![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
[جداشده] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - taranom raz - 15-04-2013 با سلام به دوستان عزيز من در حال انجام پايان نامه ي كارشناسي ارشد در رشته عمران آب هستم.قصد دارم كه براي دكترا به خارج از كشور برم.اونطور كه شنيدم در آلمان هزينه ي تحصيل رايگانه و با داشتن يك مقاله isi ميشه پذيرش شد.اما چند تا سوال دارم 1-هزينه زندگي و اقامت در آلمان چقدره؟ 2-چه دانشگاهي براي من بهتره(با توجه به رشته ام)؟ سپاسگزارم RE: [جداشده] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Shihan - 16-04-2013 (15-04-2013, 04:56 PM)'taranom raz' نوشته: با سلام به دوستان عزيز دروود. ضمن خوش امدگویی به شما و بازدید از فروم اکادمیا کافه.
بله هم اکنون تحصیل در همه مقاطع در کشور المان تقریباً رایگانه. حالا اینکه با مقاله داشتن پذیرش میشید که شاید بهتره اینطور بفرمایید که معدل و نمره زبان مناسب بله اون وقت شرایطتون مناسب خواهد بود. 1- هزینه زندگی در شهرهای بزرگ بین 700 - 900 یورو در ماه و در شهرهای کوچک بین 500 - 700 که به نسبت طرز زندگی هر فرد این بازه تقریبی متفاوته!! اما اگر شما بتونید فاند بگیرید ماهیانه 1300- 1400 یورو کمک هزینه می گیرید. 2- در زمینه مهندسی عمران که المان خیلی دانشگاههای متعدد نداره!!! اما دانشگاههای وایمار، مونیخ، اشتوتگارت و اسن میدونم که عمران کار می کنند اما در گرایش اب خیلی به ندرت کار میشه بیشتر روی stracture , Earthquake , Transportation ضمناً بهتره وب سایت http://www.daad.de/en کمک بگیرید. ازاد اندیش باشی RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - zippo - 16-04-2013 سلام لیسانس مدیریت صنعتی معدل 13.66 دانشگاه غیر انتفاعی فوق لیسانس مدیریت صنعتی معدل 16.7 دانشگاه آزاد تهران جنوب 1.5 سال سابقه کار مرتبط آیلتس 6.5 لطفا راهنمایی کنید شانسم برای پذیرش دکتری در دانشگاه های آلمان با بورس یا بدون بورس چطوره و اینکه معدل پایینم در دوره لیسانس تا چه حد تاثیرگذاره؟ ممنون RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - soheila62 - 18-04-2013 سلام، من فوق لیسانس شیمی معدنی از دانشگاه صنعتی شریف هستم با معدل 16 و تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارم در حال ادامه آن هستم و شروع به یادگیری زبان آلمانی نیز نموده ام. به مدت 2 سال در صنایع شیمی ساختمان فعالیت نمودم و در این مدت 4 فرمول در تناژ صنعتی اختراع نمودم که متاسفانه به اسم شرکت ثبت شد. با توجه به سوابق تحصیلی و کاری می خواهم برای ادامه زندگی به کشور آلمان بروم اما نمی دانم برای ادامه تحصیل بروم یا کار؟ اگر شرایط تحصیل در مقطع دکترا فراهم گردد آیا می توانم بورس بگیرم ؟ خواهشمند است مرا راهنمایی نمایید. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - hamidabp - 21-04-2013 من کارشناسی ارشد فیزیکم رو ۲۰۰۷ از دانشگاه شریف گرفتم و حالا تصمیم دارم دکتریام را ادامه بدم. با در نظر گرفتن اینکه معدلام خوب بوده، مدرک زبان تافل هم دارم ولی مقاله ISI نداشتم میتونم در کشور آلمان پذیرش بگیرم؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 21-04-2013 (16-04-2013, 08:38 PM)'zippo' نوشته: سلام دروود بر شما.
دوست عزیز، شانس شما بیشتر به موقعیت خالی دپارتمان و رزومه پژوهشی که باید ارائه بدهید بر میگرده از اونجا که مقاله ای کار نکرده اید شانستون بدلیل رقابت بالای متقاضیان خیلی بالا نیست. ضمن اینکه بورس شدن هم در المان سخته بدلیل شهریه رایگان که داره باید رزومه خیلی خوبی داشته باشید از طرفی معدل لیسانس و نداشتن مقالات باعث ایجاد شک میشه. بهتره ابتدا با جستجو در دانشگاهها موقعیت خالی رو پیدا کنید و شانست رو امتحان کن. ازاد اندیش باشی RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 21-04-2013 (21-04-2013, 09:45 AM)'hamidabp' نوشته: من کارشناسی ارشد فیزیکم رو ۲۰۰۷ از دانشگاه شریف گرفتم و حالا تصمیم دارم دکتریام را ادامه بدم. دروود بر شما وو ضمن خوش امدگویی به فروم اکادمیا کافه.
