آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- انجمن: روادید فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 24-12-2014

'marmarjan dateline='' نوشته: سلام ببخشید میشه عنوان رشته هایی که سفارت رجکتشون میکنه رو اینجابزارید؟

پارسال بچه هایی که رشتشون مرتبط با انرژی و یا صنایع نظامی و هسته ای بود ریجکت شدن و تقریبا هر سال همینه فقط یک نفر پارسال دکتری ای تی گرایش امنیت اطلاعات بود هم ریجکت شد

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 24-12-2014

'marmarjan dateline='' نوشته: یک سوال ...با توجه به اینکه فنلاند resident permit میده نه ویزا...........اگه فنلاند با درخواست ما برای اقامت موافقت نکنه ما میتونیم مدارکمون رو برای یک کشور عضو شنگن ببریم و واسه اون اقدام به گرفتن ویزا کنیم؟چون اینطور که شنیدم فنلاند جز کشورهایی است که اگر درخواست پرمیت رو قبول نکنه مهر رجکتی نمیزنه...............ایا میشه هم زمان هم برای فنلاند و هم برای یک کشور دیگه اقدام کرد؟

بله درسته هیچ مشکلی پیش نمی اید ولی خیلی بعیده فنلاند ریجکت بشی مگر رشته حساس باشید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - marmarjan - 25-12-2014

سلام بچه ها.............میگن واسه سفارت سابقه کار مهمه .........من قبلا تو یک شرکت 2 سال کار کردم اما ربطی به رشتم نداشته............حالا به نظرتون سابقه بیمه اون به دردم میخوره ببرم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اگه اره چور باید این سابقه  بیمه رو بگیرم و ترجمه کنم؟
ممنون میشم جواب بدید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 25-12-2014

(25-12-2014, 04:17 PM)'marmarjan' نوشته: سلام بچه ها.............میگن واسه سفارت سابقه کار مهمه .........من قبلا تو یک شرکت 2 سال کار کردم اما ربطی به رشتم نداشته............حالا به نظرتون سابقه بیمه اون به دردم میخوره ببرم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اگه اره چور باید این سابقه  بیمه رو بگیرم و ترجمه کنم؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام
والا از نظر سفارت سوابق کاری شما نشانگر تعلقات شما به بازگشت به ایران است و از این نظر تاثیر مثبت دارد 
بنظر من ارایه بدهید 

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - marmarjan - 26-12-2014

کسی اطلاع داره سابقه بیمه رو از کجا باید گرفت و ایا تاییدیه توسط سفارت میخواد یانه؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 26-12-2014

(26-12-2014, 01:01 PM)'marmarjan' نوشته: کسی اطلاع داره سابقه بیمه رو از کجا باید گرفت و ایا تاییدیه توسط سفارت میخواد یانه؟

سلام 
سوابق بیمه اگر تحصیلی قصد دارید تشریف بیارید نیازی نیست ولی مراحل تایید ان بدینصورت هست که اگر در سازمانی دولتی مشغول کار هستید علاوه بر تاییده اداره تامین اجتماعی بابت سوابق بیمه نامه کارگذینی هم باید داشته باشید که تایید کنند در ان سازمان مشغول کار هستید ولی اگر بخش خصوصی هستید علاوه بر نامه مذکور کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت هم نیاز هست
با توجه به دردسر زیادش من که نرفتم دنبالش و اینکه اینجا هم کار حرفه ای گرفتن حداقل تا زمان تسلط به زبان فنلاندی داشتن تقریبا غیر ممکن هست بجز مواردی که قبلا عرض شد

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - marmarjan - 31-12-2014

سلام ببخشید من دارم مدرک لیسانس و فوق لیسانسم رو ترجمه میکنم که به تایید دادگستری میرسه  ولی سفارت گفته گواهی اشتغال به تحصیلتم در دوره دکترا رو هم  بیارم............
ایا باید گواهی اشتغال به تحصیلم هم به تاییدیه وزارت علوم برسه و بعد ترجمه بشه یا نه؟شما چیکار کردید ؟

ببخشید یک سوال داشتم ...من با چند نفر که برخورد داشتم وقتی که واسه ریسرچری از سفارت فنلاند اقدام کرده بودن به دلایل نامشخص یا همون sanction رد شده بودن با اینکه رشته هاشون اصلا خطرناک نبوده .......
با اینکه نزدیک روز مصاحبه هستم واقعا نگران این قضیه شدم میشه راهنماییم کنید

