آکادمیا کافه
قوانین تابعیت و گذرنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+--- موضوع: قوانین تابعیت و گذرنامه (/Thread-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 26-12-2015

با سلام
من پدر ومادرم ايرانى هستند و خودم در فنلاند متولد شدم .
در شناسنامه ام محل تولد هلسينكى هست،
آيا من ميتوانم پاسپورت فنلاندى بگيرم ؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - nader - 26-12-2015

(26-12-2015, 10:20 PM)مهمان نوشته: با سلام
من پدر ومادرم ايرانى هستند و خودم در فنلاند متولد شدم .
در شناسنامه ام محل تولد هلسينكى هست،
آيا من ميتوانم پاسپورت فنلاندى بگيرم ؟

درود
اگه بابا مامانت پاسپورت فنلاندی داشته باشند میتونی اقدام کنی وگرنه فقط محل تولدت فنلانده

موفق باشید

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 27-12-2015

سلام ، من و همسرم اقامت لهستان را داریم ولی همچنان در ایران زندگی میکنیم ، من باردار هستم اما قبل از ۷ ماهگی به اروپا نقل مکان کرده و میخواهم فرزندم را در اروپا به دنیا بیاورم ، سوالم این است که کدام کشور قوانین ساده تری نسبت به زایمان در آن کشور و دادن پاسپورت به فرزند متولد شده در آنجا را دارا میباشند ؟؟ با توجه به اینکه ما اقامت اروپا را از قبل داشته ایم وضعیت فرزندم به چه صورت خواهد بود ؟؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 27-12-2015

(27-12-2015, 12:46 AM)مهمان نوشته: سلام ، من و همسرم اقامت لهستان را داریم ولی همچنان در ایران زندگی میکنیم ، من باردار هستم اما قبل از ۷ ماهگی به اروپا نقل مکان کرده و میخواهم فرزندم را در اروپا به دنیا بیاورم ، سوالم این است که کدام کشور قوانین ساده تری نسبت به زایمان در آن کشور و دادن پاسپورت به فرزند متولد شده در آنجا را دارا میباشند ؟؟ با توجه به اینکه ما اقامت اروپا را از قبل داشته ایم وضعیت فرزندم به چه صورت خواهد بود ؟؟

درود بر شما
تقریبا هیچ کدام.
قانون خاک فقط در تعداد محدودی کشور اروپایی برقرار است و با شروط بسیار خاصی که با شرایط شما مطابقت ندارد.

هم اکنون عمده کشورهای قاره امریکا بر اساس قانون خاک هستند. مثلا کانادا و امریکا و ...

اطلاعات بیشتر در جزوه سایت.

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 08-01-2016

سلام خسته نباشید . من با یه دختر چینی ازدواج کردم و قصد داریم در ترکیه زندگی کنیم . میتونم در ترکیه پاسپورت ترکی و ایرانی همزمان داشته باشم و گرفتن پاسپورت ترکیه راحته یا نه ؟ چون ما قصد خرید منزل در ترکیه را داریم

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - Torkan - 08-01-2016

(08-01-2016, 02:52 PM)mohammad12954 نوشته: سلام خسته نباشید . من با یه دختر اهل کشور چین ازدواج کردم و قصد داریم در ترکیه زندگی کنیم و یه آپارتمان بخریم ... میتونیم همزمان پاسپورت ترکیه را داشته باشیم هم پاسپورت های خودمون رو ؟ و اینکه با پاسپورت ترکیه راحت میتونیم به کشورهای اروپایی و آمریکایی سفر کنیم یا نه ؟ ممنون

درود

پاسپورت ترکیه رو چطور میتونید داشته باشید؟! ایا اقامت ترکیه رو دارید؟ صاحب شغلی به مدت 5 سال هستید در ترکیه؟ دختر سیتیزن ترکیه هم هست؟ (که اگر اینطور باشه بعد از حدود 3 سال تازه به شما اقامت دایم میدن و بعد دو سال پاسپورت). اپارتمان هم بخرید تازه بعد 8 سال به شما پاسپورت میدن! البته بعد 5 سال اقامت دایم میدن.
راههای دیگری هم هست که من اینجا نمیگم!
پاسپورت ترکیه رو گرفتن شاید سخت تر از سیتیزن آمریکا رو گرفتن نباشه ولی راحت تر هم نیست قطعا!
چون شنا ایرانی هستید در نهایت برای رفتن به آمریکا احتمال زیاد کلیرنس داشته باشید و میتونم بگم خیر زیاد فرقی نمیکنه. هرچند ممکنه ساده تر باشه کمی.
حتی اروپا هم همینطور. چون ترکیه جزو کشورهای اتحادیه اروپا نیست.

بااحترام،
ترکان

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 09-01-2016

سلام. من یک خانم ایرانی تبعه کانادا هستم که قصد سفر به ایران را دارم. اخیرا پاسپورت ایرانی خود را تمدید کردم. برای خروج از ایران میدونم که باید پاسپورت کانادایی ام را همراه داشته باشم. مشکل این است که نام خانوادگی من در پاسپورت ایرانی با پاسپورت کانادایی متفاوت است زیرا همسر من کانادایی هستند. آیا در هنگام خروج با مشکل مواجهه میشوم؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 11-01-2016

سلام اگر همسر بنده قبل از زايمان به آلمان سفر كند و در آنجا زايمان كند تكليف بچه چيه و به پدر و مادر پاسپورت آلماني ميدهند

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - مهمان - 18-01-2016

سلام من بعد از6سال میخوام پاس آلمانی بگیرم اما به من گفتند باید پاس ایرانیم رو تحویل بدم.چکار کنم؟یعنی اگه اینکارو انجام بدم دیگه ایرانی نیستم؟

RE: قوانین تابعیت و گذرنامه - ForeverBlue - 19-01-2016

(09-01-2016, 04:38 AM)مهمان نوشته: سلام. من یک خانم ایرانی تبعه کانادا هستم که قصد سفر به ایران را دارم. اخیرا پاسپورت ایرانی خود را تمدید کردم. برای خروج از ایران میدونم که باید پاسپورت کانادایی ام را همراه داشته باشم. مشکل این است که نام خانوادگی من در پاسپورت ایرانی با پاسپورت کانادایی متفاوت است زیرا همسر من کانادایی هستند. آیا در هنگام خروج با مشکل مواجهه میشوم؟

درود
خیر مشکلی ندارید. از گیت پلیس گذرنامه شما با پاسپورت ایرانی خودتان خارج میشوید. 
جایی که بلیط شما چک میشود همان شرکت هواپیمایی است و میتوانید موضوع را بریشان توضیح دهید.