آکادمیا کافه
مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید از بستگان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - king - 08-04-2015

(02-04-2015, 01:18 PM)'king' نوشته: درود دوستااان
یک سوال مهم ببینید من عمو قراره دعوت نامه بفرسته و اوایل اردیبهشتم دستمه (بازدید از بستگان) اما خب من امتحان میکنم شانسمو ولی ببیند من مجردم و سند ملکی و... ندارم + اون مدارکی که گفتند میخان واسه سفارت دیگه چه چیز هایی میشه ببرم که مطمئن شن که بر میگردم؟؟ نمیدونم پولی چیزی باید بزاریم یا هر چی که کسی تجربشو کرده و میدونه خواهشا بگه که چکار هایی میتونم بکنم که شانسم برای گرفتن این ویزا افزایش پیدا کنه؟
ممنون میشم (اواخر اردیبهشتم میخام وقت سفارت بگیرم)
راستی عموم میتونه چیزی بنویسه؟ ضمانتی چیزی؟

ببخشید من باز تکرارش کردم امروز چک لیست سفارت رو دیدم + اون مدارک زده و سایر مدارکی که اثبات کننده وابستگی به ایران باشه
خب من کارت دانشجویی ببرم + یا اینکه پدرم پولی چیزی ضمانت بزاره و ...
راستی بیمه مسافرتی با دعوت نامه میاد یا قبل از اینکه بریم سفارت باید تهیه کنیم از اینجا؟ و کجا؟ من شنیدم فروشگاه های نزدیک سفارت میدن

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - Shihan - 08-04-2015

(08-04-2015, 01:17 PM)'king' نوشته:
ببخشید من باز تکرارش کردم امروز چک لیست سفارت رو دیدم + اون مدارک زده و سایر مدارکی که اثبات کننده وابستگی به ایران باشه
خب من کارت دانشجویی ببرم + یا اینکه پدرم پولی چیزی ضمانت بزاره و ...
راستی بیمه مسافرتی با دعوت نامه میاد یا قبل از اینکه بریم سفارت باید تهیه کنیم از اینجا؟ و کجا؟ من شنیدم فروشگاه های نزدیک سفارت میدن

شما فعلاً شهروند ایرانی هستی و به طبع باید برای اثبات برگشتن به ایران مدارک مناسبی رو اارئه کنی. 
کارت دانشجویی با گواهی اشتغال به تحصیل که ثابت کنه شما قصد برگشت داری یا ضمانت نامه ای از پدرتون و هر چیزی که اثباتش به واقعیت نزدیک باشه.
بیمه مسافرتی هم بعد از تحویل مدارکت بهت میگن بیار البته بیمه پارسیان و سامان مناسبه اما روبروی سفارت هم برخی نمایندگی های بیمه امور رو انجام میدهن.

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - RedRosen - 20-04-2015

سلام
درکل وضعیت صدور ویزا در حال حاضر جهت بازدید از وابستگان و اقوام چطور است ؟ صدور روادید همچنان به سختی صورت میگیره و یا از گذشته بهتر شده ؟

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - Shihan - 20-04-2015

(20-04-2015, 03:21 PM)'RedRosen' نوشته: سلام
درکل وضعیت صدور ویزا در حال حاضر جهت بازدید از وابستگان و اقوام چطور است ؟ صدور روادید همچنان به سختی صورت میگیره و یا از گذشته بهتر شده ؟

هیچ روندی رو دقیق نمیشه پیش گویی کرد. تا زمانی که مدارکتون کامل و انگیزه برگشتت منطقی باشه میتونی ویزا بگیری. 