سلام  بچه ها.........میگم شما ریز نمرات فوق و لیسانستو نو هم ترجمه کردیدبرای سفارت؟یا فقط  ترجمه اصل مدرک کافیه؟
اگه اره؟واسه مثلا مدرک لیسانس 30 یورو میگیرن و واسه ریز نمرات لیسانس هم 30 یورو یا هر دو تا 30 یورو؟
ممنون میشم جواب بدید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 06-01-2015

(31-12-2014, 07:24 PM)'marmarjan' نوشته: سلام ببخشید من دارم مدرک لیسانس و فوق لیسانسم رو ترجمه میکنم که به تایید دادگستری میرسه  ولی سفارت گفته گواهی اشتغال به تحصیلتم در دوره دکترا رو هم  بیارم............
ایا باید گواهی اشتغال به تحصیلم هم به تاییدیه وزارت علوم برسه و بعد ترجمه بشه یا نه؟شما چیکار کردید ؟
ببخشید یک سوال داشتم ...من با چند نفر که برخورد داشتم وقتی که واسه ریسرچری از سفارت فنلاند اقدام کرده بودن به دلایل نامشخص یا همون sanction رد شده بودن با اینکه رشته هاشون اصلا خطرناک نبوده .......
با اینکه نزدیک روز مصاحبه هستم واقعا نگران این قضیه شدم میشه راهنماییم کنید
سلام  بچه ها.........میگم شما ریز نمرات فوق و لیسانستو نو هم ترجمه کردیدبرای سفارت؟یا فقط  ترجمه اصل مدرک کافیه؟
اگه اره؟واسه مثلا مدرک لیسانس 30 یورو میگیرن و واسه ریز نمرات لیسانس هم 30 یورو یا هر دو تا 30 یورو؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام ببینید پارسال دارالترجمه ریزنمرات و دانشنامه را یک پک پلمپ می کرد و من هم 30 یورو بابت تایید مدرک لیسانس و 30 یورو برای فوق لیسانس دادم ولی امسال شنیدم دو پک جداگانه می کنند چون دو تا مهر جداگانه دادگستری و خارجه باید بخورد 
بنظرم بگین هزینه دو مهر را می دهید ولی یک پک بشه چون 30 یورو فرقش هست برای هر مقطع تحصیلی
در مورد گواهی اشتقال به تحصیل دقیقا طبق گفته دانشگاه عمل کنید اگر تاییدات خواسته حتما تایید کنید
در مورد ویزا پارسال همانطور که قبلا عرض کردم دوستانی که دانشگاه یا رشته حساس داشتند ویزا نگرفتند و البته بنظر من برخی هم به دلیل روابط با سازمانهای خاص که خودتان بهتر از من میدانید ریجکت شدند بهر حال سفارت هم در برخی از سازمانها افرادی دارد که پیشینه داوطلبها را پیدا کند و اجازه ندهد هر کسی ویزا بگیرد بیاید 
بنظر من پرونده شما مشکلی نخواهد داشت و نگرانی نباید داشته باشید

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - marmarjan - 23-01-2015

سلام
ببخشید اجازه اقامت ریسرچری 1 ساله رو میشه در صورتی که استاد بخواد دانشجو رو برای دوره phd بگیره به اجازه اقامت 4 ساله تبدیل کرد یا اینکه فرد باید برگرده ایران و دوباره درخواست اجاره اقامت دانشجویی بده؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت فنلاند - saaaaam - 23-01-2015

'marmarjan dateline='' نوشته: سلام
ببخشید اجازه اقامت ریسرچری 1 ساله رو میشه در صورتی که استاد بخواد دانشجو رو برای دوره phd بگیره به اجازه اقامت 4 ساله تبدیل کرد یا اینکه فرد باید برگرده ایران و دوباره درخواست اجاره اقامت دانشجویی بده؟

سلام
دوست خوب
اگر پوزیشن چهار ساله بگیرید اقامت چهار ساله از نوع A می گیرید ولی اگه بدون فاند باشه ویزای نوع B خواهید گرفت که متاسفانه منجر به اقامت دایم نمی شود