آکادمیا کافه
مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - mgorji - 28-06-2015

ببخشید دوستان
واقعا اگر تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی باشه ارائه مدرک آلمانی حتی در سطح پایه هم جز ملزومات از طرف سفارت نیست؟ کسانی که اطلاعات به روز دارند هم این رو تایید می کنند؟

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - مهمان - 11-10-2015

سلام من دانشجوی دانشگاه تکنیک وین در اتریش هستم. می خواستم بدونم برای اخذ پذیرش از آلمان شرایطم چطوریه؟ منظورم اینه که می تونم از اتریش اقدام کنم یا باید مثل زمانیکه ایران بودم پروسه رو طی کنم؟

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - nader - 11-10-2015

(11-10-2015, 06:30 PM)مهمان نوشته: سلام من دانشجوی دانشگاه تکنیک وین در اتریش هستم. می خواستم بدونم برای اخذ پذیرش از آلمان شرایطم چطوریه؟ منظورم اینه که می تونم از اتریش اقدام کنم یا باید مثل زمانیکه ایران بودم پروسه رو طی کنم؟

درود
از سفارت کشور خودت باید اقدام کنی

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - مهمان - 30-11-2015

سلام ممکن بگید نمره قبولی ازمون b1 از چند به بااست

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - Matinking - 30-11-2015

(30-11-2015, 07:23 PM)مهمان نوشته: سلام ممکن بگید نمره قبولی ازمون b1 از چند به بااست

سلام

این آزمون چهار module شامل چهار مهارت زبانی هست که برای قبول شدن باید حداقل نمره %60 در هر کدوم رو کسب کنید...
اعلان رسمی انستیتو Goethe از اینجا در دسترس شماست...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - kimiya_ab - 13-12-2015

یه سوال !!
آیا برای گرفتن ویزای تحصیلی به آلمان ! حالا هر دانشگاهی !
باید حتما یه مدرکی داشته باشیم که ما آلمانی بلدیم ؟؟؟؟
آفیسر هاشون تو سفارت (من راستش از مدلشون در جریان نیستم اصن ! من مشابه آمریکا رو میپرسم ) آیا مث آمریکا هستن ؟ آیا اصن وقتی میری برای مصاحبه باید آلمانی حرف بزنی ؟ نمیشه انگلیسی صحبت کرد ؟؟؟
درکل ! 
نداشتن مدرک زبان آلمانی ! آیا برای اپلای برای آبمان مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - Shihan - 13-12-2015

(13-12-2015, 07:39 PM)kimiya_ab نوشته: یه سوال !!
آیا برای گرفتن ویزای تحصیلی به آلمان ! حالا هر دانشگاهی !
باید حتما یه مدرکی داشته باشیم که ما آلمانی بلدیم ؟؟؟؟
آفیسر هاشون تو سفارت (من راستش از مدلشون در جریان نیستم اصن ! من مشابه آمریکا رو میپرسم ) آیا مث آمریکا هستن ؟ آیا اصن وقتی میری برای مصاحبه باید آلمانی حرف بزنی ؟ نمیشه انگلیسی صحبت کرد ؟؟؟
درکل ! 
نداشتن مدرک زبان آلمانی ! آیا برای اپلای برای آبمان مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟

دانشگه انگلیسی زبان قبول بشی ، نیاز به مدرک المانی نداری. (بجز برخی که خیلی محدود هستن ب سطح ابتدایی A1- A2
خیر. افیسر ها بیشتر مدارک و صحت درستی رو با سرفصل خودشون بررسی میکنند و یه سوالات معمولی اصلاً هم سخت نیست!
خیر مشکلی برای دوره انگلیسی زبانها نیست.

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - kimiya_ab - 13-12-2015

(13-12-2015, 10:41 PM)Shihan نوشته: دانشگه انگلیسی زبان قبول بشی ، نیاز به مدرک المانی نداری. (بجز برخی که خیلی محدود هستن ب سطح ابتدایی A1- A2
خیر. افیسر ها بیشتر مدارک و صحت درستی رو با سرفصل خودشون بررسی میکنند و یه سوالات معمولی اصلاً هم سخت نیست!
خبر مشکلی برای دوره انگلیسی زبانها نیست.

خب من میخوام بدونم که پس آفیسر هاشون به انگلیسی حرف میزنن یا آلمانی ؟ 
چون من سواد آلمانیم دقیقا 0 مطلق هس !!! Confused
و اینکه لیست دانشگاههایی که انگلیسی هستن رو از کجا میتونم در بیارم ؟
چون برای کامادا ویکیپدیا یه همچین لیستی داره ! اگه میشناسین ممنون میشم بهم کمک کنین Angel

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - Shihan - 14-12-2015

(13-12-2015, 10:48 PM)kimiya_ab نوشته: خب من میخوام بدونم که پس آفیسر هاشون به انگلیسی حرف میزنن یا آلمانی ؟ 
چون من سواد آلمانیم دقیقا 0 مطلق هس !!! Confused
و اینکه لیست دانشگاههایی که انگلیسی هستن رو از کجا میتونم در بیارم ؟
چون برای کامادا ویکیپدیا یه همچین لیستی داره ! اگه میشناسین ممنون میشم بهم کمک کنین Angel

افیسر به فارسی و المانی و انگلیسی مسلط هستن.
با توجه به دوره شما ممکنه مصاحبه هم به اون زبان باشه. اگر دوره به انگلیسی باشه به انگلیسی مصاحبه میشید و اگر المانی باشه ، به المانی!!
لیست دانشگاهها رو از سایت DAAD اینجا، جستجو کنید.

RE: مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان - آدریان سابق - 28-12-2015

(28-06-2015, 11:40 AM)mgorji نوشته: ببخشید دوستان
واقعا اگر تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی باشه ارائه مدرک آلمانی حتی در سطح پایه هم جز ملزومات از طرف سفارت نیست؟ کسانی که اطلاعات به روز دارند هم این رو تایید می کنند؟

با درود

اگه کورستون تک زبانه انگلیسی باشه، سفارت فقط مدرکی رو مد نظر قرار میده که دانشگاه خواسته، مثلا آیلتس 6.5 یا تافل 90 و ...
اگه کورستون دو زبانه باشه، بسته به دانشگاه داره که زبان اصلی اونجا چی باشه، اگه زبان اصلی انگلیسی باشه، از شما تافل یا آیلتس در خواست میکنند و مدرک B1 آلمانی،...
ولی اگر کورس اصلی آلمانی باشه و زبان انگلیسی هم لازم باشه، شما موظف به ارایه نمره حداقل 4 در تست داف، DSH 2  یا مدارک معادل هستید و معمولا مدرک خاصی برای تسلط به زبان انگلیسی از شما طلب نمیکنند...به عنوان مثال دیپلم موسسه زبان هم در این موارد کار راه اندازه !
نکته آخر : زمانی هم هست که زبان آلمانی، زبان اصلی کورس شما هست، چه دانشگاه و چه سفارت همون مدرک رو از شما طلب میکنند.
ولی چون معمولا این امکان رو دانشجو داره تا در آلمان هم تست داف یا DSH بده،  حداقل مدرک B1 آلمانی جزو ملزومات گرفتن ویزاست.

اگر ابهامی هست بیان بفرمایید.