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - RedRosen - 21-04-2015

یکی از دوستان ما تاریخ تقریبی ورود را 5 جولای زده ولی بلیط رو 3 جولای رزرو کرده و خریده
آیا شروع ویزا از 5 جولای میشه یا از زمان رزرو بلیط و اینکه ملاک سفارت برای شروع زمان ویزا چیست ؟
متشکرم

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - Kesler - 30-04-2015

تجربه خودمو برای ویزای توریستی به المان بگم 
سفارت المان چیزی تحت عنوان ویزای توریستی نداره و فقط باید دعوت نامه داشته باشید .نمیدونم چرا تو سایت سفارت  چیزی در این مورد ننوشته .من با وجود داشتن دو بار ویزای شنگن بعد از کلی معطلی در روز وقت سفارت اصلا مدارکمو قبول نکردند . پس بدون داشتن دعوت نامه از این سفارت اقدام نکنید علیرغم اینکه داخل سفارت مکانهای دیدنی و تاریخی رو و توریستی رو تبلیغ کرده !!!!....

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - gozal - 29-05-2015

سلام خسته نباشید من از طریق دعوت نامه میخوام برم المان اما هر کاری میکنم نمیتونم برای مصاحبه تععین وقت کنم توی مرحله تعیین تاریخ مصاحبه همش میگه وقت پر است حتی برای سال 2016. نمیدونم ایراد از سایته یا چیز دیگر. خواهش میکنم راهنمایی کنید

در ضمن حتما باید تو روز کاری برای گرفتن وقت انلاین اقدام کرد؟

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - NegarMaddison - 30-05-2015

سلام
من هرجای سایت سفارت رو دیدم اطلاعاتی در مورد خود دعوتنامه پیدا نکردم
میخواستم بدونم دعوتنامه باید از طرف چه شخصی و با چه ویژگی هایی باشه؟ من دوستی آلمانی دارم که 23 سالشه، شاغله و درآمد ماهیانش 1600یورو در ماهه و من قراره 4هفته پیشش بمونم آیا ایشون میتونه برای من دعوتنامه بفرسته؟ واجد شرایط هست؟
متن دعوتنامه باید دقیقا چجوری باشه ، چه محتوایی داشته باشه و چه به چه ترتیبی باشه؟ خودش باید بنویسه یا فرمش رو از جایی باید تهیه کنه؟ آیا نمونه ای ازش جایی در دسترس هست؟
باتوجه با اینکه فعلا وقت سفارت همه پره نمیدونم دقیقا کی ممکنه ویزا به دستم برسه بنابراین در مورد زمان دعوتنامه باید چه کار کرد؟ چه تاریخی رو باید وارد کرد؟ چون نمیدونم دقیقا چه زمانی میتونم بالاخره برم ممکنه تاریخی بزنه و من قبل و یا بعدش بتونم ویزا رو بگیرم و برم.
ممنون

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - ForeverBlue - 30-05-2015

(21-04-2015, 05:14 PM)'RedRosen' نوشته: یکی از دوستان ما تاریخ تقریبی ورود را 5 جولای زده ولی بلیط رو 3 جولای رزرو کرده و خریده
آیا شروع ویزا از 5 جولای میشه یا از زمان رزرو بلیط و اینکه ملاک سفارت برای شروع زمان ویزا چیست ؟
متشکرم

شروع ویزا از همان زمانی است که در فرم شنگن اعلام کرده اید و هیچ ربطی به بلیط ندارد. بلیط صرفا برای این است که نشان دهد شما در تصمیم خود جدی هستید و تاریخ رفت و برگشت تان مشخص است.

RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - ForeverBlue - 30-05-2015

(29-05-2015, 12:49 PM)'gozal' نوشته: سلام خسته نباشید من از طریق دعوت نامه میخوام برم المان اما هر کاری میکنم نمیتونم برای مصاحبه تععین وقت کنم توی مرحله تعیین تاریخ مصاحبه همش میگه وقت پر است حتی برای سال 2016. نمیدونم ایراد از سایته یا چیز دیگر. خواهش میکنم راهنمایی کنید
در ضمن حتما باید تو روز کاری برای گرفتن وقت انلاین اقدام کرد؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
ظاهرا در هفته گذشته برخی دوستان دیگر هم این مشکل را تجربه کرده اند. متاسفانه تنها راهی که وجود دارد تماس با خود سفارت است که آن هم چندین بار باید تلاش کنید.
این فایل راهنما را هم ببینید.