در پست قبلی به دوستمون هم این نکته رو یاداور شدم که رزومه خوب شانس گرفتن فاند رو برای شما مقدور خواهد کرد. حال نمیشه دقیق گفت با این رزومه همم نمی گیرید اما مقالات و معدل بالا و زبان از فاکتورهای اصلی می باشند. ضمن اینکه بستگی به متقاضیان در رشته شما و موقعیت خالی دانشگاهها داره. حالا بهتره در بخش job vacancy دانشگاه دنبال موقعیت مرتبط با فیزیک بگردید. ان شاء الله که موفق خواهید شد. RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 22-04-2013 (18-04-2013, 02:14 PM)'soheila62' نوشته: سلام، من فوق لیسانس شیمی معدنی از دانشگاه صنعتی شریف هستم با معدل 16 و تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارم در حال ادامه آن هستم و شروع به یادگیری زبان آلمانی نیز نموده ام. به مدت 2 سال در صنایع شیمی ساختمان فعالیت نمودم و در این مدت 4 فرمول در تناژ صنعتی اختراع نمودم که متاسفانه به اسم شرکت ثبت شد. با توجه به سوابق تحصیلی و کاری می خواهم برای ادامه زندگی به کشور آلمان بروم اما نمی دانم برای ادامه تحصیل بروم یا کار؟ اگر شرایط تحصیل در مقطع دکترا فراهم گردد آیا می توانم بورس بگیرم ؟ دروود بر شما. ضمن خوش امد گویی به فروم اکادمیا کافه
ملاحظه نمایید، اگر برای اقامت و زندگی قصد دارید تشریف ببرید به نظرم با تحصبل اقدام کنید و سپس در حین تحصیل اقدام کنید، زیرا گرفتن ویزای کار پروسه خاصی داره زیرا باید از طریق کارفرما تایید بشید و از دانش المانی بالا برخوردار باشید. در خصوص تحصیل در دکتری به نظرم باید رزومه شما مورد بازبینی و تایید استاد قرار بگیره تا بشه نظر داد، شما از معدل لیسانس و کارهای پژوهشی و نمره زبان صحبتی نکردید. هر چند فاند گرفتن از دانشگاههای المان کمی سخت است. امیدوار باشید و به تقویت زبان المانی بپردازید که برای هر دو مورد تحصیل - کار مناسب خواهد بود. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - reissali - 23-04-2013 با سلام، بنده چند سوال داشتم: اول اینکه دانشگاه هانوفر تو زمینۀ اقتصاد چجور دانشگاهیه؟ دوم: آیا دانشگاه هانوفر اصلاً مقطع دکترای اقتصاد داره(راستش توی سایتش هر چی گشتم فقط تا دوره MA رو دیدم) سوم: آیا مقالاتی که در همایشها و یا مجلات داخلی چاپ میکنیم به عنوان رزومه برای دانشگاه های آلمان قابل اتکا هست یا خیر؟ با تشکر فراوان از عزیزان academiacafe RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD - Shihan - 23-04-2013 (23-04-2013, 02:46 AM)'reissali' نوشته: با سلام، بنده چند سوال داشتم: دروود بر شما.
دوست عزیز، بدلیل اینکه موقعیت دکتری بصورت پوزیشن در دانشگاههای مختلف ارائه میشه هر دانشگاه در المان رشته ها در مقطع ارشد دقیق تفکیک نمیکنه. اما اصولاً دانشگاهایی که در مقطع ارشد رشته شما رو دارند امکان اینکه برای دکتری هم دانشجو بگیرند وجود داره اما دقیق در همون رشته نه اما با کمی تمرکز روی موضوع خاصی در رشته مورد نظرتون. دانشگاه هانوفر هم جزو دانشگاههای قدیمی المانه اما در زمینه علوم پزشکی و علوم انسانی مناسب می باشد. به هر حال کار پژوهشی ارتباط مهمی با گرفتن پذیرش در مقطع دکتری داره. ازاد اندیش باشی |