آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: تحصیل در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 19-07-2014

(19-07-2014, 02:35 PM)'alireza-63' نوشته: سلام  من فوق لیسانس عمران با گرایش مدیریت پروژه را دارم دانشگاه علم و صنعت درس خوندم معدل لیسانس 16/24 و معدل فوقم 16/03 بوده مقاله فقط کنفرانس داخلی دارم می خوام برای دکتری بصورت بورسیه اقدام کنم یکی از کشورهایی که در نظر گرفتم نروژ است می خواستم بدونم با چه امتیازاتی به طور متوسط می تونم بورسیه بگیرم. ممنون

سلام خدمت شما دوست عزیز
شانس خوبی دارید، اما اینو بدونید خیلی‌ مناسب واسه دکترا نیست اما اطلاع دارید که نروژ واسه دکترا شرایط خیلی‌ خوبی نیاز داره که می‌شه به نمره زبان بالا، کارهای پژوهشی خوب، مقالات بین‌المللی اشاره کرد.همچنین باید دنبال موقعیت خالی‌ بگردید، چون بدون موقعیت می‌شه گفت نروژ نمی‌شه اقدام کرد

link 1
link 2

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - نسرین گلی - 25-07-2014

سلام...خسته نباشید...من کارشناسی کشاورزی از دانشگاه آزاد با معدل 15 و ارشد از دانشگاه دولتی با معدل 17 ... 4 مقاله همایشی و علمی پژوهشی دارم و یک ISI.... ب زودی مدرک تافل میگیرم...چقد شانس بورس شدن دارم؟ واینکه اگه تحصیل در نروژ رایگانه چرا باید دنبال فاند باشیم؟؟ شما قبلا جواب واضحی ب این سوال ندادین.....

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - saaaaam - 25-07-2014

(25-07-2014, 06:05 PM)'نسرین گلی' نوشته: سلام...خسته نباشید...من کارشناسی کشاورزی از دانشگاه آزاد با معدل 15 و ارشد از دانشگاه دولتی با معدل 17 ... 4 مقاله همایشی و علمی پژوهشی دارم و یک ISI.... ب زودی مدرک تافل میگیرم...چقد شانس بورس شدن دارم؟ واینکه اگه تحصیل در نروژ رایگانه چرا باید دنبال فاند باشیم؟؟ شما قبلا جواب واضحی ب این سوال ندادین.....

دوست عزیز سلام
در نروژ چون هزینه زندگی در مقایسه با سوئد و فنلاند گران هست کسی بدون بورس برای تحصیل در مقطع دکتری نمی رود
اما در مورد رشته شما من دانشگاه http://www.nmbu.no/en را پیدا کردم که شما باید در این دانشگاه دنبال پوزیشن دکتری و استادی باشید که از اپلیکشن شما همایت کند
در مورد شانس پذیرش شما نظری ندارم چون تا این لحظه کسی در این رشته نمیشناسم که در نروژ پذیرفته شده باشد.
موفق باشی

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 25-07-2014

(25-07-2014, 06:05 PM)'نسرین گلی' نوشته: سلام...خسته نباشید...من کارشناسی کشاورزی از دانشگاه آزاد با معدل 15 و ارشد از دانشگاه دولتی با معدل 17 ... 4 مقاله همایشی و علمی پژوهشی دارم و یک ISI.... ب زودی مدرک تافل میگیرم...چقد شانس بورس شدن دارم؟ واینکه اگه تحصیل در نروژ رایگانه چرا باید دنبال فاند باشیم؟؟ شما قبلا جواب واضحی ب این سوال ندادین.....

دوست عزیز ممنون بایت توجه شما
ابتدا عرض کنم شما مطالب ایت تاپیک رو به دقت نخوندی و الا جواب اینکه چرا فاند در نروژ نیازه رو حتماً میگرفتید! من پیشتر عرض کردم. نروژ یکی از پرهزینه ترین کشورهای اروپایی برای دانشجویان هست اون هم به واسطه هزینه و اجاره خونه، حمل و نقل، بیمه و سایر هزینه های متفرقه. بنابراین نیاز به فاند در مدت 3-4 سال دکتری شدیداً حس میشه. شما شانست خوبه اما نیاز به نمره زبان بالا هم داری و اینکه بگردی و موقعیت خالی در رشته خودت رو پیدا کنی و براش اقدام کنی. 

