وثیقه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: معافیت تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: وثیقه (/Thread-%D9%88%D8%AB%DB%8C%D9%82%D9%87) |
RE: وثیقه - civilnima - 12-12-2014 مرسی از حسن توجهتون ! از دوستم شنیدم که اگر مشمول غیبت بشیم و برگردیم ایران دوباره نمی شه خارج شد و باید حتما سربازی رو بریم ؟این درسته ؟ یعنی برای سفر کوتاه مدت هم نمی شه اومد ایران ؟ پ.ن : من می خوام بعد از تحصیل همون خارج اقامت بگیرم و فقط برای دیدن خانواده بیام ایران ، اگر این حرف دوستم درست باشه ، باید حتما سربازی رو قبلا از اپلای برم ؟ RE: وثیقه - ahmadpashaei - 12-12-2014 (12-12-2014, 06:23 PM)'civilnima' نوشته: مرسی از حسن توجهتون ! سلام. مشمول غایب باشین و بیاین ایران در حالت معمول دیگه از مرز و راه قانونی نمیتونید خارج بشین ولی برای سفر کوتاه فکر کنم یک تبصره گذاشته باشن.برای دیدن خانواده هم معمولا دو راه وجود داره: 1- از اول سربازی برید تا همیشه خیالتون راحت بشه برای آینده؛ 2- شما و خانوادتون بیاین در یک کشور همسایه ارزان مثل ارمنستان. البته راه سومم اینه که خانواده شما بیان کشوری که زندگی می کنید ولی احتمالا گرون در میاد
RE: وثیقه - M1KE - 12-12-2014 سال گذشته یک قانونی رو گذاشتن که مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور در صورتی که دست کم سه سال در خارج از ایران اقامت داشته باشند، میتونند دو بار در سال و به مدت حداکثر سه ماه بدون تعیین تکلیف سربازی خود، به کشور سفر کنند. افرادی هم که غیبت داشته، فراری بوده یا به طور غیرقانونی از کشور خارج شدهاند نیز در شمول این مقررات قرار میگیرند و تنها شرط اجازه تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور، اقامت سه ساله در خارج است. می تونید متن کامل خبرش رو در اینجا بخونید. (12-12-2014, 06:23 PM)'civilnima' نوشته: مرسی از حسن توجهتون ! RE: وثیقه - civilnima - 12-12-2014 (12-12-2014, 10:01 PM)'M1KE' نوشته: سال گذشته یک قانونی رو گذاشتن که مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور در صورتی که دست کم سه سال در خارج از ایران اقامت داشته باشند، میتونند دو بار در سال و به مدت حداکثر سه ماه بدون تعیین تکلیف سربازی خود، به کشور سفر کنند. افرادی هم که غیبت داشته، فراری بوده یا به طور غیرقانونی از کشور خارج شدهاند نیز در شمول این مقررات قرار میگیرند و تنها شرط اجازه تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور، اقامت سه ساله در خارج است. مرسی واقعا خبر خوبی بود !
فقط یک سوال ، این که می گه مهلت تا سال 96 است ، یعنی زمان خارج شدن باید قبل از 96 باشه ، یا با اون 3 سال باید قبل 96 باشه ، چون الان که 94 تا 3 سال دیگه می شه 97!!!! RE: وثیقه - ForeverBlue - 12-12-2014 (12-12-2014, 10:56 PM)'civilnima' نوشته: منظور این است که این قانون تا سال 96 اعتبار دارد و از سال 96 به بعد معلوم نیست که این قانون به قوت خودش باقی باشد یا خیر.
RE: وثیقه - M1KE - 12-12-2014 در کل قوانین نظام وظیفه حالت موقتی دارند و به مواردی مثل میزان نیاز به سرباز با توجه به شرایط سیاسی منطقه، بودجه و مواردی از این دست بستگی دارند. مثلا وقتی کمبود سرباز باشه ممکنه قدری قوانین معافیت پزشکی سخت تر بشه. چنین قوانینی هم در شرایط عادی و اگر نیاز به سرباز زیادی نباشه معمولا دوباره تمدید میشن. در مورد این قانون هم حدس من اینه که دوباره برای یک دوره چند ساله تمدید میشه. در صورتی که تمدید نشه و شما هنوز خارج نشده باشین نمی تونید از اون استفاده کنید چون تا سال 96 می بایست 3 سال خارج بوده باشین. ولی همونطور که گفتم بعید می دونم تمدید نشه. در مورد هزینه های تحصیل و آزادسازی مدارک و موارد مرتبط به نظرم انجمن مدارک تحصیلی رو نگاه کنید. (12-12-2014, 10:56 PM)'civilnima' نوشته: RE: وثیقه - monajmilan - 08-06-2015 سلام من دانشجوی در حال تحصیل در خارج کشور هستم و سند ملکی رو به عنوان وثیقه مستقیما در گرو نظام وظیفه گذاشتم (از طریق دفترخونه میدون سپاه). می خواستم بپرسم آیا کسی میدونه که شرایط و مراحل تعویض سند با ۱۵ میلیون پول نقد چجوری هستش؟ و اینکه آیا پدرم که وکالت تام من رو داره میتونه این کار رو انجام بده؟ خیلی ممنون میشم به سوالم جواب بدید اگه اطلاعی دارید.
RE: وثیقه - TMNT1 - 12-09-2015 سلام دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید تا از این بلاتکلیفی در بیام من سال 93 تحصیل پیش دانشگاهیم تموم شد و امسال کنکور دادم ولی حالا تصمیم دارم خارج از کشور تحصیل کنم چند تا سوال دارم ممنون می شم جواب من رو بدید (متولد شهریور 75 ) 1- اگر بابت سربازی غیبت بخورم ولی بعد چند ماه دانشگاه مورد نظر قبول بشم می تونم نامه پذیرش رو ببرم وزارت علوم و بعدش نظام وظیفه و وثیقه برای خروج از کشور بگیرم ؟؟؟ (چون تو سایت نظام وظیفه زده که مشمولان غایب نمی توانند وثیقه بزارن ) 2- اگر نمی تونم وثیقه بزارم می شه از دانشگاه های مثل آزاد یا علمی کاربردی قبولی بگیرم و 1 ترم مرخصی بگیرم تا زمانی که نامه پذیرشم از دانشگاه مورد نظر بیاد و از دانشگاه انصراف بدم ؟؟؟ 3- اگه راه یا روشی دیگه رو می دونید لطفا بگید ( بد جوری گیرم ) دوستان لطفا راهنمایی کنید RE: وثیقه - nader - 12-09-2015 (12-09-2015, 04:06 PM)TMNT1 نوشته: سلام دوستان درود دوست عزیز اگه غیبت بخوری نظام وظیفه مجوز ثبت نام دانشگا های ایران رو هم صادر نخواهد کرد چه برسه به دانشگاه های خارجی میتونی در دانشگاه ثبت نام کنی همین جا و بعد که نتیجه پذیرشت اومد با توجه به فرصت 1 مرتبه انصرافی که داری این کار رو انجام بدی اما سنواتش طبیعتا منظور خواهد شد موفق باشید RE: وثیقه - TMNT1 - 13-09-2015 (12-09-2015, 04:12 PM)nader نوشته: درود درود ممنون که جواب من رو دادید درست هستش که سنوات انصراف از تحصیل به مدت یک سال هست و آیا من در این مدت می تونم وثیقه بگذارم ؟؟؟ و از کشور خارج بشم برای تحصیل |