان گوته حتما شرکت کنم؟

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - Shihan - 22-11-2013

خیر. شما پس از سپری کردن مدت ساعات لازم حتماً باید از طریق موسسه گوته ازمون بدهید و مدرکش رو اخذ نمایید سایر مدارک بجز OKF مورد تایید نمی باشد. شما تا سطح B1 هم بخونید کفایت میکنه و دانشگاههای زیادی هستن که با این سطح هم برای اونها اقدام کنید.

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - amirrubik - 05-12-2013

سلام

آیا کسی که لیسانسش را در کشور مالزی گرفته باشه برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد در آلمان نیاز به ارائه گواهی آیلتس یا تافل دارد؟
یه سوال دیگه اینکه چون دانشجوهایی که ایران درس خوندن گواهی کنکور دارند اما دوست من که مالزی بوده همچین مدرکی نداره. مشکلی نیست از این بابت؟
لینک یا وبسایتی که مشخص کرده باشه چه مدارکی لازمه میشه لطف کنید بدید؟ چون تو اسیست دیدم مثلا زده ایران و توضیح داده اما مالزی را نداشت.

ممنون

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - fahime92 - 05-12-2013

سلام خسته نباشید ممنون میشم درزمینه تحصیل و اقامت با شرایط زیر ما رو راهنمایی کنید: علاوه بر المان شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین چون میخوایم بعد از تحصیل در رشته دکترا در آنجا اقامت دائم بگیریم از طرفی دنبال فاند هم هستیم که کجا راحتر میدن ممنون میشم کمک کنید
مشخصات من:
-معدل کار شناسی: 16.83  ، معدل ارشد:17
2-دانشگاه و رشته: رشته لیسانس مهندسی شهرسازی از ازاد مشهد، رشته فوق لیسانس: طراحی شهری ازاد مشهد
3-نمره زبان: سعی می کنم حداکثر نمره رو بگیرم
4-تعداد مقالات: ندارم
5-مقطع پذیرش: دکترا رشته طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری
مشخصات همسرم:
-معدل:14.51
2-دانشگاه و رشته:دکترای دامپزشکی دانشگاه ازاد تهران
3-نمره زبان:سعی میکنه حداکثر نمره رو بگیره
4-تعداد مقالات:1 مقاله در یک ژورنال خارجی
5-مقطع پذیرش: تخصص در رشته های علوم پایه
لطفا راهنماییمون کنید
توصیه نامه هم زیاد داریم

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - rulany - 05-12-2013

(05-12-2013, 03:12 PM)'amirrubik' نوشته: سلام
آیا کسی که لیسانسش را در کشور مالزی گرفته باشه برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد در آلمان نیاز به ارائه گواهی آیلتس یا تافل دارد؟
یه سوال دیگه اینکه چون دانشجوهایی که ایران درس خوندن گواهی کنکور دارند اما دوست من که مالزی بوده همچین مدرکی نداره. مشکلی نیست از این بابت؟
لینک یا وبسایتی که مشخص کرده باشه چه مدارکی لازمه میشه لطف کنید بدید؟ چون تو اسیست دیدم مثلا زده ایران و توضیح داده اما مالزی را نداشت.
ممنون

سلام
اگر دانشگاه و رشته  انگليسي زبان باشه نه نيازي نيست.
فكر نميكنم نيازي باشه.اگر كنكور ندن مالزي هايي ها بعيد ميدونم نيازي باشه.
بهترين منبع براي اينكه بدونين چه مداركي نياز هست سايت خود دانشگاه هاست

RE: مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد - sony - 11-12-2013

با سلام خدمت دوستان
من چند وقتیه که یه سوالی ذهنمو مشغول کرده.؟؟
من الان دانشجوی Horticulture ،در دانشگاه سراسری مشغول تحصیلم.ترم 5.
من درسم2016 january تموم میشه .واسه ی اقدام هرجه سریعتر باید از کی اقدام کنم؟ امتحان Toefl رو کی بدم تا نیمه ی دوم 2016 در یکی از دانشگاههای آلمان تحصیل کنم .