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - hooshmandha - 13-11-2014

با سلام:
معدل کارشناسی 14.45
دانشکاه تهران
تافل 99
3 مقاله بین المللی
1 مقاله isi سابمیت شده
 1 کتابی
ک سال و نیم ریسرچ اسیستنت در دانشگاه شریف
4 ریکام
رشته عمران
برای عمران ارشد NTNU چقدره شانسم؟دیگر چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنین؟؟مرسی

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 14-11-2014

(13-11-2014, 06:22 PM)'hooshmandha' نوشته: با سلام:
معدل کارشناسی 14.45
دانشکاه تهران
تافل 99
3 مقاله بین المللی
1 مقاله isi سابمیت شده
 1 کتابی
ک سال و نیم ریسرچ اسیستنت در دانشگاه شریف
4 ریکام
رشته عمران
برای عمران ارشد NTNU چقدره شانسم؟دیگر چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنین؟؟مرسی

دروود بر شما.
شرایط کلی مناسبی داری. اما معدلت بالا نیست و نمره زبان هم بالا داشته باشی. شانست ممکنه اما میدونی که متقاضیان برای نروژ زیاده اما رشته عمران خلی گسترده نیست بهتره برای فنلاند و سوید و بهتره برای کشورهای دیگه هم اقدام کنی.

شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - jahan_121 - 02-12-2014

سلام دوستان عزیز:
کسی میتونه منو در خصوص پذیرش دکتری از دانشگاههای نروژ راهنمایی کنه؟
کسی در خصوص رشته های بهداشتی اطلاعی داره؟
من فوق لیسانس اقتصاد سلامت با معدل 17/5 از دانشگاه علوم پزشکی دارم، دارم واسه گرفتن تافل میخونم و احتمالا نمره بالای 90 بیارم، 3مقاله isi هم دارم، با این شرایط شانسی برای گرفتن پذیرش رشته اقتصاد سلامت، سیاست گذاری سلامت که مرتبط هستند از نروژ ( یا سوئد، فنلاند) دارم؟ کسی میدونه چقدر فاند میدن؟
نمیدونم کدوم دانشگاهها رشتمو داره، متاسفانه خیلی کم در خصوص رشته های سلامت و بهداشت بحث میشه، ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - Shihan - 04-12-2014

(02-12-2014, 03:31 AM)'jahan_121' نوشته: سلام دوستان عزیز:
کسی میتونه منو در خصوص پذیرش دکتری از دانشگاههای نروژ راهنمایی کنه؟
کسی در خصوص رشته های بهداشتی اطلاعی داره؟
من فوق لیسانس اقتصاد سلامت با معدل 17/5 از دانشگاه علوم پزشکی دارم، دارم واسه گرفتن تافل میخونم و احتمالا نمره بالای 90 بیارم، 3مقاله isi هم دارم، با این شرایط شانسی برای گرفتن پذیرش رشته اقتصاد سلامت، سیاست گذاری سلامت که مرتبط هستند از نروژ ( یا سوئد، فنلاند) دارم؟ کسی میدونه چقدر فاند میدن؟
نمیدونم کدوم دانشگاهها رشتمو داره، متاسفانه خیلی کم در خصوص رشته های سلامت و بهداشت بحث میشه، ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.

ضمن خوش امدگویی به جمع اکادمیا کافه،
خدمت شما باید عرض  کنم معدل و شرایط پژوهشی مناسبی دارید اما از بحث لیسانس و معدلش چیزی ارائه نکردی. از اونجایی که من خیلی تو مباحث مدیریت و اقتصاد اطلاعات کاملی ندارم، یه اشاره کلی میکنم و باقی رو دوستان حتماً دقیق به جزییات اشاره میکنن.
این نوع گرایشها اصولاً در کشورهای اسکاندیناوی ممکنه به خوبی در یه دپارتمان جداگانه ارائه نشه اما رشته نزدیک به این یا استادی که در این زمینه علاقه داره حتماً پیدا میشه. به نظرم باید در دپارتمنهای اقتصاد و مدیریت و سیستمهای سلامت بگردید و یا استادی که در این زمینه تحقیق میکنه. اصولاً چون دوره دکتری کار محسوب میشه و متقاضی زیادی اپلای میکنن باید رزومه و پروپژال خوب ارائه داد تا اونجا که میدونم مقدار فاند در اسکاندیناوی خیلی مناسب و شرایط سخت نیست. 

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - vahid_2224 - 28-12-2014

سلام ایا در دانشگاه نروژ برای مقطع ارشد میشه تغییر داد و در رشته ای غیر از گروه فارغ التحصیلی پذیرش گرفت؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ - saaaaam - 28-12-2014

(28-12-2014, 01:08 PM)'vahid_2224' نوشته: سلام ایا در دانشگاه نروژ برای مقطع ارشد میشه تغییر داد و در رشته ای غیر از گروه فارغ التحصیلی پذیرش گرفت؟

سلام
در مورد تغییر رشته کلا در منطقه اسکاندیناوی امکانپذیر هست بدین صورت که جزو دروس اختیاری واحدهای رشته مورد نظر را بردارید تا جاییگه من متوجه شدم 25 واحد بعد میتونید تغییر رشته بدین ولی اینجور که فهمیدم باید اپلای کنید